|
|
#301 | ||
|
Matka Smoka
|
Dot.: Krakowianki - część XI
Cytat:
Cytat:
Nie ma wolnych pokoi w Żywcu |
||
|
|
|
#302 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Miałam K. obok, więc przeżyłam Ale czułam się jak po podróży w czasie. Jednego dnia słońce i piękna, budząca się do życia żywa zieleń a 10godzin później wszystko białe ![]() Pisałyście też o Asterze. Korzystamy z ich usług od początku listopada. Mamy pakiet internet + 50kilka programów TV. I generalnie nie mieliśmy do tej pory żadnych problemów... Kojarzę tylko, że na początku próbowali nas naciągnąć na dodatkowe 8zł miesięcznie chyba za coś a'la kontrolę rodzicielską. Gdzieś drobnym druczkiem napisane było, że na wycofanie się z tego mamy 14 dni od podpisania umowy. Zaraz wysłaliśmy maila z rezygnacją a oni i tak nam doliczyli tę opłatę przy pierwszej fakturze, więc K. wysłał im jakiegoś ostrego maila i później dzwonili przepraszać. Ale nigdy się nie zdarzyła przerwa w dostawie neta czy jakieś spowolnienia itp.
Czasami musisz zapomnieć, jak się czujesz, przypomnieć sobie, na co zasługujesz i przedzierać się do przodu. Edytowane przez granatowo Czas edycji: 2011-05-05 o 21:48 |
|
|
|
|
#303 |
|
Copyraptor
|
Kasiencja, kiedyś ty chyba pisałaś o awokado tu, i mnie przez Ciebie w sklepie skusiło parę dni temu
i jeszcze co do zapisów na kursy, to ja to pikuś, znajoma będzie dopiero w sobotę ![]() Baby, klub
Fanpage z moimi rysunkami, które pewnie już gdzieś widziałaś w internecie, tylko nie wiedziałaś, że to moje. Edytowane przez cholernarejestracja Czas edycji: 2011-05-05 o 22:02 |
|
|
|
#304 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Kasiencja, powinnam się oburzyć, bo mój kierunek bardzo wiaże się z Twoim - jeszcze chwila i będę potrzebowała psychologa
![]() Miło mi, że porównujecie mnie do aktorki i w ogóle człowieka, bo raz pewien wspólny znajomy mój i tak zwanego teżeta stwierdził, że kojarzę mu sie z lalką Barbie. Jedyne co teżetowi przypomina we mnei Barbie, to to że tak się niby czuł, bo z barbie mam tyle wspólnego co z fizyką kwantową :P http://www.youtube.com/watch?v=HEt6eq1HM9U
|
#305 | ||||
|
Zakorzenienie
|
trust, to dosyć powszechnie obserwowane zjawisko, że nowe osoby, jeśli o to zadbają, to już na wstępie mają lepsze warunki niż osoby już pracujące. Trzymam mocno kciuki za owocne poszukiwania
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja wybielałam jakiś czas temu i o ile na początku efekt był, tak teraz nie widzę. Nie wiem, czy to kwestia przyzwyczajenia, czy po prostu wróciły do poprzedniego stanu. Ho ho ho, to już wie więcej niż 3/4 facetów ![]() A ja Cię jeszcze nie znam na żywo, right? Nie kojarzę żadnej Górniaczki ![]() OMG! Żartujesz? Prawda? W sumie to dziwne, że po majtkach nie poznała, bo przecież majtki pewnie z zamówieniowego wątku
|
|
|
#306 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie, że oranżada jest polska?
O ptasim mleczku na pewno wiecie; tak samo jak krówki. Faworki są polsko-niemiecko-litewskie, kisiel też z naszych okolic, jak i kogel mogel. Wow, i pączki są polskie. Jak dobrze być Polką, nie chciałabym nie jeść nigdy pączków. Próbuję wymyśleć, co wysłać do Tajwanu znajomej z postcrossingu, dlatego przeglądam teraz sieć. Słodkości wyślę jej następnym razem; zastanawiałam się nad krówkami, ale teraz wyślę jej oranżadę w torebeczkach, słodkości później. Ale na pewno musi spróbować krówek z mojego miasta
|
|
|
|
#307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poczytam, dziękuję za linki A ta dziewczyna może się wietrzyła ![]() Kupiłam dziś w rosmanie żel fa taka nowa seria jest nutriskin, kupiłam brzoskwiniowy, pachnie bosko |
|
|
|
|
#308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miło by było, gdyby ktokolwiek się odezwał. Tęskni mi się już za Krakowem I dziękuję
|
|
#309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#310 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, pisalam w klubie na watku perfumeryjnym, ze chcialabym rozlac 100 ml Midnight Poison Diora. Widzę, że 8 maja będzie rzut atomkowy, mogłabym zamówić
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
Edytowane przez Melka88 Czas edycji: 2011-05-05 o 22:22 |
|
|
|
#311 |
|
Matka Smoka
|
Cholerko - kupiłam sobie dziś za 5zł silikonową formę w kształcie misia - pożyczę Ci jak będziesz mieć potrzebę
Znalazłam nocleg
|
|
|
|
#312 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Doszło i dojdzie znowu jutro. Ale tym razem będę mądrzejsza.
Mnie w UPC na antywirusa naciągali i również musieli potem zwracać... Cytat:
|
|
|
#313 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#314 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
I jak to mnie nie znasz Górniaczki to nie, bo to chyba tylko babcia K. tak myśli
|
|
#315 |
|
Matka Smoka
|
|
|
|
|
#316 | ||
|
Copyraptor
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#317 |
|
Zakorzenienie
|
To tak egzamin przy zwłokach jest?
Zrozumiałam, że tylko się uczą na zwłokach
|
#318 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#319 | ||
|
moderatorka też wizażanka
|
Cytat:
Dziękuję.To nie mogłaś być Ty, tamta istota miała włosy blond ![]() Revlon ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#320 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już ostatnio wygrałaś! ![]() Cytat:
![]() Przeżyłam dziś bolą mnie mięśnie tylko trochę. Ale starałam się podejść do tego racjonalnie, także było 5 minut biegu i 5 minut marszu, przez godzinę Dzięki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Wydaje mi się, że nie zacytowało mi się wszystko, więc chciałam jeszcze podziękować wszystkim, którzy rzucili jakieś światło na kwestie opłat za studia niestacjonarne na uj ![]() Miałam dziś beznadziejny dzień :/ Na pocieszenie odebrałam paczkę z Oriflame z kilkoma fajnymi rzeczami dla mnie A jutro wybieram się na maraton filmów sf do multikina, jak jeszcze będą bilety. Była któraś z Was na takiej nocy filmowej? Bo nie wiem, czego się spodziewać
Tak właśnie. Edytowane przez ola_gie Czas edycji: 2011-05-05 o 23:23 |
||||||
|
|
|
#321 | |
|
Zakorzenienie
|
zimno mi
cała sie trzese i coś mnie gardło zaczyna boleć ![]() a jutro na 8.30 do pracy trzeba iśc;/ ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#322 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałyśmy się i to kilka razy
Na pewno też w tych przekąskach na pl. Wolnica i chyba w Alter![]() Na nocy byłam bo mój K. tam pracował Byłam m.in. na maratonie piratów, na trzecim filmie spałam, co jakiś czas otwierałam oko, ale że za każdym razem jak to robiłam się lali to znów zamykałam ![]() Mogłaby któraś przyjąć ode mnie zaproszenie do Magnum na fb, proszę...
|
#323 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#324 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zalałam łazienkę. Wanna mi wylała
|
|
|
#326 |
|
Copyraptor
|
Ogarnęłam rejestrację. Masakra
Całe szczęście, że fajne przedmioty dołożyli... |
|
|
|
#327 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() pożyczyć Ci?
|
|
#328 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A z praktykami się nie spiesz. Możesz szukać na gumtree albo po poradniach, ale te zrobione teraz są tylko do cv, na uczelni ci ich nie zaliczą, bo musisz mieć zrobioną etykę zawodową wcześniej. Idź lepiej do płatnej pracy :P Przynajmniej wiemy, że nosisz ładną bieliznę :P Jes, ale nie wiem czy dotrzemy, jutro półmetek, pojutrze robie chłopu suprise party, więc niedzielę pewnie prześpimy a bankowo nie będą grać, bo Natalia biegnie w maratonie berlińskim Najlepsza ta w tutkach, nie wolno było lizać brzegu! Ja noszę latem. Chociaż od zeszłego roku przestawiam się na koronkowe bokserki, jest w nich chłodniej i wygodniej ![]() Widzimy się u eS eŚ <3 |
|
|
|
|
#329 |
|
Zakorzenienie
|
|
#330 |
|
Wtajemniczenie
|
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:45.

W piersiach. Ile to jest "duża torbiel"?

Ale czułam się jak po podróży w czasie. Jednego dnia słońce i piękna, budząca się do życia żywa zieleń a 10godzin później wszystko białe 

Ciekawie o zakwasach właśnie na tym forum wspomnianym: 
Poczytam, dziękuję za linki 

I dziękuję 
Górniaczki to nie, bo to chyba tylko babcia K. tak myśli 

cała sie trzese i coś mnie gardło zaczyna boleć