Obżartuchy łakomczuchy zmieniają swój styl życia :) Czyli jak być FIT - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-03, 12:07   #1141
Veiovis
Zakorzenienie

Dot.: Obżartuchy łakomczuchy zmieniają swój styl życia :) Czyli jak być FIT

A u mnie w piekarniku już pachnie pizza dukana
Veiovis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-03, 12:28   #1142
salakis
Raczkowanie

because of You - jestes przed matura, wiec nie martw sie az tak o diete, a juz na pewno nie mozesz sie glodzic!!! zobaczysz, na pewno wszystko bedzie ok ja co prawda zdawalam jeszcze ta "stara mature" i tez pamietam, ze sie stresowalam strasznie, a potem sie sama z siebie smialam
co do mojej diety dzisiaj, to jak zawsze w pracy: sniadanie o 8 + obiad o 12:30 i kolacja bedzie ok 20. i wszystko lekkie i zdrowe

buziaki dla wszystkich i do wieczora
salakis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-03, 15:46   #1143
credo
Raczkowanie

becouse of you - zjedz pizzę, masz maturę, a to chyba wazniejsze niż dieta, zresztą grzeszki rozkrecają metabolizm! (czemu namawiam do złego? )

62-61-60-59-58-57-56-55-54-53-52

credo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-03, 17:47   #1144
PannaMigotkaa20
Zadomowienie

Wiecie co, ja dziś postanoiwiłam zaszyć siępod kocem i powoli wrócić na rytm uczelniany - wzięłam do ręki książke którą musze przeczytać, bo jest na zaliczenie. I tam mimo różnych cudactw pedagogicznych znalazłam takie oto sformułowanie:

"Nawet jeśli ciastka smakują nam najbardziej na świecie, trzeba je jeść z umiarem, bo tylko jedzone od czasu do czasu sprawiają nam prawdziwą przyjemność."

Jednak ksiązki mają coś w sobie pożytecznego, po za tym naukowym gadaniem

PannaMigotkaa20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-03, 18:09   #1145
Agniesiolka
Raczkowanie

PannaMigotkaa20 święte słowa ciekawe czemu ja nie mogę zachować umiaru? 5 dni diety, 3 dni obżarstwa w domu.. chyba muszę tam rzadziej bywać

because of You maturą się nie przejmuj, mój brat tez ją jutro pisze i przez cały weekend nie widziałam, żeby jakąkolwiek książkę otworzył Jak się go zapytałam, to powiedział, że przez 4 lata się uczył i teraz już nie będzie
Stary 2011-05-03, 19:35   #1146
karolson
Zakorzenienie

o jestem i ja, bo internet coś niechciał ze mna pracować.;/

u mnie śnieg;/

a co do diety to wypiłam wczoraj 3 desperadosy i zjadłam ryż smażony z kurczakiem na obiad i 3 kawałki pizzy do piwa na kolację
a dziś znów piwo i drink! bomba kaloryczna ale co tam niepiłam 4 miesiące.

pomysł na zdrowy objad
kurczak z curry z książki z przepisami wg Montignaca które wyróżniają się niskim indeksem glikemicznym
- kurczak kroimy w kosteczki
- cebula w talary
- pieczarki w kosteczke
- natka pietruszki jak ktoś lubi
- ciut oleju ja robię to w patelni WOK więc naprawdę odrobina
- lekka śmietana
- sól, pieprz, przyprawa curry

kurczak, cebula, pieczarki smażę razem później sól, pieprz, curry, na końcu ciut śmietany i się robi pyszny sosik z tego, ten sos jadam z makaronem oczywiście najlepiej pełne ziarno
smacznego szybkie tanie i smaczne
Stary 2011-05-03, 20:48   #1147
Agniesiolka
Raczkowanie

karolson desperados może być, ale za dużo, stanowczo oj lanie się należy za to! JA poprzestałam na jednym piwie w weekend na spotkaniu ze znajomymi
Jeden z moich ulubionych przepisów na brokuły w sosie śmietanowym
brokuł lekko obgotować, czosnek z cebulka podsmażyć na małej ilości oleju, dorzucic poszatkowany brokuł, smietane niskotłuszczową sól i pieprz do smaku. JA do tego makaron daję i piers z kurczaka. Uwielbiam

