|
|
#1651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytuł prrrawie narzeczonych - część 10!
Tak samo zareagowałam. Czas chyba podłożyć bombę w okolicach Nowego Światu i ronda z palmą w Wawie
![]() Gadaniem to na mur beton Cię zajmie
|
|
|
|
#1652 |
|
Zakorzenienie
|
Obowiazkowa matura z fizyki? O żesz w pi**ę
w życiu bym tego nie zdala
|
#1653 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie. Pewnie bym nie zdała i tej z matmy, ale ciii ...
|
|
|
|
#1654 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam dobra z fizyki bylam,walczylam o 6 na swiadectwie koncowym ,ale sie nie udalo, matury tez nie zdawalam ,bo bylabym jedyna w szkole i zdygalam,glupia kinia.
A mutny pewnei zdawala fizyke na maturze ,bo ja studiowala:P A pan K sie nie odzywa....pewnie zapieprz..u szefa w domu ,chodz mysle ,ze juz skonczyl,bo juz sie ciemno zrobilo a ciezko zakladac swiatlo jak jest ciemno:P Ciekawe czy sie cos odezwie jak wroci do domu....watpie
Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2011-05-04 o 20:33 |
|
|
|
#1655 |
|
Zakorzenienie
|
Bądź dzielna i też się nie odzywaj!
A potrzebna Ci była do czegoś fizyka? Jak nie to nie ma czego żałować
|
|
|
|
#1656 |
|
Wtajemniczenie
|
Gaja powoli przesadzają-teraz fizyka, potem może chemia i biologia
ja gadatliwa jestem to by było akurat![]() Alunia hehe nie Ty jedna ja już na matmie bym poległa![]() Kinia geniuszu moze maja jakieś oświetlenie, zeby widac było-mój tata do późnej nocy potrafił siedzieć i zakładać oświetlenie oby sie odezwał kurczę macki mi opadły trener moich Diabełków ustalił taki skład na mecz że zaczynam się poważnie obawiać jak to się skończy...ja wiem, że on się zna-ale kurczę już kiedyś w podobnym składzie przegrali i to ze słabszą druzyną.. nic.. czekają mnie prawie 2godziny nerwów idę oglądać będę po
Pączuś pracuje nad mgr.. ![]() Paulo Coelho Edytowane przez paczek1990 Czas edycji: 2011-05-04 o 20:36 |
|
|
|
#1657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdecydowanie mu sie nalezy![]() ja z matmy tez bym polegla w przedbiegach, pewnie nawet by mnie do matury nie dopuscili Matulo, jak mi jest zimno!!!!!! w bloku juz nie grzeja, a ja nie mam nawet jakiegos dogrzewacza;/ chyba normalnie rekawiczki zaraz zaloze
|
|
|
|
|
#1658 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie jak to u niego jest?? on czesto zapomina ,ze byla jakas klotnia .,sprzeczka ,dzwoni jakby nigdy nic po pracy "czesc misiu" i opowiada swoj caly dzien i pyta o moj .
A kiedys jak sie dwa dni nie odzywalam do niego to mi smsa przysla czy zamierzam dlugo sie tak nie odzywac i nie odbierac tel.,bo on nie zamierza czekac
|
#1659 |
|
Zakorzenienie
|
tym bardziej trzeba go wziąć na przetrzymanie. Niech spada na bambusa - najpierw Cię obraża, a potem się obraża, że Ciebie obraził? To chore
|
|
|
|
#1660 |
|
Zakorzenienie
|
hehe
to dobry jest;D moze i dobrze, ze nie taki pamietliwy, ale moglby jeszcze dodatkowo na chwile sobie przypominac i przeprosic gdyby to on nabroil![]() ja jakis czas temu mialam syt z Tz, ze fochalam sie na niego za to, ze nie chcial wejsc w jakis tam link, ktory mu wyslalam wiadomo, zaden to powod do fochania, ale ze mialam PMS plus fakt, ze jego ze mna nie ma plus fakt, ze mialam wrazenie, ze jakos mu sie nie chcialo ze mna gadac i mnie ignorowal, a ja sie chcialam dzielic z nim najwiekszymi ✂✂✂✂✂✂✂ami. no i napisalam mu cos w stylu, ze ma w dupie co do niego mowie, no i on sie wkurzyl i mi napisal, ze ma, bo jest zmeczony i nie docieraja do niego bodzce. tak mi sie przykro zrobilo... ale w tym samym momenciie wylaczyl mi sie komp... ten sie przestraszyl, i zanim go wlaczylam to juz mialam wiadomosc, ze przeprasza to ja do niego, ze jestem zmeczona i ide spac na drugi dzien znala czas nawet zeby do mnie zadzwonic, gdzie robi to rzadko ze wzgledu na to, ze jak gadamy na gadulcu to nic za to nie placimy, a on ma za wolnego neta na skypa;0 i co on sie mnie nie naprzepraszal;D czasem milo sie pofochac;D i przetrzymac faceta |
|
|
|
#1661 |
|
Zakorzenienie
|
U was to wszystko poteguje odlegosc,ja bym chyba wykitowala w takim zwiazku.
Ja mysle ,ze on nie wie co mi odpisac na smsa ,bo ja go jak gdyby zgasilam i nie ma kontrargumentu,zreszta nie wiem co sobie mysli,wiem co ja mysle.
|
