|
|
#2191 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !! -cz. 3
Dzwonił chłopak z tego sklepu, że mam przyjść (już do tego nowo otwartego) dziś zobaczyć co i jak i nauczyć się wszystkiego. Będę z drugą pracownicą (ciekawe kto to), mówił też, że od poniedziałku bym zaczęła. Ale póki nie podpiszę umowy nie uwierzę
Guanta a znasz niemiecki? Bo to podobno podstawa żeby tam pracę znaleźć.Chilanes przeprosiłam ją i nic! Dziś jej napisałam sms'a o pracy i też nie odpisała...
|
|
|
#2192 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Potwierdzam!
|
|
|
|
|
|
#2193 |
|
Wtajemniczenie
|
Guanta przyjezdzaj
to sie spotkamy ;P
|
|
|
|
|
#2194 |
|
Zakorzenienie
|
Oluun jeśli chodzi o moją skórę to nie jest źle. Rozstępy zrobiły mi się tylko na samej górze ud i to od wewnętrznej strony i trochę na zgięciu ramion, przy pachach
Brzuch jest nadał tłusty, ale tam mam skórę jak na byku więc chyba rozstępów nie będzie. Cała reszta jest ok Chyba mam elastyczną skórę, bo przeżyła i ma się dobrze po kuracji odchudzającej. A schudłam w zasadzie 20kg. Tylko to nadal zbyt mało, potrzeba mi zrzucenia brzucha, a to wymaga systematycznych ćwiczeń, na które jestem zbyt leniwa. Co do odkrywania ciała - bluzek na ramiączkach nie noszę chyba od 5klasy podstawówki. Bardzo bym chciała założyć np. bokserkę, ale nie da rady, bo prócz tłuszczu na rękach mam jeszcze rogowacenie przymieszkowe, którego nie mogę się pozbyć
|
|
|
#2195 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ogólnie to nienawidzę lata i ciepła. Raz, że źle się wtedy czuje a dwa, że nie mam w czym chodzić i ciągle słyszę od matki, że wyglądam jak cudak
|
|
|
|
|
|
#2196 |
|
Zakorzenienie
|
Choco odezwali się z BBW
|
|
|
|
|
#2197 |
|
Zakorzenienie
|
super super super - co napisali?
Pisz szybciutko!
|
|
|
|
|
#2198 |
|
Zakorzenienie
|
żebym szybko zadzwoniła
zadzwoniłam i... jestem częścią projektu i będę miała sesję
|
|
|
|
|
#2199 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na xl pozytywnie duzo o tym gadaja i laski z tamtad duzo juz sesji mialo fajne foty
|
|
|
|
|
|
#2200 |
|
Zakorzenienie
|
Daria, to cudownieeeeeeeee!!!
ależ Ci zazdroszczę! Gratuluję! Widziałaś na facebooku ostatnią sesję black-white z BBW? Ciekawe fotki
|
|
|
|
|
#2201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co to jest przepraszam? Gratuluję, choć nie wiem czego
|
|
|
#2202 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia dzięki
Choco widziałam.. i właśnie takie zdjęcia mam mieć jak 2 ostatnie zdjęcia, tylko że sama nikt mnie nie zasłoni bardzo się cieszę, że udało mi się dołączyć do projektu tym bardziej, że podobno zgłoszeń z Wawy było sporo
|
|
|
|
|
#2203 |
|
Zakorzenienie
|
Już wiem, Adrijah gratulacje!!! To przede wszystkim wspaniała przygoda, nowi ludzie, nowe kontakty i przeżycia. Mam nadzieję, że będziesz zadowolona i będziesz się świetnie bawić
|
|
#2204 |
|
Zakorzenienie
|
SUUUPER
to czekamy po pierwsze na zdjęcia, po drugie na opowieści co i jak, gdzi kiedy, czy fajnie, czy miło i tak daleeej ![]() A co do foty - skoro nikt nie będzie zasłaniał, to będzie wielkie wyzwanie! trzymam kciuki! ![]() P.S. podpytaj, kiedy będą w Zakopanem
|
|
|
|
|
#2205 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wiedziałam, że tobie się musi udać bo się idealnie do tego nadajesz Jesteś świadoma swojego ciała, akceptujesz je, ponętnie wyglądasz, no po prostu idealnie do takich sesji mi pasujesz
|
|
|
#2206 |
|
Zakorzenienie
|
Cieszę się, jakbym sama miała wziąć udział
A jak zobaczyłam fotkę Pani Ewy, to nabrałam ochoty na własną sesję ![]() ![]() Musze tylko okulary przeciwsłoneczne kupić ![]() I jak dziewczyny mam nadzieję, że zdasz nam obszerną relację
|
|
#2207 |
|
Zakorzenienie
|
Chilanes
dzięki zdjęć się trochę boję, ale mam nadzieję, że dam radę bardziej cieszy mnie cała otoczka bo mam wrażenie, że ten projekt na prawdę ma sens i bardzo do mnie przemawia ![]() i słusznie czujesz, bo przecież będę reprezentować nas wszystkie ![]() Choco mam się niedługo spotkać z organizatorką i dziewczynami z Wawy, to może uda mi się czegoś dowiedzieć ![]() Limo dzięki
|
|
|
|
|
#2208 |
|
Zakorzenienie
|
Nie martw się Nasza Reprezentantko, dasz radę
|
|
#2209 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#2210 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą.. wielu ludzi wyjeżdza i mówi słabo, a po jakimś czasie radzi sobie coraz lepiej więc nie ma się czego bać.No jasne , ale to trochę potrwa zanim się wszystkie sprawy ułożą. Wiele zależy od pracy TŻ i jego ewentualnego kontraktu.Cytat:
Nadajesz się, bo jesteś sliczna
|
||
|
|
|
|
#2211 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2212 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem Wam szczerze, ze tez sie zastanawiam nad wyjazdem i w sumie wsio ryba gdzie, mogą być Niemcy, bo w razie co bliżej do domu, niż z Anglii, ale właśnie... język! Znam z 5-10 słów na czele z "raus" i "volkswagen"
Nie sądzę, bym z taką znajomością dostała pracę I co mnie wkurzało w sklepach w Niemczech, to ja do nich po angielsku, oni odp po niemiecku, chociaż rozumieli co mówię w obcym języku
|
|
#2213 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2214 |
|
Zakorzenienie
|
Ależ ja nie pisałam, że to ze złośliwości. Napisałam, że mnie (i znajomych) to denerwowało, bo rozumieli co mówiłam, to było pewne, a odp po niemiecku i za 15 razem człowiek miał ochotę mordować, bo już bym wolała, żeby mi na migi, na palcach pokazano
|
|
#2215 |
|
Zadomowienie
|
Spoko, rozumiem. Napisałam tak ogólnie, bo często spotykam się w Polsce z myśleniem, że Niemcy to tacy i owacy, że bee, że złośliwi, że nas nie lubią. A zawsze na miejscu odnoszę zupełnie inne wrażenie. Wręcz czasami wstydzę się, za zachowanie i kozaczenie Polaków i nawet gdyby ktoś ich źle potraktował to bym się specjalnie nie zdziwiła, bo czasami aż sami się proszą.
|
|
|
|
|
#2216 |
|
Zakorzenienie
|
Nie należę do osób oceniających kogoś po narodowości, czy kolorze skóry.
|
|
#2217 |
|
Zakorzenienie
|
No to jestem!
Po pierwsze Daria gratulacje! Tak przeczuwałam, że Ci się uda. Nadajesz się idealnie Czekamy na jakieś sprawozdanie ![]() Kasia a można wiedzieć jakim cudem nie umiesz niemieckiego? Ja to bym się chyba "ze słuchu" nauczyła. Zresztą bardzo by mi przeszkadzało gdybym nie rozumiała tubylców. A co do pracy - no cóż... byłam od 18-2 w nocy, zap*****l niezły. To jest osiedle, na którym jest mnóstwo pubów, przychodzą głównie podpici gówniarze średnia wieku 18-20. Niektórzy kozaczą i sądzą, że są Bóg wie kim. Oczywiście spotkałam paru znajomych, m.in koleżankę siostry, która od razu jej powiedziała, że szkoda, że po studiach i muszę tak pracować (no szkoda ) i drugą dziewuchę, której nie cierpię - rzucała głupie uśmieszki. Babka, z którą pracuję spoko bardzo, ale ta druga MASAKRA! Nie chce nikogo oceniać po pozorach, ale jednak po zachowaniu i sposobie mówienia można wywnioskować jaki ktoś jest. Prostaczka straszna, włosy jakoś wystrzyżone, dekolt do pasa, boczki wylewające się ze spodni i mizdrzyła się do klientów. Źle się czułam w jej towarzystwie i jakoś tam nie pasuję Ale przemęczę się. Tylko szef chce mnie dać do tego starego sklepu, a nie jak początkowo planował do nowo otwartego. Wolałabym tego uniknąć, zresztą nie wiem co nim kierowało w końcu w nowym sklepie mniejszy ruch, czas na oswojenie się, a w tym starym ludzie walą drzwiami i oknami. A jeszcze wracając do szefa, w zasadzie jest ich dwóch, ale na jednego szczególnie zwróciłam uwagę Swoimi wizytami będzie uprzyjemniał pracę
|
|
|
#2218 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiadomo jesli tyle juz mieszkam to jakos juz zdazylam sie osluchac i jakos daje sobie rade rozumiem wszystko co do mnie mowia ale czasem mam blokade w mowieniu a problemem jest to ze pracuje u Polakow, mam tv polska, znajmych polskich wiec nie mam az takiej stycznosci z niemieckim no i swietnego meza ktora zna niemiecki perfekt! wiec wszystkie formalnosci on zalatwia o!
Edytowane przez kasiamniam Czas edycji: 2011-05-07 o 08:48 |
|
|
|
|
|
#2219 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia Twój mąż jest Polakiem prawda? Nie wiem co mi się ubzdurało, że Niemcem
|
|
#2220 |
|
Wtajemniczenie
|
chilanes taaaaaaaak Polakiem
nigdy bym nie chciala Niemca ;P
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:08.

Bo to podobno podstawa żeby tam pracę znaleźć.

to sie spotkamy ;P

Brzuch jest nadał tłusty, ale tam mam skórę jak na byku więc chyba rozstępów nie będzie. Cała reszta jest ok

zadzwoniłam i... jestem częścią projektu

nikt mnie nie zasłoni
Wiedziałam, że tobie się musi udać bo się idealnie do tego nadajesz ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

a problemem jest to ze pracuje u Polakow, mam tv polska, znajmych polskich wiec nie mam az takiej stycznosci z niemieckim