|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#301 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#302 |
Rozeznanie
|
Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2
Ja myślę o takim pokoiku dla Filipka (dla Amelki jeszcze koncepcji nie mam) mam już naklejki zwierzątek, gromadzę je od kilku miesięcy... bo oryginalnych mebelków kupować nie będę skoro mam roczne, niezniszczone meble i te pójdą do dzieci pokoików
|
![]() ![]() |
![]() |
#303 |
Rozeznanie
|
A jak Filipek podrośnie, zamienię pokoje (ten w krórym my narazie będziemy z Amelką jest większy) i Amelka będzie miała safarii a Filipek coś bardziej chłopięcego...
|
![]() ![]() |
![]() |
#304 |
Zakorzenienie
|
Wiecie czego mi brakuje? Czasem nie mam pomysłu jak się ubrać żeby było nie tylko wygodnie, ale też ładnie. Jest tyle blogów modowych, ale nie znalazłam jeszcze żadnego typowo ciążowego
#305 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#306 | ||||||
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() Aga sto lat sto lat ![]() ![]() ![]() Cotka pisałaś ze twój dzieć dziś nie kopie....moja własnie też coś spokojna i ja sie oczywiscie juz denerwuje. TZ na mnie krzyczy, że histeryczka ze mnie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#307 | ||
Zakorzenienie
|
Sprzątanie zakończone
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() I jeszcze mi się przypomniała sytuacja z dzisiejszej nocy ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#308 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() aha czytałam kiedyś na inny wątku jak laska dziękowała drugiej, że poleciła jej spanie w staniku i dzięki temu jej piersi lepiej po porodzie wygladają, słyszała któraś z Was o czymś takim? ![]() Edytowane przez gerda Czas edycji: 2011-05-06 o 16:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#309 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Coś słyszałam o spaniu w staniku ale jak ma się naprawdę duży biust. Chyba bym się średnio wysypiała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#310 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wiadomo, najlepiej poczytać wszystko, opinie, zobaczyć rankingi i wybrać własny ale nie widzę problemu w sugerowaniu się przy tym radami koleżanek, których rady ja sobie bardzo cenię i na których słuchaniu się jeszcze nie przejechałam. Może dlatego, że mam tylko dwie i nie miesza mi to szczególnie a wręcz rozjaśnia ![]() A poza tym tż poszukał w necie i opinie o słabym spawaniu się potwierdziły z opiniami innych ![]() Cytat:
![]() Jak widać trzeba czasem popanikować żeby lżej człowiekowi było ![]() Cytat:
Właśnie sie obudziłam. Położyłam się na chwilę z psiunią , książką, nasłuchiwaniem Filipa i odleciałam ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#311 |
Zakorzenienie
|
cotka ja tam juz ich nie słucham , na rózne rzeczy mozna trafic , moze sie okzazc ze dla ciebie wózek który był super u kogo innego kompletnie sie nie sprawdzi z różnych przyczyn, dlatego jak sobie poczytasz i pomyslisz co dla Ciebie jest wazne to mysle ze rady i tak nie bedą ci potrzebne, podam przykład laski mają te same wózki jedna mówi ze super druga ze dramat bo jej sie akurat coś tam rozwaliło -wiec i tak nie wiadomo co lepsze, no chyba ze bedziemy sie kierowac tymi opiniami od osoby która bardziej lubimy
![]() powiem Ci ze ja na spokojnie poczytałam sobie artykuły, poczytałam opinie sama poobserwowałam wózki, poodtykałam itd i w sumie wiem co bym mniej więcej chciała ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#312 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widzę ten sam problem w co się do szkoły ubrać ![]() ![]() ![]() Już 18 a tu jeszcze do szkoły trzeba poślęczeć, włoski wyprostować, paznokcie doprowadzić do ładu bo wstyd ![]() Z tym żarciem, to dobre ![]() Mój mężuś to się ze mnie śmieje jak przyjdzie z pracy, że albo spałam, albo jadłam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Uwiebiałam spać tylko w koszulkach, niestety teraz jestem zmuszona w biustonoszu spać przez tą siarę ciągle cieknącą ![]() Powiem że cyce mnie mniej bolą, są cały czas wysoko to fakt, nie ugniatam ich itp. Dla porównania wczoraj spałam bez i jakiś koszmar już bo mnie bolały rano, nie dość że zacieki ![]() Mój mąż wczoraj ... chyba się poplamiłaś na koszulce (nocnej) , a ja że to mleko... a on aaaaaaaa No i piersi już dotykać nie chce ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#313 |
Zakorzenienie
|
co do spania w staniku to ja spie, bo najpier mnie tak cycki bolały ze dramat przewrócić sie na drugi bok nie mogłam bo ból mnie budził, a teraz śpie bo tez czytałam ze przy dużych piersiach lepiej spać w staniku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#314 |
Zadomowienie
|
A Ja się popłakałam dzisiaj, bo dowiedziałam się że obrączki załatwili teściowie... Miło że pomagają, ale chciałam żebyśmy My to załatwiali, bo to Nasze święto... I w dodatku mają być płaskie, obejrzałam w necie i Mi się wogóle nie podobają... Jestem załamana... Teściowa nalega na ślub i załatwia...
---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- Ja to w staniku nie umiem spać |
![]() ![]() |
![]() |
#315 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() w końcu gdybyśmy były takie same i myślały tak samo to by nudno było ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#316 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam płaską obrączkę i nie narzekam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#317 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My z tż wybieralismy sami i na szczęście te tanie, proste i klasyczne przemówiły do nas najbardziej i chociaż na to majątku nie wydamy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#318 |
Zadomowienie
|
Malgosia My Jej to mówimy cały czas... Narzeczony nie wiedział jak ma zareagować gdy się popłakałam i wytłumaczyłam Mu z jakiego powodu... Ale obiecał Mi na kolanach że kase się odda teściowej za obrączki i że nie dołożą już ani grosza do ślubu
|
![]() ![]() |
![]() |
#319 |
Zakorzenienie
|
zgubiłam pościel upatrzoną na allegro i nie moge znaleść
![]() cotka nam chyba chodzi o top samo tylko nie umiemy sie spisać ![]() ja to juz może jestem zmęczona wszystkimi dobrymi radami i chyba tez dlatego jakoś juz mnie nie interesuja, mam mega przesyt ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#320 |
Zadomowienie
|
cotynato też o tym pomyślałam =) jak zobaczę je na żywo, to powiem że Mi się nie podobają...
|
![]() ![]() |
![]() |
#321 |
Zakorzenienie
|
ej a co to znaczy płaska obrączka??????????
może i ja mam taką a nie wiem ze to plaska he he dajcie mi przykład to sie poucze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#322 |
Zadomowienie
|
http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...1t:429,r:3,s:0
---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- link do zdjęcia płaskiej obrączki to był ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- Nie widziałam ich w realu, ale wydają Mi się jakoś masywne |
![]() ![]() |
![]() |
#323 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#324 |
Zakorzenienie
|
he to ja mam płaskie he he
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#325 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pazurki pomalowane bo mi na chwilę prąd wyłączyli ![]() Oho mały ma czkawkę ![]() Cytat:
![]() Asia płaskie to takie jak w załączniku ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#326 |
Zadomowienie
|
Oni sponsorują bo chcą by było tak jak oni chcą
|
![]() ![]() |
![]() |
#327 |
Zakorzenienie
|
Ale z tego co pamiętam to ty chyba dalej się uczysz, nie wiem jak tż- czy pracuje i czy dobrze , ale może to chęć odciążenia was? Jak się mylę to przepraszam
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#328 |
Zakorzenienie
|
Współczuję takiej sytuacji
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#329 |
Zadomowienie
|
cotynato Ja się uczę, narzeczony pracuje (słabo zarabia). Ale teściowa miała Nam dać złoto na przetopienie na obrączki i mieliśmy odłożoną kasę. Teściowej nawet pokazywałam przykład obrączki jakie Mi się podobają, a Ona i tak załatwiła inne. Było ustalone że ze ślubem będziemy My załatwiać, zgodziła się z tym, ale i tak musiała postawić na Swoim... Fajnie że chce pomóc, ale mogłaby to uzgadniać
|
![]() ![]() |
![]() |
#330 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:12.