|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku | |||
| Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpień 2011. |
|
23 | 37,10% |
| Maluszki w brzuszkach fikają, ale na świat się jeszcze nie pchają. Mamusie lipiec-sierpień 2011. |
|
6 | 9,68% |
| W trzeci trymestr wkroczyłyśmy - szykujemy już kołyski... |
|
4 | 6,45% |
| Przed nami już tylko dwa miesiące, później posypią się wakacyjne brzdące. |
|
6 | 9,68% |
| Rosną w brzuchach nasze brzdące, przywitamy się z nimi za dwa miesiące. |
|
5 | 8,06% |
| Studniówka odbyta,czekamy aż dzidzia na zewnątrz zawita. |
|
0 | 0% |
| Koniec się zbliża dużymi krokami, będziemy lada chwilę wspaniałymi mamami ( rodzicami)! |
|
3 | 4,84% |
| Brzuszek tu, brzuszek tam pogaduchy lipcowo-sierpniowych mam. |
|
6 | 9,68% |
| Wiosna mija, lato czeka już niedługo przywitamy nowego człowieka. |
|
0 | 0% |
| Już coraz bliżej na porodówki – plotkują lipcówki i sierpniówki. |
|
9 | 14,52% |
| Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201
Ładniutki i urósł od zeszłego miesiąca
Ło matko koledzy!!!! Ja nie mam tego paskudztwa, nigdy nie miałam i mam nadzieję, że nie będę miała a jak to właściwie się objawia bo nawet nie wiem....
|
|
|
|
#3962 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201
Cytat:
http://www.ochoroba.pl/4329-jak-lecz...y-na-hemoroidy |
|
|
|
|
#3963 |
|
Zadomowienie
|
"zanetka - ja mam 5 kocykow w tym jeden zawine chyba sobie a jeszcze jeden dokupie....
kocham kocyki i Igorek bedzie mial ich duuuzo teraz poluje na taki http://allegro.pl/bobas-sliczny-pusz...585381228.html" zanetka ja kupilam od tego pana cala wyprawke i ten kocyk tez tylko brazowy z misiem ![]() moniczka wspolczuje, na pocieszenie ja mam od poczatku ciazy tylko tfu tfu na razie nie bolesne. Nie mozesz dopuszczac do zaparc i duzo spacerowac. A ja wkrozylam w 31 tydzien, jutro mamy usg. Takze prosze o wizualizacje aby wszystko bylo ok. dzisiaj fatalnie sie czuje, jest mi niedobrze i febra mnie trzesie. i wkurzylam sie, bo wczoraj dokonalam ostatnich zakupow i co?? Pomylilam plyny do kapieli, mialam kupic taki od 1 dnia zycia a kupilam dla niemowlaka :/
|
|
#3964 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Guzki_krwawnicze
Edytowane przez moniczka2123 Czas edycji: 2011-05-04 o 21:33 |
|
|
|
|
#3965 |
|
Zadomowienie
|
a w takich co slonce nie dochodzi o .......
![]() aga - to mamy zaradnych mężów youyou, aga, beatka - to jak kopanie lezacego wy tu o gofrach a mnie az na druga strone wykreca ![]() DaKaro - no tak zdrowa ale jak mi badania wyjda zle to moze sie urodzic niedotleniona zanetka - no super okazja ![]() beatka, zmalowana - zboczki zanka, dziubek - tak zwrot ja w tamtym roku mialam zwrotu ponad 700 zl a w tym zaledwie ciut ponad 100 to jest niesprawiedliwe ............ pielszka - ![]() madzia - zgrabniutki brzus za udane wizyty
Złoty krążek mi wcisną na ręce.... ![]() A ja rosnę i rosnę latem, zimą na wiosnę ![]() Jeszcze tylko..... ![]() Ząbki Igorka Edytowane przez SweetAngel1984 Czas edycji: 2011-05-04 o 21:51 |
|
|
|
#3966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na pewno kocyk kupię, ale czekam na większy przypływ gotówki. Gratuluje 31 tyg ![]() Moniczka a czego się to bierze w ogóle? |
|
|
|
|
#3967 |
|
Zadomowienie
|
Czaicie moja przyjaciolke wszystko bolało nieznosny bol po stronie serca nerki i brzuch i pojechała o 2 w nocy na pogotowie (nie jest w ciazy) i czaicie lekarka uznała ze symuluje zeby chłopak sie nia zainteresował i ze jest rozchwiana emocjonalnie no czaicie??
|
#3968 |
|
Zakorzenienie
|
pieleszka GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!! !
Carmela zaciśnięte A mnie lekarz po wizycie zdołował Powiedział, że nie ma się co cieszyć z dobrych wyników, bo to może być początek cholestazy i że szybko mnie nie wypuszczą bo muszą mnie obserwować !!!!!!!!!!!!! A już się tak cieszyłam !!!! Przypisali mi różowe tabletki -podobno żelazo i kwas foliowy tylko po co ???? Może któraś wie ???GOFRY ![]() ![]() Zmalowana jutro nie przychodź do mnie bez gofra Edytowane przez brunetka2000 Czas edycji: 2011-05-04 o 21:42 |
|
|
|
#3969 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3970 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Brawo! Gratulacje! Lista lipcowa zamknieta! Tak mi narobilyscie smaka goframi, ze w koncu sama sie za nie zabralam, efekt byl taki (niestety nie mialam bitej smietany ani zadnych owocow, ale dzem i cukier puder tez mi wystarczyl): |
|
|
|
|
#3971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nawet nie pamiętam jaki kwas foliowy miał kolor ![]() ale pewnie dbają o Ciebie, więc proszę Cię nie martw się na zapas! |
|
|
|
|
#3972 |
|
Wtajemniczenie
|
Brunetka to niefajnie, ze musisz jeszcze zostac, ale czego sie nie robi dla dobra dziecka?
A kwas foliowy chyba ulatwia wchlanianie zelaza.... |
|
|
|
#3973 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Oj Wy szalone - 10 stron od południa nagadane
I jakieś afery prawie kryminalne na naszym forum ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Gratulacje!!! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
I ja tez poprosze jutro o kciuki. I to razy 2 Bo rano ide na glukozę (75g niestety), a o 17.15 do okulisty położniczego. Bo cały czas robią mi się wylewy w oczach i lekarka kazała to skonsultować, bo jak powiedziała może nie powinnam przeć...
|
|
#3974 |
|
Zakorzenienie
|
pieleszka gratuluję córeczki
![]() Carmela aaaa to dopiero załapałam z tym ginem ![]() A butelki TT ja miałam (mam) z Filipem i teraz też zakupię bo sa super, one mają podobno takie smoczki imitujące pierś matki że dzieci mogą być karmione i piersią i butelką.. nie wiem ile w tym prawdy ![]() zaneta nazwiecie małą Emily?? nie Emilia?? nie wiem czy Emily Wam USC przyjmie ![]() karolinee trzymam kciuki za wizytę ![]() madziaranew bardzo zgrabny masz brzuszek
|
#3975 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zmykam na ju ken dance |
|||
|
|
|
#3976 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Za wszystkie jutrzejsze wizyty .Dziękuję za odpowiedzi na temat butelek, myślałam, żeby kupić na początek jedną małą i jedną dużą, najwyżej dokupię później. |
|
|
|
|
#3977 |
|
Zakorzenienie
|
I jeszcze się pochwalę - jak Wy o gofrach, to ja o kawie
Kupiłam sobie dziś piekny, cudowny, wymarzony ekspres do kawy
|
#3978 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#3979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niby to śpioch, ale jest tego więcej niż w drugim oku ![]() You you MUSI kurczę no Emilia co drugi dzień się u Nas rodzi Właśnie patrzę koleżanka urodziła córkę i co Emilia. Wrrrr! Denerwują już mnie te baby
|
|
|
|
|
#3980 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3981 |
|
Zakorzenienie
|
DEKARO a wy już wiecie, co macie?!!!
