|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2011 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część IX
Cytat:
i po co maniaczce pokazujesz? będę się czaiła na nią
|
|
|
|
|
#2012 |
|
Zakorzenienie
|
Bo myslalam ze widziałaś
Ejjj ale nie czaj sie jak ja sie bede czaic dobraaa? ![]() A może taaa? http://allegro.pl/wyprzedaz-eleganck...599486216.html
|
|
|
|
#2013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tamta bardziej mi się podoba
|
|
|
|
|
#2014 |
|
Wtajemniczenie
|
to też mnie rozwaliło i jeszcze szampon 4w1 z 83 witaminami
|
|
|
|
#2015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale potrzebuje czarnej a tamta czarna wyglada jak teczka No i jest za mała mi, nie wiem czy a4 zeszyt mi zmiesci a na uczelnie potrzebuje.A ta jest ładna w czerni nawet Znowu tamta ma pasek długi a ja tak lubie sobie czasem majtnąć przez ramie No ale ta większa...Wniosek - trzeba dwie kupic
|
|
|
|
|
#2016 | |
|
Zakorzenienie
|
ciekawe jak takie by się nosiło
http://allegro.pl/meliski-absolutny-...597371536.html ![]() ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Cytat:
![]() ![]() tylko ja nie szarą wolałabym beż jak już albo właśnie czarną ![]() ale mi na razie starczy jeszcze jakąś malutką sobie kupię chyba taką co Kitka zamówiła tylko inny kolor wezmę zobaczę jak jej przyjdzie i ją obfoci
Edytowane przez xLADYx Czas edycji: 2011-05-05 o 22:50 |
|
|
|
|
#2017 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mi osobiście bardziej widzisz się w wyjściowym kolorze, ale myślę, że blond lekko popielaty lub neutralny też będzie okej ![]() (ja też niby najlepiej w ciemniejszych, ale czym by było życie bez drobnych zmian od czasu do czasu...? )
|
|
|
|
|
#2018 | |
|
Zakorzenienie
|
nie wierze, teraz mi się zacytowało wszystko to co chciałam wcześniej
![]() Cytat:
![]() LittleCrow - myślę, że jak to ochłodzisz popielem to będzie Ci ładnie ![]() EDIT: aaaaaaaaa LAdy - widziałam zakupki - wszystko mi sięm podoba.. Ach - poza ostatnią torebką ale i tak uważam, że super zakupki
Edytowane przez Yattamanka Czas edycji: 2011-05-05 o 22:52 |
|
|
|
|
#2019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko skopałam bo wpakowałam strój na zajecia, trampy i sie w jednym miejscu popruła bo za ciezkie to bylo ![]() Narazie chyba bede brała tą drugą, a potem dokupie tą szarą - pierwszą Na pewno obie wylądują w mojej szafie, bo ta czarna juz mi sie podobała jak ta wczesniejsza kupowałam
|
|
|
|
|
#2020 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#2021 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2022 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
dziewczyny te butki za✂✂✂iste
http://i2.pinger.pl/pgr59/1cfa8a7600...01d/561_95.jpg
|
|
|
|
#2023 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny proszę was tylko o krótkie opinie, zerknijcie i oceńcie, bardzo mi zależy na waszym zdaniu...
|
|
#2024 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() taki mam plan po weekendzie ![]() życzę powodzenia w licytacji ![]() ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- takie słodziutkie ![]() ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Cytat:
uprzedź mnie w razie czego
|
||
|
|
|
#2025 |
|
Wtajemniczenie
|
Czekoladowoo a gdzie można dostac takie profesjonalne kremy, o których pisałaś? coś możesz konkretnie polecić? bo ja nie mam jakichś zmarch okropnych, tylko te bruździaki - z resztą widać w albumie, że się jeszcze nie sypię...
![]() na allegro kupować...?
Edytowane przez katie100 Czas edycji: 2011-05-05 o 22:57 |
|
|
|
#2026 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Yattamanka, Tobie również ![]() Chyba spróbuję
|
|
|
#2027 |
|
Wtajemniczenie
|
właśnie mnie zazdrość na amen zeżarła...![]()
|
|
|
|
#2028 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nie mam daru takiego żeby sobie wyobrazić ale myślę że czemu nie wszystkiego trzeba spróbować tylko z głową żeby włosków nie popsuć jeśli jesteś z nami to tak Bunny na pewno Ci coś doradzi profesjonalnego zobacz sobie jej blog wiele ciekawych i wartych uwagi informacji ![]() a Yatta może zrobi Ci z tego foto symulację w photoshopie jakbyś wyglądała w blondzie co Ty na to? ![]() ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Cytat:
ale cena pewnie by mnie zabiła
|
||
|
|
|
#2029 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jakie fajne te aukcje pokazujecie |
|
|
|
|
#2030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2031 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2032 |
|
Wtajemniczenie
|
ale fajny zestawik, kojarzy mi się z takim letnim bezchmurnym niebem...
Edytowane przez katie100 Czas edycji: 2011-05-05 o 23:03 |
|
|
|
#2033 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2034 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() może mu zimno było? |
|
|
|
|
#2035 |
|
Zakorzenienie
|
Witam blondaski!
wiecie co? oszalałyście tylt stron naprodukować w jeden dzionek ![]() nawet nie cytuje bo by mi nie weszło wszystko co pamiętam: Agatko gratuluje wiedzy i podziwiam odwagi zdawania tak trudnych niestety dla mnie przedmiotów jak chemia i fizyka ![]() dodam że ja zdawałam jako dodatkowy matematykę ![]() Yatta super zakupki i trafiłaś nawet w moje kolorki ![]() Bunny był dziś w lelcu mój Tż bo wysłałm go specjalnie po farbke że jest w promocji a on do mnie dzwoni ze sklepu że farba jest ale po 14,99 jeszcze jutro zobaczę w auchanie ![]() Lady bosko Ci włoski wyszły zupełnie jak ja zanim ją wypróbowałam ![]() a zakupki cudo bardzo fajniutkie ciuszki, a ta torebka kupiona dziś też cudna czemu ja tylko nie mogę nic upatrzyć ładnego jakies bezguście jestem czy co? Snow trzymam kciuki za farbke i czekam na efekty ![]() matko zapomniałam z tego wszystkiego napisać : Cascada witaj wreszcie kochana
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała Edytowane przez asiabb1983 Czas edycji: 2011-05-05 o 23:15 |
|
|
|
#2036 |
|
Zakorzenienie
|
Little tu masz adres Bunny bloga http://swiat-swiadomej-blondynki.blog.onet.pl/ wiele ciekawych porad i pokazane fotki włosków po farbowaniu wizażanek
|
|
|
|
#2037 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Potrzebowałam tylko opinii osób trzecich, a tu zawsze jest tak milutko i wesoło, aż chce się z wami pisać ![]() Tyle że mnie niestety czeka noc z pisaniem pracy dyplomowej
|
|
|
#2038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mozesz kupic tez w hurtowni kosmetycznej - nie wiem czy na pewno sprzedadza, no ale jak we fryzjerskich sprzedaja ;> Z tym ze napewno nie wszystkie produkty dostaniesz bo np Italian Beauty sprzedaje tylko za okazaniem certyfikatu. Z tych firm z ktorymi ja miałam stycznosc moge polecić właśnie Clarene (oni maja taki myk, że maja 2 rodzaje opakowań - detal i hurt, te opakowania do salonów sa brzydsze, ale wieksze i bardziej sie oplacaja ) Bielende profesjonalna, czy nawet Ziaje - z tym, że jak mówiłam ja na sobie produktow przeciwzmarszczkowych nie testowałam wiec trudno mi o nich sie wypowiadać, ale produkty tych firm na pewno sa godne polecenia Śmierdzą mi te kosmetyki, z 2 produkty mogłabym może polecić. A na bruzdy to tak jak mówiłam - trzeba skóre napiac, ujedrnic i tyle, nic wiecej sie nie zrobi, bedzie efekt wizualny
|
|
|
|
|
#2039 |
|
Wtajemniczenie
|
no Lady ma super cycki co fakt to fakt, wiedziałaś czyj post ma Ci się tak skleić
|
|
|
|
#2040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo jak piszemy to źle jak nie pisałybyśmy to wtedy też by było źle zaniedbałaś nas ostatnio czy mi się zdaję? ![]() ![]() włoski dziękują i zakupki też ![]() bałam się tej farbki że będzie niebiesko albo nie chwyci mi odrostu i będzie się odcinało ![]() od razu bezguście nie zauważyłam żebyś była bezguściem ![]() też czekam na farbowanie Snow z niecierpliwością
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:37.

druga właśnie od tego pana beżowa, i jedna jeszcze taka czarna z grubego materiału ale to taka byle jaka kupowana na szybko. I teraz szukam czarnej. Ja własnie torebkowej manii nie mam
Buty, kosmetyki, bluzki - TAAAAAAAAK, ale torebki - po 1 uniwersalnej
Chociaz inne kolory bardziej mi si epodobaja 
No i jest za mała mi, nie wiem czy a4 zeszyt mi zmiesci a na uczelnie potrzebuje.
Prawie jak przy drinku 

22.01.2009 - 9cm...
--> 70cm 
właśnie mnie zazdrość na amen zeżarła...

jeszcze jutro zobaczę w auchanie