Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2011 - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-06, 15:24   #301
19natka88
Zakorzenienie

Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2

Cytat:
Napisane przez kasiuleczkakuleczka Pokaż wiadomość
A u mnie dziś równo 19 tydz więc też jestem w 5miesiącu ciąży

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość

właśnie ja też mam a musze jeszcze porobić kilka rzeczy do szkoły a mi sięnie chce że hej
Witam w klubie Mam do napisania jakiś harmonogram i za nic nie mogę sobie przypomnieć o co dokładnie chodziło

Dominik

Martynka
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 15:26   #302
kasiuleczkakuleczka
Rozeznanie

Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2

Ja myślę o takim pokoiku dla Filipka (dla Amelki jeszcze koncepcji nie mam) mam już naklejki zwierzątek, gromadzę je od kilku miesięcy... bo oryginalnych mebelków kupować nie będę skoro mam roczne, niezniszczone meble i te pójdą do dzieci pokoików
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SAFARI.jpg (63,6 KB, 57 załadowań)

KOPNIACZKI AMELECZKI
kasiuleczkakuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 15:28   #303
kasiuleczkakuleczka
Rozeznanie

A jak Filipek podrośnie, zamienię pokoje (ten w krórym my narazie będziemy z Amelką jest większy) i Amelka będzie miała safarii a Filipek coś bardziej chłopięcego...

KOPNIACZKI AMELECZKI
kasiuleczkakuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 15:32   #304
kiciulec
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to kiciulec

Wiecie czego mi brakuje? Czasem nie mam pomysłu jak się ubrać żeby było nie tylko wygodnie, ale też ładnie. Jest tyle blogów modowych, ale nie znalazłam jeszcze żadnego typowo ciążowego
kiciulec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 16:13   #305
Patiisia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasiuleczkakuleczka Pokaż wiadomość
A u mnie dziś równo 19 tydz więc też jestem w 5miesiącu ciąży

Cytat:
Napisane przez kiciulec Pokaż wiadomość
Wiecie czego mi brakuje? Czasem nie mam pomysłu jak się ubrać żeby było nie tylko wygodnie, ale też ładnie. Jest tyle blogów modowych, ale nie znalazłam jeszcze żadnego typowo ciążowego
Zgadzam się w 100%
Patiisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 16:26   #306
danika
Zakorzenienie

hej ja juz po pracy i po pierogach ruskich na obiadek a na deser mam winogronka i czitosy serowe...pycha

Aga sto lat sto lat

Cotka pisałaś ze twój dzieć dziś nie kopie....moja własnie też coś spokojna i ja sie oczywiscie juz denerwuje. TZ na mnie krzyczy, że histeryczka ze mnie

Cytat:
Napisane przez anuska_s Pokaż wiadomość
Słuchajcie mamuśki ogólnie jestem dziś taka padnięta, że szok Wróciłam z pracy i nie mam na nic siły. Byłam dziś z dzieciakami na wycieczce w Straży Pożarnej Jednak organizm jest troszku osłabiony i już to odczułam Ale fajnie było, dzieciaki zadowolone chociaż
hehe fajną masz pracę sama bym na taką wycieczkę poszła

Cytat:
Napisane przez No air Pokaż wiadomość
Dziś miałam jeszcze jeden mały zabieg (mały, ale bolesny jak jasny skur#$%^&*(, dosłownie się popłakałam z bólu, a lekarz zapytał jeszcze "jak było, fajnie?" )) i jestem już w domu, teraz muszę się położyć, później powiem dokładnie co i jak...
matko co za świnia podła z tego lekarza.... ale najważniejsze, że z tobą i maluchem wszystko oki

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
Ja tylko wpadam się odmeldować, piszę pracę zaliczeniową i potem mąż mnie wiezie do szkoły. Trzymajcie za mnie kciuki, żeby mi zaliczono.
A nadrobię wszystko w sobotę.
Buźka.
kciuki są

