|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku | |||
| Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpień 2011. |
|
23 | 37,10% |
| Maluszki w brzuszkach fikają, ale na świat się jeszcze nie pchają. Mamusie lipiec-sierpień 2011. |
|
6 | 9,68% |
| W trzeci trymestr wkroczyłyśmy - szykujemy już kołyski... |
|
4 | 6,45% |
| Przed nami już tylko dwa miesiące, później posypią się wakacyjne brzdące. |
|
6 | 9,68% |
| Rosną w brzuchach nasze brzdące, przywitamy się z nimi za dwa miesiące. |
|
5 | 8,06% |
| Studniówka odbyta,czekamy aż dzidzia na zewnątrz zawita. |
|
0 | 0% |
| Koniec się zbliża dużymi krokami, będziemy lada chwilę wspaniałymi mamami ( rodzicami)! |
|
3 | 4,84% |
| Brzuszek tu, brzuszek tam pogaduchy lipcowo-sierpniowych mam. |
|
6 | 9,68% |
| Wiosna mija, lato czeka już niedługo przywitamy nowego człowieka. |
|
0 | 0% |
| Już coraz bliżej na porodówki – plotkują lipcówki i sierpniówki. |
|
9 | 14,52% |
| Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201
aga - no wlasnie nie iwem a moze to uczulenie na oliwke????? albo co?????
brunetka a to ty w świdniku lezysz???????
|
|
|
|
#4382 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201
|
|
|
|
#4383 | ||
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry
![]() pochlonelam wasze wpisy ![]() gratuluje udanych wizyt i trzymam za dzisiejsze ![]() zakupy bossskie aania20 Cytat:
![]() Cytat:
![]() i super ze ju zjutro do domu wracacie w ogole jak czytam jak wielkie dzieciaczki sa juz wbrzuszkach to uwierzyc nie moge - no i to znak ze termin porodow juz tuz tuz sprawdzilam i ja mam 102 dni do porodu ![]() dzwonilam dzis do szkoly rodzenia, zapisalam sie na 1 czerwca ![]() brzuszek mi czesto twardnieje, juz wczoraj mialam was zapytac, cyz nalezy cos brac jesli to twardnienie mija jak sie poloze? bo pomyslalam ze moze nie trzeba jak nie mam tego stale, a wizyte mam w przyszla srode to lekarz zobaczy jak tam moja szyjka itp malucha czuje teraz prawie non stop, sa chwile ciszy, ale wieczorami i rano to prawie ciagle, czuje jak sie kreci i kopie, ale nie jest to bolesne
|
|
#4384 |
|
Zakorzenienie
|
Brunetka super wieści
|
#4385 |
|
Zadomowienie
|
aha, zapomnialam napisac ze snilo mi sie ze urodzilam synka, byl duzy, taki na conajmniej kilka tygodni juz wygladal, ze sikal jak go przebieralam i nie moglam sobie z tym poradzic...
bo ciagle zasikiwal wszytsko w koloi mialam w tym snie nowy tytul.. ale nie pamietam ani jednego slowa z tego
|
#4386 |
|
Zakorzenienie
|
Staralam się nadrobić wszystko, ale niestety oczy już mnie bolą![]() Brunetka to świetnie że jutro wychodzisz już ze szpitala ![]() Scio, to straszne...trzymaj się dzielnie i informuj nas na bierząco. Nie martw się na zapas A my przed wczoraj kupiliśmy mieszkanie Dzisiaj kończę pracę o 13 i jedziemy z mężem do Garwolina obejrzeć samochód, bo chcemy kupić, także poproszę nieśmiało o kciuczki, żebyśmy może kupili Moje dwie siostry cioteczne są w ciąży i obie mają terminy na grudzień Ale mnie boli kość ogonowa... Dziewczyny którym przyszły juz pieluszki tetrowe-polecicie jakiegoś sprzedawcę? Chodzi mi o to, żeby te pieluszki nie były takie sztuczne, tylko chłonne, miłe, no takie jakie powinny być
Edytowane przez Oliweczka1985 Czas edycji: 2011-05-06 o 12:29 |
|
|
|
#4387 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny,
Wczoraj wieczorem coś nie mogłam się zalogować na forum... Ale dzisiaj jestem już po wizycie u gina i nie mam dobrych wieści. Wypłakałam się już jak głupia... Mam cukrzycę ciążową oraz za wysokie, dużo za wysokie ciśnienie. Dostałam skierowanie do poradni diabetologicznej i na dalsze prowadzenie ciąży na patologię ciąży. W poniedziałek muszę tam iść i zobaczę co powiedzą. Poza tym moja pani doktor, która prowadziła mi ciążę zrezygnowała z jej dalszego prowadzenia... Czeka tylko na wieść ode mnie o narodzinach małego.