Tak jakoś ostatnio stałe bywalczynie forum nam ucichły, liczę, że się nie poddały
Ja w weekend idę na pieszy rajd 2-dniowy więc się nachodzę i cieszy mnie to, w kolejny też marsz na orientację, a pomiędzy nimi planujemy z koleżankami z roku przejść półwysep helski Ciekawe czy się nam uda

Edytowane przez Agniesiolka
Czas edycji: 2011-05-03 o 20:50
Agniesiolka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-03, 20:55   #1148
Tycikata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez because of You Pokaż wiadomość

Ale przechodząc do rzeczy, chciałabym żebyście mi coś poradziły. Ogólnie mam okropny stres przed maturami... Nie mam ochoty na jedzenie, a jak się zmuszę nawet na odrobinkę to potem mnie brzuch boli i jeszcze dochodzi do tego "żabi koncert" Czy lepiej przegłodzić się troszkę czy zmuszić do jedzenia Wiem jedno i drugie złe Poradźcie coś
ja przed maturami jadłam czekoladę i przynajmniej masz sprzyjającą pogodę do nauki jak ja pisałam to oczywiście musiały być upały, nawet pamiętam że tak jakoś wakacyjnie było, kanikuły wtedy było słychać z okien bo to taki hicior był wtedy
Ale dla Ciebie najważniejsze jest teraz, żeby jeść, nawet i pizze, przez stres i tak spalisz
Cieszę się, że się zeszliście z TŻ
Cytat:
Napisane przez PannaMigotkaa20 Pokaż wiadomość

"Nawet jeśli ciastka smakują nam najbardziej na świecie, trzeba je jeść z umiarem, bo tylko jedzone od czasu do czasu sprawiają nam prawdziwą przyjemność."

Szkoda tylko że mi czekolada zawsze sprawia przyjemność, nie ważne czy przed chwilą zdążyłam już opchnąć 2 tabliczki..

karolson wow widziałam Twoje zdjęcia, figurka teraz wygląda świetnie!

a ja się pochwalę Wam i napiszę, że dzisiaj to nawet poćwiczyłam z rana...

i cholera ta pogoda to chyba mnie szczególnie nie lubi! planowałam sobie pojeździć na rowerze jak będę miała wolne, nawet już wyczyściłam rower z kurzu i napompowałam koła(bo 2 lata nie byłam na rowerze!), ale:
w weekend było zimno i deszczowo więc z rowerka nici,
za to wczoraj kiedy byłam w pracy było słonecznie i w miarę ciepło,
a dzisiaj..zaś deszcz..ze śniegiem..

- Loesje

Edytowane przez Tycikata
Czas edycji: 2011-05-03 o 20:57
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-03, 21:34   #1149
PannaMigotkaa20
Zadomowienie

Ej własnie, było tak pięknie już, a patrzę, że znów wszystkie prawie gdzieś wywiało A naszej założycielki itrusty wogole dawno u nas niebyło niesteyty
KUrrde śnieg ma u mnie jutrto padać! masakra totalna;/ mama się śmieje ze mnie że przynajmniej nauczę się jeździć w zimowych warunkach bo rano mam jazdę hehe :P
Wrszcie kończy się ten czas świąteczno - weekendowy. Wracamy do normalnego zycia. Ja się cięszę

Stary 2011-05-03, 21:45   #1150
Tycikata
Wtajemniczenie

Cytat:
KUrrde śnieg ma u mnie jutrto padać! masakra totalna;/ mama się śmieje ze mnie że przynajmniej nauczę się jeździć w zimowych warunkach bo rano mam jazdę hehe :P
Pierwsze jazdy?
Ja dopiero zaczynam teorię w ten czwartek.

- Loesje
Stary 2011-05-03, 21:54   #1151
PannaMigotkaa20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
Pierwsze jazdy?
Ja dopiero zaczynam teorię w ten czwartek.
Tak, jutro mam 2gą godzinę Teoria szybko zleci Ja bardzo milo wspominamnasze wykłady Zajefajne teksty koleś miał

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-03, 22:08   #1152
Tycikata
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak, jutro mam 2gą godzinę Teoria szybko zleci Ja bardzo milo wspominamnasze wykłady Zajefajne teksty koleś miał
a instruktora też fajnego masz?
Ja mam w sumie 7 spotkań, więc właściwie już 18-ego maja mogłabym pierwszy raz usiąść za kierownicą

