|
|
#3031 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVII
serio:
pierwsza reakcja ale potem tak se mysle - przeca to zależy co kto i jak nosi - jeśli komus pasuje to nie wygląda w rzemyku jak Jessie z Dr Queen tylko pierwszorzędny ciachulec - ot kwestia członka na którym coś nosimy i ogółu wyglondu/ stylizacji dla porównania - ja wepchnięta w lateks łinterkowy - wszyscy sikają ze śmiechu musisz "zamierzyc" |
|
|
|
#3032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najgorsze som włosy sierściaste stadowe, nie do usunięcia a przed sprzedażą sprząta P. ![]() to ja mykam kolorowych
|
|
|
#3033 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3034 |
|
grozi wypollizowaniem
|
nie no...ładne jako przykład recyklingu troche przypomina prezenty dla rodziców produkowane przez dzieciaki w przedszkolach , zawsze mnie przechodził dreszcz niepewności gdy młoda miała przyniesc do przedszkola makaron, kasztany i plasteline i to 3 dni przed dniem matki ![]() ---------- Dopisano o 01:26 ---------- Poprzedni post napisano o 01:22 ---------- gryxu-to moze ci pleconke upleść? bedzie rzynajniej jakis rys ndywidualiznu w tej wątpliwej ozdobie
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-05-06 o 01:24 |
|
|
|
#3035 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Chciałem się zrobić na dirti bicz boja ![]() Cytat:
A masz takie śmieci na stanie? ![]() Poza tym nosiłbym to na jednej ręce z moimi czarnymi, grubymi rzemieniami, chodzi mi o taki efekt "przeładowania od niechcenia" ![]() I z moją bransoletką "jak z białego złota" za 9,90 ![]() --- Dobrej nocy A! Plecionka! To takie coś z muliny, modne jakieś 15 lat temu? Mam gdzieś jeszcze (na stanie)
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2011-05-06 o 01:54 |
||
|
|
|
#3036 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dobry
Teraz wiem,czemu w nocy nie mogłam zasnąć Tylko Łinter i Łinter Łinter w lateksie,Łinter chuda,jaki kolor,jaka szmatka,sprzątanie auta itepe itede Już nie macie innych tematów ![]() Aż muszę kawę wypić.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3037 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
|
|
|
|
#3038 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
I zacznie kręcić ze mną? ;]![]() ![]() ![]() Nie było mnie akurat , trzeba było napisać, że ostry sen wrzuciłaś, to bym się pojawiła i przeczytała Nic Cytat:
![]() Dużo masz jeszcze tego urlopu? ![]() Cytat:
No, bo może akurat szczur wychodzić z sedesu, więc lepiej to sprawdzić Jeszcze 3 strony do nadrobienia, chyba teraz nie dam rady Nie mogliście iść czytać w nocy, tylko pisać tyle? ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#3039 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Coś nieregularnie używacie, jeśli jeszcze macie Chyba, że dużo później do Was wysłała ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Zawieziesz ją tam gdzie Ty będziesz chciała Cytat:
Nadrobiłam, mogę iść do pracy
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#3040 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3041 | ||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3042 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3043 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#3044 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
Wstałem niedawno idę do dentysty z tym połamanym zębem
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#3045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może popaćkam czym tam zachwalają w kwc albo olejami poduśdać? ja dziś se ciapłam centymetr końcówek, bo jush rodwojone piórka mi się robiły a i tak mam z 10cm piórkóff na końcu, czemu ja se rok temu pocieniować pozwoliłam edit: doczytałam. Też miałam opory przed stosowaniem olejów, ale da sieu przeżyć, dobrze działają na suche włosy. Np. maseczka z olejku rycynowego, żółtka i oliwy albo miodu, na godzinę na łeb, obwiązać czepkiem foliowym i grubą czapę (wygodniejsze niż zamotany ręcznik), a potem trza zmyć z 2-3 razy co najmniej ![]() Ostatnio olek kokosowy nałozyłam na suche włosy, też pod folię i czapę i zmyłam po godzinie, są ok. Tylko pamiętac, że oleje nakładać najlepiej na same włosy, nie na skórę, bo się zatłuści straszliwie. I na suche i sztywne końcówki znalazłam se patent - codziennie smaruję końcówkę warkocza oliwą z oliwek i po 2 tyg. są miększe, serio aha, no i codziennie smaruję końce jakąs oliwą albo jedwabiem (bez alkoholu!), żeby chronić je przed ocieraniem i uszkodzeniami. a tu moja dzisiejsza fota włosóff (kciałąm zobaczyć jak po podcięciu ffyglądają, to cyk https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1304668842
