|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1981 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część IX
|
|
|
|
#1982 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlaczego mnie tak nie wychodzi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1983 |
|
Wtajemniczenie
|
Princesska - ja jestem zadowolona z prostownicy Łucznika - ceramiczna, z regulacją temperatury i praktycznie nie do zdarcia, a to wszystko za 30 zł w promocji
|
|
|
|
#1984 |
|
Zakorzenienie
|
Princesska no wiadomo lepiej zrobić po weselu
muszę to przemyśleć ![]() Lady bo wizaż coś muli
|
#1985 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1986 |
|
Zakorzenienie
|
Katie spojrzałam na skład paru pierwszych z brzegu wypełniaczy zmarszczek w googlach i ... daj sobie spokój. To działa na zasadzie doraźnej. Napina skóra, jest elastyczna, ujędrniona = zmarchy mniej widoczne.
Kolagen i kwas hialuronowy w wiekszosci a to ich zadanie właśnie. Normalny krem przeciwzmarszczkowy w zupelnosci wystarczy i nie ma co wiecej pieniedzy wydawac
|
|
|
|
#1987 |
|
Wtajemniczenie
|
Czeko- a z tego co wiesz, to hmm mi tam wsiorodno może być spłycacz, byle działał
|
|
|
|
#1988 |
|
Zakorzenienie
|
Bunny nie mogę Cię zacytować bo mi znika więc odpisuje tak
![]() dziękuję za polecenie C12 ![]() ona na pewno mniej szkodliwa niż E20 czy ten garnier którym robiłam co nie?na szczęście jesteśmy z innych miast to nie zabraknie ![]() cieszę się że białe schną jeszcze ale nic się póki co nie odcina od razu ulga ![]() |
|
|
|
#1989 |
|
Zakorzenienie
|
Bunny ja kupiłam palette w rossie za 11,99zł to jeszcze bez tragedii, 2zł przepłaciłam ale do leclerca to mi nie po drodze nijak
![]()
|
#1990 |
|
Zakorzenienie
|
Snow denerwuję mnie to
a do tego klikam cytuj to pokazuje się pusto ![]()
|
|
|
|
#1991 |
|
Wtajemniczenie
|
Bunny no wiesz o d razu byś nas biła...
jak Ci się zapas skończy, to Ci Blondinamy podeślemy trochę z naszych zachomiczonych zapasików
|
|
|
|
#1992 |
|
Zakorzenienie
|
Katie te wypełniacze dzialaja na takiej samej zasadzie jak każdy krem, może i maja wieksze stezenie subtancji - moze tak być. Ale wg mnie lepiej sobie kupić aktywny krem kolagenowy niż taki pic na wode
Można sie nawet pokusić o jakiś krem z profesjonalnej serii przeznaczonej do salonów. Jak kto woli. Ja mojej mamie kupiłam na święta z Clareny krem ale chyba jeszcze nie używała wiec nie moge powiedziec jak efekty niestety. Generalnie na kosmetykach Clareny sie nie zawiodlam jeszcze, no ale za to nie recze bo nie wiem czy działa czy nie Wiem, że z Tołpy mama miała i była zadowolona też. Z profesjonalnych serii moge jeszcze Bielende polecic - tez bardzo fajne kosmetyki Ja je lubie bo też cenowo nie wychodzi tak drogo w porownaniu do drogeryjnych wbrew pozorom. Na jakieś algi sie teraz czaje ![]() O właśnie - algi też są świetne Ale takie prawdziwe do rozrobienia z wodą. I jeszcze coś mi sie przypomniało apropo zmarchów SOJA - jest genialna jesli chodzi o przeciwdziałanie starzeniu u kobiet ( u mezczyzn chyba moze byc jakis skutek uboczny jeśli chodzi o płodność. ale naprawde nie wiem jak to wyglada), wiem ze soja właśnie jest polecana też dla kobiet które przechodzą menopauze bo ją łagodzi. A starzeniu skóry zapobiega i podobno i całego organizmu Masa witamin. Zapobiega wielu chorobom. Także w pewnym wieku warto by sie zapoznac z tematem Chociaż też taka super nie jest bo skutki uboczne podobno jakieś ma ale niby nieudowodnione naukowo. Z tematem jeszcze nie jestem zapoznana bo to tak jednym uchem, zawsze mi z glowy wyleci zeby poczytac :d
Edytowane przez czekoladowoo Czas edycji: 2011-05-05 o 21:41 |
|
|
|
#1993 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wczoraj bylam śpiąca i nie pamiętam, co pisałam ![]() ale pewnie o Alterrze mojej kochanej - patrzyłam dziś w Rossie i nie mają brązujących od niej |
|
|
|
|
#1994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja do tej pory nie lubię niektórych ![]() a jedna to mnie tak odstrasza że nie chce mi się nawet do jej sklepu wchodzić ![]()
|
|
|
|
|
#1995 |
|
Wtajemniczenie
|
jak rozmawiacie o grzywkach to może ja wkleję swoją krzywą
![]() snow bardzo mi się podobają takie grzywki, ale mi by nie pasowała. ![]() kochane, a polecacie odżywkę waxa ? bo tak się naczytałam o niej ^^ i sama nie wiem ;P |
|
|
|
#1996 |
|
Zakorzenienie
|
lady no na pewno lepsza niz ten rozjasniacz co uzywalas
![]() ja mysle ze tobie c12 nawet na wodzie 9% by dala biale wloski- albo nawet ta c10 platynowy blond. snow dlatego ja zawsze wyczekuje gdzies promo i tam jade po zapasik zalezny od funduszy ![]() katie jak mi zbraknie to sprobujcie nie wyslac to...
|
#1997 |
|
Zakorzenienie
|
Choroba wrzodowa żołądka
![]() ![]() Uwaga blondaski Nie wykupujcie Bunny zapasów
|
|
|
|
#1998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1999 |
|
Zakorzenienie
|
Bunny kurczę to może się skuszę następnym razem na C10 i spróbuje jak wyjdzie
![]() bo w tą zamianę wody to ja nie chcę się bawić bo coś s✂✂✂✂✂✂✂ę na pewno ![]() Dziewczynki udało się wgrać ![]() zapraszam do albumu ![]() wrzuciłam wczorajszą bluzeczkę i tuniko sukienkę o której zapomniałam do niej jest też paseczek pod biust ![]() i spodenki o których ostatnio zapomniałam one są tak nie do połowy łydki tylko troszkę za kolanem napiszę że 1/3 łydki i torebki która dziś przyszła taka sama jak na zdjęciach sprzedawcy do niej jest też długi pasek i wklejam foto z aukcji tej którą dziś kupiłam
Edytowane przez xLADYx Czas edycji: 2011-05-05 o 21:58 |
|
|
|
#2000 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jaka fajna ta nowa i ta bluzeczka warstwowa jakby z koronki
|
|
#2002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a te z NY są po prostu przecenione nie masz co żałować, ja widziałam już bardzo przebrane ![]() No dobra blondaski zmykam już, obżarłam się małymi pączkami i mogę się kłaść Dobranoc
|
|
#2003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no z koronki ale się teraz wkurzyłam bo zapłaciłam 58 a ona no name ![]() ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- dobra odbiłam sobie na torebce kliknęłam do 45 patrzę aukcja zakończona 22,01 |
|
|
|
|
#2004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w rzeczywistości kolorek ciut jaśniejszy ![]() małe pączki ![]() ![]() dobranoc
|
|
|
|
|
#2005 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2006 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2007 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurczę 2 ja to mam kolekcję kiedyś tata do mnie mówił że nie mam żadnego hobby żebym zaczęła kolekcjonować coś i zaczęłam buty i torebki ![]()
|
|
|
|
|
#2009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
druga właśnie od tego pana beżowa, i jedna jeszcze taka czarna z grubego materiału ale to taka byle jaka kupowana na szybko. I teraz szukam czarnej. Ja własnie torebkowej manii nie mam Buty, kosmetyki, bluzki - TAAAAAAAAK, ale torebki - po 1 uniwersalnej ![]() http://allegro.pl/wyprzedaz-fajny-ku...595932428.html Myśle nad tą Chociaz inne kolory bardziej mi si epodobaja oooo http://allegro.pl/wyprzedaz-fajny-ku...599485027.html No ale miala byc czarna uniwersalna pasująca do wszystkich ciuchów :[ Edytowane przez czekoladowoo Czas edycji: 2011-05-05 o 22:33 |
|
|
|
|
#2010 |
|
Raczkowanie
|
Ale Was się fajnie czyta
Prawie jak przy drinku ![]() Podpinam się tu, bo w planach mam (miałam?) dojście do jasnych popielatych blond włosków, jutro mam pójść po jakieś popiele do sklepu żeby położyć na moje rozjaśnione złoto. Ale teraz jak tak patrzę na swoje zdjęcie, to już w sumie nie wiem czy mi blond będzie pasował... Co myślicie? Wasze oczy są przyzwyczajone do głów blond więc powiedzcie, czy widzicie mnie w średnim popielatym blondzie?? Czy raczej w jasnym ciepłym brązie? CZY PASUJĘ DO WAS?? ![]() Chodzi o to, że nie chciałabym wyglądać jak idiotka, a Wy rozeznane jesteście w blondzie... Rzucam się w krytykę znawczyń więc ![]() Pierwsze przed rozjaśnianiem, drugie to stan obecny (foto bez makijażu, więc proszę na to spuścić zasłonę milczenia )
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:10.

przetestowałam i jednak teraz będę robiła odrosty C12 myślę że większym sobie poradzi też 

22.01.2009 - 9cm...
--> 70cm