|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4141 | |||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
Cytat:
![]() Cytat:
Współczuję bardzo ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Krótko, zwięźle i na temat ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Byliśmy na naukach ![]() Co do pierwszego tańca. Niech on będzie jaki tam chcecie, byleby tylko była w nim cząstka Pary Młodej. Na mnie osobiście większe wrażenie robi chociażby najnudniejszy przytupaniec, ale młodzi patrzą sobie wtedy głęboko w oczy i "czuć" tę miłość od nich, niż najbardziej dopracowany układ na miarę tańca z gwiazdami, ale bez większych uczuć, bez patrzenia w oczy, z myślami krążącymi tylko wokół następnego kroku. Chodzi mi o to, że im bardziej młodzi skupiają się na choreografii tym mniej myślą o drugiej osobie. Nie chcę uogólniać, takie tylko przykłady podałam. Dlatego mierzmy siły na zamiary i tańczmy tak, by miłość unosiła się wokoło. Ale ile pań na wątku tyle opinii ![]()
![]() |
#4142 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
megi_t, ja również witam w naszym gronie!
![]() ![]() Nattiv, gratuluję tak pięknych planów mieszkaniowych! Gorska_Kozica, chciałam się tak Ciebie zapytać: Ty też robisz w tłumaczeniach? czy to tylko jakieś "off-topowe" zlecenie było, że tak powiem? ![]() Ja też jestem alergiczką i też wszelkie pyłki mi doskwierają, więc wiosna i lato są u mnie bardzo łzawe ![]() nena, suwaczek pierwsza klasa! ![]() sztuczka, widziałam twojego miłego posta i przepraszam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Muszę się Wam pochwalić, że skończyłam wczoraj drugi i ostatni rozdział magisterki ![]() ![]() Idę spać, bo jutro pierwszy raz na uczelnię po dłuuugiej przerwie. Ale tylko jedne zajęcia, a potem znowu weekend ![]() Dobrej nocki dziewczęta! ![]()
Edytowane przez tenebrosa Czas edycji: 2011-05-05 o 23:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#4143 |
Przyczajenie
|
Witam serdecznie wszystkie PM 2012
![]() ![]()
#4144 |
Zakorzenienie
|
taki kolo chyba z 16 lat ma. "piosenkarz" ulizany laluś którego fryzura ileś tam tyś kosztowała
![]() lecę spać dobranoc
#4145 |
Zadomowienie
|
Rany, dziewczyny, ale lecicie! Nie mam czasu Was nadrabiac
![]() ![]() Ucieka na lozka, bo podam na twarz .. Sama niestety, TZcik moj dalej w Polsce .. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4146 | |||
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny ja szykuje sie do pracy a tak mi sie nie chce isc ze szok dobrze ze jutro weekend. Mam pytanie jak robicie te suwaczki w podpisie ze nie widac linku do suwaczka ?? bo ja nie umiem
![]() Cytat:
To sie powsciekaj opowiadac nie musisz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
3 jest super Witaj opowiedz cos o sobie
![]() |
#4147 |
Zakorzenienie
|
Wchodzisz w edycję podpisu zaznaczasz dany tekst i jak masz na górze te opcję wszystkie zmiany tekstu to w drugim rzędzie jest taka ikonka kuli ziemskiej. Klikasz pojawia się okienko do wpisania adresu. Wpisujesz adres i gotowe.
Dzień dobry ja wstałam i zaraz jadę spróbować zastać właścicielkę piekarni żeby umowę na praktyki podpisać wkońcu. Piękne słońce święci dziś ![]()
#4148 |
Zadomowienie
|
katharsist
To białe złoto z brylantami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4149 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ależ dziś u mnie za oknem piękne słoneczko, tylko troszeczkę wieje, ale aż miło wyjrzeć na zewnątrz ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4150 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() ![]() suwaczek świetny ![]() Sztuczka - piękna ta suknia ![]() Bidroneczka - w moich okolicach również praktykowane są kartki, od czasu do czasu goście popisują koperty. Czy to dobry pomysł,każdy oceni sam, ale miałam przykład u mojej kuzynki na weselu w zeszłym roku zdarzyła się sytuacja gdzie dostała puste kopert, bądź wypchane gazetą. Wiem to świadczy tylko i wyłącznie o osobie która tą kopertę dała, ale dalej mi się to w ogóle w głowie nie mieści, jak można coś takiego zrobić?! Nattiv- przyłączam się do gratulacji ![]() Jamee - współczuje, ja również jestem uczulona na brzozę, dodatkowo na kwitnącą trawę, Jak tylko zaczyna się ten sezon tozaraz chodzę z zapuchniętymi czerwonymi i zapłakanymi oczami. Ale się cieszę, że to w kocu piątek a szcegółnie że słoneczko mam takie piękne za oknem ![]() ![]() ![]()
#4151 |
Zakorzenienie
|
Ale cudownie na dworze
![]() ![]()
#4152 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4153 | ||
Zakorzenienie
|
Witajcie moje drogie!! Wlasnie siedze z kartką i długopisem i spisuję listę rzeczy, które mam dzis do zrobienia - lista nie ma końca
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4154 |
Zakorzenienie
|
tzn dajecie kartę z życzeniami ale niepodpisaną czy samą kopertę z kasą?
