|
|
#3091 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Dot.: Scent Bar XXVII
Cytat:
Nie chodzi o bycie miłym, słodkim, ciągle z bananem na paszczy. Dla mnie ona jest niesympatyczna i najsłabsza z całego tego śmiesznego jury
|
|
#3092 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja tez jestem niesympatyczna ![]() moze dlatego ona mi sie wydaje pokrewną duszą
|
|
|
#3093 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
![]() a ona sprawia wrażenie, jakby myślała, że jest megaza✂✂✂ista ale jest wysoka i zgrabna - to trzeba przyznać. zmykam na english
|
|
#3094 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Dokąd? I z kim? I na jak długo? I czym? I czy szwagier też będzie? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3095 |
|
Zakorzenienie
|
Ale gdzie ona siedzi? Bo np. w brytyjskim Mam Talent siedziała ostatnio siostra Kylie Minogue i jakaś jedna z girlsbandu
I kto ma wygrywać takie programy?
|
|
|
|
#3096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() marna ze mnie trądseterka Ale skoro o ciuchach mowa, to robię przegląd swojej szafy i mierzę, co jest dobre, a co już za duże ![]() I co znalazłam: Troll, model 2006, wersja standard, long ![]() I dziadkowa kamizelka przerobiona własnoręcznie na steampunk
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-05-06 o 18:17 |
|
|
|
|
#3097 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3098 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja za to jestem karłem bez cyców jade na prehybe, z małzem i dzieckiem , na 2 dni , szwagra nie bedzie
|
|
|
#3099 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3100 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() To określenie jest takie bardziej, hmmm, metaforyczne, o! Cytat:
|
||
|
|
|
#3101 |
|
Nindżopesz
|
Tyż nie wiedziałam kto to Szablewska ani jaką ma figurę Mucha
![]() Ło jessssuuu, wpadł niewpuperz i były kazania: - do mojej matki czemu nie zrobiła TŻtowi obiadu Ta cwanie odparowała "i tak ma gruby tyłek, zresztą się odchudza". Inna sprawa, że nasmażyła przedwczoraj kotletów- mnie chciała przemocą odebrać szarlotkę i wcisnąć zupę (rzygi) - kazanie do kota żeby spierniczał z dzieckiego pokoju i kazanie, że jest obrzydliwy bo grzebie w kuwecie (potem do pokoju wlazł jej pies ale jemu pozwoliła zostać, paczcie państfo) - kazanie na temat odbijania chociaż to wszystko wiem - kazanie że nie powinnam zostawiać dziecka samego na dużym łóżku chociaż nie zostawiam "ale ona na przyszłość mówi" - i jeszcze kilka o diecie, przepuklinie, refluksach etc. Suma kazań wyniosła 60 min i czułam się jak w kościole. |
|
|
|
#3102 | ||
|
Mother of Cats
|
Ło matko, a toś mi klina zadała! To może:
- kościół MB Dobrej Rady (skrzyżowanie Wielickiej z Prostą), budowany po II wojnie wg projektu Szyszko-Bohusza - pałac Jerzmanowskich (był remontowany od kilku lat, nie wiem, czy remont już się zakończył ), park, wieża ciśnień, kaplica przebudowana z dawnej wozowni i coś tam jeszcze są opisane np. tu Pogrzebię jeszcze, ale tamte okolice znam słabo ![]() Cytat:
Znalazłam info o dniu otwartym (28 maja) - o tu. Zapisy od poniedziałku. Mój TŻ już krzyczy, że chce, więc będziemy dzwonić do nich do skutku ![]() Cytat:
![]() Kraków piękny - przyjeżdżaj Idę nadrabiać resztę baru... |
||
|
|
|
#3103 |
|
Nindżopesz
|
Aaa, jeszcze było długie kazanie, że mam się ubrać teraz zaraz, iść do sklepu i nakupić se żarcia z działu dla dzieci bo to zapewne nie spowoduje kolek. I nie, że TŻ kupi jak pójdzie na zakupy bo on źle kupi, tylko mam lecieć w tej sekundzie i już. I nieważne, że pediatra radził wykluczyć tylko mleko.
|
|
|
|
#3104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak ty z nią wytrzymujesz
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#3105 |
|
Zakorzenienie
|
Red, ja tylko czekam na ten cudowny dzień kiedy jej w końcu powiesz żeby wypierdalała...
A tak przy okazji, to niektóre tytuły wątków na Wizażu...
|
|
|
|
#3106 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() a młoda ma kolki? jak ma to koper pij...u mnie podzialalo natychmiast..na młodą i na mnie niestety
|
|
|
#3107 | ||
|
Nindżopesz
|
Trenuję silną wolę
![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- http://demotywatory.pl/3027875/Prawd...en-na-planecie boski demot |
||
|
|
|
#3108 |
|
Zakorzenienie
|
Powiadasz
:cojest :---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- dedłem bar oesuuuu
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#3109 |
