|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie? | |||
| Tak |
|
1 | 100,00% |
| Nie |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#9961 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Katalogi Avonu
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;2672230]seria Nivea Visage Young[/quote]
Nie używałam,więc się nie wypowiem. Cytat:
|
|
#9962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez miala wtedy inne problemy
|
|
#9963 |
|
Zakorzenienie
|
dubelek
Edytowane przez asia_z Czas edycji: 2006-09-08 o 19:42 |
|
|
|
#9964 |
|
Przyczajenie
|
Witam
chciałabym sie zapytac czy ktos moze wie co bedzie teraz w ofercie specialnej [internetowej] ??? acha i jeszcze jedno kiedy bedzie katalog 13?? dziekuje z góry za odpowiedz I POZDRAWIAM WSZYSTKICH
|
|
#9965 |
|
Zakorzenienie
|
ten peeling dla mnie jest rewelacyjny
nie wiem jednak jakby się zachował w kontakcie z cerą zanieczyszczoną pryszczami, bo jest dość ostry, więc pewnie podraznił by twarz i niestety rozprzestrzenił krosty ![]() ja jednak nie mam problemu z różnego typu niespodziankami i u mnie super sie spisuje używam go od przeszło 2 lat i nie zamierzam zrezygnować
|
|
|
|
#9966 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
podkładu nie miałam na sobie nigdy i nie zamierzam jak na razie.pudrów tez nie. A jak ktoś z problemem trądziku nakłada tapetę, to raczej mu sie robi jeszcze gorzej, a ewentualnie można użyc punktwo korektora. Tuszu używam od niedawna, ale tylko po to by osiągnąć naturalny efekt, bo mam krótkie jasne rzęsy, których naprawdę nie widac jak komuś dosłownie tusz kapie z rzęs i wyglada, jakby mu miały odlecieć pod wpływem cięzaru tuszu, to też za ładnie nie jest...Błyszczyka używam ale, najbardziej lubię transparentny...ewentualn ie koloru nieodznaczającego się zbytnio na ustach Cieni do powiek też nie używam.Zamawiam sobie tylko ten BEIGE FROST z CT , ale nie zamierzam używać go codziennie,tylko na jakieś okazje od czasu do czasu i rzygać mi się chce jak patrze na takie wytapetowane lalunie barbie które myślą że wyglądają pięknie....ale się rozpisalam choć pewnie też zostanę skrytykowana......
|
|
|
|
|
#9967 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
|
|
|
#9968 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#9969 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#9970 |
|
Konto usunięte
|
Dobra, chyba zboczyliśmy z tematu tego wątku.
Skończmy tą bez sensowną dyskusję, która do niczego nie prowadzi. Jeszcze się tylko wszyscy pokłócimy W ten weekend składam zamówienie z K11 i się zastanawiam, który błyszczyk lepszy: Extereme Gloss, czy Soczysty błyszczyk z CT? |
|
|
|
#9971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tradzik mozna tuszowac moja kolezanka to tuszowala i do tej pory ma problemy wiec kwestia co jak sie tuszuje i dobra kosmetyczka i dermatolog robia swoje ale to kwestia upodoban ale im pozniej tym lepiej
|
|
#9972 |
|
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;2672805]Dobra, chyba zboczyliśmy z tematu tego wątku.
Skończmy tą bez sensowną dyskusję, która do niczego nie prowadzi. Jeszcze się tylko wszyscy pokłócimy W ten weekend składam zamówienie z K11 i się zastanawiam, który błyszczyk lepszy: Extereme Gloss, czy Soczysty błyszczyk z CT?[/quote] dla mnie extreme z Ct mialam i byly tragiczne zreszta z avonu ja lubilam tylko 2 blyszczyki ktore wycofali jedne z Arabian te z kulka a drugi to byly te blyszczyki Sheer
|
#9973 |
|
Zadomowienie
|
Wlasnie im pozniej tym lepiej, im mniej tym lepiej ...
