|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2163 |
|
CABIN CREW
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VIII
Kalpana grzywka rewelacja, wyglądasz super
Alessandra pewnie ze chcemy zebyś się udzielała...
|
|
#2164 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc.
|
|
#2165 |
|
Wtajemniczenie
|
Alessandra w końcu jesteś
i nie gadaj więcej takich głupot ![]() Kalpana no i super ci z taką grzywką a te 2 pkt na pewno zdobędziesz w zadaniach otwartych tak jak Kitka mówi BlackSwan mam nadzieję, że jeszcze się pogodzicie będę trzymała kciuki
|
#2166 |
|
BAN stały
|
Kalpana ślicznie wyglądasz
![]() Eh, ja już nie wiem co z tym TŻ zrobić. Wysprzątałam sama cały segment, bo on zanim by ruszył tyłek to by była godzina 1 w nocy ![]() Nie chcę być kurą domową i tylko chodzić i po nim sprzatać, ale nie chce też mieszkać w brudzie... |
|
|
|
#2167 |
|
Wtajemniczenie
|
BlackSwann pogadajcie na spokojnie
i wyjaśnijcie sobie kilka spraw
|
#2168 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja już siedze i zaraz biorę się za pracę ![]() BlackSwann ja miałam podobne sytuacje z tż na początku i powiem Ci, że żadna rozmowa nic nie da, bo on i tak wie, że Ty pogadasz, a potem to zrobisz bo Tobie to przeszkadza. Faceci są jak dzieci i im potrzebna jest jakaś terapia wstrząsowa. U mnie one działają i teraz jest super, choć raz na jakiś czas trezba zrobić burę, ale skoro razem mieszakmy to i obowiązki są dzielone na pół. Bo gdybym ja miała wszystko robić w mieszkaniu to pewnie nie miałabym czasu nawet na wyjście na uczelnię
|
|
|
|
#2169 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry Piękne !
Wczoraj jeszcze zapomniałam przywitać serdecznie wszystkie nowe twarzyczki, które do nas doszły 91moniaa161 - to Twoje rzęsy na zdjęciu? Piękne ! 91moniaa161,buahhot, kobietasukcesu, BlackSwann, snowhitee, ekomonika, Kalpana, Kitka , Czekoladowa1 - DZIĘKUJĘ !!! Jesteście kochane dziewczyny !! Ja również się za Wami stęskniłam i to bardzo,bardzo! BlackSwann - jak dla mnie, miałaś jak najbardziej powód do tego, żeby się wkurzyć. Ja rozumiem, jakby pracował całymi dniami itd itp., ale jak dla mnie to jest totalne przegięcie, że jak Cię nie ma, to on sobie odpoczywa, a jak jesteś-to pracuje ... Ja też bym się zdenerwowała i to bardzo. Z tego co mi wiadomo i z doświadczenia, to faceci nie lubią rozmawiać, tym bardziej jak to oni zawinili, ale spróbuj powiedzieć na spokojnie i rzeczowo co Ci się nie podoba, co chcesz zmienić, zapytaj też dlaczego tak postępuje i jak on widzi całą sprawę. Może zapiszcie sobie każdy swoje stanowiska w tej sprawie na kartkach i potem porównajcie w czym się zgadzacie, a w czym nie, czego każde z Was oczekuje od drugiej osoby itp.? Może to pomoże? ![]() A ja tymczasem lecę sprawdzić bloga,pocztę i zmyć olejek FurMama z włosów i może coś zmaluję dziś na oczkach? ![]() Buziaki!
|
|
#2170 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2172 |
|
Zakorzenienie
|
buahhot - a dlaczego tak późno?
Aaa i zapomniałabym !! PALETKI SLEEK! Mam do sprzedania 4 paletki do makijażu firmy Sleek: - Sunset - Original - Storm - Acid Paletki były zamawiane ze strony producenta, są nowe, oryginalnie zapakowane, nie otwierane. Koszt 1 paletki - 30zł (+koszty przesyłki) W załączniku są 3 zdjęcia moich paletek, ponieważ posiadam identyczne jak te do sprzedaży + zdjęcie paletki Acid użyczone z internetu ![]() I co do "zgłoszeń" po paletkę, to jeśli któraś z Was jest zainteresowana, to proszę o kontakt na meila: alessandra_1290@o2.pl !! Jeśli zgłoszeń będzie więcej niż jedno na paletkę, cienie otrzyma osoba, która napisała meila jako pierwsza P.S: Od siebie dodam, że ja już zakochałam się w tych paletkach i teraz praktycznie wszystkie makijaże robię również z ich wykorzystaniem, są cudowne
Edytowane przez _Alessandra Czas edycji: 2011-05-06 o 10:17 |
|
|
|
#2173 |
|
Raczkowanie
|
hej
![]() snowhitee podobasz mi sie mi marza sie jasne szare oczy, jasne wlosy drobniutka figura. moj tz nazywa mnie czasem konica, bo mam 172 a on m 179 wiec duzej roznicy nie ma a zanim zwiazal sie ze mna to spotykal sie z metra cietymi laskami ![]() Blackswan mialas racje, ze wkurzylas sie na tż(ja bym byla wsciakla bo kocham porzadek do mamusi![]() Kalpana to co teraz zdajesz/piszesz??? Jak ja sie ciesze, ze mialam stara mature, a tobie napewno sie uda i uzbierasz te wymagane minimum(oczywiscie zycze wiecej) ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Alessandra piekne te paletki
|
|
#2174 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Alessandra wiesz, zaczeło się w sobote czy w piatek tydzien temu- do 3 ogladalam seriale (tvn-owskie) i tak jakos jeszcze nie zdazylam sie przestawic
|
|
|
|
#2175 |
|
Rozeznanie
|
Hej
![]() Ja się dzisiaj SPAMUJE nareszcie, porządnie od jakiś 3 tygodni. Tzn. dbałam o siebie reguralnie, ale dzisiaj wszystko na raz! ![]() Wczoraj kupiłam sobie rossmanowska syrenkę i szampon BD, mam nadzieję, że będę zadowolona. Moje włosy po OMO wyglądają świetnie! Dzisiaj jednak myję normalnie + gloria, żeby zobaczyć jak działa solo. Miłego dnia dziewczyny |
|
|
|
#2176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do matury to nie ma co się martwić na zapas. I trzymam kciuki za dzisiejszy język PS. Z grzywką wyglądasz ekstra Alessandra edytuj post, na wizażu nie można sprzedawać. I fajnie, że wróciłaś. Tak w ogóle to dzień dobry!
|
|
#2177 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Alessandra ładne kolory cieni mają te paletki.
|
|
#2178 |
|
Raczkowanie
|
Cześć
![]() Kalpana ładnie Ci w grzywce, całkiem inaczej wyglądasz ![]() Ja od wczoraj mam @ i jestem nie do życia, coś ostatnio źle się czuję;/ Miłego dnia
|
|
|
|
#2179 |
|
Zadomowienie
|
Kalpana ładnie wyglądasz w nowej fryzurze .
|
#2180 |
|
Wtajemniczenie
|
dzien dobry
![]() Alessandra te paletki są świetne, ja mam original i narazie mi ta jedna wystarcza może też dzisiaj coś zmaluję i wrzucę na bloga
|
#2181 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, jak to jest z tym olejem i żółtkiem. Mogę naolejowane włosy najpierw nasmarować żółtkiem, lub żółtkiem z miodem, zostawić na jakiś czas, a później umyć włosy szamponem i odżywkę dać na koniec? Kiedyś tak z naftą robiłam, że jak chciałam zmyć naftę to płukałam włosy, myłam żółtkiem, spłukiwałam i potem szampon pienił mi się elegancko. Pomyślałam, że z olejem mogę zrobić podobnie, ale najpierw dać żółtko niech sobie podziała jako maseczkę, później dodać trochę wody, spienić żółtko i zmyć szamponem... Co o tym myślicie? Z jednej strony taka dodatkowa pielęgnacja jeszcze i łatwiejsze zmycie oleju z włosów, ale z drugiej strony nie chcę przedobrzyć...
|
|
|
|
#2182 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Anusik dzisiaj miałam angielski, a w przyszłym tygodniu mam ustne. Zielone_oko chyba tak właśnie zrobię, że się pomierzę i na wagę nawet wchodzić nie będę przez jakiś czas, bo mnie to na prawdę zdołowało Gorzej jak się okaże, że faktycznie przytyłam |
||||
|
|
|
#2183 |
|
Raczkowanie
|
ratunkuuu!! tż wrocil wczesniej z pracy bo zle sie czuje, jest w domu ok 30 minut a juz z 20 razy owil jak sie czuje i ze chory itd itd itd
|
|
#2184 |
|
Konto usunięte
|
Kurcze, jak tu nie wchodze to mi sie nie chce sie tym balsamem laskawie posmarowac XD musze czesciej zagladac, jednak dbanie o siebie to ciezka praca.
|
|
|
|
#2185 |
|
CABIN CREW
|
_Alessandra weź mnie nie kuś... ta ostatnia- acid jest cudowna , moje kolory, takie intensywne.. ale mam już dużo cieni i nie powinnam kupować... ehhh... ale jest taka piekna...
Kalpana a jak dziś angielski?? mam dobry humor, dziś spotkałam na uczelni dawno nie widzianą kolezankę i się zachwycała jak pieknie wyglądam... strasznie mi się miło zrobiło no i nareszcie weekend
|
|
#2186 |
|
Zakorzenienie
|
Kitka mam nadzieję że dobrze... Usatysfakcjonowana nie jestem, bo ciągle zmieniałam odpowiedzi i mam złe przeczucie, ale na próbnej też tak miałam i się okazało że mam ponad 70%
Mam nadzieję, że teraz też tak będzie No i komisję mieliśmy super, że tak powiem bardzo ugodową Niestety mnie się to nie przydało, bo osoby z tą samą grupą w moim najbliższym otoczeniu były słabe z angielskiego... Opisałabym całą sytuację w klubie, gdybyśmy go miały....
|
|
|
|
#2187 |
|
Zadomowienie
|
czesc
![]() kurczę co za pogoda :/ rano to byłam w szoku !! kurde, maj jest a ja o 7.30 skrobie szyby w aucie bo cale oszronione... nadrabiam Was Piękne
|
|
#2188 |
|
Rozeznanie
|
Ja już po SPA...
było: peeling kawowy, masaż na przemian ciepłą i zimną wode, masło kakowe i maslo mango z drobinkami mycie włosów 2x Babydream + gloria + jedwab CHI , moje odczucia: to za mało dla moich włosów. Są suche i trochę sianowate, potrzebuje więcej... maseczka oliwkowa Rival de Loop i mialam zaczerwienioną twarz :/ to tyle na dziś, teraz czas na jakiś makijaż
|
|
|
|
#2189 |
|
Konto usunięte
|
Skad masz maslo mango z drobinkami?
|
|
|
|
#2190 |
|
Rozeznanie
|
Biedronkowe BeBeauty
wersja limitowana, ale niedługo powinny się znów pojawić
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:17.

i nie gadaj więcej takich głupot 

U nas na igrach zawsze dużo się dzieje. Mieszkam koło akademików i już dzisiaj słyszałam jakąś zabawę, a jutro też ma być jakiś koncert.