- Loesje
Stary 2011-05-04, 05:54   #1153
because of You
Raczkowanie

Przez Waszą wczorajszą "dyspensę" troszkę nagrzeszyłam
Ale streees
Trzymajcie kciuki, zaciskajcie pośladki
Miłego dnia
Stary 2011-05-04, 07:07   #1154
piekielkoo
Zadomowienie

because of You ja może też za wcześnie kupuję urania, ale bluzki mogą być luźniejsze (nie workowate) a teraz kupuję takie na styl lub ciutke za małe

Veiovis ja mam jedną coreczkę Te chłopaczysko w bluzie i szarych spodenkach to też Zuzia

Wracając do przyjaźni... mam jednego kolegę, nigdy mu się nie zwierzam z poważniejszych rzeczy ale myślę że swobodnie bym mogła... to przyjaciel siostry z ciecęcych lat i brat mojej "przyjaciółki" Który mieszka w Wawie ale zawsze jak przyjeżdza odwiedza mnie prawie codziennie To właśnie o nim pisałam że jest śpioch on jest właśnie taki jak przyjaciel salakis dlatego byłam z nim tylko raz na zakupach bo wróciłam z niczym hahahha

salakis super że wypoczęłaś

PannaMigotkaa20 no i zagłębiając się coraz bardzieę w moje odczucia do innych ludzi to nigdy nie kolegowałam się z kimś dla swoich potrzeb. Nie zazdrościłam koleżanką domówm, czy własnych mieszkań, chodź sama mieszkam w mieszkaniu z rodzicami, w jednym pokoju z Zuzią, ale cieszy mnie to mam co jeść i jest mi ciepło.
Fakt potrafiłam być niemiła wiem, ale nigdy nikogo nie oszukiwałam i nie zgarniałam pochwał dla siebie żeby być lepszą, wręcz odwrotnie, wolałam wziąć baty na siebie żeby komuś nie było przykro, niestety za każdym jednym razem jak się zawiodę na kolejnej osobie zaczynam coraz bardziej myśleć o sobie...

because of You mam dziś to samo Ja mam niestety poprawkę z matury a i tak ide całkiem na sponatan, bo jak zawsze było coś ważniejszego od mojej szkoły... i szczerze przez caly rok nie zrobiłam nic w tym kierunku żeby zmienić los z przed roku... Eh smutno mi się zrobiło... bo szkoła M była na 1 miejscu...

Migotka mi do śmiechu nie jest... Bywają na tym świecie istotki mniej modre np JA...

U mnie fatalna pogoda, wczoraj było sporo śniegu a dziś samochód też muszę odśnieżyć. Do zobaczenia później
Stary 2011-05-04, 08:09   #1155
Aangel86
Rozeznanie

Heloł wracam pamięta mnie ktoś?

Trzymam za piszące dziś maturę! Noł stresss!

Ja wracam grzecznie do dietki, bo to co się działo w ostatnich dniach w moim jadłospisie to przechodzi ludzkie pojęcie i woła o pomstę do nieba
także tego, wracam :P i proszę o kopa w

Twój wzrok na sobie czuję, wiem co Cię rozpala,
najbardziej to Cię kręci, gdy ktoś Cię zniewala.
Jeden gest, jeden ruch, i mogę mieć Was dwóch! Grrr

[euc1]543150[/euc1]

Edytowane przez Aangel86
Czas edycji: 2011-05-04 o 08:10
Aangel86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 11:10   #1156
Tycikata
Wtajemniczenie

because of You
piekielkoo

Już jesteście po, ale trzymałam za Was kciuki we śnie dajcie znać jak Wam poszło

Cytat:
Napisane przez Aangel86 Pokaż wiadomość
Heloł wracam pamięta mnie ktoś?

Trzymam za piszące dziś maturę! Noł stresss!

Ja wracam grzecznie do dietki, bo to co się działo w ostatnich dniach w moim jadłospisie to przechodzi ludzkie pojęcie i woła o pomstę do nieba
także tego, wracam :P i proszę o kopa w
Heeeeeee no to teraz wiadomo - jeśli jakaś nasza stała bywalczyni "znika" na parę dni, to zamiast udzielać się na wątku to ona sobie wpiernicza rzeczy których nie powinna!!!
Ale spoko Angel, zrób no z 30 damskich pompek i 50 przysiadów i jesteś rozgrzeszona

My mamy dzisiaj wolne od pracy - więc się mogłam wyspać jak nigdy zresztą najbliższą okazję żeby się wyspać będę miała dopiero w przyszłą sobotę, bo w ten weekend mam uczelnię i 4 kolosy i kilka tekstów do przetłumaczenia ale mi się nie chcę....

W dodatku dzisiaj mam imieniny...i dostałam od rodziców m.in. BIAŁE MICHAŁKI i zjadłam kilka.. ale już zmądrzałam i całe pudełko michałek wystawiłam w dużym pokoju niech innym domownikom tyłki rosną a nie mi

miłego dnia!

- Loesje
Stary 2011-05-04, 11:35   #1157
Aangel86
Rozeznanie

Cytat:
Heeeeeee no to teraz wiadomo - jeśli jakaś nasza stała bywalczyni "znika" na parę dni, to zamiast udzielać się na wątku to ona sobie wpiernicza rzeczy których nie powinna!!!

Cytat:
Ale spoko Angel, zrób no z 30 damskich pompek i 50 przysiadów i jesteś rozgrzeszona
w życiu nie zrobiłam ani jednej damskiej pompki nie wiem z czym to się je
przysiady ogarnę

Cytat:
W dodatku dzisiaj mam imieniny...i dostałam od rodziców m.in. BIAŁE MICHAŁKI i zjadłam kilka.. ale już zmądrzałam i całe pudełko michałek wystawiłam w dużym pokoju niech innym domownikom tyłki rosną a nie mi
Wszystkiego najlepszego!!!! zdrówka, miłości, i osiągnięcia super wymarzonej figury!
Masz na imię Monika?
nie jadłam jeszcze białych michałków masz dziś święto, więc kilka Ci nie zaszkodzi i dobrze, że z rana

Twój wzrok na sobie czuję, wiem co Cię rozpala,
najbardziej to Cię kręci, gdy ktoś Cię zniewala.
Jeden gest, jeden ruch, i mogę mieć Was dwóch! Grrr

[euc1]543150[/euc1]
Aangel86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 12:18   #1158
because of You
Raczkowanie

Witam Grzesznice
Wróciłam, nastrój nawet dobry nie było tak źle jak się spodziewałam Pisałam wypracowanie z "Granicy" Z tego co przeglądam forum dużo osób nie doczytało polecenia dotyczącego wypracowania lub je źle zinterpretowało. Odnośnie pytań zamkniętych... tekst był nawet łatwy tylko nie które pytania do niego były moim zdaniem dość trudne, ale mam nadzieję, że jakoś to będzie
Tycikata dziękuje Wszystkiego najlepszego z okazji imienin
Ja bym chętnie przygarnęła Twoje michałki
Aangel86 pewnie ze pamiętamy
piekielkoo daj znać jak Ci poszło
Stary 2011-05-04, 14:23   #1159
Agniesiolka
Raczkowanie

Tycikata to wszystkiego najlepszego!!
Maturzystki, liczę, że nie było zbyt cięzko, język polski = mój wróg, podstawowy polski dla mnie był masakrą :P nigdy go w szkole średniej nie lubiłam, mogłabym rozwiązać za niego z 10 arkuszy z rozszerzonej matematyki, ale nie tooo

Tak ogólnie to sie zastanawiam czy pomimo mojego zdrowego odżywiania moje porcje są odpowiednie... :/ wiem, że śniadanie powinno być sycące, ale chciałabym znać waszą opinię. Dziś na śniadanie zjadłam 2 kromki razowego chleba z serem i jogurt naturalny z 3 łyżkami otrąb pszennych (jogurtu było chyba 200 g, bo brałam tak połowę dużego).
Wczoraj oglądałam na VOD cofnij zegar i tam własnie mowili o wielkości porcji, że często mamy poczucie, że są one odpowiednie, a faktycznie tak nie jest...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-04, 14:31   #1160
salakis
Raczkowanie

no w koncu jestescie!!!!
juz sie martwilam ze nasz watek padnie, ale widze, ze sie nie poddajmy jeszce.... troche grzeszymy, ale ogolnie jestesmy nadal razem

piekielkoo i because of you - zyjecie? stres Was nie wykonczyl?

Aangel86 - baty sie naleza!! ladnie to tak?! nie dosc, ze nas zostawilas to jeszcze nagrzeszylas??!! ehhh.... zeby mi to byl ostatni raz!!!!

Tycikata - wszystkiego najlepszego!!! tylko juz starczy tych michalkow, ok? mimo, ze to Twoje imieniny.

poza tym, to wlasnie siedze w pracy i sie nudze!!! po raz pierwszy od kilku miesiecy mam taka przerwe w robocie i nie wiem czy sie cieszyc czy narzekac.... jak pracuje to zawsze mi szybciej czas leci i nie mam szans na podjadanie... bede sie opierac ile sil w rekach i nogach, bo w koncu do slubu zostalo mi1,5 miesiaca, a kiecka musi na mnie dobrze lezec przymiarka za 2 tygodnie, wiec to moja "ostatnia szansa"

no... i to tyle u mnie... od poniedzialku ladnie sie trzymam, nawet zaczelam sie smarowac kremem na cellulit, wiec motywacja pelna

do pozniej laski!!

Edytowane przez salakis
Czas edycji: 2011-05-04 o 14:32
salakis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 15:14   #1161
piekielkoo
Zadomowienie

Tycikata wszystkiego najlepszego z okazji imienin

Ja dostałam dziś od koleżanki merci tek z którą tak często piszę smski. Nie dość że to dzięki niej udało mi się iść na maturę bo to ona z małą została i w piątek też będzie z Zuzią to jeszcze dostałam czekoladki. I teraz muszę wymyślić coś ekstra żeby się za to odwdzięczyć Za swój czas i czekoladki. Liczę tu na waszą pomoc jaki prezent będzie odpowiedni

because of You i ja chyba znowu to położyłam :/ albo jestem głupia albo nie wiem co ale jak napisałaś jakoś to będzie

Agniesiolka ja nie wiem jakie są odpowiednie porcje Szkoda że nie dodali jakie one powinny być hmmmm

salakis mnie nie wykończył jeszcze ale głowa mi pęka

Dziękuje Wam za kciuki i wsparcie ale czuję że do przodu nie będzie. Nie nawidzę polskiego i angielskiego zresztą też i wątpię że kiedykolwiek to zdam
Weszłam w ostatnim momencie. Koleżance tak szyby zamarzły że nie mogła wyskrobać, ale na szczęście się udało

A tak w ogóle do tego wszystkiego dostałam okresu :/ I mam zły humor i mam na kogoś pokrzyczeć
Stary 2011-05-04, 15:28   #1162
PannaMigotkaa20
Zadomowienie

Cytat:
a instruktora też fajnego masz?
Ja mam w sumie 7 spotkań, więc właściwie już 18-ego maja mogłabym pierwszy raz usiąść za kierownicą

instruktora mam świetnego Ciągle mówi do mnie : Spokojnie ewuś spokojnie, powolii puszczamy sprzęgło. spokojnie ewuś teraz ruszamy. Jest świetny po prostu Taki troszkę już starszy :p ale to nic ;p przez godzinę się nagadamy ze sobą, nie ma czegoś takiego, że oboje patrzymy na drogę i cisza ciągle. Podoba mi się moja jazda bardzo - zobaczymy jak będzie dalej

Do maturzystek - granica to ta książka gdzie zenek zrobił dzidziusia justynce ? a pózniej ona go jakimś kwasem oblała? bo tak własnie się zastanawiam nad tym ;p hehe

Kurcze ciesze się że już wróciłam na uczelnię, 2 tygodnie się z ludźmi moimi nie widziałam, tematów mnóstwo do obgadania, no i bez piwaa nie obeszło się. A teraz w biedronce promocja desperadosów jest - po 3zł.

Stary 2011-05-04, 15:45   #1163
piekielkoo
Zadomowienie

Mogotka to chyba to hahah ja nie wiem nie czytałam tego i nigdy o tym nie słyszałam, a chłopak przede mną stwierdził że nie była w ciąży a po jedyn fragmęcie wpadłam na ten pomysła, ale co tam Na poprawkę w następnym roku będę znała streszczenia wszystkich lektur haha

Fajnie że jazdy Ci się podobają Ja 3h jeździłam z jednym gościem i to była porażka ale robiliśmy sobie przerwy na fajke z nim to bym na pewno daleko nie zajechała. Potem jeździłam też ze starszym Wcinaliśmy grześki bez polewy no i czas na Pana nr3 po niezdanym egaminie w innej szkole jazdy wykupowałam godziny Ten 3 troche sztywny i wydzierał się na kursantów tylko nie na mnie bo Paulinka pod ochroną (w ciąży byłam).
Kiedyś wydarł się na gościa jak jedzie a w ogóle nie zwracał na neigo uwagi i patrzył ciągle na mnie bo rozmawialiśmy a siedziałam z tyłu Raz go opierdzieliłam bo przesadzał trochę

