|
|
#2821 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVII
Cytat:
|
|
|
#2822 |
|
Nindżopesz
|
Rejcz, witaj z powrotem
Ju, a u mnie 55,4 |
|
|
|
#2824 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tera ja "nie mogę z Ciebie "Wy mi dzieci odbieracie chlep - za dużó łumiecie współczuje - a kurde sama kce w to wejsć ![]() Cytat:
daleko ? na której stronie ? cze Redsik i all, tak będzie ekonomiczniej w postach (rozumiecie prawda )
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-05-05 o 13:50 |
||
|
|
|
#2825 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Różową,do spłukiwania.Cudo czy nie,muszę odstawić Glorię,bo mi się włosy do niej znowu zaczynają przyzwyczajać i nie działa tak jak kiedyś
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2826 |
|
Zakorzenienie
|
ale tu nie chodzi o szkołe, bo to są proste i całkiem fajne rzeczy
i ostatnio w ogóle bym z domu nie wychodziła
|
|
#2827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zgadzau się na miejscu sie wkręcisz - tak zwykle jest, czyż nie ? |
|
|
|
|
#2828 |
|
Zakorzenienie
|
Mówiłam, że ruszy. Twoje udo mi się nie podoba
|
#2829 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
że wpadniesz do mnie na kawę,a potem ruszymy na Gdańsk Chyba odpada,wobec Twoich powyższych słów Bo od obwodnicy to do mnie dosłownie 1,5 km,ale jednak dalej
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2830 |
|
Zakorzenienie
|
Godzina 14:50 :d a ja już wypiłem 4 piwa
i mam lekko pijany humor
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2831 | |
|
Nindżopesz
|
Mi jeszcze też nie
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2832 | |
|
Zakorzenienie
|
ach uroki bezrobocia
![]() pamiętam jak pracowałam (czyt. zapierdalałąm) i w końcu przyjaciele wyrwali mnie na dłuuuugi weekend Majowy w góry - i w południe do pierwszego obiadku, rybka z frytkami, pytają a Ty nie zamawiasz piwa?????????????????? zapomniałąm że piwo w dzień tak pysznie smakuje, zapomniałam jak smakuje, zapomniałam ze istnieje z soczkiem z widokiem na jeziorko hohoho - bueno ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2833 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Bardzo długo na nie patrzyłam ![]() Czekam na recenzję Ja znów uległam wizażowym trendom i kupiłam Alterrę taką o. Faktycznie, niezła. |
|
|
|
|
#2834 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
tak,tak, nie wiem nie ogladałam, tak,tak, tak (chyba )Cytat:
no fłasnie gluty odpadajom, nie da sie z nich nic zrobic, ale rureczki wygladały ciekawie i flasnie dokladnie z szynki były i w miare tanie ![]() ...tez sie zastanawialam po c ojest ta podpaska na spodzie ![]() ...biedra mnie zachwyciłą bo były w niej w biały dzien powszedni podudzia , a u mnie w okolicy znaleźć podudzia w słusznej ilośc ito cud ![]() :rolleyes :---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- mam plan dzics sprzatac do upadłego
|
|
|
#2835 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Tak, gdyż albowiem ponieważ pieczywo to zuo, które zamienia sie podstępnie w tószcz Cytat:
Cytat:
Też mnie mdliło kiedyś, ale pamiętaj, że golonka golonce nie równa, noł noł ![]() Nie rozómję ![]() Cytat:
Pij Teziaczku, pij, zdrówko! |
||||
|
|
|
#2836 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Dobrze,że kupiłam małe opakowanie podróżne.Mam też to,nie wiem,czemu nazwali to peelingiem-to po prostu żel do mycia z granulkami.Do włosów używam teraz Isana-med,nawet niezła
|
|
|
|
#2837 |
|
Zakorzenienie
|
Tak sam?
![]() Się nie podzieli no
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2838 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Zabukuj bilety,zmień w końcu pościel to przybędę
Do przekąszenia w trakcie,bądź po przelatywaniu to wolę kbnsy
|
|
|
#2839 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
|
|
|
#2841 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Wolę bardziej konkretne,ale cóż,ten zużyję.
|
|
|
|
#2842 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Że niby musztarda? Hmmm, coś tam na pewno kcal ma ![]()
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2011-05-05 o 17:45 Powód: Winterra... |
|
|
|
|
#2843 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2011-05-05 o 17:39 |
|
|
|
|
#2844 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2845 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Ale czyje jaja? Bo założyłam z góry,że Twoje i stąd moje pytanie Zresztą się motasz-napisałeś "będę",nie "będą"
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2011-05-05 o 17:41 |
|
|
|
|
#2846 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2847 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Czyżbyś jeszcze nie przelatywał flor ![]()
|
|
|
|
#2848 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2849 |
|
Zakorzenienie
|
Gryśku, te entery, bo to już jest takie nudne, że jak ficeu duże przerwy, to nawet nie czytam posta, bo mi sieu nie kce bawić z przewijaniem
![]() ![]() Skrbitko, towarzyszko dietowej niedoli, ile jeszcze kg Ci zostało?
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-05-05 o 18:57 |
|
|
|
#2850 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeż Cytat:
Pffffffffffffffffffffffff ffffff Cytat:
Noł łej!Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- Aha, prawie zapomniałam. Hasło na dziś: Kobiecość to moja siła
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:29.

To zmodyfikowany Dukan jest (a poza tym to golonka bez skóry, jakieś 30 dag, i bez dodatków ofkors, tylko z musztardą)
tera ja "nie mogę z Ciebie "

)

taki drobny do rosołu 

Się zawstydziłem