No ale jak my bylysmy natolatkami to wieszałysmy na scianach plakaty backstreet boys (czy ja to sie pisze) czy spice girls Teraz jest inaczej Wiecej tych choróbsk cywilizacyjnych i w ogole Off topowo sie zrobilo![]() Juz sie wczesniej pytałam o taka "palete kolorów" w avonie. Czy orientuje sie ktos czy o nadal jest i funkcjonuje? Bo nie moge znaleźć tego w artukułach pomocnych w sprzedaży... :/
|
#9974 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#9975 |
|
Zakorzenienie
|
Było kiedyś coś takiego?
Ech, marzenie. Przydałby się taki gadżecik
|
#9976 |
|
Zakorzenienie
|
Oj narobiłam mieszania
Kiedys usłyszałam fajne hasełko "Maluj sie tak, aby Ci tynk nie odpadł jak się ktoś w plecy klepnie" Koniec tematy. Ja miałam taką tapetę kolorów, kupiłam to jakies 3 lata temu za 2,50
|
|
|
|
#9977 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam mam pytanie, kiedys czytałam wypowiedź forumowiczki o dezodorantach senses. Szukam własnie taniego dezodorantu do skropienia sie po wyjści np z zadymionego pomieszczania. który zapach senses Wam sie najbardziej podoba
??
|
|
|
|
#9978 |
|
Raczkowanie
|
Chciałam jeszcze coś powiedzieć o peelingu dla nastolatek sama mam 16 i juz od jakis 2 lat uzywam peelingu do ciała wczesniej robily mi sie okropne kropki na nogach i odkond go uzywam zniknely. A co do peelingu do twarzy to tylko enzymatyczny...
I mam pytanko czy wam sensesy tez tak wysuszają skóre ja mam fantastic day i to jest makabra a skóry wrażliwej raczej nie mam :/ |
|
|
|
#9979 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W sumie to zalezy od nastroju. Ale np. Get ready i My moment wogóle misię nie podobają.
|
|
|
#9980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i ładny jest też ten czerwony. ale to kwestia gustu, każdy coś innego używa
|
|
#9981 |
|
Rozeznanie
|
Mnie też najbardziej sie podobają So free
Zobaczymy jak te nowe
|
|
|
|
#9982 |
|
Zakorzenienie
|
a ja zamowilam sobie balsam do ciala-orzech wloski i cukier
slicznie pachnie
|
|
|
|
#9983 | |
|
Zakorzenienie
|
a ile kosztuje ten peeling enzymatyczny...?
Cytat:
|
|
#9984 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#9985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#9986 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oczywiście jeśli ktoąś lubi zapachy słodkie w stylu wanilia i mleczko sojowe ![]() ![]() tą nową serię mogę podsumować-orzech polany gorącym karmelem
|
|
|
|
|
#9987 |
|
Zakorzenienie
|
ja wachalam na zywo to istny cukier dopiero po jakims czasie pojawia sie dopiero orzech nie dla mnie
|
#9988 |
|
Raczkowanie
|
Używała któraś z was może wyluzowanego rozświetlacza do twarzy z CT
jak on wygląda na buzi?? Jest to coś takiego jak podkład czy raczej taki krem z drobinkami??? Jak ktoś już go miał to prosze o relacje![]() Dziękuję dziewczyny heh więc może to coś dla mnie ![]() ![]()
|
|
|
|
#9989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale poczytać zawsze można
|
|
#9990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wg mnie na całą twarz sie nie nadaje, bo buźka wygląda jak maska. ale na kości policzkowe albo łuk brwiowy jak najbardziej
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:46.

podkładu nie miałam na sobie nigdy i nie zamierzam jak na razie.pudrów tez nie. A jak ktoś z problemem trądziku nakłada tapetę, to raczej mu sie robi jeszcze gorzej, a ewentualnie można użyc punktwo korektora. Tuszu używam od niedawna, ale tylko po to by osiągnąć naturalny efekt, bo mam krótkie jasne rzęsy, których naprawdę nie widac

Skończmy tą bez sensowną dyskusję, która do niczego nie prowadzi. Jeszcze się tylko wszyscy pokłócimy 

ale poczytać zawsze można