|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2131 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VIII
no to dobrze bo właśnie nic się nie udzela, ale pewnie nie ma czasu bo matury.. ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- Dziewczyny zastanawiam się nad kupnem tego balsamu https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...na.html&next=1 , miała kiedyś któraś z Was? co o nim sądzicie? Opinie na KCW ma całkiem dobre, a i cena nie jest powalająca, więc myślę, że warto. Idę nałożyc różową glinkę na twarz
|
|
#2132 |
|
Zakorzenienie
|
napisałam długiego posta i mi go zjadło
![]() Lenka no właśnie chodzi o to, że boję się że nie zdam, bo czuję że nawet 15% nie uzbieram, a co dopiero 30 ![]() Monia spokojnie Wstawię wieczorem, bo jeszcze mała śpi i nie chcę jej budzić wchodząc po laptopa do szwagierki bo będzie cały wieczór marudzić. Co do imienin to z "jedzenia" dostaliśmy z TŻtem łącznie 5 bombonier, 2 czekolady, 3 paczki chipsów i piwo i aż się boję na to patrzeć, bo chcę schudnąć, a tak kocham słodycze.... ![]() Kitka chciałabym, ale sprawdzałam w internecie nieoficjalne odpowiedzi i mało co mi się zgadza ![]() Blondyneczka już zaglądam do albumu ![]() A tak w ogóle, to właśnie nałożyłam tą niebieską maskę z herbala i ciekawe czy będę zadowolona Dzisiaj pomalowałam oczy tuszem z vipery, który wczoraj kupiłam i jest o niebo lepszy od tego z ingrid. Zawsze tusz w trakcie dnia zaczyna mi znikać z rzęs, a ten się trzyma i to nieźle, wydłużył mi trochę rzęsy, więc można powiedzieć, że jestem na tak.... Gdyby tylko mi się te rzęsiska trochę zagęściły i wydłużyły, to byłabym im niezmiernie wdzięczna Na razie pracuję nad tym smarując je olejkiem rycynowym i zobaczymy jak to będzie
|
|
|
|
#2133 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
co do matury to będzie dobrze ![]() hmmm..ja też mam ten problem ze słodyczami dostałam 2 duże czekolady i nie mogę się im opamiętac
PM 2013 zapuszczam włosy ... 51cm cel-> 70 cm Edytowane przez 91moniaa161 Czas edycji: 2011-05-05 o 17:38 |
|
|
|
|
#2134 |
|
Zakorzenienie
|
Monia proszę
Nie wiem czy mi waga źle waży, czy co, ale dzisiaj jak się ważyłam to zobaczyłam 64 kg |
|
|
|
#2135 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję
ale z tego co kojarzę to mam ciężko trafic na kosmetyki z Vipery ale jak gdzieś zobaczę to może się na niego skuszę.Mam ten z essence i jakoś mnie nie zadowala a zawsze go lubiłam więc nie wiem...w ogóle ostatnio mam jakieś dziwne rzęsy, takie niesforne
|
|
#2136 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) myślałam, że może chora jestem, czy coś, bo odżywiałam się zdrowo, dużo jadłam... Innym razem staję na wagę a tam 60 kg myślę co jest 15 kg przytyłam, a nic nie widać po mnie... Także czasem waga może oszukiwać... Patrz bardziej na to jak wyglądasz a nie na to ile ważysz, bo czasem się spotykałam z tym, że niektóre znane mi osoby (zarówno dziewczyny jak i faceci) stawały obok siebie, obie były podobnego wzrostu, podobnej budowy ciała, na oko ważyły tyle samo, a w rzeczywistości duża różnica wagi między nimi była (czego widać nie było) |
|
|
|
|
#2137 | |||||
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Cytat:
ja dostanę na urodziny ![]() Cytat:
tak lakier ma boski kolor A mgiełki ja używam takiej z H&M, jest baaardzo trwała i ślicznie pachnie wanilią i jabłkiem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
pochwalę się na pewno
|
|
#2138 |
|
Raczkowanie
|
[/COLOR]Dziewczyny zastanawiam się nad kupnem tego balsamu https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...na.html&next=1 , miała kiedyś któraś z Was? co o nim sądzicie?
Opinie na KCW ma całkiem dobre, a i cena nie jest powalająca, więc myślę, że warto.[/QUOTE] Ja go mam, świetnie nawilża, bardzo go za to lubię, szybko się wchłania, jest dość gęstawy. Dawno nie byłam taka zadowolona, szkoda tylko, że trzeba go stosować regularnie bo efekt nawilżenia po paru dniach nieużywania znika- a ja tak strasznie nie lubie wcierać wcierać, smarować, smarować
|
|
#2139 |
|
Zakorzenienie
|
HEEEEJ KOCHANEE !
Od razu ogromnie przepraszam, że tu nie wchodziłam, nie pisałam, nie udzielałam się w ogóle...Jest mi głupio z tego powodu... ![]() ![]() Niestety nie miałam najzwyczajniej w świecie na to czasu - szkoła, zajęcia, fundacja, a w wolny czas spędzałam z Tż'em. Fakt,faktem na blogu pisałam posty co jakiś czas, ale to wynikało z tego, że takiego posta pisze się w miarę szybko, a żeby nadrobić kilkanaście stron, to jednak trzeba przy tym posiedzieć. Do tego dochodziły częste problemy z internetem...Teraz w końcu mam czas, ale od razu muszę Wam napisać, że nie nadrobię za chiny tego wszystkiego i miałabym prośbę, że jeśli któraś z Was pisała coś do mnie, to czy mogłaby mi to powtórzyć teraz? Bo nadrobienie tego wszystkiego graniczy z cudem, naprawdę.. Chociaż nie wiem, czy chcecie, żebym tu się jeszcze w ogóle udzialała... . Buziaki
|
|
#2140 |
|
Zakorzenienie
|
_Alessandra pewnie, że chcemy! Fajnie, że znowu jesteś.
|
|
#2141 |
|
Zakorzenienie
|
angelinmyheart - dziękuję Kochana!
|
|
#2142 |
|
Zadomowienie
|
Alessandra właśnie dzisaij wspominałam o Tobie
Fajnie, że już wróciłaś
|
|
#2144 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() Zresztą wiadomo, że życie ważniejsze niż wizaż ![]() A co z tymi paletkami sleek? ![]() Ja się dopiero niedawno z pracą na dzisiaj wyrobiłam A teraz dam na włosy szampon koloryzujący i pomaluję paznokcie, kąpiel i sen ale te dni czasami szybko mijają
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2011-05-05 o 20:15 |
|
|
|
|
#2145 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() znalazłam chwilę czasu, ale dziś nie nadrobię ostatnich dni... sprawdziłam arkusze maturalne i podstawy z matmy i polskiego wyglądają całkiem sympatycznie, a rozszerzenia tak średnio... ![]() pozdrawiam ![]() i kciukam za maturzystki
|
|
|
|
#2146 | ||
|
BAN stały
|
Dziękuję dziewczyny, kochane jesteście Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kurczę dziewczyny, ale się zdenerwowałam na TŻ Kazałam mu się wyprowadzić, mam dość! |
||
|
|
|
#2147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
BlackSwann tak źle z tż? Co nawywijał? |
|
|
|
|
#2148 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Powodzenia jutro na angielskim ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- BlackSwann ojj na pewno z Tż się ułoży..U nas też ostatnio nieciekawie... prawie codziennie się kłócimy ![]()
|
|
|
#2149 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
|
|
#2150 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() właśnie ta konsystencja nie bardzo mi odpowiada, na KWC też pisze, że gęsty i trzeba wcierac ..
PM 2013 zapuszczam włosy ... 51cm cel-> 70 cm Edytowane przez 91moniaa161 Czas edycji: 2011-05-05 o 20:55 |
|
|
|
|
#2151 |
|
Zakorzenienie
|
swojej matury jeszcze nie pisałam, sprawdzalam tylko arkusze
z ciekawości
|
|
|
|
#2152 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a ja już się cieszyłam, że dobrze Ci poszło ![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Ja już uciekam, Kolorowych Snów
|
|
|
#2153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2154 |
|
Zakorzenienie
|
kasieni
Współczuję dziadka...blackswann masz kochanego TŻ buahhot koniecznie opisz jak się sprawuje pędzel Lenka Vavamuffin... Nie znam angelinmyheart gdzie mieszkasz ? Jak gdzieś blisko to wpadnę na happysad Kalpana nie martw się, ja przy wzroście 167 cm ważę 72 kg Masakra, muszę schudnąć minimum 22 kg Alessandra hej ! pytaj ! Blackswann co jest ? Tak w ogóle to witam, nie było mnie długo, ale jestem wkurzona dziś na cały świat, koleżanka mnie wkurzyła że mam ochotę jej przywalić, jeszcze następny tydzień cały zawalony sprawdzianami... |
|
|
|
#2155 |
|
BAN stały
|
Ehh dziewczyny, już sama nie wiem czy dobrze robię, że się wkurzam, nie wiem czy mam powód. Wyszłam po południu na zajęcia, dosłownie minęłam się z TŻ. Umówiliśmy się, że wieczorem jak wrócę to razem posprzątamy segment. Myślałam, że przez ten czas jak będę na zajęciach to on sobie odpocznie, prześpi się i jak wróci to posprzątamy, bo już bałagan jest okropny, a jak wiecie sami nie mieszkamy, tylko są jeszcze dwie dziewczyny obok. No i wracam, a on już po piwie i przez ten czas nic nie zrobił, tylko siedział i gadał z moją współlokatorką z pokoju obok. Weszłam do pokoju, a on mi mówi, że jest zmęczony i teraz to on idzie spać. No wściekłam się
Powiedzcie mi, miałam powód? Wkurza mnie, że jak tylko mnie nie ma wieczorem to od razu piwo otwiera, bo mu się nudzi samemu, a jak jest ze mną to pracuje i siedzi przed komputerem. I narzeka na okrągło, że każe mu sprzątać, bo on codziennie sprzątać nie będzie. Nie pomaga mi w ogóle w sprzątaniu całego segmentu i jeszcze ma pretensje, że przy mnie się nie może nawet zrelaksować ani muzyki posłuchać, bo mi to przeszkadza, bo się ciągle uczę. Mam dość
|
|
|
|
#2156 |
|
Zakorzenienie
|
ekomonika w sumie nie, aż tak daleko, bo w Gliwicach. Zapraszam Ciebie.
U nas na igrach zawsze dużo się dzieje. Mieszkam koło akademików i już dzisiaj słyszałam jakąś zabawę, a jutro też ma być jakiś koncert. ![]() Blackswann Macie złe dni, na pewno się ułoży. Mężczyźni już tacy są. Mój brat w ogóle nie sprząta w domu, w pokoju (a mam razem z nim) i też są o to często kłótnie, ale z niego już taki jest bałaganiarz. Tż. pedantem też nie jest, ale jak w wakacje mieszkaliśmy ze sobą przez 2 tyg. to starał się sprzątać.
|
|
#2157 |
|
Rozeznanie
|
Ja rownież tryzmam kciuki za maturzystów
|
|
|
|
#2158 |
|
Zakorzenienie
|
o jak fajnie, ile kosztuje bilet ? Może przyjadę
|
|
|
|
#2159 |
|
Zakorzenienie
|
BlackSwan musisz z nim pogadać, bo zachowuje się nie fair. Rozumiem Cię, bo mój TŻ zostawia ciuchy tam, gdzie go noc zastanie, a ja latam i sprzątam i mnie to wkurza, bo ciągle syf w pokoju. Ale zawsze moja teściowa mu sprzątała i tak go nauczyła, więc nie ma się co dziwić, chociaż pracuję nad tym, żeby go zmienić pod tym względem, chociaż jest ciężko...
Co do matury, to liczyłam punkty i chyba mi 2pkt braknie ;( Ekomonika tylko że ja staram się schudnąć, a tu takie cyry z wagą Ani mi się teraz ćwiczyć od tego nie chce Ale muszę się gdzieś zważyć na pewniejszej wadze....---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Alessandra nie gadaj głupot kochana, pewnie że chcemy żebyś pisała i ciągle dziewczyny o Ciebie pytały... Mam nadzieję, że teraz już wszystko ok i będziesz z nami ![]() Dziewczyny, zgodnie z obietnicą wrzuciłam fotki do albumu, ale kiepska jakość, bo robiłam wczoraj wieczorem bez lampy i bez poprawy makijażu :P Zaraz lecę spać, dobranoc |
|
|
|
#2160 | |
|
Zakorzenienie
|
Za free.
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:34.

dostałam 2 duże czekolady i nie mogę się im opamiętac
) myślałam, że może chora jestem, czy coś, bo odżywiałam się zdrowo, dużo jadłam... Innym razem staję na wagę a tam 60 kg
15 kg przytyłam, a nic nie widać po mnie... Także czasem waga może oszukiwać... 

. 

A teraz dam na włosy szampon koloryzujący i pomaluję paznokcie, kąpiel i sen
ale te dni czasami szybko mijają