|
#1662 |
|
Zakorzenienie
|
Ale to Ty masz rację Kiniuś! Naprawdę!Nie można przepraszać za to, że się ma rację
|
|
|
|
#1663 |
|
Zakorzenienie
|
a co najlepsze mowi sie, ze wlasciwie to sobie odpoczywamy od siebie, bo przez ostatnie 3 lata to bylismy nierazlaczni, nawet pracowalismy w tym samym miejscu
ale nie irytowal mnie tak kiedy byl blisko, niz teraz kiedy jest daleko ode mnie... chyba troszke w podswiadomosci mam zal do niego o ten wyjazd i mu przez to przytruwam troche zycie... chociaz sama sie nie raz ugryze w jezyk, bo wiem, ze robie to bezpodstawnie...
|
|
|
|
#1664 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mój T za 10 wylatuje do Irlandii, ja tradycyjnie jestem ogarnięta myślami, czy coś się nie stanie itp
|
|
#1665 |
|
Zakorzenienie
|
Podzielam ten lęk przed samolotami! Ogólnie lubię podróżować i nawet by okazja była, by się tanio gdzieś przelecieć, ale chyba by mnie musieli uśpić najpierw, jak BA w Drużynie A!
'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.' 'If a book is well written, I always find it too short.' |
|
|
|
#1666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
doleci i nic sie nie stanie;D chciaz ja mam tez zawsze motyw jak lece;D im czesciej lata tym bardziej sie boje
|
|
|
|
|
#1667 |
|
Zakorzenienie
|
His, PIONA
ja leciałam 3 razy (w sumie 6, bo w obie strony) i zawsze na silnych lekach uspakajających, które i tak były zdecydowanie za słabe
|
#1668 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jest mi tak zimno, ze nie wysiedze;D ide wbic sie pod kolderke
dobranoc |
|
|
|
#1669 |
|
Zakorzenienie
|
Kamea, na pewno wszystko bedzie w porzadku
daj znac jak juz doleci ![]() Kinia, kurde co on taki obrazalski? Tez sie nie odzywaj!
|
#1670 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie to samo, chyba zaraz gorrrący prysznic wezmę
|
#1671 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie goraco sie zrobilo ,bo sobie pocwiczylam ,jeszcze troche musze hula hopem pokrecic ,dzis przymierzalam krotkie spodenki w orsay i je odlozylam ,bo bym ich i tak nie zalozyla
![]() Santom mnie tez sie wydaje ,ze bardziej by mnie tz irytowal jakby byl gdzies daleko. Kamea odpedz szybko te zle mysli, na ile tz jedzie?
|
#1672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo faceci to sa bardziej obrazalscy od nas!!! kiniaaaaaa trzymaj sie.. niech sie sam odezwie.. nie popelniaj tego beldu co ja i nie przepraszaj i sie nie odzywaj bo to jego wina, tylko i wylacznie! a jak chce to niech sie obraza .. |
|
|
|
|
#1673 | |
|
Zakorzenienie
|
Oki
Cytat:
![]() Kinia, co ćwiczyłaś?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1674 |
|
Zakorzenienie
|
Ka mea A6W
|
#1675 |
|
Wtajemniczenie
|
Wygrali
![]() Kinia to zafunduj mu jakieś tabletki na sklerozę ojj tam byś nie założyła łooo ja na tym padłam po tygodniu![]() Santom dobrze piszesz przetrzymanie + mrożonka![]() Kamea piona-ja też sie boje samolotów ale spokojnie-nic sie nie stanieHis piona ![]() Sylvi hehe racja, racja-niby to o Nas się mówi ze sie obrażamy za wszystko a tak na serio jest na odwrót
|
#1676 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1677 |
|
Wtajemniczenie
|
Isabelle dobry wieczór
co do telefonu to ja mam tak jak Kamea ze stresu chyba -nie lubię rozmawiać przez telefon-jakoś tak "dziwnie" się czuję wtedy
|
#1678 |
|
Konto usunięte
|
Też sie zawsze stresowałam, ale nie aż tak żeby to był taki problem.
![]() Zreszta na praktykach się wyleczyłam.
|
|
|
|
#1679 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety, bywa i tak. Co gorsza, są też bardziej i czasem cholernie acz bezzasadnie zawzięci...
'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.' 'If a book is well written, I always find it too short.' |
|
|
|
#1680 |
|
Wtajemniczenie
|
http://kwejk.pl/strona/1422/
skąd ludzie takie teksty biorą
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:06.

ja gadatliwa jestem to by było akurat
trener moich Diabełków ustalił taki skład na mecz że zaczynam się poważnie obawiać jak to się skończy...ja wiem, że on się zna-ale kurczę już kiedyś w podobnym składzie przegrali i to ze słabszą druzyną.. nic.. czekają mnie prawie 2godziny nerwów
idę oglądać

zdecydowanie mu sie nalezy

i przetrzymac faceta

daj znac jak juz doleci