|
|
#1951 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Vampire Diaries część 3
Cytat:
Nie mam 100% pewności ale taką prawie prawie... ![]() dopisek o 3 sezonie/cytat: "Damon has been on an existential journey all season and has only begun to scratch the surface. Plec sheds some light, “He’s struggling with his humanity…. his suffering is because it’s all so new to him. he’s run from it for so long, it’s like a new skin for him. he won’t always know the right way to handle it. He will **** up majorly. he will revert. he will feel remorse…. he will change for the better, and then sometimes he won’t be able to help himself. He’s on a journey. Damon absolutely matters, but the road from villain to hero is a bumpy one. It’s not always going to be pretty.” Julie also poses a possible foreshadowing question for Stefan’s future in season 3. “The question is, what is next on Stefan’s road?” " Wdg mnie tzn. ze Damon bedzie zyl, a Stefan to tak niekoniecznie musi... Edytowane przez Koan Czas edycji: 2011-05-06 o 15:26 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#1952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale może np. szukać tego lekarstwa i jakiś czas go nie będzie albo ktoś go 'porwie' itp. że ten pewien czas w serialu go nie będzie.
|
|
|
|
|
#1953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1954 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1955 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
czyli prawdopodobnie będzie tak jak można było przewidzieć - znowu jakieś nawiązanie do książki![]() ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- MATURZYSTKI - głowa do góry, wyszło na wasze ![]() http://www.cke.edu.pl/index.php?opti...=1010&Itemid=2
|
|
|
#1956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo nie podoba mi się to! książki nie przypadły mi do gustu, jeżeli serial się też taki zrobi, to będzie już bardzo fantastyczny. a wystarczy mi, że są wampiry, czarownice, wilkołaki
|
|
|
|
|
#1957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1958 |
|
Zakorzenienie
|
a może Klaus z Elajżą ożywią swoją rodzinę?
nie wiem czy jest to możliwe wgl.
|
|
|
|
#1959 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pani Kierownik. Cel: Pani Dyrektor! Cel osiągnięty połowicznie: Zastępca Dyrektora! "Everything in your life is a reflaction of a choice you have made. If you want a different result, make a different choice." |
|
|
|
|
#1960 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Dla mnie i tak Elijah pokazał brak honoru i klasy, z którą dotąd mi się kojarzył, lansował się na takiego słownego, a wierzy w bajeczki braciszka, któremu dotąd nie ufał i do którego pałał zemstą
|
#1961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a pierwotnych nie da się zabić - Klaus twierdzi, ze wie gdzie są ich ciała, ze są bezpieczne - to pewno tak jak z Elajżą, jak miał wbity kołek w serce, w piwnicy Damona i Stefka :P i z napisów wynika, że nie chodzi o samą Petrovą tylko rodzinę Elajży - Petrovej nie można wykluczać
|
|
#1962 |
|
Konto usunięte
|
Elijah przecież tylko dlatego nie zabił Klausa, że ten wie, gdzie są ciała ich rodziny. Ja też sądzę, że Elijah będzie chciał wszystkich ożywić. Mnie tylko zastanawia dlaczego Klaus w pierwszej kolejności się ich pozbył? Konkurencja do władzy, czy o co chodziło? Może czegoś nie zrozumiałam?
Odcinek wow! Na końcu się poryczałam. John mnie mocno zaskoczył - jednak mówił prawdę, że wszystko co robił, to po to, by ocalić córkę. Gdyby tylko nie uważał przy tym, że pozjadał wszystkie rozumy :P W ostatniej scenie zajawki ostatniego odcinka mam wrażenie, jakby Damon chciał schrupać Elenę do kosteczek I oczywiście już się nakręcam i mam w głowie mnóstwo scenariuszy. A i tak wydarzy się jeszcze coś innego zapewne :P Nasza czarownica też niezaświeżo wyglądała... Strasznie mi przykro z powodu Jenny. Biedny Alaric ;( Ktoś go powinien przytulić. |
|
|
|
#1963 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
no właśnie o tym mówiłam, lepiej żeby nie nie, Julie Plec ma rozum na karku i wie co przyniesie serialowi popularność a co nie, ma większy dar do tworzenia fabuły niż autorka książek
|
|
|
#1964 |
|
Zakorzenienie
|
co im by to dało? żeś pojechała
heloł, to ich rodzina? zginąłby ktoś bliski i gdybyś miała szansę go ocalić, nie zrobiłabys tego?
|
#1965 |
|
|
Dziś chciałabym być na miejscu Caroline, która widziała tył Tylera
|
#1966 |
|
Wtajemniczenie
|
No niby tak, ale wydaje mi się, że jemu zależy na jakiejś konkretnej osobie, a nie na całej rodzinie....
Pani Kierownik. Cel: Pani Dyrektor! Cel osiągnięty połowicznie: Zastępca Dyrektora! "Everything in your life is a reflaction of a choice you have made. If you want a different result, make a different choice." |
|
|
|
#1967 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wreszczie obejrzałam, jakoś podświadomie odwlekałam... Chyba słusznie.
- Jenna, strasznie mi szkoda. To był taki dobry duch tego serialu. - Jules-bicz, to poglądy moje są jasne i oczywiste ![]() - John... Nie lubiłam go.nadal go nie lubię. No ale trochę szkoda, kto teraz będzie przeszkadzał na każdym kroku... No i przyznaję się do błędu, nie wierzyłam w jego dobre zamiry, jak widać myliłam się. - co do ofiary - jakoś oczekiwałam czegoś ciekawszego, bardziej "mistycznego". Ale Klausowi trzeba oddać, że jego pewność siebie jest rozbrajająca, o akcencie nie wspominając. - Elijah - będę broni do upadłego, bo go uwielbiam. I nie zgadzam się z opinią, że był niehonorowy - celem była zemsta na Klausie za to, że nie może odzyskać rodziny, za którą widocznie tęskni, potrzebuje czy co tam jeszcze. A skoro jest szansa na ich odzyskanie, to zemsta nie ma sensu. Zwłaszcza jeżeli jedyną osobą która zna możliwe miejse pobytu jest ten, który miał być ofiarą tej zemsty... Swoją drogą wiedziałam, że Klaus będzie miał jakieś zabezpieczenie. Za sprytny jest. - Alaric i Jeremy - tu zbiorowo, bo mi obu bardzo szkoda. - scena na cmentarzu, bardzo, bardzo smutna. Płakać nie płakałam bo nie przywykłam do tego przy filmach, ale strasznie mi się przykro zrobiło... - Caroline i Tyler - jedyny jasny promyk w tym odcinku. I dobrze, bo im razem ładnie. Mam tylko nadzieję, że nie dostaniemy porcji MęczyMatta... - Damon... Nie wiem co napisać. Zginąć nie zginie to pewne. Nawiasem z jakim wdziękiem on karki skręca ![]() Pytania na dziś: 1.Co zrobi (i co z nią zrobią) pani Szeryf. Zwłaszcza gdy się dowie, że Matt wszystko wygadał. 3.Gdzie uda się Stefan, żeby szukać domniemanego lekarstwa. I co wymyślą przy tym scenarzyści. 3.Co zrobi Klaus, gdy dowie się że Elena przeżyła. Bo że tak tego nie zostawi, to raczej pewne. No i nie zdziwiłabym się, gdyby to ona teraz pałała żądzą zemsty. 4.Co będzie z Katherine, skoro Klaus żyje, to urok zapewne działa. Bo jakby nie patrzeć, to Alaric nie ma gdzie mieszkać obecnie ![]() ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- Dlaczego nie? Skoro Pierwotnych tak sobie zabić nie można, to albo leżą rozczłonkowani, albo wysuszeni. Z obu sytuacji da się wyjść...
|
|
|
#1968 |
|
Wtajemniczenie
|
Pani Plec powiedziala ostatnio, ze nie wykluczone jest, ze w 3 sezonie pojawi sie we wlasnej osobie Petrova, ze byc moze wroca na plan glowny Klaus i Elajza oraz reszta oryginalsow
Ja za to jestem bardzo ciekawa co bedzie z Katherina?? Edytowane przez Koan Czas edycji: 2011-05-06 o 16:44 Powód: dopisek |
|
|
|
#1969 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- Na bank wrócą, skoro ma to być "Sezon Pierwotnych"
|
|
|
#1970 |
|
Wtajemniczenie
|
Oooo... To sie bedzie dzialo....
Dziewczyny powiedzcie mi, co by mial z zabicia Eleny Klaus (po tym jakby sie dowiedzial, ze ona zyje) ? Co by mu to dalo? / Po co mialby to robic teraz, kiedy dostal juz to, czego chcial? |
|
|
|
#1971 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zwłaszcza że ona może chcieć się mścić za jego działania, a to jest zagrożeniem.
|
|
|
#1972 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, dołącza kolejna fanka VD i Damona
|
|
#1973 | |
|
Zakorzenienie
|
Witamy
![]() I przy okazji tweet od Josepha Morgana, na biało... Na wszelki wypadek :"On a serious note, I did feel bad about the wolf girl... She had a lot of heart "
|
|
|
#1974 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedyś już tu chwilę byłam, ale z innym nickiem
![]() A żeby nie odbiegać od tematu, czekam na napisy
|
|
#1975 |
|
|
Napisy już dawno są.
|
#1976 |
|
na przekór do celu
|
może czeka na to co ja - napisy z filmem online
|
|
#1977 |
|
|
|
#1978 |
|
Zadomowienie
|
obejrzałam
strasznie smutny odcinek, aż jestem jeszcze w szoku... co do kolejnego odcinka to powiem tylko, że chociaż raz sprawdziło się moje przeczucie co do akcji serialu i niestety bohaterem "As i lay dying" będzie Damon |
|
|
|
#1979 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale jescze nie ta "normalna wersja", te są bez korekty i takie miejscami dziwne, inny tłumacz
Może i dlatego nie ma jeszcze wrzuconego online
|
|
|
#1980 |
|
na przekór do celu
|
ha, jest już
więc idę oglądać
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:37.

Nie mam 100% pewności ale taką prawie prawie... 
ale może np. szukać tego lekarstwa i jakiś czas go nie będzie albo ktoś go 'porwie' itp. że ten pewien czas w serialu go nie będzie.
bo nie podoba mi się to! książki nie przypadły mi do gustu, jeżeli serial się też taki zrobi, to będzie już bardzo fantastyczny. a wystarczy mi, że są wampiry, czarownice, wilkołaki

: