|
|
#2851 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XXVII
Od razu wiedziałam o co kaman
Aż mi wstyd,że mam taki nudny podpis
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2011-05-05 o 19:11 |
|
|
|
#2852 | ||
|
Zakorzenienie
|
kce stracić jeszcze 7 kilosów
![]() czuję przymus pojechania rowerem nad Zalew... to jest okropne uczucie... bo zimno i bedzie mi ziugać w uszy, i rece bedą marzli, niedopsz mi... chyba za dużo zjadłam , mam normalnie wyrzuty, nie że ilościowo tylko czuje sie jakbym nie wiadomo ile pożarła ![]() przed chwilą polazłam do sklepu po czerwono herbate bo sie skończyła, myśl że jej nie ma w szafce nie dawała mi spokoju, ale nie odchudzam sie jakoś obsesyjnie.... chyba mi w nawyk pewne rzeczy weszły.... i normalnie dziś jadłam i zupe i pierogi tylko czerwonej nie piłam... teraz wypije o! dziś zauważyłam że nie zdjełam folii ochronnej z błotników i tak jeździłam ![]() i tak myślę że chyba ujędrnić by sie zdało czym sie ujędrniacie
|
|
#2853 |
|
grozi wypollizowaniem
|
skarbitko-myslisz o ujędrnianiu po całości?
, bo ja wczoraj nad tym rozmyslałam , tak ze chetnie posłucham rad
|
|
#2854 |
|
Zakorzenienie
|
Skarbiątko - ostatnio kupiłam ujędrniające mleczko do ciała z Garniera (w żółtym opakowaniu). Stosuję od paru dni więc zdam relację po dłuższym okresie. Poza tym ujędrniam się "stepperkiem". Póki co oszałamiających efektów nie widać, ale mam nadzieję, że liczy się regularność
![]() ![]() O! A czym się ujędrniacie po gębie? Bo mi coś linia podbródka siada
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2855 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Ju, co to, Halston jakiś? Mam nadzieje, że pachnie lepiej niż pierwowzór flachy...Rachell |
|
|
|
#2856 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
peelingi to robię na okrągło ,ale wcierać gófna które nic nie daje mi sie nie kce to tylko macham oliwko po całym odwłoku i usz![]() Cytat:
stepper sieu kurzy bo mi się na nim nudzi dreptać ![]() czekam Madzik na relacje dostałam kiedyś Dove w takiej puszce do testowania, ale bez rewelacji, Eveline nie lubie bo mrożą ![]() Nuxe w żółtym pudle względny ale chciałabym coś spektakularnego ![]() Elancyl kiepawy a drogi ![]() nie wiem już : noniewiem:
|
|
#2857 |
|
Zakorzenienie
|
Nuxe było nawet, nawet. Podkradałam mamie
z Eveline też miałam coś "mrożącego". Aż drgawek dostawałam, ble![]() Dreptanie na stepperze jest trochę nudne. Mój sposób to słuchawki na uszy i jakieś energetyczne kawałki - i sama nie wiem, kiedy zleci te 40-50 minut.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2011-05-05 o 19:37 |
|
|
|
#2858 |
|
Zakorzenienie
|
no to już półmetek!
![]() ja dziś se poprzymieshalam ciuchy różne łobcisłe... no jezd jush nieźle, ale szału ni ma ze sffoją masywną budową nigdy nie bedeu smukla i ffiotka ![]() ja tylko po doopie i bębnie majtam antycellulitem tak po całości, to niczem, jeno balsamem nawilżającym
|
#2859 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
Teraz mam Slim Gel z Collistar, chłodzi ale lekko. Jeszcze nie wiem , czy działa A na całość mam L'oreal Nutrilift ujędrniające, tylko smarować się nie chce
|
|
#2860 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Majcik a Tobie ile ostało sie
|
|
#2861 |
|
Zakorzenienie
|
mi też
że masz taki nudny podpis ![]() Ekhem, poniżej 30-sekundowy szkic kiecy jaką sobie umyśliłam. Tak, zdaję sobie sprawę z mojego porażającego talentu, cudownej kreski i oszałamiającego uchwycenia proporcji Ale mam nadzieję,że widać co mniej więcej autorka miała na myśli ![]() Widział ktoś coś w tym stylu?
|
#2862 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2863 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
i dają cos te kuracje facjatowe? , bo ja jade na okrągło na gotowcach Avon i, AA i DAxa no i na vesence ostatnio , ale jusz sie skonczyło Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- kurde ale jestem debil
|
|
|
#2864 |
|
Zakorzenienie
|
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2865 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2868 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Po nałożeniu czułam się jakbym ucięła sobie 2godz drzemkę na solarium z Turbo lampami
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#2870 |
|
grozi wypollizowaniem
|
bo se przypomnialam ze nie zapłaciłam ves za mazidło
|
|
#2871 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#2872 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
to ja tesz poprosze o sukienki tylko dla swiadkowej ![]()
|
|
|
#2873 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Tak,wiem Masz w głębokim poważaniu moją opinię A szczerze?Nie widziałam Ale taka góra bardziej mi się podoba,niż ta,którą wczoraj wkleiłaś
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2874 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
wiem, więcej nie kupię tego
Cytat:
wracając do Black Swan - zgadzam się, gorszy niż Requiem, Pi nie widziałam, ciężko mi go gdzieś namierzyć... Źródło mnie wykończyło na początku... ale nie o tym. Vincent Cassel śnił mi się po filmie i nie mogę się zdecydować, czy on mi się podoba czy nie? Jest brzydki i przystojny na raz
|
|
#2875 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jak mogłaś to zrobić mojej kochanej Ves
Ja jeszcze mam
|
|
|
#2877 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#2879 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:50.

i tak jeździłam

Mam nadzieje, że pachnie lepiej niż pierwowzór flachy...