|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1141 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Obżartuchy łakomczuchy zmieniają swój styl życia :) Czyli jak być FIT
A u mnie w piekarniku już pachnie pizza dukana
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1142 |
Raczkowanie
|
because of You - jestes przed matura, wiec nie martw sie az tak o diete, a juz na pewno nie mozesz sie glodzic!!! zobaczysz, na pewno wszystko bedzie ok
![]() ![]() co do mojej diety dzisiaj, to jak zawsze w pracy: sniadanie o 8 + obiad o 12:30 i kolacja bedzie ok 20. i wszystko lekkie i zdrowe ![]() buziaki dla wszystkich i do wieczora ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1143 |
Raczkowanie
|
becouse of you - zjedz pizzę, masz maturę, a to chyba wazniejsze niż dieta, zresztą grzeszki rozkrecają metabolizm!
![]()
#1144 |
Zadomowienie
|
Wiecie co, ja dziś postanoiwiłam zaszyć siępod kocem i powoli wrócić na rytm uczelniany - wzięłam do ręki książke którą musze przeczytać, bo jest na zaliczenie. I tam mimo różnych cudactw pedagogicznych znalazłam takie oto sformułowanie:
"Nawet jeśli ciastka smakują nam najbardziej na świecie, trzeba je jeść z umiarem, bo tylko jedzone od czasu do czasu sprawiają nam prawdziwą przyjemność."
Jednak ksiązki mają coś w sobie pożytecznego, po za tym naukowym gadaniem ![]() ![]()
#1145 |
Raczkowanie
|
PannaMigotkaa20 święte słowa
![]() ![]() because of You maturą się nie przejmuj, mój brat tez ją jutro pisze i przez cały weekend nie widziałam, żeby jakąkolwiek książkę otworzył ![]() ![]()
#1146 |
Zakorzenienie
|
o jestem i ja, bo internet coś niechciał ze mna pracować.;/
u mnie śnieg;/ a co do diety to wypiłam wczoraj 3 desperadosy i zjadłam ryż smażony z kurczakiem na obiad i 3 kawałki pizzy do piwa na kolację ![]() a dziś znów piwo i drink! bomba kaloryczna ale co tam niepiłam 4 miesiące. ![]() pomysł na zdrowy objad kurczak z curry z książki z przepisami wg Montignaca które wyróżniają się niskim indeksem glikemicznym - kurczak kroimy w kosteczki - cebula w talary - pieczarki w kosteczke - natka pietruszki jak ktoś lubi - ciut oleju ja robię to w patelni WOK więc naprawdę odrobina - lekka śmietana - sól, pieprz, przyprawa curry kurczak, cebula, pieczarki smażę razem później sól, pieprz, curry, na końcu ciut śmietany i się robi pyszny sosik z tego, ten sos jadam z makaronem oczywiście najlepiej pełne ziarno ![]() smacznego szybkie tanie i smaczne
![]() |
#1147 |
Raczkowanie
|
karolson desperados może być, ale za dużo, stanowczo oj lanie się należy za to! JA poprzestałam na jednym piwie w weekend na spotkaniu ze znajomymi
![]() Jeden z moich ulubionych przepisów na brokuły w sosie śmietanowym brokuł lekko obgotować, czosnek z cebulka podsmażyć na małej ilości oleju, dorzucic poszatkowany brokuł, smietane niskotłuszczową sól i pieprz do smaku. JA do tego makaron daję i piers z kurczaka. Uwielbiam ![]() Tak jakoś ostatnio stałe bywalczynie forum nam ucichły, liczę, że się nie poddały ![]() Ja w weekend idę na pieszy rajd 2-dniowy więc się nachodzę i cieszy mnie to, w kolejny też marsz na orientację, a pomiędzy nimi planujemy z koleżankami z roku przejść półwysep helski ![]() ![]()
"I spraw Boże, żeby te wszystkie zjedzone kalorie poszły w biust" ![]() 71 kg -69 -65 kg Edytowane przez Agniesiolka Czas edycji: 2011-05-03 o 20:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#1148 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale dla Ciebie najważniejsze jest teraz, żeby jeść, nawet i pizze, przez stres i tak spalisz ![]() Cieszę się, że się zeszliście z TŻ ![]() Cytat:
![]() karolson wow widziałam Twoje zdjęcia, figurka teraz wygląda świetnie! ![]() a ja się pochwalę Wam i napiszę, że dzisiaj to nawet poćwiczyłam z rana... ![]() i cholera ta pogoda to chyba mnie szczególnie nie lubi! planowałam sobie pojeździć na rowerze jak będę miała wolne, nawet już wyczyściłam rower z kurzu i napompowałam koła(bo 2 lata nie byłam na rowerze! ![]() w weekend było zimno i deszczowo więc z rowerka nici, za to wczoraj kiedy byłam w pracy było słonecznie i w miarę ciepło, a dzisiaj..zaś deszcz..ze śniegiem.. ![]()
gubię się bo lubię - Loesje Edytowane przez Tycikata Czas edycji: 2011-05-03 o 20:57 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1149 |
Zadomowienie
|
Ej własnie, było tak pięknie już, a patrzę, że znów wszystkie prawie gdzieś wywiało
![]() ![]() KUrrde śnieg ma u mnie jutrto padać! ![]() ![]() ![]() Wrszcie kończy się ten czas świąteczno - weekendowy. Wracamy do normalnego zycia. Ja się cięszę ![]()
#1150 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja dopiero zaczynam teorię w ten czwartek.
![]() ![]() |
![]() |
#1151 |
Zadomowienie
|
Tak, jutro mam 2gą godzinę
![]() ![]() ![]() ![]()
#1152 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja mam w sumie 7 spotkań, więc właściwie już 18-ego maja mogłabym pierwszy raz usiąść za kierownicą ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1153 |
Raczkowanie
|
Przez Waszą wczorajszą "dyspensę" troszkę nagrzeszyłam
![]() Ale streees ![]() Trzymajcie kciuki, zaciskajcie pośladki ![]() Miłego dnia ![]()
#1154 |
Zadomowienie
|
because of You ja może też za wcześnie kupuję urania, ale bluzki mogą być luźniejsze (nie workowate) a teraz kupuję takie na styl lub ciutke za małe
![]() Veiovis ja mam jedną coreczkę ![]() ![]() Wracając do przyjaźni... mam jednego kolegę, nigdy mu się nie zwierzam z poważniejszych rzeczy ale myślę że swobodnie bym mogła... to przyjaciel siostry z ciecęcych lat i brat mojej "przyjaciółki" Który mieszka w Wawie ale zawsze jak przyjeżdza odwiedza mnie prawie codziennie ![]() ![]() salakis super że wypoczęłaś ![]() PannaMigotkaa20 no i zagłębiając się coraz bardzieę w moje odczucia do innych ludzi to nigdy nie kolegowałam się z kimś dla swoich potrzeb. Nie zazdrościłam koleżanką domówm, czy własnych mieszkań, chodź sama mieszkam w mieszkaniu z rodzicami, w jednym pokoju z Zuzią, ale cieszy mnie to mam co jeść i jest mi ciepło. Fakt potrafiłam być niemiła wiem, ale nigdy nikogo nie oszukiwałam i nie zgarniałam pochwał dla siebie żeby być lepszą, wręcz odwrotnie, wolałam wziąć baty na siebie żeby komuś nie było przykro, niestety za każdym jednym razem jak się zawiodę na kolejnej osobie zaczynam coraz bardziej myśleć o sobie... because of You mam dziś to samo ![]() Migotka mi do śmiechu nie jest... Bywają na tym świecie istotki mniej modre np JA... U mnie fatalna pogoda, wczoraj było sporo śniegu a dziś samochód też muszę odśnieżyć. Do zobaczenia później ![]()
#1155 |
Rozeznanie
|
Heloł
![]() ![]() ![]() Trzymam ![]() ![]() Ja wracam grzecznie do dietki, bo to co się działo w ostatnich dniach w moim jadłospisie to przechodzi ludzkie pojęcie ![]() ![]() także tego, wracam :P i proszę o kopa w ![]()
Dobrze, jak nie za dobrze, nie zaszkodzi niepolepszenie, jak tylko można wytrzymać na głupi sposób swój... Twój wzrok na sobie czuję, wiem co Cię rozpala, najbardziej to Cię kręci, gdy ktoś Cię zniewala. Jeden gest, jeden ruch, i mogę mieć Was dwóch! Grrr ![]() [euc1]543150[/euc1] Edytowane przez Aangel86 Czas edycji: 2011-05-04 o 08:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#1156 | |
Wtajemniczenie
|
because of You
piekielkoo Już jesteście po, ale trzymałam za Was kciuki we śnie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale spoko Angel, zrób no z 30 damskich pompek i 50 przysiadów i jesteś rozgrzeszona ![]() ![]() My mamy dzisiaj wolne od pracy - więc się mogłam wyspać jak nigdy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W dodatku dzisiaj mam imieniny...i dostałam od rodziców m.in. BIAŁE MICHAŁKI ![]() ![]() ![]() ![]() miłego dnia! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1157 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() przysiady ogarnę ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Masz na imię Monika? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Dobrze, jak nie za dobrze, nie zaszkodzi niepolepszenie, jak tylko można wytrzymać na głupi sposób swój... Twój wzrok na sobie czuję, wiem co Cię rozpala, najbardziej to Cię kręci, gdy ktoś Cię zniewala. Jeden gest, jeden ruch, i mogę mieć Was dwóch! Grrr ![]() [euc1]543150[/euc1] |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1158 |
Raczkowanie
|
Witam Grzesznice
![]() ![]() Wróciłam, nastrój nawet dobry nie było tak źle jak się spodziewałam ![]() ![]() ![]() Tycikata dziękuje ![]() ![]() Ja bym chętnie przygarnęła Twoje michałki ![]() Aangel86 pewnie ze pamiętamy ![]() piekielkoo daj znać jak Ci poszło ![]()
#1159 |
Raczkowanie
|
Tycikata to wszystkiego najlepszego!!
![]() ![]() ![]() Maturzystki, liczę, że nie było zbyt cięzko, język polski = mój wróg, podstawowy polski dla mnie był masakrą :P nigdy go w szkole średniej nie lubiłam, mogłabym rozwiązać za niego z 10 arkuszy z rozszerzonej matematyki, ale nie tooo ![]() Tak ogólnie to sie zastanawiam czy pomimo mojego zdrowego odżywiania moje porcje są odpowiednie... :/ wiem, że śniadanie powinno być sycące, ale chciałabym znać waszą opinię. Dziś na śniadanie zjadłam 2 kromki razowego chleba z serem i jogurt naturalny z 3 łyżkami otrąb pszennych (jogurtu było chyba 200 g, bo brałam tak połowę dużego). Wczoraj oglądałam na VOD cofnij zegar i tam własnie mowili o wielkości porcji, że często mamy poczucie, że są one odpowiednie, a faktycznie tak nie jest... ![]()
#1160 |
Raczkowanie
|
no w koncu jestescie!!!!
juz sie martwilam ze nasz watek padnie, ale widze, ze sie nie poddajmy jeszce.... troche grzeszymy, ale ogolnie jestesmy nadal razem ![]() piekielkoo i because of you - zyjecie? stres Was nie wykonczyl? ![]() Aangel86 - baty sie naleza!! ![]() Tycikata - wszystkiego najlepszego!!! tylko juz starczy tych michalkow, ok? mimo, ze to Twoje imieniny. ![]() poza tym, to wlasnie siedze w pracy i sie nudze!!! po raz pierwszy od kilku miesiecy mam taka przerwe w robocie i nie wiem czy sie cieszyc czy narzekac.... jak pracuje to zawsze mi szybciej czas leci i nie mam szans na podjadanie... bede sie opierac ile sil w rekach i nogach, bo w koncu do slubu zostalo mi1,5 miesiaca, a kiecka musi na mnie dobrze lezec ![]() ![]() no... i to tyle u mnie... od poniedzialku ladnie sie trzymam, nawet zaczelam sie smarowac kremem na cellulit, wiec motywacja pelna ![]() do pozniej laski!! ![]() Edytowane przez salakis Czas edycji: 2011-05-04 o 14:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#1161 |
Zadomowienie
|
Tycikata wszystkiego najlepszego z okazji imienin
![]() Ja dostałam dziś od koleżanki merci ![]() ![]() ![]() because of You i ja chyba znowu to położyłam :/ albo jestem głupia albo nie wiem co ![]() ![]() Agniesiolka ja nie wiem jakie są odpowiednie porcje ![]() salakis mnie nie wykończył jeszcze ale głowa mi pęka ![]() Dziękuje Wam za kciuki i wsparcie ![]() ![]() Weszłam w ostatnim momencie. Koleżance tak szyby zamarzły że nie mogła wyskrobać, ale na szczęście się udało ![]() A tak w ogóle do tego wszystkiego dostałam okresu :/ I mam zły humor i mam na kogoś pokrzyczeć
#1162 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
instruktora mam świetnego ![]() ![]() ![]() Do maturzystek - granica to ta książka gdzie zenek zrobił dzidziusia justynce ? a pózniej ona go jakimś kwasem oblała? bo tak własnie się zastanawiam nad tym ;p hehe Kurcze ciesze się że już wróciłam na uczelnię, 2 tygodnie się z ludźmi moimi nie widziałam, tematów mnóstwo do obgadania, no i bez piwaa nie obeszło się. A teraz w biedronce promocja desperadosów jest - po 3zł. ![]()
![]() |
#1163 |
Zadomowienie
|
Mogotka to chyba to hahah ja nie wiem nie czytałam tego i nigdy o tym nie słyszałam, a chłopak przede mną stwierdził że nie była w ciąży
![]() ![]() ![]() Fajnie że jazdy Ci się podobają ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kiedyś wydarł się na gościa jak jedzie a w ogóle nie zwracał na neigo uwagi i patrzył ciągle na mnie bo rozmawialiśmy a siedziałam z tyłu ![]() ![]() M pojechał kupić mi prezent na urodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- Ile dni po @ powinnam się ważyć żeby waga mnie nie oszukiwała? Ciekawe czy dociągnę chociaż do 73 ![]() M zawiedziony że na pizzę nie pójdziemy ![]()
#1164 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Mogę tutaj do Was dołączyć? Przyjmiecie mnie do siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1165 | ||||
Wtajemniczenie
|
Dziękuję Wam Kochane za życzenia
![]() ![]() Nawet nie wiecie jak bardzo chciałabym Was tymi michałkami poczęstować ![]() a tak w ogóle zamiast nich wolałabym dostać jakiś krem anty cellulitowy czy cuś... ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Si ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ale może to był jakiś fart ![]() salakis oczywiście ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() No i mam nadzieję, że tym razem zdasz maturę, ja mam wrażenie że edukacja Twojego TŻ jest ważniejsza Twoja ale nie poddawaj się ![]() Ja idęęęę poćwiczyć ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- Jasne ![]() ![]() Może powiesz nam coś więcej o sobie? ile cm, kg ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1166 |
Zadomowienie
|
kasiencjaxp
![]() Pewnie grono tego forum się powiększy ![]() ![]() ![]() ![]() Tycikata M szkoła jest na 1 miejscu dlatego że M musi za nią płacić o wiele wiele więcej, a ja i tak na razie się na studia nie wybieram ![]() Co nie zmienia faktu że mogliśmy pogodzić jedno z drugim a ja troche za bardzo odpuściłam, ale z drugoiej strony wieczory które poświęciła bym nauce poświęciłam w 98% na ćwiczenia a tego już nie mogłam pogodzić. Coś za coś... W następnym roku (jak teraz się nie uda) pójdę na maturkę piękna ![]() PS. Jedna znajoma z którą widziałam się rok temu poznała mnie tylko po głosie kazała cały czas mówić i dopiero skojarzyła ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Zuzik zaraz zaśnie ![]() ![]() ![]()
#1167 |
Wtajemniczenie
|
A ja mam lekki spadek formy. Nic mi się nie chce. Najlepiej bym spała, ale tak się nie da. Niestety. Wczoraj tata powiedział że jak wyjdę z TŻ to mogę się z domu wyprowadzić. Popłakałam, popłakałam i wyszłam. A tacie przydałby się ktoś kto go do pionu postawi...
![]() Jadłospis na dziś: I:Kanapki i 2 parówki II: 2 czekoladowe lizaki Because of you a jakie plany co do studiów?
Zakochana ![]() I chciałabym codziennie spijać uśmiech z Twoich ust... ![]() Razem od: 1.01.2010 Zaręczyny: 13.09.2014 Ślub: 6.08.2016 ![]() Edytowane przez Kotowe Czas edycji: 2011-05-04 o 18:45 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1168 |
Raczkowanie
|
Mogę się dołączyć? ważę 50kg przy wzroście 159cm moj cel to 45-43 kg. Ogólnie schudłam 4 kg ale od tego czasu nie mogę się znów zmobilizować
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1169 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczynki
![]() ![]() Troszke mnie nie było, ale byłam zabiegana przez majówke ![]() ![]() ![]() karolson efekty swietne ![]() ![]() Na twisterze tez troszke cwicze, ale jakos mnie to strasznie szybko nudzi, wiec max 20 minutek dziennie. Czytałam, ze o przyjazniach pisalyscie...Powiem WAm, ze ja tez sie na pseudoprzyjaciolce przejechalam....Nie dosc ze wykorzystywala mnie w kazdy mozliwy sposob( pozyczanie kasy ciuchow itp) to jeszcze za plecami obrabiała mi dupe i to tak porzadnie, juz nie wspomne o tym ze jak sie jej zwierzalam zawsze miala cos do powiedzenia ale w taki sposob ze to ja wychodzilam na winna wszystkiemu...np, ze z facetem sie nie uklada itp. ale mam to juz gdzies i na szczescie za soba ![]() Wogole u Was tez jest taka podła pogoda? ![]() ![]() A tak fajnie mi sie rowerkiem na słoneczku jezdzilo ![]() ![]() Dobra uciekam na hula-hop ![]() Miłego wieczorku ![]() ![]()
#1170 |
Wtajemniczenie
|
Smaaaal witamy na forum. Jak dla mnie ważysz mało, ale jeżeli będziesz czuła się lepiej z niższą wagą to ok
![]() A co do motywacji. Znajdź sobie jakiś cel. Np stara spódnica w którą chciałabyś wejść. Może to cię jakoś zmotywuje.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:57.