|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2011 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII
Katunia - mi bardziej podoba sie krzesełko nr 1. Dokładnie kolor zielono-szary lub szaro-pomarańczowy. Jeśli chodzi o drugie ... to nie jestem przekonana do bujania. W ogóle mi nie pasuje bujanie w krzesełku do karmienia.
Edytowane przez kolanka Czas edycji: 2011-05-05 o 08:32 |
|
|
|
#2012 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII
Cytat:
A u mnie piękne słońce i +10 stopni
|
|
|
|
|
#2013 |
|
Zakorzenienie
|
aleee u was padał śnieg wcześniej a wtedy u mnie było słonko
![]() Kolanko co tam u Ciebie słychać?? |
|
|
|
#2014 |
|
Zadomowienie
|
Madzialenka - u mnie całkiem fajnie
. Nie mam powodów do narzekania . W przyszłym roku na wiosne rozpoczynamy budowę, a teraz zajmuję się projektem i załatwianiem formalności. Strasznie wolno mi to idzie, ale cóż ... swoje trzeba w urzędach odczekać.
|
|
|
|
#2015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Projekt gotowy czy indywidualny robisz?? Jak kiedyś patrzyłam, to z tych gotowych projektów nie ma dla mnie domu idealnego i w każdym coś tam bym musiała zmieniać Mam nadzieję, że zostaniesz na dłużej a nie tak pojawiasz się i znikasz
|
|
|
|
|
#2016 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2017 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
i najukochańszy no trzeba przyznac ze jestem zakochana w swoim synku po uszy ale w koncu jest moim calym swiatem dosłownie i w przenośni narazie zmykam bo moj "cały świat" woła mnie właśnie na jedzonko
|
||||
|
|
|
#2018 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie wczoraj też było cieplutko,
a w lato... no będzie gorąco w zeszłym roku było bardzo ciepło, mamy wschodnio zachodnie mieszkanie i cały czas mamy słońce - rano w salonie tak do 13 non stop, potem w kuchni i pokoju pata, a że są to pokoje na przestrzał to non stop świeci i jest cieplutko, dobrze bo ja zmarzluch jestem ale trzeba się ratować... bo daje po oczach, w monitor, telewizor bardzooo, czasem mimo mojego ciepłolubstwa jest za ciepło...
|
|
#2019 |
|
Zakorzenienie
|
Myszko jak czytam Twoje słowa to widać jaki optymizm od ciebie bije
Miłe to bardzo.
|
|
|
|
#2020 |
|
Zakorzenienie
|
no to wrócił mój mąż
cóż za niespodzianka ale się napracował... buhahaha
|
|
#2021 |
|
Zakorzenienie
|
Marta no to rolety koniecznie trzeba sobie zamontować. U nas też słonko mocno świeci i roletki baaardzo zdają egzamin. Na szczęście w TV nam nie świeci bo stoi tyłem do okna
|
|
|
|
#2022 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No właśnie roletki to super sprawa,kupiliśmy na allegro za śmieszne pieniądze i wreszcie da się spać
Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2011-05-05 o 09:23 |
|
|
|
|
#2023 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jakby nie było, to wolę miec oświetlone mieszkanko niż non stop w cieniu. U mnie też są okna wschodnio - zachodnie. Z tym, ze rano mam słonko w małym pokoju i kuchni a po 12 (do konca dnia) w salonie i jadalni ( z czego się cieszę, bo nie lubię mocnego słonca w kuchni, wolę słoneczny salon). Jak jest za gorąco to zawsze mogę iść do małego pokoju w dzień
![]() Ważne aby sypialnia była chłodna. Wkurzałoby mnie słońce, świecące w twarz o np. 7 rano
Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2011-05-05 o 09:28 |
|
|
|
#2024 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://cgi.ebay.pl/ZAS-ONY-ZASLONY-B...ht_3351wt_1200 oczywiście te brązowo niebieskie... byłyby na przeciw ściany z tapetą... póki co rozważam ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() my teraz musimy coś wymyślić bo do pata już nie pójdziemy.. rolety zasłony zasłony rolety..
|
|
|
#2025 |
|
Zakorzenienie
|
Marta jeśli lubisz zasłony, to te co pokazałaś są bardzo ładne.
ja u rodziców jak mieszkałam miałam słonce w całej sypialni od 6 rano.. masakra. teraz nasza sypialnia jest najchłodniejszym pokojem |
|
|
|
#2026 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2027 |
|
Zakorzenienie
|
marta super zaslona
![]() u nas w salonie poki co zaslona bedzie tylko dekoracyjnie - i tylko z jednej strony, bo z drugij stoi taka polka, i na niej kwiat, wiec zaslony nie byloby widac nawet Jak na zlosc pekl nam brodzik. mam nadzieje ze nie bedzie cieknac :/ bo nowy 500-700zl kosztuje a bysmy brali wtedy gleboki od razu. bo taki jak nasz to do 300zl tylko :/
|
|
|
|
#2028 |
|
Zakorzenienie
|
uhum
![]() a dzis o 10.30 reni eko mama o karmieniu piersia jakby ktoś był zainteresowany
|
|
#2029 |
|
Zakorzenienie
|
Kliwia współczuję. Ja mam głęboki brodzik z siedziskiem i polecam
![]() Marta kurde.... że tez ta eko mama zawsze w takich godzinach leci, jak ja akurat z domu wychodzę Dziewczyny uczące w przedszkolach jak u was jest z wakacjami?? Kiedy pracujecie?? Jestem ciekawa jak będzie u mnie. do końca roku szkolnego 8 tyg zostało a potem ciekawe co z nami w ogóle to do końca mojego stażu został nie cały miesiąc
|
|
|
|
#2030 |
|
Rozeznanie
|
eee to nie dla mnie póki co
|
#2031 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie tak jak się spodziewałam, przestał padać śnieg i mam śliczne słonko
akurat nie zmoknę idąc do pracy Miło.
|
|
|
|
#2032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2033 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2034 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Marta wiem,że będzie się nagrzewać ,bo już teraz na górze jest dużo cieplej,takie uroki poddasza.Na szczęscie mamy na dole dodatkowy pokój i tam pewnie będzie się latem spało ![]() kliwia co za pech a dlaczego chcecie taki wysoki?te niskie ładniej wyglądają i chyba wygodniejsze są
Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2011-05-05 o 11:17 |
||
|
|
|
#2035 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2036 | |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() jestem, po malu nadrabiam Kliwia - ale fajnie z tym zdjeciem Zuzi bedziesz miec fajny obraz do powieszenia moze![]() Marta - ciekawe czy ta zaslonka tez bedzie taka smaczna jak ta sciana ![]() ![]() Cytat:
pracowalismy normalnie do konca roku szkolnego-w zeszlym roku bylo to do 25.06. Te kilka dni do konca czerwca byl dyzur-czyli dzieci na zapisy. W lipcu pelnilo calomiesieczny dyzur jedno przedszkole w gminie-nie moje, ale wszystkie nauczycielki z calej gminy jechaly do tego przedszkola na dyzur-mniej wiecej dwa dni w ciagu tego lipca. W te dni w lipcu i sierpniu kiedy nie szlo sie do pracy byl normalnie pisany urlop wypoczynkowy. Prace ponownie zaczyna sie ok 20 sierpnia zeby przygotowac placowke na przyjscie dzieci we wrzesniu. Dzieki dziewczyny za wszystkie opinie odnosnie krzeselka Nie pisalam wczesniej ktore mi sie bardziej podoba zeby poznac wasze obiektywne opinie. Zamowilam to pierwsze. Aniczko - tak masz racje ze ma tylko dwa kolka ale to nie bedzie problem, bo i tak nie bede jezdzic krzeselkiem z Tomciem w srodku bo pewnie po kilku takich przekjazdzkach podloga bylaby niezle porysowana. A jak ma tylko dwa koleczka to bedzie bardziej stabilne. Zasiegnelam tez rady mamusiek z odchowalni ktore maja roczne dzieciaki i niektore z nich maja to krzeselko i sa zadowolone. A u nas po staremu... Tomus rosnie i meczy nas ze chce chodzic hiii i dalej nie ruzumie ze jest za malutki |
|
|
|
|
#2037 |
|
Zadomowienie
|
Madzidzialenka - projekt robię indywidualnie, żadne gotowe nam nie odpowiadają.
Zobaczymy jak z tym udzielaniem sie będzie ![]() Mi słoneczko o poranku w ogóle nie przeszkadza. Lubie wcześnie wstawać i z takim pełnym słońcem uwazam, ze wstaje się cudownie. Poza tym w sypiani od wschodu nie jest gorąco latem. Zdecydowanie nie lubie spac w pokoju od południowego zachodu, gdzie cały dzień i wieczór latem słońce nagrzewa pomieszczenie. Edytowane przez kolanka Czas edycji: 2011-05-05 o 11:54 |
|
|
|
#2038 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To nie takie proste, załączył mi się syndrom wicia gniazda ![]() Cytat:
Kwestia przyzwyczajenia. Od dzieciństwa zajmowałam ten pokój, który teraz jest naszą sypialnią i od zawsze świeciło mi w twarz, ale jakoś mi to specjalnie nie przeszkadza.A co do pracy w wakacje, to u mojej mamy jest tak - w gminie są 2 przedszkola, w tym jedno z filią, więc w sumie 3 placówki. W zależności od ilości zapisanych dzieci, przedszkole jest otwarte lub nie, bo jak dzieci jest za mało, to nie opłaca się otwierać. No i co roku jest wyznaczone, które placówki pełnią dyżur i w jakim miesiącu. I pracują wtedy nauczyciele z danej placówki, chyba każdy przez około tydzień. Reszta ma urlop wypoczynkowy, a do pracy wracają około 20 sierpnia. |
||
|
|
|
#2039 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2040 |
|
Zakorzenienie
|
Bylam wlasnie odebrac zamowiona u siasiadki czapeczke na szydelku dla naszej chrzesnicy
![]() a teraz robi mi firanki na szydelku do kuchni jakich jeszcze nikt nie ma sama sobie je wymyslilam-juz widzialam czesc zrobioną
Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2011-05-05 o 12:44 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:27.

dorosła buzia w dziecięcym ciele 

a bysmy brali wtedy gleboki od razu. bo taki jak nasz to do 300zl tylko :/