Cytat:
Napisane przez archinta Pokaż wiadomość

A tak a propos seksiku przypomniał mi sie kawał:

An arabian guy at the airport:
- Name?
*Ahmed al- Rhazib
-Sex?
*Three to five times a week
-No, no... I mean male or female???
*Yes- male, female, sometimes camel
- Holy cow!!!
* Yes- cow, sheep, animals in general
- But isn`t that hostil?
*Horse style, doggy style, any style!
- Oh dear!
- No, no!!! Deer run too fast

dobre muszę zapamiętać i sprzedać w pracy

Cytat:
Napisane przez anuska_s Pokaż wiadomość
Dobra kobitki. Ja już odpoczęłam, zregenerowałam się i idę do roboty Muszę pozmywać i troche prasowania mam. Tylko błagam nie piszcie za duuużo
ja mam w planie dziś sprzątanko ... tak planuje, żeby jutro mieć spokój, ale na razie mi sie straaaasznie nie chce

Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość
A my byliśmy dzisiaj pooglądać wózki na żywo i na 99% zdecydowałam Tako Jumper 3w1 kolekcja minerals W sklepie cena ta sama co na allegro
my celujemy w dokładnie ten sam i nawet ten sam kolor mi się podoba...dobrze, że nie jestesmy z jednego miasta
danika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 16:35   #307
19natka88
Zakorzenienie

Sprzątanie zakończone Jeszcze tylko do szkoły się przygotwać

Cytat:
Napisane przez kiciulec Pokaż wiadomość
O to to!! Też szukałam inspiracji ale niestety brak W końcu trzeba jakoś w szkole wyglądać

Cytat:
Napisane przez danika Pokaż wiadomość
my celujemy w dokładnie ten sam i nawet ten sam kolor mi się podoba...dobrze, że nie jestesmy z jednego miasta
Ee mi to tam obojętne czy ktoś ma taki sam wózek Dowiadywałam się jak to z zamawianiem gdybym chciała go w tym sklepie zamówić i babka powiedziała, że jak chcę na sierpień go mieć to mogę go spokojnie zamówić już niedługo bo potem w lipcu ta firma ma jakieś urlopy czy coś

I jeszcze mi się przypomniała sytuacja z dzisiejszej nocy Tż wrócił z pracy o 3 i leżymy i jeszcze rozmawiamy, stwierdziłam, że jestem głodna a tż przejęty "to zrobić Ci coś do jedzenia?" Myślałam że spadnę z łóżka ze śmiechu

Dominik

Martynka

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-06, 16:37   #308
gerda
Zadomowienie

Cytat:
I jeszcze mi się przypomniała sytuacja z dzisiejszej nocy Tż wrócił z pracy o 3 i leżymy i jeszcze rozmawiamy, stwierdziłam, że jestem głodna a tż przejęty "to zrobić Ci coś do jedzenia?" Myślałam że spadnę z łóżka ze śmiechu
troskliwy tatuś

aha czytałam kiedyś na inny wątku jak laska dziękowała drugiej, że poleciła jej spanie w staniku i dzięki temu jej piersi lepiej po porodzie wygladają, słyszała któraś z Was o czymś takim?

Edytowane przez gerda
Czas edycji: 2011-05-06 o 16:44
gerda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 16:48   #309
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gerda Pokaż wiadomość
troskliwy tatuś

aha czytałam kiedyś na inny wątku jak laska dziękowała drugiej, że poleciła jej spanie w staniku i dzięki temu jej piersi lepiej po porodzie wygladają, słyszała któraś z Was o czymś takim?
Oj tak, tż to mi lubi dogadzać jedzeniowo Nawet o 3 w nocy
Coś słyszałam o spaniu w staniku ale jak ma się naprawdę duży biust. Chyba bym się średnio wysypiała

Dominik

Martynka
Stary 2011-05-06, 16:56   #310
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
heja wróciłam

kochane co do tych wózków to ja juz pisałam zeby przede wszystkim kierwać sie sobą a nie tym co kto powie bo można powariować , u mni e wszystkie kolezanki " dobra rada" oczywiście podpowiadają i wychodzi na to ze w ogóle musiałabym ni ekupowac wózka bo z kazdym jest cos nie tak, albo cos z kołami, albo z nosidełkiem itd w koło macieja -można oszaleć
tak samo koła jedni weź pompowane bo to takie cudo inni zas ze absolutnie nie bierz bo to czy tamto
stwierdziłam ze sama ocenie poczytam i sie zastanowie nad tym co dla mnie dobre i co mi sie podoba -bo inaczej człowiek moze w jakies błede koło popaść-a jakby mi sie trafił uzywany jakiś fajny to w sumie czemu nie
Ja nie wiem od kiedy rady innych sa zbędne tym bardziej kiedy chodzi o nasze dzieci i coś co jednak trochę kosztuje. Wiadomo, nie można żyć tylko tym, ale warto to wziąć pod uwagę, ponieważ koleżanka która używa tego typu wózka, która się z nim męczyła, ponieważ wyginało jej się oparcie a wszystko było na słowo honoru, chyba wie i może powiedzieć więcej niż ktoś kto nie używał
Wiadomo, najlepiej poczytać wszystko, opinie, zobaczyć rankingi i wybrać własny ale nie widzę problemu w sugerowaniu się przy tym radami koleżanek, których rady ja sobie bardzo cenię i na których słuchaniu się jeszcze nie przejechałam. Może dlatego, że mam tylko dwie i nie miesza mi to szczególnie a wręcz rozjaśnia
A poza tym tż poszukał w necie i opinie o słabym spawaniu się potwierdziły z opiniami innych

Cytat:
Napisane przez danika Pokaż wiadomość
Cotka pisałaś ze twój dzieć dziś nie kopie....moja własnie też coś spokojna i ja sie oczywiscie juz denerwuje. TZ na mnie krzyczy, że histeryczka ze mnie
I jak, dalej cisza? Ja dzisiaj nasluchuję, ale mam wrażenie że jak już się doczekam to to takie delikatne, ze jak omam
Jak widać trzeba czasem popanikować żeby lżej człowiekowi było

Cytat:
Oj tak, tż to mi lubi dogadzać jedzeniowo Nawet o 3 w nocy
Coś słyszałam o spaniu w staniku ale jak ma się naprawdę duży biust. Chyba bym się średnio wysypiała
Ja próbowałam kilka razy, ale czułam się trochę jak brudas. Nie wiem dlaczego, ale spanie w staniku kojarzy mi się z padnięciem po imprezie a to już wiadomo...

Właśnie sie obudziłam. Położyłam się na chwilę z psiunią , książką, nasłuchiwaniem Filipa i odleciałam

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 17:05   #311
aa2
Zakorzenienie

cotka ja tam juz ich nie słucham , na rózne rzeczy mozna trafic , moze sie okzazc ze dla ciebie wózek który był super u kogo innego kompletnie sie nie sprawdzi z różnych przyczyn, dlatego jak sobie poczytasz i pomyslisz co dla Ciebie jest wazne to mysle ze rady i tak nie bedą ci potrzebne, podam przykład laski mają te same wózki jedna mówi ze super druga ze dramat bo jej sie akurat coś tam rozwaliło -wiec i tak nie wiadomo co lepsze, no chyba ze bedziemy sie kierowac tymi opiniami od osoby która bardziej lubimy

powiem Ci ze ja na spokojnie poczytałam sobie artykuły, poczytałam opinie sama poobserwowałam wózki, poodtykałam itd i w sumie wiem co bym mniej więcej chciała
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 17:10   #312
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Sprzątanie zakończone Jeszcze tylko do szkoły się przygotwać

