Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.8 - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-06, 09:50   #931
Nika_2000
Wtajemniczenie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.8

a ja już drugi dzień nie mogę się wybrać po zakupy (zdecydowałam się w końcu na walizkę i jak mi się spodoba na chłopczyka)
Nika_2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 09:51   #932
Lusia 13
Zakorzenienie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.8

Mi też się te torebki Lilou nie podobają... A cena powala...
Lusia 13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 09:54   #933
martinia
Zakorzenienie

VLS współczuję stresująca praca bardzo wykańcza

Cytat:
Napisane przez Nika_2000 Pokaż wiadomość
a ja już drugi dzień nie mogę się wybrać po zakupy (zdecydowałam się w końcu na walizkę i jak mi się spodoba na chłopczyka)
ja też.. planowałam wybrać się dziś po muranko i jednak nic z tego
martinia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 10:01   #934
veryluckystar
Wtajemniczenie

Ja obecnie opanowana przez Lilou. Póki co żadnych nowych Pandor, Trolli i charmsów nie mam w zamyśle. (Ufffff)

Chyba pora cieszyć się z tego co się ma

Edytowane przez veryluckystar
Czas edycji: 2011-05-06 o 10:05
veryluckystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 10:04   #935
martinia
Zakorzenienie

VLS a Ty nosisz te wszystkie Lilou razem czy tak sobie na zmianę? bo ile Ty już tego masz?
Stary 2011-05-06, 10:07   #936
veryluckystar
Wtajemniczenie

Mam 5. Osobno. Bo się obijają i rysują. Ta z podwójną blaszka najbardziej zniszczona, bo blaszki jednak o siebie ryją. Wygląda najciekawiej, ale najbardziej się niszczy. W planach mam jeszcze mała gwiazdkę na czerwonym sznurku i aniołka na turkusowym, ale to bez ciśnienia. Może za miesiąc całkiem mi przejdzie i nie kupię.
Stary 2011-05-06, 10:09   #937
ilios
PIP.

GG do ilios

ooo, martinia, a jakie muranko chcesz?
ilios jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-06, 10:11   #938
ania_trojaczki
Zadomowienie

GG do ania_trojaczki

hejo z rana
też się cieszę na piątek jutro na 11 na urodziny z trójcą do koleżanki i wolne popołudnie mam zamiar leniuchowac

a propos perfum ja wciąż zachwycam się zapachem moich Vip 212 CH jestem z nich mega zadowolona i nawet kwotę którą na nie wydałam już zaakceptowałam

Lilou ..... kurcze z bliska są piękne, chociaż jeszcze nie tak dawno zastanawiałam się jak można dać koło 100zł za sznurek z blaszką
i tak teraz nie mam kasy a miałam sobie na dzień mamy kupić

na dodatek mój Tż ma urodziny 10 maja i nie wiem co mu kupić :/ tzn wiem, chciał okulary ale kurcze max moge 200zl wydać

Przekaż swój 1%
KRS: 0000186434
Cel szczegółowy 1%: 1/Y Miłosz Yeromenko
ania_trojaczki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 10:14   #939
Nika_2000
Wtajemniczenie

na dodatek mój Tż ma urodziny 10 maja i nie wiem co mu kupić :/ tzn wiem, chciał okulary ale kurcze max moge 200zl wydać[/QUOTE]

spoko, myślę że w tej cenie da się już coś kupić porządnego (z filtrami)
najlepiej iść do optyka i sprawdzić (designerskie markowe okulary są droższe, ale np. polaroid itp. są w tej cenie, a mają naprawdę dobrą jakość)
Nika_2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 10:20   #940
martinia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez veryluckystar Pokaż wiadomość
Mam 5. Osobno. Bo się obijają i rysują. Ta z podwójną blaszka najbardziej zniszczona, bo blaszki jednak o siebie ryją. Wygląda najciekawiej, ale najbardziej się niszczy. W planach mam jeszcze mała gwiazdkę na czerwonym sznurku i aniołka na turkusowym, ale to bez ciśnienia. Może za miesiąc całkiem mi przejdzie i nie kupię.
to szkoda, kilka wygląda najfajniej. ale skoro mówisz, ze się tak niszczą to faktycznie nie ma co... ja to bym chciała min. dwie nosić razem i teraz to już chyba sobie Lilou odpuszczę skoro spowodowałoby to tylko zniszczenie (a mnie strasznie drażnią wszelkiego rodzaju zarysowania, uszkodzenia)