|
#4388 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() sygine bardzo fajne te buciki też mi sie takie podobają, ale obawiam się że gdybym teraz kupiła to w ciąży bym nie pochodzila bo mi w ciepłe dni stopy puchną ![]() Dziękuję za zyczenia dla meża
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
|
|
|
|
|
#4389 |
|
Zakorzenienie
|
Madziulka jak lekarz może odmówić prowadzenia ciąży ?
![]()
|
#4390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na patologie ciąży, ale to chcą Cię położyć?? A dlaczego Twoja lekarka zrezygnowała z prowadzenia ciąży?? Współczuję |
|
|
|
|
#4391 |
|
Zakorzenienie
|
Oliweczka gratuluje mieszkania
) I kciuki za samochodzik
|
#4392 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Rewelacyjne wieści!!!! ![]() Cytat:
Cytat:
niedobrze, bardzo niedobrze, przytulam mocno |
|||
|
|
|
#4393 | ||
|
Zadomowienie
|
Hejka!
Cytat:
Kiedy parapetówka? U nas przedwczoraj autko kuipone, więc miejmy nadzieję, że był to dobry dzień na takie zakupyI powodzenia z tym Waszym autkiem, daj znać co wyszło ![]() Cytat:
Trzymaj sie, na pewno na tej patologii lepiej się Tobą i Maluszkiem zajmą! ![]() A ja dziś byłam na lumpkach i oczywiście tylko dla małej coś znalazłam, zaraz wrzucę zdjęcia ![]() Co do skrzepów w nosie, to mam każdego ranka od jakiegoś czasu, ale krew intensywnie nie leci na szczęście. Gratuluję udanych wizyt i tzrymam za dzisiejsze! Fajnie Brunetka, że już wychodzisz! Sweet, idź z tym do lekarza, może jakies uczulenie... |
||
|
|
|
#4394 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Powiedz dlaczego Twoja lekarka zrezygnowala z prowadzenia ciazy? Przestraszyla sie komplikacji? Ehhh lekarze, jak wszystko ksiazkowo to dobrze, a jak troche problemow, to juz uciekaja... niepowazne! |
||||
|
|
|
#4395 |
|
Zakorzenienie
|
Brunetka super
Madzia a czemu lekarka nie chce prowadzić dalej ciazy?
|
|
|
|
#4396 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w poniedzialek sie dowiesz co i jak, zanka miala cukrzyce w poprzedniej ciazy i wszystko dobrze sie skonczylo, nie martw sie, lekarze juz cos wymysla ![]() nie rozumiem dlaczego zrezygnowala z prowadzenia ciazy? mozna tak??
|
|
#4397 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy sama chciałaś?! Agulaabar a Ja nic nie widziałam u mnie w Biedronce ![]() muszę zbadać teren ![]() Jaciee i dałaś 125 zł za takie rybaczki Brunetka Sweet nie ma za co, tego to ja nie wiem jak zrobić aby był napis zamiast linka, kiedyś znałam cały kod html na pamięć, a teraz to nic nie wiem ![]() Oliwia gratuluje mieszkanka i kciukasy trzymam na nowe autko!Dostałaś w końcu tą paczkę z loveli?!Madziulka 17 jak zrezygnowała z Twojego prowadzenia nie rozumiem?!?! Bedzie dobrze myszko! a przez te ciśnienie, puchniesz? Moja kuzynka leżała na patologi przez ciśnienie, zbili jej i ją wypuścili po kilku dniach ale potem znowu jej to wróciło ![]() Pojechałam po te worki dla koleżanki, ale nic nie znalazłam. Wydałam pieniądze na inne pierdoły ![]() Ciasto sobie rośnie, zmęczona jestem coś ![]() Chciałam jeszcze auto umyć, kwiatki przesadzić, zrobić nowa doniczkę. Myślę,że starczy mi sił! ![]() Aaa i dostałam paczkę z allegro |
|
|
|
|
#4399 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=AgaGuernsey;2674976 3]
Gratulacje! Alez szalejecie, tu mieszkanie, tam samochod...fajnie Wam...mi sie tez marzy wieksze mieszkanie... No szalejemy, ale to zadne nowe autko- to co jedziemy oglądać jest z 1998r. |
|
|
|
#4400 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
podjade do apteki po magnez + B6
|
|
#4401 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=zanetaa88;26749878]A do gin daje takie badania bez niczego,
czy sama chciałaś?! Agulaabar a Ja nic nie widziałam u mnie w Biedronce ![]() muszę zbadać teren ![]() Jaciee i dałaś 125 zł za takie rybaczki Brunetka Sweet nie ma za co, tego to ja nie wiem jak zrobić aby był napis zamiast linka, kiedyś znałam cały kod html na pamięć, a teraz to nic nie wiem ![]() Oliwia gratuluje mieszkanka i kciukasy trzymam na nowe autko!Dostałaś w końcu tą paczkę z loveli?!Ale ja nie miałam jej dostać ![]() O kurcze co to się porobiło-podjadło mi posta Żanety... A tak wogóle to jak to się robi, żeby cytować czyjąś odp, ale żeby odpowiadać tylko na to co nas interesuje(żeby nie zaznaczało się wszystko- jak zwyczajnie skasuję te wypowiedzi, to później nie chce się cytować). Edytowane przez Oliweczka1985 Czas edycji: 2011-05-06 o 12:48 |
|
|
|
#4402 |
|
Zakorzenienie
|
Scio Trzymam kciuki abyś szybko wyszła do domu
|
|
|
|
#4403 |
|
Zadomowienie
|
A to moje zakupki, dzisiejsze i poprzednie
Wydałam chyba ze 30 zł w sumie. A te skarpeteczki - trójpaki kupiłam w lidlu za 1.99 zł, jakaś obniżka była
|
|
|
|
#4404 | |
|
Zakorzenienie
|
Oliweczka Wujek Dobra Rada spieszy z pomocą
![]() żeby w podpisie zamiast linku suwaczka był jakiś tekst to piszesz ten tekst,np MÓJ MALUSZEK --> zaznaczasz ten tekst jakbyś chciała skopiować i klikasz ikonkę [Wstaw link] - jest pod buźkami. Wklejasz link w okienko co wyskoczy i włala ![]() a żeby odpowiadać tylko na część tekstu to po cytowaniu wykasowujesz co chcesz ale musisz pamiętać żeby zostały nawiasy [ QUOTE =Oliweczka1985;26749948] t e k s t .[/ QUOTE ] Cytat:
|
|
#4405 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4406 |
|
Zakorzenienie
|
Madziulka ale jak to zrezygnowała z prowadzenia ciąży?
Ale się obżarłam mamb colowych...
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
|
|
|
#4407 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i czekamy na Ciebie piszącą już z domku ![]() ja nie mam pojęcia ale może faktycznie źle organizm toleruje oliwkę?? w ciąży to wszystko możliwe !!! Cytat:
![]() ![]() co do pieluszek tetrowych to kupowałam u tego sprzedawcy: http://allegro.pl/pielucha-pieluchy-...570933979.html i dzisiaj przyszły , wg mnie są ok ![]() Cytat:
mam nadzieję że lekarze opanują szybko to ciśnienie i poradzą sobie z cukrzycą !!a co do lekarki to faktycznie tak dziwnie że się wypięła ![]() no ja dostałam z racji tego że zaczęło mnie strasznie swędzieć i pierwsze co w ciąży przypuszczają to cholestaza więc badania to podstawa |
|||
|
|
|
#4408 |
|
Zakorzenienie
|
ja już prawie wylicytowałam cała wyprawkę
![]() dzisiaj muszę zapłacić ![]() jeszcze musze leki w aptece kupic.Kosmetyki zamowiłam na all.
|
|
|
|
#4409 |
|
Zakorzenienie
|
Madziulka_17
Wszytko będzie dobrze, nie zamartwiaj się na zapas
|
|
|
|
#4410 |
|
Zadomowienie
|
Madziulka
ja jak miałam podejrzenie cukrzycy to też cały czas płakałam a ta Twoja lekarka jakaś dziwna tak potraktować pacjentkeOliweczka wow ale zakupy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:45.

a to ty w świdniku lezysz???????

Niestety mam podejżenie cholestazy i właśnie się zbieram do szpitala 

Staralam się nadrobić wszystko, ale niestety oczy już mnie bolą

a przez te ciśnienie, puchniesz? Moja kuzynka leżała na patologi przez ciśnienie, zbili jej i ją wypuścili po kilku dniach