|
|
|
|
#3982 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#3983 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3984 |
|
Zadomowienie
|
a ja na kolacje dzis mialam .................... kaszanke... jakos mnie ochota naszla maz patrzyl na mnie podejrzliwie i jak na chora bo ja kaszanki nie nawidze... a raczej nie nawidzilam przed ciaza
jakos nie wiem co mi sie porobilo ale siadlam i zaczelam plakac i tak krokodylymi lzami przez jakies 15 min... nie moglam przestac i myslalam o tym ze zle robie bo dziecko sie smuci i wtedy jeszcze bardziej i dibli wiedza oco mi chodzilo ale zrobilo mi sie lepiej dzis juz chyba ide spac ale rano Was nawiedze......... |
|
|
|
#3985 |
|
Zadomowienie
|
Pieleszka - gratuluje corci
super sprawa miec coreczkemoniczka - ja tez dostalam hemoroidow w poprzedniej ciazy, potem przeszly, a w tej od samego poczatku znow sie pojawily generalnie nie sa znow takie straszne (no, krew sie czasem poleje z [...] ostro, ale trudno..) tylko trzeba dbac o to, by nie doprowadzic do zaparc![]() Patik - firma Magdex Baby ma zajefajna dobrej jakosci posciel dla dzieci, wystawiaja sie czesto na Allegro, a ceny sa baardzo przystepne, polecam Nerolka, a co tam u Ciebie, trzymaj sie nam!!! moja dzisiejsza wizyta u gina byla standardowa, zdrowe jestesmy obie, Mala rosnie, gin potwierdzil, ze ze wzgledu na paskudna blizne po poprzednim CC da mi skierowanie na drugie CC, co za ulga... trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty!
|
|
|
|
#3986 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też to przeszłam ![]() A może kaszanki miałaś za mało ![]() Meszsares to cudownie że na wizycie wszystko w porządku !
|
|
|
|
|
#3988 |
|
Rozeznanie
|
Dziekuje dziwczyny za mile slowa , chodz sama widze ze brzusiu rosnie I to tak szybko a to dopiero 27 tydz.moj Tz nie lubi pepka mowi ze tak glupio wyglada, ja juz sie przezwyczailam ,on zaslania reka I wtedy caluje.hihi
Ale Wy jestescie sprosne, ja to tylko moge pomarzyc Bo mi gin zabronil ze wzgledu na grzybka(infekcje). Az mnie sciska jak piszecie
|
|
|
|
#3989 |
|
Wtajemniczenie
|
A powiedz mi kochana czy karmilas tymi butelkami TT Filipa jak byl malutki? Tak pytam, bo ja mialam zamiar tez kupic te butelki, ale kuzynka mojego P wlasnie ostatnio mi mowila, ze jak jej blizniaczki byly malutkie (czasami je dokarmiala sztucznym lub odciaganym mlekiem), to nie za bardzo sobie radzily, ze im cieklo po buzi, ze lepiej im szlo jedzenie z takich waskich smoczkow... Wiec na razie wstrzymuje sie z zakupem. Poprzednio mialam aventa, ale jakos TT teraz bardziej podobaja mi sie wizualnie, no nie wiem.
|
|
|
|
#3990 |
|
Raczkowanie
|
hejka
po kilku dniach nieobecno,ści melduję się ![]() czujemy się ok poza zgagą i coraz większym bębolem ![]() opaliłam się czekam na zeście skóry z nosa i czołzagłebocze jest, za 2 tygodnie będzie skończony domek, ciepła woda itd, więc total wypas uiekam Was przynajmnie po łepkach ponadrabiać iwona |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:32.

a jak to właściwie się objawia
bo nawet nie wiem....

bo u dziadków jestem a leki w domu
i co tu robic??
kocham kocyki i Igorek bedzie mial ich duuuzo teraz poluje na taki 

ja niedawno wróciłam z weekendu w warszawie u szwagierki, stęskniłam się za mężem, postaram się nadrobić jutro
bo chyba chłopczyka obstawiałaś
ale ręki sobie uciąć nie dam