|
|
#2671 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 649
|
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek - cz. VI
mówi³am ¿e mamy wspólnych znajomych i to jeszcze wiêcej ni¿ siê spodziewamy
|
#2672 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 389
|
Cytat:
![]() to i ja jutro potrzymam kciuki za nasze kursantkowe (i nie tylko) maturzystki w zamian liczê na kciuki w sobotê bo mam wa¿ny egzamin na uczelni chyba tylko cud pozwoli mi to zaliczyæ
|
|
#2673 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 400
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2674 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 389
|
Po cichu na to liczê
![]() tymczasem spadam do ³ó¿ka POWODZENIA JUTRO DZIEWCZYNY ! !
|
#2675 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 649
|
Powodzenia maturzystki i wszystkie inne potrzebuj±ce
|
#2676 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 876
|
i w efekcie byæ dumnym
chyba muszê siê po¿aliæ 1. te¿ mieszkam w domku, mam cieplusio a teraz miasto i pewnie bêdzie zimno w mieszkaniu. pogoda mnie przera¿a 2. nie wiem gdzie bêdê spaæ, jak wrócê z tego wesela do nie wiem dok±d, w zwi±zku z tym moja kosmetyczka nie daje siê zapi±æ (bo jedno mieszkanie jest typowo mêskie gdzie raczej wacików, zmywacza, toników itp nie u¶wiadczê). 3. m³oda siê stresuje, co odbije siê na mnie. a ja chyba nie mam a¿ tyle si³ na tak powazne pocieszanie. Mam nadziejê, ze przez noc mi siê poprawi. 4. nie mam fryzjera. tzn mam z zawrotnymi cenami. Jutro muszê wyja¶niæ tê sprawê 5. sukienka jest za têga i brzydko wygl±da ![]() 6. Rano muszê wykonaæ kilka tel, s³u¿bowych (to jest wolny dzieñ) i jak dobrze pójdzie to zapomnê o nich 7. jutro powinna nwiedziæ mnie @ ale zostala zablokowana tabletkami 8. bardzo wierzê, ze wesele na ktore nie chce siê isæ uda siê. Odezwê siê rano i koniec. Zostajê odciêta od neta ![]() 3mam kciuki jutro za matmê
|
#2677 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 9 234
|
Cze¶æ dziewczyny
Nie je¿d¿ê od x czasu, najpierw naderwa³am ¶ciêgno Achillesa,a teraz mêczê siê po wyrwaniu zêba i nie wiem kiedy bêdê kontynuowaæ jazdy
|
|
|
|
#2678 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2679 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 876
|
wspieram, wspieram, pamiêtam. Powodzenia
|
#2680 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 13 777
|
|
|
#2681 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 133
|
...i obla³am. Jestem w¶ciek³a... Dlaczego obla³am? Do teraz tego nie wiem. Jakas kobietka wyjecha³a mi na pas kiedy ja chcia³am na niego zjechaæ. I co us³ysza³am? Nie pani wina ale niestety nie mogê tego uznaæ. Jestem w¶ciek³a Lecê zapisaæ siê na kolejne ¶cinanie g³owy :P
|
#2682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale pomysl sobie, ze Ty nie popelnilas zadnego razacego bledu i nie dlatego oblalas
|
|
#2683 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 133
|
To mnie jakos utrzymuje przy nerwach-nie moja wina.
Kolejny egzamin w najbli¿sz± ¶rodê. Juz zaczynam siê denerwowaæ, mam nadzieje ¿e nie bêdzie kolejny raz czego¶ takiego. Dziewczyny, macie jakis pomys³ na opanowanie nerwów? Mi noga lata³a na sprzêgle jak szalona...