Cytat:
Napisane przez ilios Pokaż wiadomość
ooo, martinia, a jakie muranko chcesz?
planuję ala Twoje mohito ale to bardziej seledynowe, jaśniejsze żeby mi pasowało do miętowego w paseczki.. tak mi Paulinka doradziła zobaczę na miejscu i ostatecznie zobaczymy co kupię, bo wiadomo jak to jest... tylko pewnie dopiero w poniedziałek a tak mi się już marzy nowy koralik..
Stary 2011-05-06, 10:39   #941
veryluckystar
Wtajemniczenie

Ja lubię okulary Solano. Cena przystępna, design fajny, a sprawdzają się genialnie. Najlepsze na ostre słońce. Najlepiej pójść do optyka. Duży wybór przeważnie jest.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-06, 10:44   #942
martinia
Zakorzenienie

o to trzeba się za nimi rozejrzeć.. muszę kupić dobre okularki a zbyt dużo jednak nie chcę na nie wydawać
Stary 2011-05-06, 10:50   #943
veryluckystar
Wtajemniczenie

No ja też właśnie muszę sobie je teraz kupić. Chyba kosztują w granicach 200 zł. A że dostępne u optyka, to nie jest żadna ściema
Stary 2011-05-06, 11:24   #944
martinia
Zakorzenienie

a masz już upatrzony jakiś konkretny model?
Stary 2011-05-06, 11:32   #945
Miramar
Rozeznanie

Mnie właśnie czeka ponowny zakup okularów słonecznych . Miałam okulary korekcyjne z nakładkami przeciwsłonecznymi na magnes - super rozwiązanie, ale na nartach przy zdejmowaniu kasku gdzieś mi nakładki się odczepiły od oprawki, a samych nakładek nie można kupić. Więc teraz pewnie 500-600 stówek będę musiała wydać na nowe
Miramar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 11:32   #946
veryluckystar
Wtajemniczenie

Taki podobny jaki miałam ostatnio. Duże klasyczne z lekkimi motywami po boku
Stary 2011-05-06, 11:52   #947
ilios
PIP.

GG do ilios

Cytat:
Napisane przez ania_trojaczki Pokaż wiadomość
hejo z rana
też się cieszę na piątek jutro na 11 na urodziny z trójcą do koleżanki i wolne popołudnie mam zamiar leniuchowac

a propos perfum ja wciąż zachwycam się zapachem moich Vip 212 CH jestem z nich mega zadowolona i nawet kwotę którą na nie wydałam już zaakceptowałam

Lilou ..... kurcze z bliska są piękne, chociaż jeszcze nie tak dawno zastanawiałam się jak można dać koło 100zł za sznurek z blaszką
i tak teraz nie mam kasy a miałam sobie na dzień mamy kupić

na dodatek mój Tż ma urodziny 10 maja i nie wiem co mu kupić :/ tzn wiem, chciał okulary ale kurcze max moge 200zl wydać

Cytat:
Napisane przez veryluckystar Pokaż wiadomość
No ja też właśnie muszę sobie je teraz kupić. Chyba kosztują w granicach 200 zł. A że dostępne u optyka, to nie jest żadna ściema
ja polecam bardzo ta firme paris optique oni tam maja rozne firmy, jakies super marki, ale maja tam tez paris optique - swoje w sensie, ze i one kosztuja do 150 zl, maja filtry i sa bardzo fajne
polecam tez firme Exess http://www.exess.net.pl/ [edit hm, ta polska strona z :upy: jest - tu jest inna http://exesseyewear.com/]
[wydaje mi sie, ze Ennka ostatnio kupowala ich okulary ] - tez u optykow jest, tez kosztuje ok 150, a sa bardzo dobre mam okulary obu tych firm, exessy nosilam 2 sezony, paris optique - 1. obie pary nadal sa dobre, ale leza obecnie bo ja zakochana na smierc w moich RayBanach
Cytat:
Napisane przez martinia Pokaż wiadomość
to szkoda, kilka wygląda najfajniej. ale skoro mówisz, ze się tak niszczą to faktycznie nie ma co... ja to bym chciała min. dwie nosić razem i teraz to już chyba sobie Lilou odpuszczę skoro spowodowałoby to tylko zniszczenie (a mnie strasznie drażnią wszelkiego rodzaju zarysowania, uszkodzenia)