|
Zakorzenienie
|
O czym wy mówicie, ja nie wiem kto to jest Sablewska , Szubrawska ani Mucha
Mucha to taka z okładek kolorowych magazynow chyba. Byłam dzisiaj dwie godziny w parku , cudna pogoda była. Wiewióry biegały , ptaszki fruwały i spacerowałay, sielsko-anielsko
|
#3110 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jakieś zdrobnienie od zebry na ulicy? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
C'nie ![]() Cytat:
i na te słowa Red, Nietoperz by zrobił tak - > Mało nas w barze, mało piszemy, ale czytaczy na dole full I nikt się nie łodezwie
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-05-06 o 19:46 |
||||
|
|
|
#3111 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#3112 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3113 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Red ja nie wiem jak Ty z tym dziwologiem wytrzymujesz słowo daje nie wiem Bym ją na kopach już dawno wyniosła stamtąd.......Co do kotów i dzieci..... U TŻ siostry byliśmy w śfinto oglądać dziecko właasnie, całkiem nowe no i Oni mają kotkę , cudną Manię I On mówi że chcą się pozbyć kotki bo teraz jest dziecko no jak mnie to wkurzyło byłam w gościach u nich ale puściłam mu taką wiązankę że słowa nie pisnął Wiedzieli że będą mieli dziecko jak brali kicie, a teraz On mi mówi że sierść, bla bla i dziecku się dostanie do ust, i w ogóle kot z podwórka nanosi, to trudno teraz.... z dzieckiem... a siostra TŻ powiedziała że szwagierek gotowy jest Ją uśpić ![]() Powiedziałam mu żeby nigdy wiecej nie mówił do mnie że On kocha zwierzęta, objechałam n czym świat stoi, jak wychodziliśmy to powiedział że jakbym miała dla kici miejsce to żebym dała znać ![]() w ogóle to jest człowiek z którym od początku się tnę na każdą okoliczność, bo zanim go jeszcze poznałam słyszałam opowieści jaki jest najmądrzejszy , najinteligentniejszy i fogle. I kżde jego próby sadzenia się kończyły się wymianą zdań i argumentów między nami. Raz mnie zagiął z czego się strasznie ucieszyć .. szło a Whiskey, nazwałam tak Ballentines'a ( tak to sie pisze?) a On na to : no wreszcie ja Cię będę mógł poprawić , to jest Burbon a nie Łiski ![]() Maja wyglądasz na pierwszej focie za✂✂✂iaszczo
|
|
#3114 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz może to my to tak drastycznie odbieramy, a Red to tak drastycznie opisuje, a Nietoperz to tak naprawdę fajna babka, kochana teściowa No tak już zaczynam myśleć , ewentualnie Red jest najcierpliwszą osobą na świecie, którą znam .
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę że jak tak dalej pójdzie to Red wyląduje u Pandy na kozetce
|
|
|
|
#3116 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pisz częściej ![]() Kto odważny jeszcze się ujawni? Macie teraz okazję grzędowcy ![]() Nie rozumiem ludzi, którzy maja zwierzę i nagle potem im się odechciewa ![]() A co do drugiej części to ja też znam taką osobę Mój teść i reaguje identycznie jak Ty Na szczęście rzadko mam tą "przyjemność" z nim rozmawiać ![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- Cytat:
. A co pandowej terapii to się zgadzam A i jak Red przeżyje tę terapię, to ja się zgłoszę jako druga do Pandy
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#3117 |
|
grozi wypollizowaniem
|
skarbiatko- on sam jest burbon, ballantine's to whisky
blended scotch whisky, a burbon to łiski hamerykanskaprzynajmniej wg mnie
|
|
#3118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3119 | ||
|
Zakorzenienie
|
fajowo
hew fan ![]() Cytat:
ja bym zeszła ![]() Cytat:
też bym sie wkurzyła nie ma jak pomysłowość....No i ![]() Na dodatek właśnie zaczęli nam robić ocieplenie bloku, więc rozłożyli ogromne rusztowanie i mi latają za oknami (a ja nie przywykła bo na 8 piętrze nic nie lata oprócz gołębi ) i drą się i wiercą i podobno to potrwa całe miesiące
|
||
|
|
|
#3120 |
|
grozi wypollizowaniem
|
fogle to ideu sieu doszkolic
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:22.

, no ale ja nie lubie miłych ludzi..odbieram ją jako osobe zachowujacą sie dosc naturalnie...jest lekko wkurzajaca....i mogłabym miec taka kolezankę
...bo np z osobą typu kasi cichopek bym nie wytrzymała dłuzej niz 5 minut 

Ta cwanie odparowała "i tak ma gruby tyłek, zresztą się odchudza". Inna sprawa, że nasmażyła przedwczoraj kotletów

), park, wieża ciśnień, kaplica przebudowana z dawnej wozowni i coś tam jeszcze są opisane np. 
klask i:

jak ty z nią wytrzymujesz