|
|
#331 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększenie piersi w Czechach
Broń Boże, to nie żadna przyjaciółeczka, tylko dziewczyna z neta
|
|
|
|
|
#332 |
|
Zakorzenienie
|
No ta laska to mi sie wydaje jakas na maxa pusta i dzika
![]() Obstawiam, ze to zwykla pusta laska ktora po prostu chciala miec wielkie cyce, nie ogarnela sytuacji i zrobila niepotrzebna zadyme ;] Takie moje zdanie. Ja tak samo wnioskuje po zdjeciach i po relacjach dziewczyn z forum i to wam wlasnie wierze a nie jakims tma pojedynczym laskom ktore robia glupie afery ![]() Wiec polak i tak i tak bedzie mnie operował Jestem tego pewna w 1000%
|
|
|
|
|
#333 |
|
Raczkowanie
|
Mnie też
|
|
|
|
|
#334 |
|
Raczkowanie
|
Żabusiu kochana... na jakiego maila pisałaś do tego pensjonatu? Ja napisałam na tego, który jest podany na ich stronie już w czwartek i do dziś odpowiedzi nie mam
|
|
|
|
|
#335 |
|
Wtajemniczenie
|
info.penzionuzvonu.eu
Na ten Nie pamietamjak dlugo czekalam na odp Napisz, ze masz operacje u Polaka to Ci od razu zarezerwuja
|
|
#336 |
|
Wtajemniczenie
|
Cyganeczka gdzie przepadlas :-( Mam nadzieje, ze wszystko ok
|
|
#337 |
|
Raczkowanie
|
Nigdzie nie przepadłam, i wszystko jak najbardziej ok
![]() Tylko troszkę zajęć mi się napiętrzyło. Poza tym zabrałam sie za bieganie i jestem z siebie meega dumna ![]() Pozdrawiam cieplutko |
|
|
|
|
#338 |
|
Zakorzenienie
|
No to ja sie tez dolaczam do zrzucania tluszczyku
Bo tez chce przed operacja zrzucic conieco Zeby potem byc od razu zadowolona z calego efektu a nie tylko bimbałków |
|
|
|
|
#339 |
|
Raczkowanie
|
Szkoda dziewczyny, że nie mieszkamy koło siebie bo ja również biegam od tygodnia i wtenczas mogłybyśmy biegać razem. Pozdrawiam Agnieszka
|
|
|
|
|
#340 |
|
Zakorzenienie
|
Oj to chyba normalne
Ja też już bieganie zaczęłam. Muszę popracować na pupą, udami i brzusiem bom gruszka i tak mi ten dół ciąży![]() Już nie mogę się doczekać kiedy stanę się klepsydrą
|
|
#341 |
|
Raczkowanie
|
Fakt - towarzyszka do biegania by się przydała
Czasem biegam z TŻ-em ale co drugi dzien sama i strasznie się wtedy dłuży. Mi najbardziej zalezy na brzuchu bo tłuściutki jest jak salcesonik (c0 z reszta widac na fotkach) . Najpierw oczywiscie spada z piersi i z pupu (ktora i tak jest płaska), z brzucha cos nie chce Tak więc klepsydrą nigdy nie będę, ale przynajmniej coś będzie mi więcej wystawało oprócz brzucha hehe
|
|
|
|
|
#342 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#343 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kiedyś próbowałam ale z marnym efektem, nie dałam rady niestety dotrwać do trzeciego dnia
|
|
|
|
|
|
#344 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tez zaczynalam juz kilka razy i poleglam zawsze
Zeby sie tym za bardzo nie znudzic robilam okolo 10 powtorzen (3 serie oczywiscie) i to tez wystarczalo- nie mniej, nie wiecej
|
|
#345 |
|
Wtajemniczenie
|
dziendoberek
![]() Mam bilety!!!!!! Yaaaaaahhhhuuuuuu Pogrzebalismy troche wczoraj i znalezlismy tansza opcje bez przesiadek w Amsterdamie Mam pytanie do dziewczyn, ktore byly w Czechach, bo moj TZ juz pomyslal o zakupach typu alkohol i fajki Wiecie jak tam ceny??? Jest podobnie jak w Polsce czy jak?
|
|
#346 |
|
Raczkowanie
|
Żabko, na Twoje pytania odpowiedzi nie znam więc nie pomogę, ale jedno CI napiszę - uwielbiam to Twoje dzieńdoberek
|
|
|
|
|
#347 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#348 |
|
Raczkowanie
|
Zabulku powinno byc taniej , co rusz slysze ze ktos jedzie po alkohol a ostatnio i po ...cukier jezdza.
Wiecej Ci nie pomoge ![]() Ja wrocilam z urlopu i zazdroszcze Wam zoperowanym bo tegoroczne lato bedzie z pewnoscia cudowne.Poki co jak widze tu , ze sie zaczyna seria rozneglizowanych dekoltow to mnie nerwy biora , bo trzeba dalej zazdroscic innym i kombinowac jaka bluzka , jaki BH itd Nie ukrywam , ze nie znosze czytania slow krytyki pod adresem lekarza . Niewazne czy pisze cwaniara czy nie , zawsze jest jakies ziarenko prawdy . Prawie sie juz zdecydowalam na niego i nie chce czytac o jego wadach. A to , ze moglabym nie dostac dokumentow gwarancji implantow itd jest do mnie nie do przyjecia . Jak to wlasciwie jest dziewczyny , kiedy lekarz to wrecza i co konkretnie ? Czy ktoras z Was przeczytala to chocby dokladnie co tam pisze , bo zakladam , ze po czesku. A jak po czesku to my mozemy podpisac w sumie wszystko , nawet to , ze nam sie potem juz w razie reklamacji badz komplikacji g... nalezy. Wybaczcie ale tak sobie mysle . Na makijaz permanentny sie podpisywalo papiery a co dopiero operacja . Inna kwestia , czy lekarz sie nie wkurzy jak zobaczy , ze mamy wydrukowany CENNIK wedle jego odpowiedzi ? Jak taki chytry na kase moze go to zabolec. Nie wiem czy wierzyc czy nie , ze niechetnie oddaje reszty i wydaje kase ale jesli to prawda to ...brak komentarza ![]() A tak ogolnie to ja nadal czekam na zielone swiatlo od meza . Mialo byc na wakacje, teraz w zwiazku z gruntownym remontem ...sa " na swieta " ...ale ktore do cholery |
|
|
|
|
#349 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja lekarza wspominam bardzo miło, nie mogłabym powiedziec ani jednego złego słowa, myślę zę ta dziewczyna co o nim pisała, to moze faktycznie brała jakies leki i dlatego zapłaciłą kare, a moze jeszcze siez nim targowała. Ja jestem zadowolona z wyboru lekarza, moje piersi sa naprawdę ładne, tylko zmalały, ale i tak sa ok.
|
|
|
|
#350 |
|
Zakorzenienie
|
Narobiłyście mi takiego smaka ze szok
A na Polaka jestem juz zdecydowana i tak i tak. Kazdy lekarz zapewne ma paru pacjentow ktorzy go skrytykuja bo nigdy nie jest tak że 100% jest zadowolone, tylko zawsze sie znajdzie jakis rodzynek
|
|
|
|
|
#351 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#352 |
|
Raczkowanie
|
Immolation nie stresuj się kochana bo zawsze znajdzie się zła opinia ale to nie znaczy, że jest złym chirurgiem a i oczekiwania nie raz pacjentki mogą być wygórowane lub źle określone przed operacją dlatego musisz wiedzieć co chcesz i tego wymagać i będziesz miała. Ja mam średni profil lecz teraz bym się upierała na najwyższy. Z pół roku temu nawet zastanawiałam się czy nie zrobić drugiej operacji ale jeszcze nie zdecydowałam się do końca.
|
|
|
|
|
#353 |
|
Rozeznanie
|
Nie wiem czy juz czytalyscie o ostatniej wpadce dr....
http://beautywpolsce.com/forum/viewt...p?f=37&t=13603 |
|
|
|
|
#354 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie czytałam i się zastanawiam glęboko nad tym jak to możliwe ,żeby nie skonsultować wcześniej rozmiaru z pacjentką, że nie została poinformowana o takiej możliwości...hmmm bardzo dziwne a za razem przerażające??!
|
|
#355 |
|
Wtajemniczenie
|
UPS
![]() Tigressa juz mnie przestraszyla wpadka doktora , az balam sie tam wejsc ![]() Odetchnelam, ze to tylko o rozmiar chodzi
|
|
#356 |
|
Raczkowanie
|
Cóż, widać jeśli któraś nie pragnie byle jak największego rozmiaru, trzeba WYRAŹNIE o tym poinformować naszego Pana Doktora
Wiedza na przyszłość się przyda A Kobietce, która została obdarzona tak wielkim rozmiarem wbrew sobie w sumie współczuję... |
|
|
|
|
#357 |
|
Zakorzenienie
|
No wkladki 500 ml przy wyjsciowym rozmiarze D to na prawde musza byc ogromne
![]() Ja tez chce duze, nie ukrywam ale nie zeby az E
|
|
|
|
|
#358 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny , przypomnialo mi sie co mam spytac :
- czy dostaje sie jakis srodek rozluzniajacy , w sensie jak to mowia " glupi jas " - czy paznokcie zelowe musza byc obowiazkowo zdjete do operacji ? - a co jesli sie bierze pigulki antykoncepcyjne ? Ja mam problem za problemem. Nie dosc ze mam na lini ciecia pieprzyki i na otoczce i pod piersia ... To mam tez policystyczne jajniki i jak biore pigulki ant. to mam normalny cykl i wiem kiedy mam okres. Jak je przestane brac to @ sie spoznia aby zniknac na niewiadomo ile. Teraz juz nie ma od 3 miesiecy , wiec ide do gina chcac nie chcac. W przypadku operacji to zbyt wielkie ryzyko. Trzeba miec 100 pewnosc , ze tego dnia nie bedzie niespodzianki. Czy tabletki o ktorych pisalyscie to profilaktyka czy jawne odsuniecie wyznaczonego juz scisle terminowo okresu ? Jezu , tak to opisalam , ze sama nie wiem czy ktokolwiek zrozumie o co mi chodzi |
|
|
|
|
#359 |
|
Raczkowanie
|
Dziwne, że aż tyle większe wkładki włożył podczas operacji. Ja wstępnie miałam zaproponowane 350 ale na stole Dr. włożył 390 bo ładnie mu pasowały do klatki a klatkę piersiową mam szeroką wzrost 170cm. Na drugi dzień wyglądały na przeogromne a teraz takie mi się wydają zwyczajne. Zdjęcia zrobię lada chwila i poszukam stare i spróbuję założyć album. Pa na razie
|
|
|
|
|
#360 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Chociaz wedlug mnie bylo by bez sensu robic taka operacja jesli brakuje do szczescia tylko jednego rozmiaru ![]() Ja mam wlasnie E
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.

Nie pamietamjak dlugo czekalam na odp

Tak więc klepsydrą nigdy nie będę, ale przynajmniej coś będzie mi więcej wystawało oprócz brzucha hehe