|
|
#2791 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Essence cz. IX
Cytat:
ja co prawda essencowych nie używałam, ale konadowskie płytki są super!!!! a róż i ja zachwalam, mam dwa odcienie, gładziusieńko się rozprowadza, dobrze rozciera, nie robi plam, można stopniować efekt od delikatnego do wyraźniejszego
|
|
|
|
|
#2792 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Stokroć wolę Douglasa na Floriańskiej![]() Cytat:
![]() Ja mam kuzynkę co ma chwilkę ponad 30, ciągle się smaży na solarium i tak jojczy, że ma zmarszczki, że mnie krew zalewa. Jak mówię zrezygnuj z solarium i zadbaj o cerę, ściągnij z włosów ten paskudny czorny, postarzający* kolor (ma typ urody taki wiosenny z jasną skórą) to mi mówi, że tak jest elegancko * żeby nie było to osobiście nie mam nic do ludzi z czarnymi włosami tylko po prostu ten kolor jej mega nie pasuje i ją postarza. Nie ważne Jak zdasz to będziesz oblewała zdanie, a jak nie to będziesz zapijała porażkę Każdy powód jest dobry![]() Cytat:
Niemowlaki się nie liczą bo mają komórki macierzyste ![]() Ja się postaram dzisiaj wybrać na zwiad do mojego "ulubionego" Douglasa na Czyżynach może znajdę coś ciekawego
|
|||
|
|
|
#2793 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
To jakoś tak, jak ja bym się na czarno pofarbowała+ 10 lat murowane.
|
|
|
|
|
#2794 |
|
Raczkowanie
|
Śniegowa Kupowałam w DN w Lublinie
( na Świętoduskiej- to takie info dla Lublinianek )
|
#2795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2796 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() Apropos stempelków z essence: potwierdzam, że skrobaczka jest kiepska, natomiast reszta sprzętu ok- używa go moja mama, córka i ja (jeden komplet mam z córką, drugi moja mama) Edytowane przez Śniegowa Czas edycji: 2011-05-06 o 11:51 |
|
|
|
|
#2797 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez Azazel1987 Czas edycji: 2011-05-06 o 11:58 |
|
|
|
|
#2798 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Dwie szafy Essence w Szczecinie są też od jakiegoś czasu w Naturze na Niepodległości
|
|
|
|
#2799 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i niestety próby rozjaśnienia włosów kończyły się fiaskiem więc farbuje na ciemny brąz, który u mnie i tak jest czarny
|
|
#2800 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Czy któraś z Was używała tych folii- nalepek na paznokcie? Mojej córce strasznie się podobają i nie wiem czy to w ogóle sens ma. Edytowane przez Śniegowa Czas edycji: 2011-05-06 o 12:21 |
|
|
|
|
#2801 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mogę przeboleć tylko Natur - bo żadna mi zdecydowanie nei jest po drodze :/ Cytat:
![]() Ponoc mi dobrze w obu według znajomych, a taka opinia wcale nei pomaga -_- |
||
|
|
|
#2802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzicie ją w jaśniejszych odcieniach? Co do drugiego - ile Twoja córka ma lat? Po swatchach, które gdzieś w necie się przewalają, było widać, że efekt tych naklejek jest podobny do... zwykłych naklejek. Trzeba się napracować, żeby wyglądało podobnie do lakieru. Np tu: http://www.parokeets.com/en/2010/09/...ers-fall-2010/
|
|
|
#2803 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Naklejki rzeczywiście średnie.... płaski efekt dają. Bardzo dziękuję za fotki
Edytowane przez Śniegowa Czas edycji: 2011-05-06 o 12:44 |
|
|
|
|
#2804 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny z Łodzi ! w manufakturze jest dauglas , czy jest tam essence ?
|
#2805 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
), ale w duchu zawsze będę mieć 16Cytat:
![]() Cytat:
Jak wymyła mi się niebieska farba z grzywki i miałam blond refleksy, to wyglądałam jak własna babciaCytat:
|
|||||
|
|
|
#2806 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
pewnie wyglądało jak siwe W duchu to ja tak ze 20 mam, a czasem to i o dowód przy zakupie alkoholu mnie proszą- szczególnie jak z córeczką na zakupach jestem.
|
|
|
|
|
#2807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Faktycznie, jeśli dobrze wychodzi jej "zwykłe" malowanie, nie ma co się pchać w kiepskie naklejki.
|
|
|
#2808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Patrząc na Twój avatar, nie dziwię się, że proszą Cię o dowód Ja bym nawet nie pomyślała, że możesz mieć już taką dużą córkę
|
|
|
|
|
#2809 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja właśnie zmyłam circus confetti i moje paznokcie płaczą... ale efekt mi się tak podoba, że chyba będę je i tak od czasu do czasu poddawać torturom :P Co do stempelków to ja też sobie z nimi nie radzę, mam specjalny lakier z essence, próbowałam ściągać nadmiar lakieru dołączoną blaszką, kartą kredytową, linijką, wszystkim, a wzorek i tak nie przenosił się nawet na stempel, a na 100% nie mam drugiej folii ![]() PS: Tragedia, mój MA dzisiaj powędrował dzisiaj do kosza, bo się skończył, a mnie na razie nie stać na nowy ;< |
|
|
|
|
#2810 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i 2 lakiery i płyn do demakijażu i brązer Cytat:
ja w sumie nie wiem, czy jest sens iść dziś, bo chyba niewiele co tam jest ale może się przejadę wieczorem ![]() Trochę ból bo z pracy mi zupełnie nie po drodze jechać na Porębę ![]() Cytat:
http://spellbindingnails.blogspot.co...g-back-to.html - chodzi za mną ta płytka zwłaszcza odkąd zobaczyłam to
Edytowane przez coco_kiciusia Czas edycji: 2011-05-06 o 13:25 |
|||
|
|
|
#2811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale teraz płytka czeka na lepsze czasy i jak będę mieć długie paznokcie, to w nagrodę kupię więcej płytek i poćwiczę. Swoją drogą czytałam u kogoś na blogu (zabijcie mnie, ale nie pamiętam) o stempelku ze sklepu od Chińczyka. Płytka była kompletnie do kitu, ale sam stempelek i blaszka do ściągania lakieru ponoć super współpracowała z płytką Essence
|
|
|
|
|
#2812 |
|
Oby do wiosny
|
|
|
|
|
#2813 |
|
Raczkowanie
|
Witam! Witam,
przygarnijcie mnie do swego grona, czytam Was już od dłuższego czaaasu ja dziś jadę na łowy i ciekawe co wypoluję, ostatnimi czasy miałam pecha bo co tu się u Was pojawia info że nowości są to w moich zacofanych naturach puuuuustki, może dziś miła odmiana będzie ![]() |
|
|
|
#2814 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś mam zamiar kupić ten nowy korektor, a poza tym waham się: all about cupcake czy coralize me?
|
|
|
|
#2815 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nawet juz chciałam to ustrojstwo wywalić do kosza, ale chyba kupie którys z tych stempelkowych lakierów i sprobuje jeszcze
|
|
#2816 |
|
Zadomowienie
|
No to nie tylko ja mam problemy... dlatego cały czas myślę nad tym Konadem.
|
|
|
|
#2817 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
używam zwykłych lakierów i wszystko się ładnie odbija ![]() ważne, żeby lakier nie był bardzo rzadki i powinno wyjść
|
|
|
#2819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym w Naturze w Rzeszowie nie ma Coralize ani jednej sztuki
|
|
#2820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:36.

Stokroć wolę Douglasa na Floriańskiej
duchowo na pewno. Tyle, że jak się czyta jak dziewczyny marudzą że są stare (wiem wiem że to żarty) mając 18 lat.... ech dawno to było, jeszcze chwila a drugie tyle.

będzie -> 55 
pewnie wyglądało jak siwe
to się nazywa zamroczenie Essence.