planuję ala Twoje mohito ale to bardziej seledynowe, jaśniejsze żeby mi pasowało do miętowego w paseczki.. tak mi Paulinka doradziła zobaczę na miejscu i ostatecznie zobaczymy co kupię, bo wiadomo jak to jest... tylko pewnie dopiero w poniedziałek a tak mi się już marzy nowy koralik..
mohito super, to trzymam kciuki, zebys w pon dotarla przynajmniej

Edytowane przez ilios
Czas edycji: 2011-05-06 o 11:54
Stary 2011-05-06, 12:02   #948
martinia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilios Pokaż wiadomość
mohito super, to trzymam kciuki, zebys w pon dotarla przynajmniej
mam nadzieję, że w końcu mi się uda dotrzeć bo już się zbieram od dawna
Stary 2011-05-06, 12:02   #949
ennkaa
Zakorzenienie

GG do ennkaa

jooo....dziewczyny wiecie,że ja dopiero się dowiedziłam o nowy wątku
bo mi ilios przyjść kazał
zeznaję,że exessy ekscesy są super i polecam sama szukałam długo optycznych okularków , które poza tym,że są dobre ot jeszcze jakos wyglądają. Same wiecie,że ciężko znaleźć u optyków coś ładnego a tu znalałam fany fason, dobrze leżą i jeszcze ich nie rozwaliłam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-06, 12:05   #950
martinia
Zakorzenienie

Ennkaa szybka jesteś

w takim razie będę szukać okularków tych firm co polecacie
Stary 2011-05-06, 12:13   #951
mexx100
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lusia 13 Pokaż wiadomość
Mi też się te torebki Lilou nie podobają... A cena powala...
A ile te torebki kosztują?
mexx100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 12:15   #952
martinia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mexx100 Pokaż wiadomość
A ile te torebki kosztują?
coś koło.. 600 zł
Stary 2011-05-06, 12:23   #953
mexx100
Raczkowanie

poszaleli z tymi cenami!
mexx100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 12:27   #954
ilios
PIP.

GG do ilios

enka

Martinia - ja polecam 27 grudnia [kolo mc donalds sa 2 optyczne] i plac wolnosci [na przeciwko bibl raczynskich tez jest jeden - ja tam moje exessy kupilam , a jeszcze jeden jest tam kawalek dalej, kolo Apartu, jak sie na stary idzie ] -> ogolnie to jest takie fajne zaglebie okularowe
Stary 2011-05-06, 12:30   #955
martinia
Zakorzenienie

właśnie te na 27 grudnia wpadły mi najpierw na myśl
Stary 2011-05-06, 12:49   #956
Miramar
Rozeznanie

Paris Optique bardzo polecam, mam od nich piękne oprawki exte, niestety tuz po okresie gwarancyjnym wyleciały z boku zdobienia, reklamacji nie uznali, ale dali 50% zniżki na zakup nowych, więc kupiłam w podobnym stylu oprawki revlon. Z exte jest taki problem, ze mają u nas krótkie serie i w przypadku np moich oprawek nie byli już w stanie sprzedać mi tego samego modelu po 1,5 roku od zakupu. Co prawda znalazłam je w necie w jakimś brytyjskim sklepie i to w kilku kolorach, ale cena 700 zł + jeszcze koszty przesyłki mnie poraziły. U nas dałam za nie 450 zł.
I faktycznie w Paris Optique mają często promocje np rabaty 50 na zakup oprawek

Teraz też mają promocję:

Tylko teraz - Druga para GRATIS!

Oferta specjalna obejmuje CAŁY ASORTYMENT - oprawy korekcyjne oraz oprawy przeciwsłoneczne - RÓWNIEŻ NAJNOWSZE MODELE ŚWIATOWYCH MAREK 2011

Promocja ważna do odwołania.