![]()
![]() |
#4155 |
Zakorzenienie
|
Witajcie w ten piękny poranek
![]() Bawiąc się suwaczkami zauważyłam, że dzisiaj jest równo rok i 5 miesięcy do ślubu ![]() ![]() ![]() ![]() Trzeba by się za naukę złapać... ale mi się nie chce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4156 |
Wtajemniczenie
|
Przelecialam troche watek...
nena bardzo ladna ta szarfa... pewnie pokazywalas juz swoja suknie, ale nie pamietam niestety jaki miala gorset... ale szarfa musi dodawac jej uroku ![]() ![]() kotek6 ja mam sale za Wodzislawiem - w Zawadzie, Dworek nad stawem, kiedys wklejalam tu fotki z sali, nam z TZ bardzo sie podoba, jak zobaczylismy ta sale to kazda inna nas juz nie obchodzila.. i co prawda najdrozsza ( bo 300zl/2 dni ![]() ![]() Ale piekna pogoda nam sie robi... - w koncu! A ja sie biore za sprzatanie i pozniej pisanie mgr... Milego dzionka! A jeszcze jedno... ide w czerwcu na wesele do Szwagra przyszlego i mam problem z doborem fryzurki... macie moze jakies ciekawe stronki z fryzurami? Wlosy mam dlugie bez grzywki... myslalam o jakis malym podpieciu, moze cos z warokoczem francuskim? Pomocy...
Razem od http://s1.suwaczek.com/200512304437.png Ślubowaliśmy http://s4.suwaczek.com/20120614290113.png Edytowane przez E87 Czas edycji: 2011-05-06 o 09:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#4157 | ||
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny! No nie mogę uwierzyć, że jestem na bierząco
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Też coś tak czuję, że byśmy się dogadały (i jeszcze wspólna taneczna pasja - u Ciebie profesjonalna, u mnie trochę bardziej amatorska ;p) gdybyśmy tylko miały okazję kiedyś się zobaczyć ![]() ![]() ![]() No i gratuluję dokończenia pracy magisterskiej! I zazdroszczę, bo ja muszę właśnie zacząć - za tydzień na sobotę muszę mieć wstęp i cholerny plan pracy :/ W poniedziałek szykuje mi się całodniowe siedzenie w biblio ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Nattiv - Gratuluję rychłej przeprowadzki w piękne miejsce ![]() Dziewczynki podziwiam Wasze propozycje na temat V części wątku ![]() ![]() Jeśli chodzi o podpisywanie kartek/kopert to zupełnie nie rozumiem, jak można się nie podpisać ![]() ![]() ![]() Fajowsko jest dzisiaj, bo po remoncie klubu w którym nasza szkoła tańca organizuje imprezy znów szykuje się tańcowanie ![]() A i śniło mi się dzisiaj, że była sobota rano (dzień jutrzejszy) i najpierw z mamą jechałam do jednej ciotki oglądać w TV (!) ślub Patrycji Kazadi a na 10 miałam umówinioną pierwszą wizytę w salonie sukien śłubnych ![]() ![]()
![]() |
#4158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ogólnie to albo się nie daje kartki wcale tak było u moich kuzynek (tak jak podpytałam to nikt nie dawał kartek) albo w oddzielnej kopercie. Wiele osób nie podpisuje kopert bo jest im głupio że nie mogli dać więcej. Taką ostatnio z TŻ mieliśmy sytuację że zaproszono nas na wesele 3 tyg przed on wtedy jeszcze nie pracował no i coż nie wiele daliśmy. Jakby sie matka PM dowiedziała to by zaraz taka gadka była że TŻ wolał dać kopertę bez kartki niż potem słuchać przez rok że za mało dał że tak się nie robi. No to mogli pomyśleć i choć 2 msc przed zawiadomić a nie 3 tyg. Ale wkładanie gazet to już jest szczyt bezczelnośći
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 ![]() ![]() Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2011-05-06 o 09:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4159 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do kopert dziwię się, że ludzie odwalają takie akcje. Jak nie mam co dać to nie idę, tak mi się wydaje. Mam nadzieję, że u mnie się żaden taki mądry nie trafi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4160 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4161 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny tak sobie siedzę i się zastanawiam nad kolorem przewodni. I już sama nie wiem.
To zdjęcia z sali. Jeszcze nie ma po remoncie. Teraz te jasne kwadraty na ścianie wytapetowane są śliczną tapetą w kolorze wina w złote esy floresy. W ogóle zdjęcia nie oddają uroku sali. Na żywo jest jasna i przestronna a na zdjęciach jakaś taka ponura. W cenie mamy dowolną dekorację w dowolnym kolorze i tak się zastanawiam jaki kolor wybrać. Czy pozostać przy tym winie? Co radzicie? http://www.dworekslaski.pl/galeria-dworek |
![]() ![]() |
![]() |
#4162 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4163 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, nie mam czasu Was czytać a co dopiero pisać
![]() siedzę w dodatkowym zleceniu (tłumaczeniu), które muszę oddać najpóźniej do wtorku a szczerze to chciałabym jak najszybciej, więc każdą chwilę temu poświęcam. Jak skończę to wpadnę na dłużej ![]() Tytuły wątku fajne ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I ja bym już przy tym winie została. Np zaproszenia kolor papieru złoty i ładna kokardka w kolorze zbliżonym do tego winnego z Twojej sali. I tak dalej ![]()
![]() |
#4165 |
Zakorzenienie
|
Ja właśnie też bardzo lubię fiolet. No ale fiolet i bordo to chyba niezbyt udane połączenie
![]() Także pozostanę przy bordo i złotym, w takim królewskim stylu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4166 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kolejna rzecz która nas łączy ![]() ![]()
![]() |
#4168 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja w w gimnazjum i liceum 'robiłam' za mamy moich kolegów ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
1 - bardzo interesujący i oryginalny ! jednak stawiam na - 3 - tylko, że po tuningu Chatki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja od rana siedzę w książkach.... Zrobiłam sobie mała przerwę na wizaż ![]() A potem pójdę na podwórko, bo piękna pogoda za oknem. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4169 |
Zakorzenienie
|
no czas się wziąć za siebie i posprzątać mieszkanie
![]() do napisania ![]() ![]()
#4170 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:34.