|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1471 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część IX
Cytat:
ja byłam dziś po rozświetlacz sun club ale już nie było ![]() i jeszcze chcesz chudnąć przecież Ciebie widać nie będzie niedługo ![]() Cytat:
a co do marynary to ja bym nie dała tyle za tą Zarową ALE jeśli mama chce Ci kupić i Ci bardzo zależy to czemu nie ![]() Cytat:
Bo mi gdzieś mignęło że on w brązowym kartoniku jest czeeekam na niego ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1472 |
|
Zakorzenienie
|
net mi slabo chodzi bo kradne lacze od kogos
nadal jestem w pl wiec wiecie![]() co do odzywki isany z babassu to totalnie jestem zawiedziona nia zero dzialania mieszam ja teraz z innymi odzywkami bo jednak zal wyrzucac![]() agatko wlosy(odrost) robilam juz raz matrixem colorsynkiem(strasznie sie zmywa) teraz za 3 tyg znow bede robic dlatego ze jestem w pl i nie mam mozliwosci goldwella tu gdzie jestem
|
|
#1473 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo mało ![]() wiesz ja myślę że nawet jak mi da na nią to szkoda by mi było kasy bo to nie mało dla mnie jest i wolałabym kupić za to więcej innych łaszków niż tylko jedną marynarkę w której i tak nie będę ciągle chodzić zależy mi na pomarańczowej mam nadzieję że jeszcze znajdę gdzieś taniej ![]() dziwny ten krem wygląda jak fluid
|
|
|
|
|
#1475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1476 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1477 |
|
Zakorzenienie
|
widziałam na all nawet za 300zł za to skórkę mogłabym kupić
![]() przesadzili ![]() ---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- zgadzam się piękny
|
|
|
|
#1478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję Wam ![]() Lady no dokładnie przesadzili z ceną a all to w ogóle szaleństwo ![]() ![]() Kotka zapomniałam pogratulować wygranej ![]()
|
|
#1479 |
|
Zakorzenienie
|
O..Opowiedz mi o tym
![]() MAsz jakieś zdjęcie sprzed i po? Umierałaś z bólu po operacji? Warto? Dużo zapłaciłaś? Kiedy o tym przeczytałam zaczęłam łazić po domu i rozmyślać, też bym chciała mieć mniejszego kinola
|
#1480 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja koleżanka ją ma, pisałam wczoraj ![]() a ja kupię najwcześniej w week jak pojadę do hali a jak nie będzie to zamówię na all wtedy
|
|
#1482 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
2 lata równo o 18 poszliśmy na naszą pierwszą randkie i też chodzimy za rączkę ![]() Cytat:
![]() a pierścionek na focie (słabe są, bo z tel, a LG niestety dobrym aparatem pochwalić się nie może )Cytat:
myślałam o Tobie nie raz kiedy do nas wrócisz ![]() Cytat:
aaa no i jeszcze nie zrobiłam fotek masek z gliny do paszczaka i zmywacza do paznokci ale to mało istotne
Edytowane przez kitkulka Czas edycji: 2011-05-04 o 17:55 |
|||||
|
|
|
#1483 |
|
Zakorzenienie
|
Snow piękny avek
|
|
|
|
#1484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Idę trochę poleżeć, do później
|
|
#1485 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1486 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() trudno jak nie znajdę to zara ![]() ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Cytat:
ja jeszcze tylko dwa razy kicam przed komunią i styka ![]() mam ten sam tusz ![]() widzę french się szykuje? ![]() pierścionek fajny świetne są te wielkie
|
||
|
|
|
#1487 |
|
Zakorzenienie
|
Uffff nadrobiłam
![]() Caskada witaj kochana. Mysłam o Tobie ost. Potem polece do klubu. Snow No wlasnie wzielam ten krem a nawet nie widziałam jak wyglada. Myslalam ze to ten A ja fluidu nie uzywam dlatego nie wim co teraz. Ale dzis nalozyłam i jak krem sie zachowuje. Daje tak leciutenka nutke brazu. Mysle ze bede uzywac na zmiane z mineralnym. A co do sweterka jest super. Ja tez lubie szmatki z Aber ![]() Bunny No wlasnie odżywka to juz 2-ga u mnie. A dzis kupilam na zapas dwie. Na poczatku tez nie powaliła ale z czasem ja pokochałam. Za to dolce mi sie znudziła. ![]() Kotka Gratuluje Maskare dzis użyłam i jestem pod wrazeniem. Ma super kosnsystencje robi mega długie rzesy i swietnie zozdziela. Ale ja tez mam takie rzesy ze tak powiem nie wymagajace. ![]() Lady Oj to szkoda ze juz nie ma zakietu. ![]() Ale moze cos upolujesz jeszcze Czekam na Twoje fotki ![]() A wkladki kupilam pierwszy raz bo mam takie fajne szpilki z wycieciem na palce i w tym wycieciu mnie pija w palce. Pomyslalam ze moze to cos da. Moze jutro wyprobuje. Jejku laski w pl snieg. Brat mi wczoraj pisal i Wy tez opowiadacie. ![]() U mnie jest cieplo. Slonko swieci moze temperatura nie powala ale wczoraj na spacerku bylo mi za goraco w zakrytych butach.
