|
|
#2732 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XXVII
Cytat:
to kup se takom jak moja
|
|
|
#2733 |
|
Zakorzenienie
|
A ja bym chciała wyjechać do Bułgarii- we wrześniu najlepiej, i przekonać się, co to znaczy "ciepła" woda w morzu, o!
|
#2735 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a duzo ładniej (tzn dziko a nie hotele na plazy)..ale moze ja mam złe wyobrazenie o bułgari
|
|
|
#2736 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2737 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a jednak mam dobre wyobrazenie
http://strona.eurotim.nazwa.pl/bulgaria-2.html
|
|
#2738 | ||
|
Zakorzenienie
|
złom
czy pytasz o coś innego ![]() Cytat:
poza kurortami jest piękna lekko dzika Bułgaria Cytat:
|
|
|
#2740 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
jak nie ![]() statystycznie w chorwacji woda jest cieplejsza niz w bułgarii ![]() http://www.travelplanet.pl/przewodni...i/temperatury/ http://www.travelplanet.pl/przewodni...a/temperatury/
|
|
|
#2741 | |
|
Zakorzenienie
|
stary ford mondeo kombi do "pracy" we firmie
to se popracował Cytat:
, bo Chorwacja troche mnie rozczarowała temp. wody
|
|
|
#2742 | |||
|
Zakorzenienie
|
Podpisałam umowę, wszystko idzie zgodnie z planem
Ju ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja wam zaraz wkleję słabe fotki swoich gniotów. Ale ostrzegam, że jak nie będziecie ich lować, to krytyki od żadnej kury nie przyjmę. Bo to nie moja wina, że zdjęcia nie potrafią oddać mojego talentu, na którym poznało się już wielu. O! http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Artystka ![]() Lepiej nie Ledwo ostatnio przeżyłam Master Of Puppets na karaoke... Lepiej niech weselne chałtury śpiewają niż mają profanować, to co dobre...
|
|
#2743 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() http://www.travelplanet.pl/przewodni...a/temperatury/ w egipcie pewnie tez cos koło tego
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-05-04 o 21:25 |
|
|
|
|
#2744 |
|
Zakorzenienie
|
ale stawiasz
|
|
#2745 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2746 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Oprócz tych miejsc, które wymieniłaś (Bonarka, kopiec Krakusa, kamieniołom,fort Benedykta, stary cm podgórski) na terenie Starego pierwsza liga to także: - kościół św. Józefa - park Bednarskiego - most Piłsudskiego - miejsca z terenu dawnego getta z fragmentami murów getta, Apteką Pod Orłem, placem Boh. Getta i fabryką Schindlera na czele. A co do łączenia podgórskich miejsc w wycieczki to masz absolutną rację, że należałoby - to chyba jedyny sensowny sposób zwiedzania tych okolic. Sporo jest na Podgórzu perełek/ciekawostek architektonicznych - pałacyk Kryształ przy Limanowskiego - kamienica "paryska" przy Przy Moście - wille przy placu Lassoty i ulicy Parkowej - drewniane, niestety zrujnowane wille przy końcu Zamoyskiego, od strony ronda Matecznego i ciekawych miejsc, które nie rzucają się w oczy - budynek galerii Starmach, czyli dawna bożnica gminy podgórskiej - zaułek przy placu Getta, gdzie uśmiercano m.in. niemowlaki przez uderzenia główką w mur - mur getta za gimnazjum przy Limanowskiego; - wykuta w skale lodownia przy Zespole Szkół Gastronomicznych; - plac Niepodległości, na którym stały koszary austriackie i gdzie zaczęło się wyzwalanie Krakowa w 1918 - włazy "wejściowe" do kanałów, przez które Żydzi próbowali uciekać z getta (i udawało się, dopóki Niemcy się nie zwiedzieli, bo jak się już dowiedzieli, to ustawili patrol przy włazie "wyjściowym", którym zmęczeniu, ubabrani i pełni nadziei na wolność wystraszeni nieszczęśnicy wychodzili z kanałów, tylko po to, by natychmiast wpaść w ręce czekających tam Niemców )- tablice pokazujące poziom wody podczas powodzi z początków XX w. przy Sokolskiej i Kącik - jedna z nielicznych pracowni parasolkarskich, gdzie ponoć wciąż można naprawić parasol ![]() Itp. i itd. Warto przeglądnąć stronę http://podgorze.pl Są tam i opisy najważniejszych zabytków i propozycje spacerów, i mapka z zaznaczonymi ciekawymi miejscami (mapka do pobrania). Lubię ten przewodniczek, do kupienia m.in. w centrach informacji turystycznej, i spacerowniki, ten i ten. Zagadałam Cię już na śmierć?
|
|
|
|
|
#2747 | ||||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Teraz zagadaj na smierć o Prokocimiu ![]() Jeden facet mi dziś powiedział, że mam włosy jak Shakira
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2011-05-04 o 21:50 |
||||||
|
|
|
#2748 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedy będzie Egipt wrzucony? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
(z tym ze żeby było tanio lepiej się zakwaterować mimo wszystko w hotelowej dżungli a dzikości szukać na wycieczkach )A z mojego porównania z ostatnich lat zupełnie w Bułgarii była cieplejsza woda niż w Chorwacji ![]() Dobra, zgrałam zdjęcia może co wrzucę później
|
||||||
|
|
|
#2749 |
|
Zakorzenienie
|
Zjadłem właśnie pizze z salami i ananasem+sos czosnkowy
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie podoba mi się mój wyuczony zawód w teorii 6 lat temu wydawało się fajne wszystko, w praktyce wyszło z czasem, że to nie dla mnie ![]() dopsz chociaż, że wybrałąm specjalizację z polityki turyst. i planowania, a nie biur podr. czy hoteli. Ale z drugiej strony to tam jezd praca, a w moim kierunku nic od dawna nie widzeu ciesz się, że nie głos
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-05-04 o 21:58 |
|
|
|
|
#2751 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]() pierwszą ligę znam ![]() muszeu sie tam zapuścić jakiś niedługo ![]() tereny pofabryczne mnie tez ciekawią-w sumie nie wiem zy jest w krakowei cos takiego jeszcze gdzie mozna wejsc ![]() jak niezapomniane tereny fabryki zieleniewskich przy grzegórzeckiej, ktora niestety juz w większości nie istnieje
|
|
|
#2753 |
|
BAN stały
|
Aaaaa Tak, to to czytałam, faktycznie ale chyba jestem gópia i nie rosumię to jakieś powiedzonko, którego nie znam czy artystyczny wymysł twórczyni?Się pochwalę, że zjadłam dietetyczną białkową kolację: serek wiejski + jajco gotowane + ogórek kiszony. Wiejski nie na słodko! |
|
|
|
#2754 |
|
Zakorzenienie
|
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2755 | ||
|
Zakorzenienie
|
niedopsz
ale coś wymyślisz, jestem tego pewna o, ale z kiedy? bo czasem ma fajne Cytat:
nawet ich jeszcze nie oglądałam, no czasu nie mam ![]() ad2. zachęcaj, zachęcaj Cytat:
![]() ![]() kurcze mam takiego lenia, że nawet myć mi się nie chce
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-05-04 o 22:18 |
||
|
|
|
#2756 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Sorki Kochana
Przelatywanie przelatywaniem,ale nosa zatykać nie zamierzam I depilację dodaj do tego
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2758 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Lubię takie posłuszne partnerki .....ekhem,koleżanki
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2760 |
|
Zakorzenienie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:11.

na razie oswajam temat. Co do kiec, to mam taki problem,że nic mi się nie podoba

, który rozsypał się był po drodze
, cóż za przeżycie
nie polecam

)
Zaraz po urlopie czerwcowym 

ale chyba jestem gópia i nie rosumię 
Przelatywanie przelatywaniem,ale nosa zatykać nie zamierzam