|
|
#3001 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VII :)
|
|
|
|
|
#3002 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
No nie, śniegu to u mnie nie było, ale widziałam w TV, gdzieś w Polsce, te samochody brnące przez zaspy. Dzisiaj też białe dachy i trawniki. Tulipany mi pomarzły. Na drzewkach już były pączki. Dostałam informację, że w tym tygodniu, chyba w opolskim, temperatura ma spaść do minus sześciu stopni. Przed nami "zimni ogrodnicy" i "zimna Zośka". Cytat:
To chyba od dzisiaj egzaminy maturalne ? Wiem { }, bo mojego znajomego w komisji usadzili. A jak u Was ?! Takie święto, to pracą trzeba uczcić .Cytat:
I bardzo dobrze ! Może i nie jestem zbyt tolerancyjna, ale u mnie odruch "piany na ustach" wywołują panie urzędniczki czy też ekspedientki z kilometrowymi, plastikowymi paznokciami, sztucznymi rzęsami i kabaretowym makijażem. To nie ma nic wspólnego z modą, tylko z zasadami savoir-vivre. Pamiętam jeszcze { }, że w mojej pracy było wręcz nie do pomyślenia, żeby nawet w największe upały przyjść z gołymi nogami. Pamiętam też : upał okropniasty, wszyscy wokół latają w bawełnianych koszulkach na ramiączkach, ozdobionych koronką czy tez inną aplikacją. Można je było potraktować jako "bluzeczki". Ja też odważyłam się włożyć coś takiego do pracy. I co ?! Służbowym samochodem wieźli mnie do domu, żebym ubrała się Cytat:
Cytat:
Chociaż ja jestem "stworzona" do artykułów konsumpcyjnych wyłącznie z górnej półki. Tylko, że bozia, nie zrozumiawszy moich potrzeb, pieniążków na koszty reprezentacyjne zapomniała mi dać. Szlag by to trafił ! Muszę się chyba upomnieć, bo mój ulubiony tusz Chanel { Inimitable} kończy się . Cytat:
Jestem na dzisiaj umówiona na depilację i muszę odwołać. Znowu mi jakieś paskudztwo do gębusi się dobrało : powieki napuchnięte i swędzące, z policzków prawie krew tryska, uwrażliwiona cała twarz. Nie dam się dotknąć. Dobrze, że na żadną randkę nie wybieram się .Miłego dnia |
||||||
|
|
|
|
#3003 | |
|
Zakorzenienie
|
nie nie wiem ile miał ale taki chyba przed 30stką
no i fajne miał ciało xDCytat:
a mnie się żaden tusz ostatnio na moich rzęsach nie podoba ![]() chyba tez jestem stworzona do górnopółkowych kosmetyków, bo normalnie nic sobie nie umiem dobrac, wszystkie specyfiki do mycia twarzy czy też kremy, tusze mnie podrazniają, podkłady źle lezą itd... tylko mi też bozia zapomniała pieniędzy dać![]() osz Ty niedobra biedna ![]()
|
|
|
|
|
|
#3004 | |||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Lovely, Collagen Wear Volume Mascara. W Rossmannach do kupienia. Ale nie wszystkich, bo nie wszędzie mają szafę Lovely ![]() Cytat:
Szybkiego powrotu do pierwotnego stanu zyczę ![]() Cytat:
A może to wina wody? Kciuki za wszystkie maturzystki!!!
|
|
|
|
#3005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no właśnie trzymamy kciuki
|
|
|
|
|
|
#3006 |
|
Zakorzenienie
|
Jedna maturzystka już jest
i dziwnie mi łatwo poszło... W ogóle na salę weszłam bez stresu, później też. Wyszłam pierwsza, bo już mi tak burczało w brzuchu, ze szok. Myślałam, że przerwą egzamin,bo przeszkadzam innymCzytanie był nawet okej. Tylko pytania o style,albo jakieś zabiegi mnie zabiły. Wypracowanie napisałm o "Granicy" na wszystkie możliwe strony. Więc zdać powinnam
|
|
#3007 |
|
Zakorzenienie
|
o style i zabiegi? massaakra tez bym nie wiedziała pewnie o co kaman
zawsze mam problem z takimi pytaniami przy czytaniu![]() no to jutro 2 część maratonu Cię czeka
|
|
|
|
|
#3008 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi by nie przeszkadzalo jakbym przyszla do banku i pani ktora by mnie obslugiwala miala np. krotkie czerwone paznokcie ![]() No dobrze ze randki nie ma bo by odwolac trzeba bylo ![]() Cytat:
porownywalny jest do tego rozowego z essence? ![]() Cytat:
ja to bez komentarza. Tez pisalam z "Granicy" bo wierszy nie umiem analizowac i mowie, ze pierwsza czesc polecenia łatwa to sie napisze, a nad druga sie w trakcie zastanowie i tak sie zastanawialam, ze ze 20 razy czytalam to polecenie i nie rozumialam Moze niech oni najpierw sie naucza pisac po polsku a dopiero nasza wiedze sprawdzaja Czytanie ze zrozumieniem w miare latwe.Ja tez na sale weszlam bez stresu, wyszlam z wku....wem. Takze nie wiem co jutro bedzie skoro dzisiaj sie nastawialam ze mi dobrze pojdzie i polski jakos dobrze napisze ![]() Jeszcze najlepsze bylo pytanie ktore ze zdan wyraza poglady autorki tekstu to juz jej sie trzeba zapytac a nie nas bo kazde zdanie bylo tak sformuowane jakby bylo jej opinia
|
|
|
#3009 |
|
Zakorzenienie
|
w ogóle odpowiedź na pytanie o urozamaicenie tekstu.... "tryb rozkazujący" lub "czas teraźniejszy"
A co wyprawcowania to opisałam Justynę, Zenona i Elżbietę. Na końcu wtrąciłam jedno zdanie, ze każdy przeżywał to inaczej blabla i konsekwencją jest pogarszajacy się stan Justyny i okaleczenie Zenona (a że się zabił to nie wiedziałam )
|
|
#3010 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaraz Ci się odechce takich żartów ![]() Cytat:
![]() Ale jeśli chodzi o bluzki to i tak latem nosimy takie z minimalnym rękawem, byleby była biała i miała kołnierzyk ![]() Cytat:
A to już dzisiaj?? ![]() Asia, przeczytałam właśnie, że ma być u Ciebie Catrice - to mam już kolejny powód, żeby Cię odwiedzić ![]() Ściorana jestem ![]() |
|||
|
|
|
|
#3011 | ||
|
|
Gratuluję maturzystkom i trzymam kciuki za jutro
![]() Cytat:
Jak dla mnie porównywalny z różowym MA. Oba dobre Cytat:
.Ciekawe, kiedy wstawią te szafy ![]() Ta co prawda jest po drugiej stronie miasta, ale zawsze to już bliżej, niż u teściów [albo 50 km do Puław]. A moi rodzice mieszkają niedaleko Ametystowej, więc przy okazji niedzielnego obiadku...
|
|
|
|
#3012 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Pamiętam o Tobie. Nie byłam jeszcze na poczcie. Cytat:
Cytat:
i za dzisiaj .Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() U mnie nadal zimno i biało. Tak ma być, podobno, do 10-tego. Jak ja tęsknię za upałami . Usiąść w ogródku, przy stole, w cieni, ze szklaneczką czegoś zimnego { } w dłoni ... Miłego dnia |
|||||
|
|
|
|
#3013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cześć ![]() luźno mi się nie spieszy ![]() no różowy multi action essence (ten co ja nim mam pomalowane rzęsy na zdjęciach )miłego |
|
|
|
|
|
#3014 | |
|
|
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ra.html&next=1
Cytat:
![]() Czekam na ciepłe dni... ![]() Trochę się osypuje, ale dopiero po kilku godzinach, przynajmniej u mnie. I opada naprawdę niewiele. Za taką cenę można wybaczyć.
|
|
|
|
#3015 |
|
Zakorzenienie
|
wrzuciłam do albumu zdjęcia z 18stki
![]() musicie się mnie doszukać xD + bonus czyli zdjęcia naszego strptizera hahah w ogóle zgubiłam tam moje bibułki matujące essence xD nie wiem po co ja tam brałam te rzeczy skoro i tak nigdy niczego nie poprawiam, dobrze, ze przed wyjsciem znalazłam cien i pędzelek;D |
|
|
|
|
#3016 |
|
Zakorzenienie
|
O fuuuu jak ja współczuję tej dziewczynie...
O dzisiejszej maturze się nie wypowiem jeszcze mnie koleżanka zdenerwowała,bo mi pisze, ze co tam matura- ONA ma sesje teraz,ale wszystko zależy od uczelni, belfra bla bla i że najgoreze przede mną. Ja się martiwę o to,czy się gdziekolwiek dostanę ;/
|
|
#3017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wypowiedz się, wypowiedz
|
|
|
|
|
|
#3018 |
|
Zakorzenienie
|
o matko...
lepiej nie;/
|
|
#3019 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3020 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3021 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3022 |
|
|
O dżizas, ten facet to jakaś makabra jest
I to właściciel lokalu? I tak się upokorzył? W dodatku z gołym tyłkiem??? [i nie tylko tyłkiem...] Fuj... Byłam kiedyś na pokazie stripperów, ale pomijając już fakt, że byli o wiele lepiej umięśnieni, to pozostali w stringach... PS. Pięknie wyglądałaś Gosia, nie martw się na zapas
|
|
|
#3023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
on się zawodowo nie rozbiera xD ale przynajmniej wesoło było dzięki ![]() duzo osób mi mówi, zebym sie przefarbowała na taki kolor, ale kurcze nie chcę niszczyc włosów i potem odrosty... ale dobrze się czuję w takiej subtelnej czerwieni
|
|
|
|
|
|
#3024 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja napisalam uzycie ironii i podanie jakis tam przykladow ilustrujacych sytuacje NIE CIERPIE POLSKIEGO ! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
tzn mogla byc latwiejsza, nie pogniewalabym sie, ale dalam rade. Mysle ze niecale 60% bedzie co i tak na mnie jest dobrym wynikiem jak sie tydzien przed matura uczyc zaczelam ![]() Nie wiesz co dobre ![]()
|
|
|
#3025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie ogólnie rozwaliły te zadania z okręgiem i to ostatnie... Niby łatwe rozwiazanie,ale jak jest sie ciołkiem to się na to nie wpadnie. Poza tym bardzo mnie teraz drażni jak ktoś ocenia,że było łatwe i dlaczego wszyscy dramatyzują (i nie chodzi tu o Ciebie,bo jesteś maturzystą i siedziałaś razem z nami na sali, miałaś stres itd). I teraz nie wiem czy jestem tak tępa,czy reszta tak inteligentna Rozumiem,że ktoś umie matmę,ale prosze też o postawienie się w mojej syt. Musiałam się wyżalić
|
|
|
#3026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty wiesz jakie drogie bilety są do Ciebie? ![]() Kolejny dzień ściorania ![]() Edit. Akcja na 18tce - masakra Bardzo ładnie wyglądałaś Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-05-05 o 18:16 |
|
|
|
|
|
#3027 | ||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie wiem po ile bilety ![]() A w busach pytałaś? Bo na pociągi to nie ma co patrzeć. Niepotrzebnie polazłam do Natury... miałam nic nie kupować przez najbliższe dwa tygodnie, bo już wszystko przepuściłam z limitu .
|
|
|
|
#3028 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Autobusem ok 40 Czyli stówa na samą podróż w obie strony ![]() Cytat:
Ja wczoraj kupiłam 34 Walk of fame ![]() We wtorek wysłałam maila do sprzedawcy z ebaya ale jeszcze się nie odezwał. Na otwarcie sporu mam czas do 18go czyli jeszcze trochę mogę poczekać chociaż już zaczynam się wkurzać ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-05-05 o 21:50 |
||
|
|
|
|
#3029 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja się wybieram do Kato gdzie są 2 szafy po korektor, pękacza, penstete, kremik i kto wie co jeszcze ![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- w ogóle zjadłam chipsy i zapiekanke pizgawica na dworze jak cholera, stopy mi odmarzły:p
|
||
|
|
|
|
#3030 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak szłam rano do pracy to żałowałam, że nie mam rękawiczek, nigdzie nie było mi tak naprawdę zimno (do pracy idę jakieś 20 minut, dosyć szybkim krokiem) ale już po 5 minutach miałam strasznie skostniałe ręce. |
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:27.

}, bo mojego znajomego w komisji usadzili.
Dobrze, że na żadną randkę nie wybieram się
.

i dziwnie mi łatwo poszło... W ogóle na salę weszłam bez stresu, później też. Wyszłam pierwsza, bo już mi tak burczało w brzuchu, ze szok. Myślałam, że przerwą egzamin,bo przeszkadzam innym

porownywalny jest do tego rozowego z essence? 
Moze niech oni najpierw sie naucza pisac po polsku a dopiero nasza wiedze sprawdzaja 

i 

jeszcze mnie koleżanka zdenerwowała,bo mi pisze, ze co tam matura- ONA ma sesje teraz,ale wszystko zależy od uczelni, belfra bla bla i że najgoreze przede mną. Ja się martiwę o to,czy się gdziekolwiek dostanę ;/
.