|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 |
|
Strażnik Wizażu
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne... cz. IV
No właśnie nie wiem
dorwałam ostatnią w FORUM w Koszalinie, innych całopaznokciowych nie było kosztowała całe 6,99 No mam tak w sumie od zawsze na niektórych bardziej widać, na innych mniej...staram się to lekko bloczkiem wyrównywać od czasu do czasu, ale i tak widać
|
|
|
|
#4652 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
śliczne
|
|
|
|
|
#4653 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu
ja mam pionowe paseczki na wszystkich (nawwet się to fajnie polerką wygładza), ostatnio nie polerowałam, bo chcę żeby się trochę wzmocniły---wypoleruję jak odrosną całkiem, a na razie jest 1/3 długości paznokcia...a poziome to od uszkodzeń mechanicznych mi się robią (tylko tam, gdzie sobie bubę zrobię jakąś) agatusia ojej, dziękuję ale już zmyte
|
|
#4654 |
|
Konto usunięte
|
Na blogu wspomniany już idealny fiolecik
|
|
|
|
#4655 |
|
Zakorzenienie
|
I weź tu człowieku przy takich lakierach na gitare zbieraj
Boże, zaledwie 4 godziny spałam... ![]() Dziewczyny, pytanie mam małe; ile kosztuje przesyłka ze sklepu internetowego vipera? Chce kupić niedługo Calcium Shield i Multivitamin Protection ale no kurcze jak przesyłka 15 złotych kosztuje to sie nie opyla
Zapuszczam włosy! cel: za pupę aktualnie: za ramiona ![]() Edytowane przez _Nikki_ Czas edycji: 2011-05-04 o 07:25 |
|
|
|
#4656 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u Ciebie skromniej ![]() ja też malowałam gęściuchem ;/ razem z pędzelkiem wychodził na nim taaaaki jakby glut gęsty ![]() Cytat:
i kolor super
|
||
|
|
|
#4657 |
|
Konto usunięte
|
Mój najnowszy eksperyment
![]() Szczerze - czy przypomina Wam to koronkę?
|
|
|
|
#4658 |
|
Zakorzenienie
|
Szczerze mówiąc to nie, ale sam art dosyć elegancki
|
#4659 |
|
Rozeznanie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;26700518]Mój najnowszy eksperyment
![]() Szczerze - czy przypomina Wam to koronkę? [/QUOTE]boski eksperyment |
|
|
|
#4660 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm Orlico, koronkę nie. Ale sam w sobie ciekawy.
A mi się rozdwoił ten najkrótszy fakulec, co złamany był... jakoś go trochę odratowałam ale teraz tylko czekać aż pęknie albo coś... a dzisiaj miałam paznokcie malować.... odechciało mi się zły humor dzisiaj będę miała już do końca dnia...
|
#4661 |
|
Zakorzenienie
|
A ja już zmyłam niebieściaki i pomalowałam na różowo
nie ma jak to róż Lakierem od Malinki, który mi się mega podoba
|
#4662 | |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie
![]() Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#4663 |
|
Zakorzenienie
|
Orlico- koronki nie przypomina ale efekt sam w sobie super
![]() Malina- Wróciłaś! Super pazury! Świetny wzór, że o kolorze ni wspomnę DMKa- pastel z Bell extra!!! ![]() Sabb- Jak kolorowooooo Ewalucja- pomarańczyk po prostu boski Agatko- Mam ten sam odcień Safari. Niedawno zakupiłam. Jest śliczny! Lidzia- fioleciaki z kwiatkami cudne Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam ![]() Nadrabiałam tak po łebkach bo idę kończyć poprawki w magisterce ![]() Chcę w sobotę oddać i mieć spokój
|
|
|
|
#4664 |
|
Zakorzenienie
|
Zapraszam do mnie
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post26708160
|
#4665 |
|
Przyczajenie
|
witam wszystkich
|
#4666 |
|
Konto usunięte
|
Nie, ale dam tutka na blogu na dniach.
![]() Też mi się podoba efekt, choć powinien przypominać bardziej koronkę, niż węża ![]() Dziękuję
|
|
|
|
#4667 |
|
Zakorzenienie
|
no i nie zdalam dziewczyny.
zeby to bylo jeszcze na łuku, a ja mu zamiast robic obsluge zaczelam luk robic i to 2 razy. pewnie zmylilo mnie to ze kazal mi sie przygotowac do jazdy. i jak mnie upomnial ze samochod nie jest przygotowany to myslalam ze reczny itd...ale wstyd. nie wiedzialam o co chodzi nawet. jaka ja jestem zalosna. nie zapisalam sie na kolejny egzamin, nie wiem czy w ogole bede probowac. a tak dobrze jezdzilam przed egzaminem... nie ma to jak czekac 2 h na egzamin. stres coraz wiekszy i im dluzej czekalam tym gorzej jak widac. wstyd, nawet bratu nie moge powiedziec jak oblalam. wybaczcie off top. edit: ze zlosci obgryzlam paznockie,. wszystkie.
Edytowane przez Czarna Orchidea Czas edycji: 2011-05-04 o 18:10 |
|
|
|
#4668 |
|
Rozeznanie
|
Maliniarka śliczne
Karola20 fajowe ![]() Pilar1899 ładne DMkAnia uuu zazdroszczę super zakupy Orlica niestety nie przypomina mi koronki a lakier już przyszedł, jest super Czarna Orchidea nie masz się czego wstydzić, ty się po prostu zestresowałaś . Idź się zapisz na kolejny egzamin, bo potem wszystko wyleci ci z głowy. Byłam dzisiaj na zakupach, zaraz pokarzę wam moje skarby
|
|
|
|
#4669 |
|
Zakorzenienie
|
ej na automanii babeczka dzisiaj pisala ze nie zdala za 1 razem, bo pomylila wlaczenie prawego kierunkowskazu z wlaczeniem wycieraczki:P stres moze kazdego zjesc, nie przejmuj sie.
|
|
|
|
#4670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zmylily mnie polecenia instruktora, doszedl stres... szkoda. ale nie zdac w takim stylu to tylko ja potrafie. jest mi przykro i jestem zla na sama siebie.
|
|
#4671 | |
|
keep calm and contour on
|
Cytat:
![]() Orli, no koronki średnio przypominają,ale ogólnie fajnie to wygląda ![]() Orchideo, nie martw się, zdasz za następnym razem
|
|
|
#4672 |
|
Zakorzenienie
|
Orchideo
ja nawet nie mam ochoty próbowac na kurs iśc, bo czuję, że się do tego nie nadaję...jednak nie warto rezygnować trzymaj się piękna , już daleko zaszłaś, a stres może każdego zjeść...Carmenko hej hej hej a gdzie pazurki?Orlico super efekt, ale na koronkę zbyt nieregularny moim zdaniem (Mój Sylwestrowy zdał za 5? 6? razem dopiero)
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-05-04 o 18:44 |
|
|
|
#4673 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki za wsparcie kobitki...
najgorsze ze ja juz calkiem dobrze jezdze a tu takie cos. zeby to jeszcze na miescie bylo a nie na dzien dobry. 2 godziny czekaj dajcie spokoj ![]() tylko teraz 200 zl w ale to co mowil do mnie egzaminator to jakby obok mnie sie dzialo, wiec widac jak sie zestresowalam...
|
#4674 | |
|
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
mnie normalnie poinformował żebym włączyła światła, wysiadła i pokazała co gdzie...popier*** a w ogóle to masz prawo do 2 błędów. Nie powiedział za pierwszym razem co nie tak zrobiłaś? ![]() Przed łukiem chciałam sobie lusterka ustawić i nie mogłam znaleźć gałki do tego, bo innym autem jeździłam wcześniej po bluzganiu i 10 minutowym szukaniu się udało
Edytowane przez DMkAnia Czas edycji: 2011-05-04 o 18:46 |
|
|
|
|
#4675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za 1 razem powiedzial ze samochod nie jest przygotowany do jazdy to patrze swiatla mijania, reczny, itd... no i 2 raz i negatywny. to ja powinnam wiedziec od czego sie zaczyna. wstyd. ale to najgorszy egzaminator u mnie jak sie okazalo, a ze ja czekalam jeszcze 2 godziny to juz w ogole... Sabb to widze tez agent niezly...
|
|
#4677 |
|
Rozeznanie
|
Maliniarka już daję
![]() i moje dzisiejsze zakupy też |
|
|
|
#4678 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hej ![]() Cytat:
jak ja zdawałam jeździłam do większego miasta z taką dziewczyną, no po mieście super jeździła i w ogóle jej dobrze szło, za 1 razem oblała na łuku za 2 na górce... też myślę że to tylko ze stresu. Cytat:
tak samo myślałam, że się nie nadaje że szkoda nawet, że to nie dla mnie itd. Zmobilizowałam się tylko dlatego że mieli strasznie podnieść ceny od nowego roku i to był ostatni dzwonek dzień przed pierwszą jazdą pierwszy raz siadłam za kółko i tata "nauczył" mnie ruszać tak z 3 metry w przód i cofnąć a i tak auto mi gasło za każdym razem poszłam na jazdę i po prostu jechałam jak gdyby nigdy nic potem był jeszcze kryzys, ale ogólnie dobrze mi szło... teraz mając prawko naprawdę lubię jeździć
|
|||
|
|
|
#4679 |
|
Zakorzenienie
|
Pazurki na pożarcie
to jest essennce underwater..ciemnawo już, nie umiem aparatu ustawić... padł i nie zdążyłam lepszego foto zrobić a góry i doliny przykryłam niezgrabnie napisem ![]() zbieram się z pieskiem, a potem do kina z Sylwestrowym na "Oczy Julii" aaaaa i odebrałam kartę z Rossmanna, później opowiem, pani myślała, że jestem Mgiełką chyba
|
|
#4680 |
|
Zakorzenienie
|
Carmenko, piękne te Twoje szponiska, ale fiolety mi się już opatrzyły u Ciebie
ciągle fiolety, raz chyba tylko czerwień u Ciebie widziałam (to dopiero było boskie!)
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:35.

dorwałam ostatnią w FORUM w Koszalinie, innych całopaznokciowych nie było
kosztowała całe 6,99
ale też widzę, że masz pofalowane pazurki trochę
na niektórych bardziej widać, na innych mniej...staram się to lekko bloczkiem wyrównywać od czasu do czasu, ale i tak widać

)
i aktualne pazury...króciaki, ale co tam. Zaraz machnę jakiś wzorek z nowej płytki 

zły humor dzisiaj będę miała już do końca dnia...

trzymaj się piękna
, już daleko zaszłaś, a stres może każdego zjeść...