M pojechał kupić mi prezent na urodziny Mama wraca w niedzilę już mi się ciut humor poprawił, ale i tak będę musiała na kogoś pokrzyczeć

---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ----------

Ile dni po @ powinnam się ważyć żeby waga mnie nie oszukiwała?
Ciekawe czy dociągnę chociaż do 73
M zawiedziony że na pizzę nie pójdziemy
Stary 2011-05-04, 17:31   #1164
kasiencjaxp
Raczkowanie

Hej
Mogę tutaj do Was dołączyć? Przyjmiecie mnie do siebie ?
kasiencjaxp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 17:47   #1165
Tycikata
Wtajemniczenie

Dziękuję Wam Kochane za życzenia
Nawet nie wiecie jak bardzo chciałabym Was tymi michałkami poczęstować
a tak w ogóle zamiast nich wolałabym dostać jakiś krem anty cellulitowy czy cuś...

Cytat:
w życiu nie zrobiłam ani jednej damskiej pompki nie wiem z czym to się je
przysiady ogarnę
Noo pompki klekasz na kolanach i pompujesz ramionka ja od paru dni sama je robię..10 dziennie bo więcej nie daję rady ale robię

Cytat:
Masz na imię Monika?
Si
Cytat:
Napisane przez because of You Pokaż wiadomość
Wróciłam, nastrój nawet dobry nie było tak źle jak się spodziewałam Pisałam wypracowanie z "Granicy" Z tego co przeglądam forum dużo osób nie doczytało polecenia dotyczącego wypracowania lub je źle zinterpretowało. Odnośnie pytań zamkniętych... tekst był nawet łatwy tylko nie które pytania do niego były moim zdaniem dość trudne, ale mam nadzieję, że jakoś to będzie
Pierwsze stresy już za Tobą teraz będzie tylko z górki
Cytat:
Napisane przez Agniesiolka Pokaż wiadomość
Maturzystki, liczę, że nie było zbyt cięzko, język polski = mój wróg, podstawowy polski dla mnie był masakrą :P nigdy go w szkole średniej nie lubiłam, mogłabym rozwiązać za niego z 10 arkuszy z rozszerzonej matematyki, ale nie tooo
Jeny ja teeeż nienawidzę polskiego! matematyki też zresztą nie z polskiego zawsze, co roku, byłam zagrożona...ale szczerze, akurat maturę napisałam lepiej niż niektóre osoby które zawsze miały dobre oceny
ale może to był jakiś fart

salakis oczywiście nie ruszyłam już ani jednego! ale nie było mnie w domu hi hi

Cytat:
Napisane przez piekielkoo Pokaż wiadomość
A tak w ogóle do tego wszystkiego dostałam okresu :/ I mam zły humor i mam na kogoś pokrzyczeć
Pokrzycz na nas albo poćwicz albo kup może to takie wiszące coś do boksu i boksuj
No i mam nadzieję, że tym razem zdasz maturę, ja mam wrażenie że edukacja Twojego TŻ jest ważniejsza Twoja ale nie poddawaj się

Ja idęęęę poćwiczyć i się uczyć....

---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ----------

Cytat:
Napisane przez kasiencjaxp Pokaż wiadomość
Hej
Mogę tutaj do Was dołączyć? Przyjmiecie mnie do siebie ?
Jasne witaj
Może powiesz nam coś więcej o sobie? ile cm, kg lat?

- Loesje
Stary 2011-05-04, 18:32   #1166
piekielkoo
Zadomowienie

kasiencjaxp

Pewnie grono tego forum się powiększy Bo napisałam na innym forum (1 na którym w ogóle pisałam na wizażu ) żeby dziewczyny tu się przeniosły bo tam zaczynało być już bardzo cichutko A dziewczyny też są super

Tycikata M szkoła jest na 1 miejscu dlatego że M musi za nią płacić o wiele wiele więcej, a ja i tak na razie się na studia nie wybieram
Co nie zmienia faktu że mogliśmy pogodzić jedno z drugim a ja troche za bardzo odpuściłam, ale z drugoiej strony wieczory które poświęciła bym nauce poświęciłam w 98% na ćwiczenia a tego już nie mogłam pogodzić. Coś za coś... W następnym roku (jak teraz się nie uda) pójdę na maturkę piękna

