|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne... cz. IV
Chyba sobie zamówie. Niby nie narzekam na moje odzywki z lovely, ale jednak paznokcie się co jakiś czas rozdwajają więc może NT pomoże
.
|
|
#4742 |
|
Zakorzenienie
|
Guinessi śliczne masz pazurki i długość powalająca
no i do tego czerwień A to nie dobre dziewczyny zaraz my się zbierzemy i każdej damy po jedynie Orchidku skąd ja znam te teksty na nk tez mi żal tego co czytam. Ostatnio dostałam wiadomość od jakiegoś kolesia, że specjalnie dla mnie założył konto na nk i zaczął coś słodzić. Na takie wiadomości nie chce mi się nawet odpisywać
|
#4743 |
|
Raczkowanie
|
Lidzia007 jesli nie narzekasz to kup sama fundation!! ona daje świetne efekty!!!
meeedzik haha ;D dzieki za wsparcie ;P będzie rzeź ja się za nie zabierzemy ;P ![]() ![]() ![]() ![]() a co do pazurków - dziekuję, ale Twoje są dla mnie ideałem, do którego jeszcze mi daleko!
Edytowane przez guinessi Czas edycji: 2011-05-05 o 15:07 |
|
|
|
#4744 | |
|
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
weź Ty takich zdjęć nie pokazuj ![]() Widziałam, że była rozmowa o kremach do rąk. Swego czasu używałam tylko i wyłącznie TEGO. Był to mój faworyt. Szybko się wchłaniał, dobrze nawilżał, zostawiał film lekki, ale w ogóle nie klejący. Ja polecam. Dawno go nie miałam, więc nie wiem czy nie zmienili składu, etc. Muszę zapolować znów na niego oj, chyba go wycofali i jest jakaś nowość (a może zmienili tylko opakowanie zbadam to ) obecnie mam Isanę z mocznikiem całkiem przyjemny krem.
Edytowane przez DMkAnia Czas edycji: 2011-05-05 o 15:15 |
|
|
|
|
#4745 |
|
Zakorzenienie
|
Guinessi haha
więc niech lepiej już nie skaczą ![]() A co do pazurków to moje przy Twoich teraz to są króciaki
|
#4746 |
|
Zadomowienie
|
Guinessi zlukaj to http://allegro.pl/nail-tek-intensive...558873845.html . To jest to samo ? bo niby tak, ale opakowania się różnią. Podróba?
|
|
#4747 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4748 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A lakier nie ma tego efektu holo który mają te inne... sama nie wiem jak to określić. Jako lakier jest fajny, ale mniej holo niż holo ;D Ktoś mi jeszcze pisał, żę mi szybko urosły ale zgubiło mi cytat... To ta lepsza ręka u której mam dłuższe troszkę... ale żal mi je wyrównać do prawej ręki, a różnica się nie rzuca bardzo w oczy ![]() Nikki Cytat:
Zaglądaj i pisz tu z nami. Ja nawet rozumiem to narzekanie czasem, ale czasem - bo na prawdę się paznokcie na ciebie obrażą ![]() ewalucja ładniuchne ![]() guinessi WOW, tylko tyle napiszę, oczywiście głosik poleciał ![]() Diana33 aleeee pazurki ![]() Cytat:
i nie dołować się! Zapisuj się i zdasz!o masz... zaraz im damy, mów które to
It is NOT an addiction - It's a hobby!!! ... And when your heart begins to bleed You're dead, and dead, and dead -- indeed. Edytowane przez MgielkaM Czas edycji: 2011-05-05 o 15:47 |
|||
|
|
|
#4749 |
|
Raczkowanie
|
Lidzia007 tak tak, ja miałam w identycznych opakowaniach
!! DZIEWCZYNY dostałam karę ze to, ze poprosiłam, zebyscie na mnie zagłosowały w konkursie, ktoś podszpiegował ;] mam nadzieje, ze nie dostane bana na forum ;] |
|
|
|
#4750 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a to nie wolno poprosić o głosy ? :| ile razy dostałam od kogoś PW żeby głosować heh ...
|
|
|
#4751 |
|
Raczkowanie
|
Lidzia007 widocznie w pw można, a na forum nie ;] teraz będe już widziała ;] na przyszłość...
|
|
|
|
#4752 |
|
Zadomowienie
|
tzn. ja tego nigdzie nie zgłaszałam, że ktoś mnie prosił o głos. Nie przeszkadzało mi to.
|
|
#4753 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie wiem czy by Ci się spodobał, bo jest dość jaskrawy, a Ty chyba średnio lubisz takie jaskrawe? ![]() śliczne Cytat:
![]() ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;26726536]No to o 39 postów za dużo - raz każdy może pomarudzić ![]() Przeszkadza nam (tzn. mi, a jestem pewna, że nie tylko) jedynie narzekanie w kółko na ten sam temat w celu przeczytania zaprzeczeń (bo innego powodu nie widzę tu), więc wystarczy, że ta część Twoich postów przestanie wchodzić na wątek ![]() --[/QUOTE] otóż to... ![]() Cytat:
już widziałam ![]() i gratuluję tego mm ![]() Cytat:
![]() no właśnie o to mi chodziło, że czasem nawet jak się b.dobrze jeździ można oblać przez jakieś głupoty ... Cytat:
![]() a i kolory fajne, ja sama dziś kupiłam tego Eveline 421 bo dziewczyny kuszą i kuszą nim
|
|||||
|
|
|
#4754 |
|
Zakorzenienie
|
kurde, nie wiedziałam, że tak nie można prosić...o głos
|
#4755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4756 |
|
Zakorzenienie
|
KarolkoFilm był w miarę, miał parę durnych momentów, miejscami przewidywalny, ale poza tym ok
nie żałuję, ale też się nie zachwycam specjalnie. troszkę trzyma w napięciu. W rosie weszłam, powiedziałam o co chodzi, oczywiście kobitka "nic o tym nie wiem, ale może przyszły jakieś karty...proszę zaczekać" czekałam jakieś 10 minut jak taki kołek przy kasie I myślała, że jestem Magdalena (Monika?) nie pamiętam ![]() odebrałam kartę, pani pogratulowała ja mówię, że teraz co miesiąc właściwie konkurs, a ona do mnie? "i co, wygrywa tak pani?" Ewalucjo zapytałam dla Ciebie, z tego się korzysta jak z karty płatniczej mniej więcej, nie trzeba wszystkiego na raz wydać, a nawet można doładować dowolną kwotą (2-50zl) i przekazać komuś dobrze, że rosną Dzisiaj na zajęciach koleżanki się zainteresowały kwiatkiem, jedna myślała, że to naklejka...nikt nie kojarzył, że istnieje coś takiego jak pieczątki do pazurków ![]() Kinia wzięłabym olejek, ale właśnie wczoraj sobie kupiłam jakiś z joko na skórki to dobrzeza to pomyliłam krem i wzięłam zamiast koziego mleka kokos ziaji...jak to mocno daje....normalnie lubię kokos, ale uch za słodki zapach, aż sie niedobrze robi... a underwater też mi bardzo zgęstniał, dodałam kilka kropelek rozcieńczalnika, ale nie za bardzo pomogło...jeszcze może z raz nim pomaluję i pójdzie resztka do kosza w sumie mogę powiedzieć, że prawie go zużyłam Macie rację, że wzorek się dobrze odbił (lakier biały Golden Rose Classics z zestawu do frencha), moim zdaniem lepiej wycodzi niż Konadowy ![]() Mgiełko jak ładnie ![]() Diana wszystko masz i nie widzisz? zazdroszczę ![]() Orchidku nie obgryzaj już a jeśli chcesz być Bi, to chyba musimy się poznać ![]() Guinessi zagłosowałam na piąteczkę...boskie nogi , powodzenia , jedynkami się nie przejmuj, to norma na tych konkursach a te pazurki co pokazałaś są śliczne karę dostałaś? może dlatego, że w kilku postach po kolei napisałaś... ustaw sobie w podpisie link (ja kiedyś dostałam karę za to, że napisałam koleżance, że ma zaje**** makijaż, bez kropeczek )Diano bardzo ładne ja lubię nail teka jako preparat nawierzchniowy nawet, bo wyrównuje lakier i szybko schnie ![]() aukcja to raczej nie podróba, po prostu teraz jest nowa wersja buteleczek z innymi zakrętkami, może tak wygląda pudełeczko do nich ![]() uch chyba wszystko
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-05-05 o 16:53 |
|
|
|
#4757 |
|
Zakorzenienie
|
Maliniak nie mam czego obgryzac na razie
a moze Ty widzialas gdzies sonde do robienia kropeczek w Zamosciu?kochane pomozcie, jak zrobic takie paznokcie? te kwiatuszki mi chodzi, na mokry lakier? probowalam, to wyszla mi piekna plama. ;(
Edytowane przez Czarna Orchidea Czas edycji: 2011-05-05 o 16:43 |
|
|
|
#4758 | |
|
Zadomowienie
|
Zamówiłam NT
jestem z siebie dumna xD dzięki Guinessi ![]() ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Cytat:
(nie wiem czy zauważyłaś mojego posta, że ja sonde kupiłam w Naturze z essence)