|
#2684 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 25 575
|
princeseczka ja nie chcia³am przesadzaæ i z praktyki wystawi³am sobie 5
na szczê¶cie mam tylko miesi±c w 3 klasie czyli ju¿ mam je z g³owy ![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Ciekawe gdzie nasze maturzystaki ![]() T¯ mówi³ ¿e matma prosta by³a, a teraz lecia³ pisaæ rozszerzon±
|
|
|
|
#2685 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 124
|
Dla tych co pisz± rozszerzenie mo¿e prosta, mi siê wydaje raczej trudna. W ka¿dym razie trudniejsza ni¿ próbna, któr± pisali¶my. Ale ¼le nie bêdzie
|
#2686 | |||
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 271
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do matmy... CKE szaleje w tym roku. Pierwsze s³owa wszystkich, którzy wychodzili z sali gimnastycznej: "trudna". Nawet mat-fizy i osoby pisz±ce rozszerzenie mówili, ¿e arkusz by³ bardzo trudny. Ja tam matmê lubiê, wiêc posz³o mi dobrze, ale w porównaniu z zesz³ym rokiem i maturami próbnymi, to dzisiejszy arkusz by³ najtrudniejszym jaki pisa³am. Ciekawe jak tam Sylwia i rozszerzenie
|
|||
|
|
|
#2687 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 733
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;26726862]princeseczka ja nie chcia³am przesadzaæ i z praktyki wystawi³am sobie 5
na szczê¶cie mam tylko miesi±c w 3 klasie czyli ju¿ mam je z g³owy ![]() [/QUOTE] ja mia³am miesi±c w 3 klasie i jeden dzieñ w tygodniu w czwartej klasie przez ca³y rok z tym ¿e pierwszy semestr w naszej sto³ówce a drugi semestr na mie¶cie. No i na pierwszy semestr mia³am 6 a na drug ten palant wystawi³ nam 5 i tym o to sposobem mieli¶my 5 na ¶wiadectwie. A praktyki z 3 klasy znowu by³y zupe³nie czym¶ innym i z nich mia³y¶my na szczê¶cie 6 . ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- moja kole¿anka jad±c wczoraj samochodem prawdopodobnie zabi³a jakie¶ zwierze nie wie jakie bo momencie uderzenia pisa³a sms i w szoku pojecha³a do domu gdzie na "oglêdzinach" samochodu zobaczy³a sier¶æ na zderzaku. Mówi, ¿e dochodzi³y do niej my¶li ¿e byæ mo¿e cz³owieka potr±ci³a.
|
|
|
|
#2688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2689 |
|
Zakorzenienie
|
te¿ mam tak± nadziejê
|
|
|
|
#2690 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 29
|
I ju¿ jest nowy termin 10 maja mam nadziejê, ¿e tym razem nie zapomnê niczego
|
|
|
|
#2691 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 603
|
Wiedzia³am, ¿e znajdê co¶ takiego na wiza¿u - grupê wsparcia dla kursantek
. W takim razie przyjmiecie mnie do swego grona?Jestem w trakcie kursu (8 godzin za mn±) i mówi±c szczerze to by³a zadowolona, dobrze mi siê je¼dzi³o, ale do dzisiaj. Teraz nie mam humoru, czuje siê zdo³owana, chocia¿ niby nic z³ego nie zrobi³am. £uk ju¿ wykonujê sama, bez du¿ych b³êdów, chocia¿ bêdê nad tym jeszcze pracowaæ. Najbardziej boje siê skrzy¿owañ, ale mam nadziejê, ¿e jako¶ pójdzie. A i ogólnie my¶la³am, ¿e bêdzie lepiej
|
|
|
|
#2692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2693 | ||||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 400
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Gdzie i czym je¼dzisz? Ciekawe jak tam Sylwia
|
||||
|
|
|
#2694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ma siê czym przejmowaæ,dopiero obchodzisz siê z samochodem i wszystko mo¿e siê zdarzaæ. My¶lê, ¿e zarówno ja jak i wiele dziewczyn tutaj, dopiero po 20 h mog³y¶my powiedzieæ, ¿e jako¶ je¼dzimy ![]() Na wszystko przyjdzie czas, jeste¶ dopiero na pocz±tku. G³owa do góry!
|
|
|
|
|
#2695 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 271
|
No wiesz jedyne arkusze jakie zrobi³am to ten z zesz³ego roku, tegoroczna próbna i wczoraj jakie¶ dwa operonowskie, wiêc ten dzisiejszy by³ dla mnie najtrudniejszy
Cytat:
Wiêc nie ma na co narzekaæ.Jecha³am dzi¶ samochodem na miejscu pasa¿era, rysowa³am co¶ rêk± na szybie i robi³am dziwne pozycje, a tu nas mija moja eLeczka kochana Jestem ciekawa, który Instruktor w niej siedzia³, bo dojrza³am tylko kursanta, który siê dziwnie na mnie patrzy³
|
|
|
|
|
#2696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2697 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 201
|
Cytat:
![]() Za mn± 14 godzin jazd (jutro nastêpne 2). Poniek±d wiem co czujesz, bo te¿ my¶la³am, ¿e bêdzie mi lepiej sz³o. A jak to mówi± : "sza³u nie ma". Niby nie robiê du¿ych b³êdów. Mój instruktor powiedzia³, ¿e w porównaniu z innymi, on nie ma przy mnie niczego do roboty. Ale i tak jestem za ka¿dym razem z³a na siebie, bo wiem, ¿e mog³o pój¶æ lepiej ![]() A co do ³uku, oo, to ju¿ w ogóle jest kosmos. Na pierwszych dwóch godzinach na placu wychodzi³ mi za ka¿dym razem. Ostatnio podczas jazdy instruktor mówi, ¿e na chwilê zajedziemy na plac. I co? I guzik! Je¼dzi³am po nim slalomem, str±ca³am pacho³ki, no nic tylko wzi±æ i siê powiesiæ
|
|
|
#2698 | |||
|
Zakorzenienie
|
Je¿dzê u siebie w ma³ej miejscowo¶ci (jedno rondo!) , ale egzamin bêdê mia³a w Rzeszowie (jeszcze tam nie je¼dzi³am)
A prowadzê cudownego Peugeota 207 , raz czerwonego, raz srebrnego. Czerwony ma nawet imiê .Cytat:
. Cytat:
To w takim razie siê nie poddajê .Cytat:
![]() Patrzysz w lusterka w czasie skrêcania do ty³u? Mnie jeden instruktor uczy³ tak, a drugi( z którym mia³am ostatnie 2 h), uczy, ¿e to g³owa do ty³u. No i wydaje mi siê, ¿e mimo wszystko z g³ow± do ty³u jest lepiej. Mimo wszystko lubiê je¼dziæ .Dziêkujê wszystkim za mi³e powitanie! Od razu cz³owiekowi siê robi l¿ej na sercu .A jak zobaczy³am film o Blondynce za kierownic± - poczu³am siê lepiej, chocia¿ przez to, ¿e nigdy nie robi³am kangurka .
Edytowane przez izapp1 Czas edycji: 2011-05-05 o 15:44 |
|||
|
|
|
#2699 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 201
|
Na tych pierwszych dwóch godzinach uczy³am siê przez spogl±danie do ty³u. Dopiero na tej niefortunnej ostatniej je¼dzie pokaza³ mi sposób na lusterka. No i tak ju¿ siê po tym zamota³am, ¿e kompletnie nie wiedzia³am jak to zrobiæ
I chyba jednak wrócê do tego pierwszego sposobu, bo jednak jako¶ lepiej mi "le¿a³".
Edytowane przez Minnieee Czas edycji: 2011-05-05 o 15:49 |
|
|
|
#2700 |
|
Zakorzenienie
|
A mo¿e, drogie kursatki napiszecie mi co¶ optymistycznego o pierwszych kilku jazdach
, chocia¿ kilka s³ów.
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:59.

mówi³am ¿e mamy wspólnych znajomych i to jeszcze wiêcej ni¿ siê spodziewamy

chyba tylko cud pozwoli mi to zaliczyæ

...i obla³am. Jestem w¶ciek³a... Dlaczego obla³am? Do teraz tego nie wiem. Jakas kobietka wyjecha³a mi na pas kiedy ja chcia³am na niego zjechaæ. I co us³ysza³am? Nie pani wina ale niestety nie mogê tego uznaæ.