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-05-06 o 10:21 |
|
|
|
|
#3046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziś kolejny dzień przyklejona do kompa, pociesza mnie jedynie fakt ze powoli kończę w międzyczasie muszę jeszcze posprzątać |
|
|
|
|
#3047 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja też już nie cieniuję końcówek
Piękne słoneczko za oknem
|
|
|
#3048 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3049 |
|
grozi wypollizowaniem
|
moje dziecko czyma
, przewaznie pani mówiła np :przynieście makaron i bibułę i do tego co tam macie fajnego i chcecie wykorzystac ....i np babcie musiały paradowac w naszyjnikach do kolan wykananych z makaronu rurki pomalowanego w rózne kolory tęczy
|
|
#3050 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3051 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Zrobiłaś mi piątek A ✂✂✂✂✂✂✂nika współczuję szczerze, z całego serca i łączę się w bólu. Niebieski mi się nie podoba, jakby były całe czarne albo z brązem to ok. Cytat:
2. Hmm, nie wiem, ja kiedyś myłam dwa razy do roku ale ostatnio nie mam firanek i będzie częściej Więc przedporodowo myłam i poporodowo z grubsza też.Tru, polecam oliwę z oliwek i olej kokosowy. |
||
|
|
|
#3052 |
|
Zakorzenienie
|
odchlewiam samochód
|
|
#3053 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nie odchlewiaj
Już Ci napisałam esa,że nie ma to sensu o tej porze przebijać się przez Pruszcz i później Gdańsk.
|
|
|
#3054 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a tak fogle to ja nie lubieu czegokolwiek na menskich nadgarstkach
, wiec moje wyoowiedzi na ten temat mozna ominąc jako stronnicze , jesli chodzi o ozduoki nareczne to jedynie co wg mnie fajnie fyglada to pół kilometra małych szklanych koralików lub perełki (pojedyncze-nie pół kilometra) oczywiscie mofie o damskiej rence
|
|
#3055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja chciałam wyjechać tak 12.30 pytałam przecież o której godzinie mam byćto może fukstycznie na miejscu się spotkamy
|
|
|
#3056 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a moja kulezanka juz w stanach
totalna fariatka z niej polecieli do usa na miesiac, bedom wynajmowac samochód i jezdzic wzdluz i wszez i do misia jogiego
|
|
#3057 | ||||
|
Zakorzenienie
|
może na jakiś bank napadnę...
![]() Rejcz Cytat:
ale powąchałam i te owocowe zapachy w kosmetykach do włosów mnie zawsze odrzucają... tylko ja szamponu potrzebowałam i kupiłam wellę pro series shine (po lekturze składu okazało się, że niczym się nie różni od repair... )myślałam, że będę miała po niej gładsze włosy, a po pierwszym użyciu są wbitnie napuszone (jak po jakimś volume), podsuszone, ale błysk jest bez odżywki nie przejdzie... ![]() dokupię czarną rzepę i może jakoś zużyję... Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja czytałam i nie masz się czym przejmować, nic złego sobie nie pomyślałam... i to dość ciekawe co mózg potrafi sobie wytworzyć... ![]() Polly ![]() mnie to co najwyżej lampki choinkowe popieściły.... ![]() ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
![]() za to ta sierotka, co to ją ostatnio przygarnęłam, się obwiesza właśnie i jakieś symbole na obrączkach ma wyryte, runy czy ki diabeł (muszę obadać...)
|
|
#3058 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę,że w nocy się działo
Doczytam Was na spokojnie w domu wieczorkiem ![]() W kwestii antyzmarcha następne kręcenie odbędzie się koło 17 maja (zależy jak mi zamówienie z częściami przyleci ) Chętnych proszę o PW
|
#3059 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale naszyjne "runy" som sexi i czasem pierdzionki-ale to zalezy od nosciela
|
|
|
#3060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio na koncert nawet kolczyki ubrałam... ![]() a on - 2 obrączki, jakiś łańcuch, zegarek i możliwe, że coś na nagarstku jeszcze było...
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2011-05-06 o 11:54 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:10.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Tylko Łinter i Łinter
Łinter w lateksie,Łinter chuda,jaki kolor,jaka szmatka,sprzątanie auta itepe itede 

Więc nim nie dojedziesz z Centrum 

idę do dentysty z tym połamanym zębem