Edytowane przez Miramar
Czas edycji: 2011-05-06 o 12:54
Miramar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 13:20   #957
Filozofka888
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martinia Pokaż wiadomość
o kurczę nie zdawałam sobie sprawy że to pudełko takie drogie to się Dziewczynom udało

Ilios jakbym czytała o swojej (ale tej drugiej) babci.. ona też niczego niczego potrzebuje, nie trzeba jej robić prezentów, jak już to by się jej krem przydał kiedyś nie zwracałam na to uwagi i dawałam jej jakąś ładną bluzkę (bo nosiła same stare - bo przecież jeszcze są dobre, a nowych szkoda) czy inne rzeczy.. ale kiedy któryś raz zauważyłam, że wydaje te prezenty znajomym "bo jej niepotrzebne" to faktycznie kupuję tylko krem
Moja babcia to samo, wszystkiego szkoda, nawet używa jakiś starych brzydkich ręczników (dwa na zmianę) koszmarnych wręcz, mimo, że ma dużo nowych:P
Filozofka888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 13:36   #958
sliwka182
Raczkowanie

Cześć dziewczyny ja też niedługo będę posiadaczką Pandorki .... ma to być prezent od męża. Mam do was jednak pytanko a poniżej odpowiadam na Wasze pytania

1. Imię Monika
2. Wiek 28
3. Data urodzin 18.04.1983
4. Czym się zajmujesz (praca, szkoła?): praca
5. Jakie jest twoje hobby, czym się interesujesz?: moja niunia, moda, wszelkie nowinki itp
6. Twoje największe marzenie to... Dom
7. Kiedy zaczęła się Twoja przygoda z biżuterią? wkrótce
8. Sama kupujesz kolejne części do swojej bransoletki czy ktoś Ci kupuje? Raczej będzie ktoś
9. Dlaczego zbierasz pandorę (innych nie zamierzam)? Tylko dlatego, że Ci się podobają czy mają też dla Ciebie jakąś wartość sentymentalną i są czymś więcej niż koralikiem?: bardzoooo mi się podoba
10. Twoja ulubiona zawieszka to.. śliczne murano + wiszący bucik

Chciałabym zapytać, może któraś z Was się orientuje czy w Niemczech (bo akurat będę miała taką możliwość) można kupić bazę do Pandory w firmowym sklepie taniej niż u Nas ? Może ktoś wie za ile ?
sliwka182 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 13:41   #959
martinia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sliwka182 Pokaż wiadomość
Chciałabym zapytać, może któraś z Was się orientuje czy w Niemczech (bo akurat będę miała taką możliwość) można kupić bazę do Pandory w firmowym sklepie taniej niż u Nas ? Może ktoś wie za ile ?
witam
ogólnie chyba wszędzie jest taniej niż u nas
w Niemczech srebrna bransoletka kosztuje 59 euro http://www.pandora.net/de-de/jewelle...ments/590702hv
obejrzyj sobie wszystko na stronce: http://www.pandora.net/de-de/jewelle...96&Page=1#prev
Stary 2011-05-06, 13:44   #960
sajf
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sliwka182 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny ja też niedługo będę posiadaczką Pandorki .... ma to być prezent od męża. Mam do was jednak pytanko a poniżej odpowiadam na Wasze pytania

1. Imię Monika
2. Wiek 28
3. Data urodzin 18.04.1983
4. Czym się zajmujesz (praca, szkoła?): praca
5. Jakie jest twoje hobby, czym się interesujesz?: moja niunia, moda, wszelkie nowinki itp
6. Twoje największe marzenie to... Dom
7. Kiedy zaczęła się Twoja przygoda z biżuterią? wkrótce
8. Sama kupujesz kolejne części do swojej bransoletki czy ktoś Ci kupuje? Raczej będzie ktoś
9. Dlaczego zbierasz pandorę (innych nie zamierzam)? Tylko dlatego, że Ci się podobają czy mają też dla Ciebie jakąś wartość sentymentalną i są czymś więcej niż koralikiem?: bardzoooo mi się podoba
10. Twoja ulubiona zawieszka to.. śliczne murano + wiszący bucik

Witamy i tradycyjnie ostrzegamy przed tym wątkiem. Tu masz oficjalne ceny Pandory niemieckiej http://www.pandora.net/de-DE

"Łódka płynie, Księżyc świeci, Trójgraniasty Groszek leci"
sajf jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości