|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: czas na zmiany ! + zdjęcia
bardzo dziękuję.
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
mi bardziej podobalas sie w czarnych ale kazdy lubi co innego. tak jakos drapieżniej :P
|
|
|
|
#33 |
|
Rozeznanie
|
Może to wina zdjęcia, ale jak dla mnie Twój obecny kolor jest za mdły :P Jakby był trochę ciemniejszy to byłabyś "wyraźniejsza"
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
zdjęcia było robione telefonem, także dosyć przekłamane. w rzeczywistości włosy są ciemniejsze
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
A jaki jest Twój naturalny kolor włosów?
Co do fotek - nie rób "dziubka", bo to wygląda nienaturalnie Na pewno masz bardzo ładny uśmiech
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
taki mysi blond/brąz, niezbyt ciekawy
![]() jak właśnie się uśmiecham, to moje policzki wyglądają jak pucki konia :P |
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Eee, też mam pucki, ale tak nikt się nie uśmiecha naturalnie
Naturalnie jest od ucha do ucha, rozciągnięcie jak w emotce ![]() Farba Ci się spiera, spróbuj teraz "pójść" w jaśniejsze odcienie. Teoretycznie najlepiej mieć włosy góra 2-3 tony jaśniejsze/ciemniejsze, niż naturalnie.
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
teraz te moje kudełki są beznadziejne, prawie 3 mies. minęły od farbowania, więc odrosty są dosyć widoczne i oczywiście kolor niezbyt zachwycający.
bardzo podobają mi się kolory na załączonych zdjęciach, ale nie mam pojęcia jaką farbą mogłabym coś takiego uzyskać i czy w ogóle by mi pasował..
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Taki odcień na moje niewprawione oko mogą dać farby typu Garnier Nutrisse 53 - Złoty Jasny Szatyn. Obstawiam, że włosy masz wciąż dość mocno ciemne.
Z fotek pokazanych przez Ciebie pierwsza obrazuje ciemniejsze włosy, niż ma L. Lohan. Nie bez znaczenia jest też kolor wyjściowy (tu: brunetka/szatynka kontra ruda) . Kolor Lohan określa się częściej jako karmel, a de facto jest to rudy lub kasztanowy ![]() Ogólnie staraj się używać farb jaśniejszych, niż wskazuje opakowanie (w razie, gdyby kolor wypadał ciemniej, a tak się dzieje najczęściej). Sama stosuję farbę "ciemny blond", który wychodzi jak jasny brąz Czy będzie pasował - najpewniej tak Szatyn nie jest tak kontrowersyjny jak np. mocny rudy
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
właśnie niebawem wybieram się po jakąś farbę i ciągle jestem niezdecydowana. podobają mi się kolory na opakowaniach Palette z serii 'Golden Gloss' czy jakoś podobnie :P ale wiadomo, że w niemal wszystkich przypadkach kolor modelki na opakowaniu, a ten który uzyskujemy po koloryzacji znacznie się różni.. także zobaczę jak będę w drogerii co wymyślę
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Lepiej weź farbę, która się choć trochę spiera (nie mówię o takich do 28myć, ale Palette z definicji jest niezmywalna, kolor wyjdzie za ciemny i zostaniesz z takim..).
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#42 |
|
Przyczajenie
|
W czarnych włosach wyglądałaś blado, brązy, które wskazałaś rozświetlą twarz
|
|
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
no i po namowie mamy zakupiłam Palette Color Shampoo 317-Orzechowy blond, zobaczymy co wyjdzie..
|
|
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:14.

bardzo podobają mi się kolory na załączonych zdjęciach, ale nie mam pojęcia jaką farbą mogłabym coś takiego uzyskać i czy w ogóle by mi pasował..