|
|
|
#4759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dawno kupowalas ?> duzo kosztowala?
|
|
#4760 |
|
Zakorzenienie
|
no u nas to jakieś inne te natury są chyba
sondy nigdzie nie widziałam u nas, ale na allegro jest sporo: KLIK! a kropeczki możesz zrobić czy innym też wykałaczka, szpilka do włosów, igiełkagdzieś kiedyś wrzucałam filmik z jutuba na ten temat, ale nie wiem jak znaleźć teraz kwiatków nie umiem zrobić, więc nie pomogę... jak przeglądam KWC i widzę coś takiego "Co za miłe rozczarowanie!...no nie mogę po prostu
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-05-05 o 16:56 |
|
|
|
#4761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
byly jakies tanie po 3 zl ale nie chce mi sie motac kurcze... te kwiatki mnie urzekly, moze ktoras kobieta doradzi. dacie jakis film dla zdolowanej ? dzisiejszy wieczor przedstawia sie : ja i komputer.
|
|
#4762 |
|
keep calm and contour on
|
Guinessi, śliczna jesteś,dałam 5*
a te ostrzeżenia to ciągleprzy konkursach lecą.. ja też pw dostawałam nie raz i nie zgłaszałam, bo i po co. Ale raz jakaś baba napisała mi pw ,że kosmetyki paese są super i żebym kupiła,a ja odp że nie można tak reklamować i że mogłabym to zgłosić, to zaczęła mówić że to nie reklama, tylko tak se napisała czy coś Pomalowałam pazurki Viperą Jumpy i stwierdzam że jest piękny Jutro jak będę miała aparat ,to strzelę fotki Taka wiśnio-śliwka opalizująca na złoto
|
|
#4763 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i on normalnie nie dość że o tym wiedział to wiedział jak się używa i w ogóle w szoku byłam Cytat:
a czym to nie wiadomo, może pędzelkiem jakimś do zdobień, może lakierem, może farbkami
|
||
|
|
|
#4764 |
|
Zakorzenienie
|
Anula
ja mojemu ciągle bablam o lakierach wzorkach, pytam czy się podoba... dzisiaj oczami przewrócił już...to śmiertelnie poważnym głosem go oskarżyłam, że nie interesują go moje problemy!!! a potem oboje wybuchliśmy śmiechem ![]() a Twój kolega jakiś wyedukowany mocno ![]() lakier z wczoraj i odprysnął na tym bidnym pazurku zmyłam już
|
|
#4765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() guinessi - lece głosować
|
|
|
|
|
#4766 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynyy przetlumaczy mi ktoras krociutki, 2minutowy filmik z yt?
nie znam angielskiego tak dobrze,a dziewczyna ma piekne wlosy i mowi jak je ulozyc ![]() co do obcykania facetow do moj instruktor prawa jazdy ciagle dopytywal jak zrobilam paznokcie jesli chodzi o stempelki, o makijaz tez wypytywal, ile kolorow, czy jestem samoukiem, ile czasu mi to zajmuje itd
|
#4767 | ||
|
keep calm and contour on
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4768 |
|
Zakorzenienie
|
Orchidku, daj jak zrozumiem to napiszę Ci
jeśli krótki, bo jutuba za bardzo nie mogę oglądać...Pilar no przecież
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-05-05 o 17:42 |
|
|
|
#4769 |
|
Konto usunięte
|
No niestety, nie można prosić o głosy gdziekolwiek ani w treści posta, ani w podpisie, i to i to jest traktowane jako spam czy reklama...
![]() Dlatego, jak ja brałam udział w konkursie to Was odsyłałam na bloga albo na naszego Fejsa
|
|
|
|
#4770 |
|
Raczkowanie
|
Orlica no i wszystko jasne, na przyszłość będę wiedziała
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:26.

.

no i do tego czerwień
zaraz my się zbierzemy i każdej damy po jedynie
tez mi żal tego co czytam. Ostatnio dostałam wiadomość od jakiegoś kolesia, że specjalnie dla mnie założył konto na nk i zaczął coś słodzić. Na takie wiadomości nie chce mi się nawet odpisywać 

weź Ty takich zdjęć nie pokazuj 
zbadam to
obecnie mam Isanę z mocznikiem

i nie dołować się! Zapisuj się i zdasz!

jaki mój lakier kupiłaś 
a moze Ty widzialas gdzies sonde do robienia kropeczek w Zamosciu?