|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2071 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VIII
|
|
|
|
#2073 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Powiedz mi jeszcze czy nie powoduje ona przetłuszczania? Czy można ją stosować od skóry głowy? I gdzie ją kupiłaś, bo podobno trudno dostać ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kurczę kusi mnie ten creme puff, ale boję się, że zapycha :/ A mnie dziś TŻ totalnie zaskoczył. Byliśmy w Manufakturze, bo musiałam zareklamować telefon i przy okazji weszłam do H&M. Humor miałam paskudny, bo jestem przeziębiona i w dodatku przed okresem i cały czas na niego fuczałam, aż się wkurzył. No i wychodzę z tego H&Mu a tu TŻ czekał na mnie z piękną ogromną różową różą na poprawę humoru, żebym już sie tak nie denerwowała |
||||
|
|
|
#2074 |
|
Zadomowienie
|
Zasłużyłam na lanie mam lenia i nic nie piszę , ale podczytuje
|
#2075 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
teraz miałam mały przestój z powodów zdrowotnych ale już będzie lepiej ![]() Cytat:
Cytat:
muszę upolować ten podkład Cytat:
|
|
#2076 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nie smuć się
Włosy odrosną zdrowsze i przede wszystkim będzie ch więcej A na pewno Ci ładnie Czekam na foto ![]() Cytat:
gratulacje Też brałam w nim udział ale niestety nic nie dostałam ![]() Cytat:
ale o rocznicach, urodzinach i innych ważnych datach zawsze a imieniny nie są takie ważne więc wybaczam I czemu musisz zapuszczać włoski?? Bo zaciekawiło mnie to ![]() Kalpana powodzenia na maturze I dziewczynom które zdają w tym roku również Jak się czujesz w nowej grzywce? Jak ścięłaś w końcu? mam nadzieję że uda Ci się jakieś foto wstawić a co do fryzjerki to całkiem nietaktownie się zachowała, bo tak jak piszesz zapisywałaś się już jakiś czas temu ![]() kobietasukcesu dam znać na pewno ![]() Ze spa mało ostatnio robię dla siebie, właściwie tylko podstawa, ciągle jestem zakatarzona jest mi okropnie zimno, być może gorączka ale termometr zbiłam... I ogólnie zmęczona jestem i spałabym ciągle Zmierzyłam dziś długość włosów, mimo że jutro wypada pomiar, ale akurat je przed chwilką myłam a zawsze na mokrych mierzę więc się skusiłam ;p wyszło mi 52, 4 ![]() snow piękny av pokaż w całości zdj
|
|
|
#2077 |
|
Zakorzenienie
|
loluska dziękuje.
W sumie to zapomniałam o tym konkursie, a tu taka niespodzianka.
|
|
#2078 |
|
Zadomowienie
|
Jak zmierzyć włosy pofalowane
? Troszkę ciężko było by
|
#2079 |
|
Zadomowienie
|
mnie ciągle głowa boli ;/ od świąt nie moge wyzdrowieć a czas najwyższy bo zaczyna się przed sesyjna gorączka i wypadałoby się ogarnąć
Dzis dostałam przesyłkę (nie wiem skąd;/ pewnie z fb) a w niej nowy puder do włosów got2b powder'ful. Używała któraś? Ja może jutro wypróbuję ale wątpię żeby to mi cos pomogło w objętości włosów... Życzę dziewczynom powodzenia na maturach
|
|
#2080 |
|
Zakorzenienie
|
miczka chyba jedyny sposób to wyprostować
angelinmyheart bardzo miła niespodzianka Ja idę się położyć Dobranoc
|
|
#2081 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szkoda tylko, że wysłałam im takie zdjęcie nie za bardzo, bo nawet się nie spodziewałam W piątek idę do fryzjera, przy okazji na regulacje i henne. Teraz przeszukuje zdjęcia, żeby wybrać jakąś fryzurkę.
|
|
|
#2082 |
|
Zakorzenienie
|
Snow super że wstawiłaś notkę
Zainteresowała mnie ta pęseta. Moja się gdzieś zawieruszyła i zarosły mi brwi Miałam dzisiaj jakąś kupić, ale oczywiście zapomniałam Niestety tak jak pisałam wcześniej, nie mam dostępu do produktów tej marki w normalnych sklepach, jedynie internet I czekam na notkę o podkładzie ![]() Loluska (nie)dziękuję (chociaż i tak nie ma czego zapeszać.... Muszę kupić jakiś lakier, który nie będzie sklejał włosów. Jak mi się skończył mój poprzedni (nie pamiętam już jaki, a szkoda), który był w miarę dobry, kupiłam z welli, polecony przez ekspedientkę. mówiłam jej, że chcę taki, który nie będzie bardzo sklejał włosów, ale niestety ten wręcz przeciwnie.... Okropnie skleja włosy i robią się takie strąki :/ Grzywkę ścięłam na prosto, bo nawet fryzjerka powiedziała, że moje włosy są z tych, które układają się tak jak one chcą, a nie ich właściciel i będą mi opadać na oczy- tak jak dotychczas, jeśli za każdym razem nie będę utrwalać.... Foto zaraz zrobię, więc jutro jak wrócę po maturze, to wstawię do albumu
|
|
|
|
#2083 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
Cytat:
![]() Cytat:
Kalpana dobrze, że polski świetnie Ci poszedł A co do fryzjerki to ja Ci współczuję co za baba chyba jej nie zależy na klienteli skoro tak się zachowuje... współczuję, przykro mi ![]() Cytat:
![]() A co do Tż
|
|
|
#2084 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chyba, że chcesz wiedzieć jak "wizualnie" są długie Twoje włosy, to wtedy trzeba wyprostować... |
|
|
|
|
#2085 |
|
Zadomowienie
|
Niestety nie mam prostownicy i raczej nigdy jej nie kupię , raz miałam prostowane włosy i nie wyglądałam za ciekawie .
Jak będę miała miarkę to zmierzę ile w rzeczywistości mają , bo w sumie co mi z mierzenia ile cm , jak się pokręci i będzie krótszy
|
#2086 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś mnie oświeciło ile mam do nauczenia się na niedzielę
|
|
#2087 |
|
Zadomowienie
|
Chcę zacząć regularnie olejować włosy (ale tylko raz w tygodniu). Moim zdaniem najlepszy byłby do tego piątek na noc i w sobotę mycie. I tu wpadłam na pewien pomysł - moje olejowanie wyglądało by tak: na noc położyć na włosy olej jakiś (jeszcze sama nie wiem jaki), rano wziąć żółtko z jajka (albo kilka żółtek), wymieszać żółtko z miodem (łyżeczka miodu na dwa żółtka; dałabym więcej miodu, ale boję się, że będzie mi spływać z włosów), wmasować we włosy i skórę głowy, zostawić na godzinę, dwie, może dłużej (zależy ile będę miała czasu). Spłukać, umyć włosy szamponem, położyć sklepową odżywkę.
Co myślicie o moim pomyśle? Kiedyś zmywałam naftę żółtkiem, a później szamponem, bo samym szamponem więcej czasu mi to zajmowało... Miałabym z tej metody korzyści w postaci łatwiejszego umycia włosów po oleju i przy okazji miałabym maseczkę na włosy (miód, żółtko, olejek) tyle, że olejek by działał na nich dłużej. Ale nie wiem, czy taka metoda jest w pełni bezpieczna dla włosów, czy nie przyniesie rezultatów odwrotnych do tych, jakich oczekuję? Jak myślicie? |
|
|
|
#2088 |
|
Zadomowienie
|
No ja też dopiero dziś obudziłam się z tego świątecznego lenistwa
Czas się brać za robotę i porządne spamowanie . Muszę w tym tygodniu zadbać o pięty .
|
#2089 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziewczyny, co myślicie o tym, co wcześniej pisałam: o stosowaniu maści witaminowej - witamina A i wazelina - na noc na noc na buzię zamiast kremu? Używam na razie z przymusu, ale mam taką fajną skórę po nim, że jak już mój krem odzyskam, to nadal bym na noc używała nie koniecznie codziennie, ale co drugą noc, nawet rzadziej... Tylko boję się, że na dłuższą metę może ona mieć niezbyt korzystny wpływ na cerę... |
|
|
|
|
#2090 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Cytat:
Widziałam ją w drogerii Firlit w Krakowie, a kupiłam w drogerii w Galerii Krakowskiej.
|
|
|
|
|
#2091 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaraz wstawię do albumu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2092 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale za to WAXa sobie na włosy położyłam, moje włosy lubią całonocne maseczki z WAXA, dawno tego nie robiłam, a jutro wieczorem muszę być wyjątkowo piękna Ciekawe jak ja się wyrobię...
|
|
|
|
|
#2093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie byłabym taka zła, gdyby zadzwoniła od razu.... A co jakby zadzwoniła tydzień przed weselem? Ciekawe gdzie bym fryzjera znalazła A słyszałam, że tam mają profesjonalne podejście do klientówMonia nie smuć się No i wszystkiego najlepszego kochana A tak w ogóle to dostałam dzisiaj na imieniny od teściowej 50zł i od babci 50 i chcę sobie właśnie za to kupić prostownicę ![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Idę już spać Edytowane przez Kalpana Czas edycji: 2011-05-04 o 22:28 |
|
|
|
|
#2094 | |
|
Zakorzenienie
|
Loluska wstawiłam
![]() Cytat:
|
|
#2095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój pies jest niesamowity - jadłam kremówkę, jak zwykle czatował obok mnie by wyżebrać choć trochę, potem na chwilę odłożyłam ją i za jakiś czas pies zaczął piszczeć by mu dać... bo widział i czuł, że coś zostało.... że była nieugięta to poszedł do mamy i tak stał przed nią i piszczał ze skargą Idę się kąpać i spac, jutro koło 7-8 musze wstać by się coś pouczyć, może jutro uda mi się z Tż spotkać Dziś też podstawa i porządna gorrąca kąpiel ![]() Dobrej nocy
|
|
|
#2096 |
|
Rozeznanie
|
Nie jestes sama
|
|
|
|
#2097 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I wszystkiego najlepszego z okazji imienin Edytowane przez Lenka_1987 Czas edycji: 2011-05-05 o 08:48 |
|
|
|
|
#2098 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też właśnie chyba wstawiłam zdjęcie takie średnie, bo wątpiłam, że mi się uda. ![]() Cytat:
![]() Wszystkiego najlepszego w dniu imienin. Dziękuje.
|
|
|
#2099 |
|
CABIN CREW
|
a ja się zamajówkowałam i pewnie nie będe miała kiedy was nadrobić...
![]() mam masę roboty na uczelnie... dostałam od mamy szminkę z avonu pink sunrise i jest boska... taki fajny nude... i kosztuje jakieś 8 zł... a od TŻ dostałam kolejną z loreala- shine grapefruit- kocham te szminki- nawilżają i mają fajne kolory, do tego dają efekt " mokrych ust" ![]() aaa.. dziś współlokatorka pochwaliła moje włosy , powiedziała że widać ze mam mocniejsze i ze jest ich wiecej niż kiedys więc pielęgnacja nie idzie na marne
Edytowane przez Kitka:) Czas edycji: 2011-05-05 o 00:12 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:50.

miałam takie... hm... puszące się w tych miejscach. Takie sianowate właśnie. A że moje z natury też się puszą, to było jeszcze gorzej
ale naprawdę polecam Ci Jantara 

teraz miałam mały przestój z powodów zdrowotnych ale już będzie lepiej
Też brałam w nim udział ale niestety nic nie dostałam 

co za baba 
kupiłam pędzel Hakuro do podkładu
H54 jest cudowny