|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4321 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
Martoolka trzymam kciuki, nieładnie tak zmieniać umowy - nawet słowne
![]() a my załatwiliśmy z TŻ rano sprawy paszportowe i mamy z głowy, a mi się teraz strasznie nudzi i śpiączka łapie ultra ale fajnie, zazdraszczam, może nie tyle samego remontu co możliwości umeblowania, urządzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4322 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A o kuchni nawet nie wspomne. Dziewczyny - zrobilam taki mini projekt mojej przyszlej kuchni - popatrzylybyscie czy znosna? Chodzi mi o ustawienie mebli. Tyle sie naczytalam o strefach i trojkatach, o tym czy szafki pod okno czy nie ze ja juz nic nie wiem. Zanim zapytam na forum budowlano-remontowym chce poznac wasze opinie - wy mnie znacie a tamci nie. ![]() ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- Oczywiscie z rozpedu kliknelam a nie wstawilam planu tej kuchni. Jak mowilam robic bedziemy kuchnie z malego pokoju. Dlugosc 441cm Szerokosc 297cm Okno ma byc do wymiany ale pewnie wymiary sie bardzo nie zmienia szerokosc 104 cm w odleglosci od sciany 37cm a z drugiej strony 156 cm. Drzwi mi sie narysowaly niezbyt bo powinny sie otwierac na sciane ( w prawo a nie jaj jest w lewo) Wymiary - szerokosc 81,5 (tak, takie jakies niewymiarowe - recznie robione) odleglosc od scian 38 cm i 177,5 Na scianie tej za drzwiami jest grzejnik dochodzi do okolo metra. Wszystkie podlaczenia wody, pradu i gazu beda robione.
Przykładna żonka od 15 i 24 VII 2010 ![]() “Your dresses should be tight enough to show you're a woman Edith Headand loose enough to show you're a LADY.” Edytowane przez sjoanna Czas edycji: 2011-05-05 o 14:35 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4323 | |||
Wtajemniczenie
|
Dobrze zrobiłam, że poszłam, bo przynajmniej jestem spokojna teraz. Na szczęście nic złego się nie dzieje, nie ma się czym niepokoić, w razie dokuczliwych bóli mogę brać nospę. A dzidziuś ma już 8 cm
![]() Cytat:
U mnie słońce też przebijało się przez chmury ale przed południem sypnął śnieg trochę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Co do mnie, to tak jak pisałam wyzej, okazało się że nic złego się nie dzieje, lekarz kazał się uspokoić i sobie pracować spokojnie ![]() Ale dzisiaj miałam beznadziejny poranek, robiliśmy z TŻtem śniadanie, otworzyłam lodówkę w poszukiwaniu czegoś dobrego i musiałam biec do łazienki bo mi się tragicznie niedobrze zrobiło ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4324 |
Konto usunięte
|
asiulka super, że wszystko dobrze
![]() acelinka co do imion dla dziewczynki... Zuzie faktycznie są teraz mega popularne, więc dla mnie by odpadało. Imienia Natalia też nie lubię, bo mam złe wspomnienia z każdą panną o tym imieniu ![]() ![]() My dziewczynkę byśmy obstawiali Martynkę albo Paulinkę właśnie. Ale z chłopcem nie możemy się dogadać - ja bym chciała Szymona, ale mężowi się nie podoba ![]() Wynudziłam się dzisiaj w pracy. Od środy do piątku nie będę miała co robić, bo wszystko swoje wypchnę. Nie lubię takich sytuacji ![]() A na pocieszenie (takie przed-dentystowe) we wtorek pedicure ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4325 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Paulinka mi się bardzo podoba, ale sasiedzi mają Paulinke ![]() ![]() ![]() martoolka, nie martw się kochana ze wszystkim wszyscy zdąrzą ![]() ![]() sjoanna, ułozenie kuchni jak dla mnie wygląda sensownie ![]() ![]() asiulek ![]() ![]() ![]() Cieszę się bardzo, ze wszystko jest ok ![]() ![]() Byłam u koleżanki robić prace na psychologie, masakra totalna ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4326 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale zawsze lepiej sie upewnic i nie ryzykowac. ![]() Te ciazowe spodnie to normalne kupilas tylko z szeroka guma? Bo pare lat temu to ogrodniczki krolowaly. Powiem wam w zaufaniu ze kiedys - jak bylam chyba najgrubsza w zyciu - kupilam sobie taka spodnice z szeroka guma - nie pomyslalam nawet ze to ciazowa. Kupowalam tu we Wloszech w sieciowce ktora ma w ofercie rozne ubrania - te dla przyszlych mam tez. ![]() Fajnie lezala - wlasnie na brzuchu. ![]() Cytat:
Pomarkowac robote, posprzatac papiery, poukladac. Porzadek bedziesz miala i caly czas cos do roboty. ![]() Mozesz mi wyjasnic jak takie zakupy grupowe dzialaja? Cytat:
Nie zawsze mozna byc super seksy. ![]() Trzymac kciuki za zwolnienie z egzaminu? Kiedy? ![]()
![]() |
#4327 |
Wtajemniczenie
|
przyszła @ i cały dzień mam zachcianki ciążowe, a to kanapeczki z serkiem na ciepło, a zaraz potem kanapka z miodem
![]() ![]() asiulku współczuję, mnie przeraża właśnie to w ciąży, dwa lata temu się zatrułam i miałam przez 2 tygodnie nudności więc miałam przedsmak tego co może się dziać, chociaż to przecież nie jest powiedziane, że będę miała takie dolegliwości. Kiedyś dziewczyny pisały chyba o sposobach na nudności i wymioty? acelinko fajnie, że jest szansa na zwolnienie z egzaminu, oby się udało ![]() sjoanna ułożenie kuchni jak najbardziej praktyczne dla mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4328 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie miałam kiedy zajrzeć wczoraj, dzisiaj nadrabiam ![]() Certi, ja tez miałam zjazd 8-9 kwietnia, ale następny mam dopiero 20 maja ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A dolegliwośći współczuję ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4329 |
Zakorzenienie
|
cześć i dobranoc. nie mam siły
![]() asiulek dobrze, że w porządku. kuchnię zobaczę jutro, dziś już lecę ząbki szmyrnąć i do wyra. dobranocek :ziewa: |
![]() ![]() |
![]() |
#4330 |
Wtajemniczenie
|
Witka
![]() dziś juz piątek ![]() ![]() ![]() cale mieszkanie ![]() ![]()
#4331 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja też już długo zjazdu nie miałam i dzisiaj strasznie mi się nie chce. Dziś mam tylko seminarium ale jutro i w niedziele już od rana do wieczora i w tym mam kolokwium z metodologii badań pedagogicznych, muszę naumieć sie liczyć średnie, miary dypsersji - mediany dominanty i inne pierdoły ![]() certi, też tak mam na @ ze dużo, duuużo jem najlepiej słodkkiego ![]() ![]() sjoanna, kiedy zwolnienie z egzaminu to nie wiem. W niedziele oddajemy prace a o zwolnieniach to pewnie nam powie na następnych zajęciach ![]() ![]() ![]() Co do spodni i spódnic z pasem czy gumą to są mega wygodne ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2011-05-06 o 06:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4332 | |
Zakorzenienie
|
czesc
nie spie od 4,30, szymcia mecza baki ![]() Martoolka87 trzymam kciuki, acelinka zuzia ladne imie chociaz wydaje mi sie ze malej dziewczynce pasuje a doroslej kobiecie jakos nie bardzo ![]() ![]() ultraradiola super ze remoncik juz ruszyl, sjoanna bardzo fajny projekt kuchni, wszystko pieknie gra ![]() asiulek1705 dobrze ze wszystko dobrze ![]() Cytat:
ja to sie boje jak do mnie przyjdzie, zawsze mialam bardzo bolesne, teraz mi dobrze bez niej ![]()
![]() |
#4333 | |
Wtajemniczenie
|
cześć, ale piękne słoneczko u mnie dzisiaj
![]() wiecie tak się wczoraj najadłam, że dzisiaj w nocy miałam chyba z 10 snów ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() jeju idę wziąć jakiegoś procha od bólu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4334 |
Zakorzenienie
|
certi
![]() metka zuzka tak słodko w sumie ![]() ![]() ![]() napisałam spis treści pracy magisterskiej, normalnie jestem z siebie dumna ![]() ![]() Miłego dzionka i weekendu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4335 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moze bedziesz ta szczesciara co przezyje ten blogoslawiony stan bez nieprzyjemnych dolegliwosci? ![]() Cytat:
![]() No to kciuki od niedzieli przy oddawaniu. ![]() Dzieki wszystkim za opinie na temat tego mojego wysmarowanego projektu. Niestety zeby go zapisac trzebaby sie rejestrowac wiec zapisalam wyglad strony. Mozna podejrzec co mialam otworzone wtedy na kompie. ![]() Zastanawiam sie czy przy drzwiach wejsciowych - ponad metr od nich moze stac wysoki slupek z piekarnikiem na wysokosci wzroku - jak to sie teraz czesto robi. Czy nie bedzie wrazenia sciany przed soba przy wejsciu? Czy jednak te drzwi (mozna nie otwierac do konca a tak w skos) spowoduja ze wchodzac bedzie sie czlowiek kierowal bardziej na skos do okna? Ma moze ktoras z was doswiadczenia z takim piekarnikiem usytuowanym wyzej? Cytat:
![]() Ale za to bol nie bardzo ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja tez zaraz zmykam - pocwicze a potem poucze sie wloskiego. ![]()
![]() |
#4336 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() acelinko gratki za napisanie spisu treści ![]() ![]() szykuję się na zajęcia... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4337 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. tak na pewno jego psychologia ![]() ![]() 3, no właśnie u mnie to jest początek ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() jestem na chwilke w domu, zrobiłam na szybko ogórkową na obiad żeby tż nie głodował dziś i jutro ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4338 |
Zakorzenienie
|
Tesc przyniosl bob. Sprzedaja go tutaj w strakach. Obralam a tu taka mala miseczka - bo wiekszosc to mloda malizna.
![]() Ale nic - powiedzialam ze troche malo a on ze przyniesie wiecej. Oby nie przesadzil w druga strone bo nie wiem czy zje go na polski sposob. Znaczy tylko ugotowany. ![]() Bo tu z jakas zielenizna go robia na salatke. Nie jadlam jeszcze takiego.
#4339 |
Wtajemniczenie
|
certina: tez tak mam przed okresem , ale nie dzien tylko tydzien
![]() ![]() Zastanawiam sie nad przerwaniem tabletek anty. ale nie wiem czy to dobry pomysl. Stosowalyscie moze takie paski owulacyjne ? Tzn. ja nie chce miec na razie dziecka i bym chciala w odwrotna strone sprawdzac , ale nie wiem jak to wyjdzie ![]()
#4340 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja myślałam, że mam mdłości za sobą, a tu nagle mnie wymioty dopadły. Mam nadzieję, że to chwilowe. O tak, ciężarne uwielbiają te gumki ![]() Cytat:
Te spodnie to dżinsy z szeroką gumą. Nie wiem dlaczego wcześniej mi się wydawało, że wszystkie takie spodnie mają wielkie rozmiary. A tymczasem mają normalne rozmiary 36, 38 itd. Ja mam 36 choć to mimo wszystko chyba większa 36 niż normalnie. Wygodna ta guma, przynajmniej nić nie ciśnie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Niech Cię nie przeraża, wszystko jest do przejścia, tym bardziej że każda ciąża jest inna. Część kobiet nie ma w ogóle takich objawów. Czują się świetnie. Inne natomiast biedne mają zagrożone ciąże, muszą leżeć w szpitalu. Nie ma co o tym myśleć. Ja narzekałam na swoje złe samopoczucie, ale sama siebie upominałam, że to nie tragedia jeszcze, to się da wytrzymać i cieszyłam się że nie mam zagrożenia i nie leżę na patologii. Ja próbowałam różnych rzeczy na nudności, ale kiepsko pomagało, na szczęście zaczął się drugi trymestr i przeszło. No poza tymi wczorajszymi wymiotami. ![]() Mamy weekend ![]()
![]() |
#4341 | |||
Zakorzenienie
|
CZeść
![]() Nie ma TZta to moge Was ponadrabiać, bo kompa mam dla siebie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Oj, ja też bym się na spacer wybrała, ale samej mi się nie chce, a TZta nie ma ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4342 |
Wtajemniczenie
|
Madonno!!!!! od środy nie miałam internetu
![]() ![]() ![]() Zacznę od siebie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A imię Madzia bardzo ładne ![]() asiulek dobrze że wszystko ok, duża już ta Twoja dzidzia ![]() certi ja też jestem przykładem że nie w ciąży nie zawsze ma się złe dolegliwości, parę razy mnie muliło ale bez ![]() ![]() acelinko ![]() ![]() sjoanno kuchnia wydaje mi się super, nieźle to przemyślalaś, co do piekarnika to nie mam doświadczenia i u nikogo się z takim nie spotkałam więc nie pomogę ![]() ultra udanego pobytu w szkole no i remontu, po czekamy na fotki ![]() agawoo będziesz na rowerze po piwnicy jeździć? ![]() dziewczyneczka paski owulacyjne to to samo co testy owulacyjne?? ![]() Martoolka trzymam kciuki żeby wszystko się udało i poszło po Waszej myśli ![]() bezaczku wiem że Ci zależy na pozytywnych przekupkach, ale wiadomo że zdarzają się takie larwy i coś musze spierniczyć ![]() Dana co to te zakupy grupowe ![]() ![]() Tż pojechał wymieniać olej w samochodzie ![]() ![]() Buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4343 |
Konto usunięte
|
Są takie strony jak gruper.pl, groupon.pl, ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠pl, mydeal.pl i citeam.pl - tam codziennie są nowe oferty w różnych miastach Polski i wszystko jest ze sporymi zniżkami. Fryzjerzy, manicury, pedicury, restauracje, wycieczki, nauki jazdy itp. itd. Wszystko właściwie
![]() ![]() ![]() ![]() Zdołowałam się dzisiaj dość mocno. Dwie koleżanki, które były na stażu urzędniczym dostały dzisiaj stałe umowy. Z jednej strony cieszyłam się z nimi, ale z drugiej jest mi potwornie przykro, że to nie ja. A najsmutniejsze było to, że kolega pracujący tam rok dłużej od nich wciąż jest na zastępstwie i niewiadomo czy do wakacji go nie wyrzucą, bo wraca tamta babka. A z tych panienek jedna to głównie w internecie siedzi i nic nie robi. Nie wiem jak ona mogła konkurs przejść i teraz egzamin zdać... Jak nawet nie wie (po roku pracy!) jakie pieczątki gdzie się przybija... A mój mąż zamiast mnie pocieszyć, wyskakuje mi z tekstem, że co ja się przejmuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4344 |
Zakorzenienie
|
tęskno mi za Wami Dziewczynki :[ Pozdrawiam
![]()
#4345 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mój TZ też potrafi mnie tak czasem pocieszyć, tylko że on mi nawet powie " a co ja mam na to poradzić?" - jeszcze lepsze pocieszenie ![]() Moze jednak dostaniesz tą umowę? Trzymam kciuki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4346 |
Zakorzenienie
|
umyję włoski i cosik skrobnę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4347 |
Wtajemniczenie
|
hej, ale jestem z siebie dumna, wysiedziałam na zajęciach prawie do końca
![]() asiulku, magolina dzięki za pocieszenie, taką mam właśnie nadzieję, że nie koniecznie muszą mnie spotkać te nieprzyjemne objawy ciążowe ![]() magolinka trzymam kciuki jutro i gratuluję zdanego pięknie egzaminu ![]() Chili ja też ![]() dana no to dziwna sytuacja z tymi dziewczynami, widać losowo przyznają te umowy ![]() a propo grouponu to ja też korzystam i z grupera, tzn., na razie kupiłam tylko jedną rzecz i jeszcze z niej nie skorzystałam padam na pyszczek, więc idę spać, jutro znowu zajęcia, ale chyba ciekawsze niż te dzisiejsze, więc może będzie łatwiej wysiedzieć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4348 |
Konto usunięte
|
certina losowo nie, bo były na stażu urzędniczym... Ale dziwi mnie, że nie wysłali na niego kolegi, który tam już wcześniej pracował... No i dziwi mnie to, jak jedna z nich wygrała ten konkurs na staż, bo widzę jaka ona jest i jak pracuje... Mnie na staż nie chcieli przyjąć, bo ważniejszy były miejsca dla znajomych i dlatego bujam się na takiej umowie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4349 |
Zakorzenienie
|
a ja to bym jadła słodycze cały czas a dalej wyglądam jak wyglądam. apropo-głodek. idę na kanapkę i spać.
odwiedziła mnie na chwilę koleżanka, jak opowiadała co się działo w dniu jej ślubu, to włosy dęba stają. ale ona już tak ma, życie nie pozwala jej się nudzić ![]() kaszlę. swędzi mnie w gardle jak się położę. macie jakieś sposoby na to? ale nie tabletki, bo tabletki przeciwkaszlowe to ja mam. coś bardziej naturalnego? ![]() no to dużo więcej naskrobałam ![]() dobranocek ![]() ---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ---------- aha, wystawiłam kiecę na all. 80 odsłon, ale dałam linka na dwa portale społecznościowe i pewnie moi znajomi w dużej mierze nabili tą ilość ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4350 |
Zakorzenienie
|
Cześć kobietki
![]() Podczytuję Was ale jakoś z czasem na pisanie kiepsko ![]() Wczoraj nawet pocytowałam ale nie odpisałam i zniknęło ![]() Będę zaglądać jak najczęściej ale muszę się za siebie wziąć bo będzie nieciekawie ![]() Magolina gratuluję postępów ![]() Acelinka możesz zmienić podpis ![]() ![]() Ja też często korzystam z tych grupowych zakupów ![]() ![]() Teraz mam do wykorzystania za 10zł na manicure, regulację brwi i hennę ![]() I zaczęłam w końcu na fitness chodzić bo była mega oferta - 59zł na karnet OPEN na 3 miesiące ![]() ![]() Bezaczek no właśnie widziałam, śliczną miałaś suknię ![]() Wklej nam jakieś zdjęcia wiesz gdzie ![]()
Chmiel na bezsenność, a sen - na bezmiłość. Edytowane przez mmmmmm Czas edycji: 2011-05-06 o 23:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:46.