O to to!! Też szukałam inspiracji ale niestety brak W końcu trzeba jakoś w szkole wyglądać

Sprzątanie i ja mam już po części z głowy, jutro tylko pozmywam podłogi

Widzę ten sam problem w co się do szkoły ubrać ja zarzucam leginsy dzisiejsze i takąś tunike jednokolorową, albo niebieską, albo różową , ale nie wiem jak ja wysiedzę teraz siedziałam w miejscu 1,5 godziny i kręgosłup mnie boli że szok!
Już 18 a tu jeszcze do szkoły trzeba poślęczeć, włoski wyprostować, paznokcie doprowadzić do ładu bo wstyd

Z tym żarciem, to dobre
Mój mężuś to się ze mnie śmieje jak przyjdzie z pracy, że albo spałam, albo jadłam ewentualnie u kogo na plotach byłam

Cytat:
Napisane przez gerda Pokaż wiadomość
troskliwy tatuś

No wiesz , ja przed ciążą miałam D w standardzie zwykłym a już nie powiem o tym dopasowanym a teraz to jakieś baloniska są
Uwiebiałam spać tylko w koszulkach, niestety teraz jestem zmuszona w biustonoszu spać przez tą siarę ciągle cieknącą

Powiem że cyce mnie mniej bolą, są cały czas wysoko to fakt, nie ugniatam ich itp.
Dla porównania wczoraj spałam bez i jakiś koszmar już bo mnie bolały rano, nie dość że zacieki

Mój mąż wczoraj ... chyba się poplamiłaś na koszulce (nocnej) , a ja że to mleko... a on aaaaaaaa
No i piersi już dotykać nie chce podotykane przez następny rok jak nie więcej

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 17:16   #313
aa2
Zakorzenienie

co do spania w staniku to ja spie, bo najpier mnie tak cycki bolały ze dramat przewrócić sie na drugi bok nie mogłam bo ból mnie budził, a teraz śpie bo tez czytałam ze przy dużych piersiach lepiej spać w staniku czasem robie sobie dzień dziecka i sciagam he he ale wtedy mam taką bluzkę na ramiaczkach z gatty super wygodną i śpie w niej
Stary 2011-05-06, 17:20   #314
DzastaW
Zadomowienie

A Ja się popłakałam dzisiaj, bo dowiedziałam się że obrączki załatwili teściowie... Miło że pomagają, ale chciałam żebyśmy My to załatwiali, bo to Nasze święto... I w dodatku mają być płaskie, obejrzałam w necie i Mi się wogóle nie podobają... Jestem załamana... Teściowa nalega na ślub i załatwia...

---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

Ja to w staniku nie umiem spać

[reebok_a]606817[/reebok_a]
DzastaW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 17:22   #315
cotynato
Zakorzenienie

Cytat:
cotka ja tam juz ich nie słucham , na rózne rzeczy mozna trafic , moze sie okzazc ze dla ciebie wózek który był super u kogo innego kompletnie sie nie sprawdzi z różnych przyczyn, dlatego jak sobie poczytasz i pomyslisz co dla Ciebie jest wazne to mysle ze rady i tak nie bedą ci potrzebne, podam przykład laski mają te same wózki jedna mówi ze super druga ze dramat bo jej sie akurat coś tam rozwaliło -wiec i tak nie wiadomo co lepsze, no chyba ze bedziemy sie kierowac tymi opiniami od osoby która bardziej lubimy

powiem Ci ze ja na spokojnie poczytałam sobie artykuły, poczytałam opinie sama poobserwowałam wózki, poodtykałam itd i w sumie wiem co bym mniej więcej chciała
Aa2 ale to jest oczywiste przecież Ja mówiłam o chybotliwości tych wózków, o wyginaniu się i słabym spawaniu. A jak sama wiesz przy tym nie rzutują warunki, dla każdego to jest np ważne. Poza tym producet Ci tego nie powie a tym bardziej w sklepie gdzie liczy się sprzedanie każdego produktu przeważnie za wszelką cenę. Poza tym tak jak ja już napisałam rady są własnie po to żeby się zasugerować a nie zaufać bezwględnie i od razu kupować to co polecone. Ja słucham, czytam i wyciągam wnioski. Każda rada cenna Myśle że nawet jak odmienne to zawsze mnie nakierują. Każda jednak robi tak jak uważa i to jest super
w końcu gdybyśmy były takie same i myślały tak samo to by nudno było

Wymianka.
Stary 2011-05-06, 17:23   #316
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DzastaW Pokaż wiadomość
A Ja się popłakałam dzisiaj, bo dowiedziałam się że obrączki załatwili teściowie... Miło że pomagają, ale chciałam żebyśmy My to załatwiali, bo to Nasze święto... I w dodatku mają być płaskie, obejrzałam w necie i Mi się wogóle nie podobają... Jestem załamana... Teściowa nalega na ślub i załatwia...
Pomyśl że ona może chce dobrze, nie zdaję sobie sprawy że Ci to przeszkadza, nie możecie jej tego powiedzieć ?

Ja mam płaską obrączkę i nie narzekam

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 17:25   #317
cotynato
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

Jak zapłacą za nie to tajniakiem opchnijcie i kupcie swoje

My z tż wybieralismy sami i na szczęście te tanie, proste i klasyczne przemówiły do nas najbardziej i chociaż na to majątku nie wydamy

Wymianka.
Stary 2011-05-06, 17:26   #318
DzastaW
Zadomowienie

Malgosia My Jej to mówimy cały czas... Narzeczony nie wiedział jak ma zareagować gdy się popłakałam i wytłumaczyłam Mu z jakiego powodu... Ale obiecał Mi na kolanach że kase się odda teściowej za obrączki i że nie dołożą już ani grosza do ślubu

Stary 2011-05-06, 17:27   #319
aa2
Zakorzenienie

zgubiłam pościel upatrzoną na allegro i nie moge znaleść

cotka nam chyba chodzi o top samo tylko nie umiemy sie spisać
ja to juz może jestem zmęczona wszystkimi dobrymi radami i chyba tez dlatego jakoś juz mnie nie interesuja, mam mega przesyt
Stary 2011-05-06, 17:28   #320
DzastaW
Zadomowienie

cotynato też o tym pomyślałam =) jak zobaczę je na żywo, to powiem że Mi się nie podobają...

Stary 2011-05-06, 17:28   #321
aa2
Zakorzenienie

ej a co to znaczy płaska obrączka??????????
może i ja mam taką a nie wiem ze to plaska he he dajcie mi przykład to sie poucze
Stary 2011-05-06, 17:34   #322
DzastaW
Zadomowienie

http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...1t:429,r:3,s:0

---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ----------

link do zdjęcia płaskiej obrączki to był

---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ----------

Nie widziałam ich w realu, ale wydają Mi się jakoś masywne

Stary 2011-05-06, 17:35   #323
cotynato
Zakorzenienie

Cytat:
zgubiłam pościel upatrzoną na allegro i nie moge znaleść

cotka nam chyba chodzi o top samo tylko nie umiemy sie spisać
ja to juz może jestem zmęczona wszystkimi dobrymi radami i chyba tez dlatego jakoś juz mnie nie interesuja, mam mega przesyt
Hahaha a to możliwe bo ja dopiero wstałam a już nie raz dałam popis na pół przytomnie Ja obecnie jestem zadowolona z każdej rady ponieważ kolezanek-mamuś mam mało więc i rad automatycznie nie ma za wiele. Dwie mamy, dwie rady, gdzie właściwie wszystko się pokrywa a ja i tak słucham a znając siebie wybiorę swoje. tak samo one radziły łóżeczka materiałowe, podjarałam się, ale teraz już wiem że i tak będzie drewniane

Cytat:
cotynato też o tym pomyślałam =) jak zobaczę je na żywo, to powiem że Mi się nie podobają...
No pewnie. Nie ma co zakładać z góry, że będzie aż tak źle. Chociaż faktycznie irytujące się jest wtrącanie wszystkich i wybory podejmowane za nas . Chociaż wtrącanie+ sponsorowanie przy tym to ciekawa opcja

Wymianka.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-06, 17:36   #324
aa2
Zakorzenienie

he to ja mam płaskie he he z tym ze na moich jest dodatkowo wzorek i są mieszane z białego złota i normalnego
Stary 2011-05-06, 17:37   #325
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
Sprzątanie i ja mam już po części z głowy, jutro tylko pozmywam podłogi

Widzę ten sam problem w co się do szkoły ubrać ja zarzucam leginsy dzisiejsze i takąś tunike jednokolorową, albo niebieską, albo różową , ale nie wiem jak ja wysiedzę teraz siedziałam w miejscu 1,5 godziny i kręgosłup mnie boli że szok!
Już 18 a tu jeszcze do szkoły trzeba poślęczeć, włoski wyprostować, paznokcie doprowadzić do ładu bo wstyd

Z tym żarciem, to dobre
Mój mężuś to się ze mnie śmieje jak przyjdzie z pracy, że albo spałam, albo jadłam ewentualnie u kogo na plotach byłam
Ja przyjemność odkurzania i wycierania zostawiłam tż na jutro
Pazurki pomalowane bo mi na chwilę prąd wyłączyli
Oho mały ma czkawkę

Cytat:

Kurcze niefajnie tak, rozumiem zasponsorowanie obrączek ale wybór powinni zostawić jednak wam

Asia płaskie to takie jak w załączniku
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2232.jpg (11,2 KB, 4 załadowań)

Dominik

Martynka
Stary 2011-05-06, 17:37   #326
DzastaW
Zadomowienie

Oni sponsorują bo chcą by było tak jak oni chcą

Stary 2011-05-06, 17:39   #327
cotynato
Zakorzenienie

Cytat:
Ale z tego co pamiętam to ty chyba dalej się uczysz, nie wiem jak tż- czy pracuje i czy dobrze , ale może to chęć odciążenia was? Jak się mylę to przepraszam

Wymianka.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-06, 17:39   #328
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
Współczuję takiej sytuacji Cierpliwości życzę

Dominik

Martynka
Stary 2011-05-06, 17:45   #329
DzastaW
Zadomowienie

cotynato Ja się uczę, narzeczony pracuje (słabo zarabia). Ale teściowa miała Nam dać złoto na przetopienie na obrączki i mieliśmy odłożoną kasę. Teściowej nawet pokazywałam przykład obrączki jakie Mi się podobają, a Ona i tak załatwiła inne. Było ustalone że ze ślubem będziemy My załatwiać, zgodziła się z tym, ale i tak musiała postawić na Swoim... Fajnie że chce pomóc, ale mogłaby to uzgadniać

Stary 2011-05-06, 17:48   #330
cotynato
Zakorzenienie

Cytat:
cotynato Ja się uczę, narzeczony pracuje (słabo zarabia). Ale teściowa miała Nam dać złoto na przetopienie na obrączki i mieliśmy odłożoną kasę. Teściowej nawet pokazywałam przykład obrączki jakie Mi się podobają, a Ona i tak załatwiła inne. Było ustalone że ze ślubem będziemy My załatwiać, zgodziła się z tym, ale i tak musiała postawić na Swoim... Fajnie że chce pomóc, ale mogłaby to uzgadniać
Pewnie uważa że ja płaci to wymaga, ale nieładnie mimo wszystko. Zawsze można zrobić taniej ale bardziej po waszej myśli. A kiedy ślub dokładnie ? cywilny czy kościelny?

Wymianka.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości