![]() |
#391 |
Przyczajenie
|
Dot.: Kosmetyki Glazel
Witam wszystkie Koleżanki
![]() Jak postępy w poszukiwaniach i szkoleniach?? Ja dopiero zaczynam rozmowy,ale jestem pozytywnie nastawiona, choć szkoły mam oddalone od siebie nawet o 100km. Ktoś tu wspominał,że nie ma szans?? Dziewczyny jeśli chcecie to możecie... moja korespondencja z Panią odpowiedzialną za mój rejon zakończyła się w listopadzie...nie analizowałam czemu,choć pewnie dlatego że nie pracowałam jako wizażystka. Ale gdy teraz składałam zamówienie, ponownie zaproponowano mi współpracę i oto jestem kolejną instruktorką ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#392 |
Zakorzenienie
|
A ja chciałam się pochwalić moją paletką, o której wcześniej już pisałam- uwielbiam ją!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#393 |
Rozeznanie
|
Widzę, że masz paletke z nowej wersji
![]()
![]() |
#394 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#395 |
Rozeznanie
|
Dziękuję
![]() ![]()
![]() |
#396 |
Zakorzenienie
|
Wiecie juz moze gdzie mozna dostac ich kuleczki? Bo bardzo bym chcila upolowac biale i kilka innych kolorkow ale za zadne skarby nie wiem gdzie je mozna dostrac
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#397 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
www.glazel.pl prowadzą sprzedaż przez telefon - zzadzwon i zamów ![]() pozdrowienia |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#398 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
Zakorzenienie
|
Paletka cieni matowych- jak na razie tylko raz użyte 3 kolorki, więc wiele nie powiem o nich, poza tym, że są dość miękkie i dobrze się rozprowadzają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Rozeznanie
|
Dziękuję ci bardzo
![]() Czyli generalnie są takie same (choć u mnie niektóre kolory są suche i nie oddają tej intensywności - one są mniej perłowe, a bardziej opalizujące, a jeden róż jest taki bardziej kruchy i się osyppuje, nie wiem od czego to zależy) Pikne ![]() ![]() ![]()
![]() |
#401 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma sprawy Nenusiu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#402 |
Przyczajenie
|
Dot.: wszystko o GLAZEL
wole dolozyc do cieni kryolan i miec swiadomosc, ze maluje sie profesjonalnymi kosmetykami o doskonalej jakosci!!!!!
Profesjonalnymi marnej jakości...sorry... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
Zakorzenienie
|
A może któraś z Was pracuje dla tej firmy i mogłaby coś na ten temat powiedzieć??
Pytam,ponieważ poszukują pracownika dystrybucyjnego i chciałabym się dowiedzieć (od osoby,która zna to z autopsji),na czym konkretnie ta praca polega, jakie wynagrodzenie itp. ![]()
![]() |
#404 |
Raczkowanie
|
POdnoszę wątek.
Czy któraś z forumowiczek współpracuje z Glazel? Czy tylko można szkolić w szkołach i grupa musi być minimum 20 osób? Czy nie mozna prowadzić szkoleń dla swoich klientek? Chocby spotkania 1 osobowe czy w małych grupach - 5 osobowych? Czy tylko firma oferuje szkolenia w szkołach czy można w jakiś inny sposób nawiązać z nimi współpracę? Nie odpowiada mi "latanie" po szkołach" i załatwianie tak liczebnej grupy - jak dla mnie to mija to się z celem. Czego takie uczennice/ klientki się nauczą w tak dużej grupie? Satysfakcjonowałaby mnie współpraca na zasadzie, że moge robić szkolenia dla wszystkich i w małych grupach. Czy jest taka możliwość? Czy ktoś próbował, a może komuś się udało współpracować na "swoich" warunkach? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
Przyczajenie
|
naruszenie regulaminu - zakaz handlu
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2011-05-06 o 14:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#406 |
Raczkowanie
|
Czy ktoś posiada cienie Glazel matowe? Jakiej są jakości w porównaniu do Kryolan którym jestem zachwycona
![]() Widziałam, że można złożyć paletę 15 cieni za 150zł i się zastanawiam nad tym ... boję się jednak, że się rozczaruję. Matowe cienie Kryolan się nie obsypują, są trwałe i widać kolory na zdjęciach i tego samego oczekuję od cieni Glazel. Czy ktoś może podzielić się swoją opinią na temat matów z Glazel? Są warte kupienia czy lepiej dołożyć kasę i zainwestować w Kryolan? _________________________ ______________________ Aha propo szkoleń z Glazel jest mozliwość robienia niektórych szkoleń (droższych) w mniejszych grupach, ale zyski wówczas są mniejsze ![]() Edytowane przez sylwia78 Czas edycji: 2011-05-05 o 21:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#407 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zainwestuj w Kryolan.
![]() |
![]() |
#408 |
Raczkowanie
|
Tak też myślałam
![]() Dziękuję ![]() Jest tylko jeden problem, na stronie Kryolan nie ma wzornika kolorów ... posiada ktoś? Edytowane przez sylwia78 Czas edycji: 2011-05-05 o 21:18 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
Zakorzenienie
|
No czyli dobrze zrobiłam... właśnie wybierałam między Kryolanem i Glazelem do salonu i w końcu wybrałam Kryolan
![]() Ale ja chętnie bym poznała produkty Glazela, choć cienie z tego co miałam okazję się pobawić nieźle się sypały, za to napigmentowane były całkiem nieźle. Tak czy siak, ja najbardziej kocham Mac'a... ale do salonu niestety szefowa nie pozwoliła ![]()
![]() |
#410 |
Raczkowanie
|
Znalazłam na niemieckiej stronie wzornik cieni Kryolan:
http://www.kryolan.com/en/index.php?...id=36&pageid=1 Kryolan.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#411 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja najbardziej lubię z Glazela pudry sypkie ! mają coś wyjątkowego w sobie..oraz kulki,jako rozświetlacze..jakos się bronią również cienie do powiek ale te wypiekane...jednak nie są to kosmetyki moim zdaniem warte jakiegoś wielkiego zachodu.
![]() |
![]() |
#412 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#413 |
Raczkowanie
|
Ja zdecydowanie polecam Glazel.Na targach w Warszawie zakupiłam cie nie prasowane ,które były przebojem na targach a stoisko GLAZEL było dosłownie oblegane w przeciwienstwie do KRYOLANU ,który świecił pustkami.Cienie prasowane są z całkiem nowej serii a ich jakośc jest poprostu wspaniała.Naprawdę się postarali.
Cieni ,pudru fiksującego(najlepszy na rynku,lepszy niz Kryolanu),pudru w kuleczkach i cieni wypiekanych używam od ok 5lat i jestem nimi zachwycona. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#414 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#415 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#416 | |
Raczkowanie
|
Tak jak niektórzy KRYOLAN
![]() ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#417 |
okrutnica jakaś... |
ja tylko stwierdziłam fakt
![]() praktycznie wszystkie posty masz w tym wątku ![]() Ciekawa jestem ich matów, bardzo. Słyszałam i czytałam różne opinie. Podobno puder utrwalający ( ale chyba chodzi o Coverderm a nie Glazel) jest świetny. Ty Wiktorio który posiadasz? I gdzie kupujesz ich kosmetyki? Ze strony? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#418 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() agabil1 jesteś fachowcem, więc wiem, że obiektywnie ocenisz cienie Glazel, więc poczekam na twoją recenzję ![]() aha i sprawdź czy te palety są solidne czy czasem nie są cienie pakowane do tekturowych pudełek, bo gdzieś wyczytałam, że mają też i takie opakowania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#419 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() Też czytałam coś o tekturowych paletach czy pudełkach, zobaczymy jak to jest w rzeczywistości. Na pewno solidnie wszystko obejrzę i zdam relację ![]() ![]() Marzą mi się palety Makeup Atelier Paris ale 100zł za piątkę mnie nieco przeraża, zwłaszcza że to gotowe zestawy bez możliwości komponowania indywidualnego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#420 |
Raczkowanie
|
Dobre też niby są cienie matowe z Make-up Studio. Bardzo mocno napigmentowane. 1 cień to koszt 26zł paleta na 5 cieni = 42zł czyli 172zł złożenie palety kosztuje...
Nie miałam tych cieni, ale zachwalają je, ale tylko właśnie maty ![]() Lubię zaglądać na niemiecką stronkę tej firmy, bo świetne tam filmiki wklejają. Wizażyści mają takie techniki malowania, że można sporo odgapić i ułatwić sobie pracę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:57.