|
#1488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i sam pierścionek też się robi czarny zresztą ciężko mi dorwać jakieś ładne te pierścionki w rozmiarze S ![]() french na girach się szykuje lubię te paski, szybko się trzaska, jak mi ich braknie to się męczę ze 2 godziny ![]() a jak ten tusz się sprawuje?
|
|
|
|
|
#1489 |
|
Zakorzenienie
|
Kitkulka
O super zakupki Lakiery boskie i pierścionek tez ![]() eNcha Dziekuje kochana Trzeba sobie dobrze robic Ale i tak wszystkiego nie kupilam jeszcze
|
#1490 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() french na girach też lubię z paskami równiutko i ile czasu zaoszczędzonego też mam ![]() tusz sprawuję się bardzo dobrze ale tak jak pisała Adzi o swoich rzęsach to moje też nie są jakieś zbyt wymagające uwielbiam jego szczoteczkę póki co to mam dwa faworyty ten i żółty z maybelline lubię i zastanawiam się nad doczepieniem rzęs na lato
|
|
|
|
|
#1492 |
|
Zakorzenienie
|
Yatta nauczyłam się robić taki niby wodny znak
![]() nie ma bata, każda fota będzie z napisem
|
|
|
|
#1493 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przesusza kłaczki Cytat:
To były historie kobiet które miały swoich partnerów ![]() Naprawdę niesamowite jakbyś kiedyś miałam możliwość (może jeszcze puszczają) to obejrzyj choć jeden odcinek Cytat:
![]() Ale ja też kiedyś byłam zielona w tym temacie dlatego na Twoim miejscu bym spróbowała sama tak jak Ci pisałam No dzień dobry nareszcie Cytat:
i maluję sama bo dużo szybciej mi to idzie - kwestia wprawy a i zaoszczędzić możesz na nowy lakier ![]() ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Cytat:
brawo
|
|||||
|
|
|
#1494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aaa wiesz co mam ciocię w Niemczech, która otworzyła swój salon kosmetyczny i tam też właśnie przedłużają rzęsiory, jak się wybiorę tam w wakacje to mam nadzieję, że mi zrobi w prezencie
|
|
|
|
|
#1495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zobaczę czym dziś mnie Kazadi zainspiruje ![]() oczywiście będą fotki będą wszystko w swoim czasie ![]() to czekam na relację jak się wkładki sprawują ![]() ja jeszcze nigdy nie używałam zastanawiałam się czy to jakiś dyskomfort się odczuwa i takie tam
|
|
|
|
|
#1496 | |
|
Magda ;)
|
Cytat:
dawno Cie nie było kochana, mam nadzieje,że już wszystko dobrze? ![]() Snowi śliczny avatarek ![]() Asia mi zaden kolorek z tych farbek nie przypadł do gustu Kitka fajne zakupy |
|
|
|
|
#1497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moje koleżanki sobie zrobiły super to wygląda aż mnie skusiły
|
|
|
|
|
#1498 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Miałam zupełną rekonstrukcję, połamał mi doktor w 4 miejscach, dłutował, wycinał a potem dopiero złożył w jedną całość Gips na twarzy miałam dwa tygodnie, musiałam spać na plecach, bez żadnej możliwości przekręcenia się na bok (ciężar gipsu mógłby spowodować, że nos by się przesunął ). Po operacji jedną noc byłam w klinice, dziewczyna obok chrapała jak nie wiem i spać nie mogłam Potem zapuchnięte oczy (nic nie widziałam przez 4 dni chyba), powieki jak piłki pingpongowe, sine dziąsła itd. Ale naprawdę szczerze, nic mnie nie bolało, przez 3 tygodnie wzięłam raz pyralginę, bo mnie głowa ćmiła. I tyle. Kosztowało to wtedy 3,5 tys o ile pamiętam ![]() Zdjęcia mam gdzieś, tylko takie normalne, papierowe, więc muszę zrobić skan. A po 10 latach szczerze mogę powiedzieć, że to była najlepsza decyzja ever |
|
|
|
|
#1499 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzięki
jeszcze ćwiczę ![]() Cytat:
jak się wkurzę to i kupię z Zary :PCytat:
|
||
|
|
|
#1500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale szkoda mi troszkę tyle $ ![]() wolałabym w co innego zainwestować wiadomo że w niej codziennie nie będę chodziła i nie do wszystkiego dlatego się zastanawiam no chyba że wylicytuję na all taniej ale na to nie liczę ![]() Bunny pokaźesz swoje nowe buciki na nóżce chciałabym zobaczyć jak czarne się prezentują
Edytowane przez xLADYx Czas edycji: 2011-05-04 o 18:49 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:02.

ja byłam dziś po rozświetlacz sun club ale już nie było 
przecież Ciebie widać nie będzie niedługo 

idę o zakład, że kilku to od ręki by brało, nawet zasmarkaną 
wielki czarny napis, przez cały łeb, i tak będzie przy każdej focie.
bo mało

myślałam o Tobie nie raz kiedy do nas wrócisz
Brat mi wczoraj pisal i Wy tez opowiadacie. 
zresztą ciężko mi dorwać jakieś ładne te pierścionki w rozmiarze S