PS. Jedna znajoma z którą widziałam się rok temu poznała mnie tylko po głosie kazała cały czas mówić i dopiero skojarzyła Pisałyśmy razem poprawkę chyba miała jakieś przyćmienie

---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------

Zuzik zaraz zaśnie biore się za hula a potem spacer 5 km z mężem Biedaczek poświęca się chce mieć piękną żonkę
Stary 2011-05-04, 18:42   #1167
Kotowe
Wtajemniczenie

A ja mam lekki spadek formy. Nic mi się nie chce. Najlepiej bym spała, ale tak się nie da. Niestety. Wczoraj tata powiedział że jak wyjdę z TŻ to mogę się z domu wyprowadzić. Popłakałam, popłakałam i wyszłam. A tacie przydałby się ktoś kto go do pionu postawi...
Jadłospis na dziś:
I:Kanapki i 2 parówki
II: 2 czekoladowe lizaki

Because of you a jakie plany co do studiów?

Razem od: 1.01.2010
Zaręczyny: 13.09.2014
Ślub: 6.08.2016

Edytowane przez Kotowe
Czas edycji: 2011-05-04 o 18:45
Kotowe jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-04, 18:44   #1168
smaaaal
Raczkowanie

Mogę się dołączyć? ważę 50kg przy wzroście 159cm moj cel to 45-43 kg. Ogólnie schudłam 4 kg ale od tego czasu nie mogę się znów zmobilizować teraz były święta i majówki i od dziś miałam zacząć znów, ale złapało mnie choróbsko czyli dopiero zacznę od poniedziałku. No, ale cóż nie poddam się
smaaaal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 18:51   #1169
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Hej Dziewczynki

Troszke mnie nie było, ale byłam zabiegana przez majówke Spotkania ze znajomymi z rodzinka i takie tam Ale dietke trzymałam...poza kilkoma piwkami przy grilu, ale poza tym grzeczniutka byłam

karolson efekty swietne a nózki to masz rewelacyjne poprostu

Na twisterze tez troszke cwicze, ale jakos mnie to strasznie szybko nudzi, wiec max 20 minutek dziennie.

Czytałam, ze o przyjazniach pisalyscie...Powiem WAm, ze ja tez sie na pseudoprzyjaciolce przejechalam....Nie dosc ze wykorzystywala mnie w kazdy mozliwy sposob( pozyczanie kasy ciuchow itp) to jeszcze za plecami obrabiała mi dupe i to tak porzadnie, juz nie wspomne o tym ze jak sie jej zwierzalam zawsze miala cos do powiedzenia ale w taki sposob ze to ja wychodzilam na winna wszystkiemu...np, ze z facetem sie nie uklada itp. ale mam to juz gdzies i na szczescie za soba Jak chca to niech sobie gadaja zawsze tak bylo ze najlatwiej gadac o kims a na siebie sie juz niekt nie popatrzy ..ale coz tacy sa ludzie niestety...

Wogole u Was tez jest taka podła pogoda? masaakra nie dosc ze snieg wczoraj to jeszcze zisiaj pada i pada i strasznie zimno jest, nie mam weny na nic najchetniej bym sie w lozeczku zaszyła na cały dzien.
A tak fajnie mi sie rowerkiem na słoneczku jezdzilo No od dzisiaj wogole biore sie za siebie na maxa i postaram sie wiecej cwiczyc, w koncu juz niedlugo lato wakacje wyjazdy itp itd

Dobra uciekam na hula-hop
Miłego wieczorku No i Maturzystkom zycze powodzenia

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 18:55   #1170
Kotowe
Wtajemniczenie

Smaaaal witamy na forum. Jak dla mnie ważysz mało, ale jeżeli będziesz czuła się lepiej z niższą wagą to ok Tylko pilnuj żeby ci cycki nie uciekły, bo przecież nie o to chodzi. Z jednej strony zostało ci dużo do zrzucenia, a z drugiej mało. Pamiętaj żeby zachować umiar. Z ćwiczeń mogę ci polecić twister i hula-hop, brzuszki itp. Ja stosuję dietę dukana, trochę ją modyfikując choć są wzloty i upadki.
A co do motywacji. Znajdź sobie jakiś cel. Np stara spódnica w którą chciałabyś wejść. Może to cię jakoś zmotywuje.

Razem od: 1.01.2010
Zaręczyny: 13.09.2014
Ślub: 6.08.2016

Kotowe jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości