Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. IV - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-06, 18:00   #2971
h2o0
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. IV

Kupiłam ten korektor z essence i pod moje oczy raczej się nie nadaje, ale na nieprzyjaciół będzie ok. Wzięłam też pomadkę all about cupcake oraz błyszczyk me&my icecream
cały czas mi zimno wrrr
h2o0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 18:04   #2972
ewwwa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez h2o0 Pokaż wiadomość
Kupiłam ten korektor z essence i pod moje oczy raczej się nie nadaje, ale na nieprzyjaciół będzie ok. Wzięłam też pomadkę all about cupcake oraz błyszczyk me&my icecream
cały czas mi zimno wrrr
All About Cupcake jest przesliczna
Stary 2011-05-06, 18:05   #2973
h2o0
Zakorzenienie

Oj tak! I błyszczyk też mi się spodobał, a dopiero w domu był orient, że chciałam inny kolor. A wydaje mi się na pierwszy rzut oka, że jeden z błyszczyków stay with me to dupe dla date me z le cute as hell, który bardzo lubię i też mam
Stary 2011-05-06, 18:07   #2974
ewwwa
Zakorzenienie

Cytat:
Oj tak! I błyszczyk też mi się spodobał, a dopiero w domu był orient, że chciałam inny kolor. A wydaje mi się na pierwszy rzut oka, że jeden z błyszczyków stay with me to dupe dla date me z le cute as hell, który bardzo lubię i też mam
Musze w końcu zdecydować sie na ktorys z tych błyszczyków bo same dobre rzeczy o nich słyszę
Stary 2011-05-06, 18:09   #2975
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez ewwwa Pokaż wiadomość
Musze w końcu zdecydować sie na ktorys z tych błyszczyków bo same dobre rzeczy o nich słyszę
Widzę na twoim blogu, że gustujesz w delikatnych różach, więc myślę, że My favorite milkshake by ci się spodobał. On jest taki jasny, dość naturalny

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 18:09   #2976
MrsKarotka
Przyczajenie

hmmm, florencebeauty robi ladne makijaze, napewno wiele skorzystam(:
a kiediska86 jakas taka nadeta....wydaje mi sie,ze szpanuje kosmetykami no i ten jej akcent na sile
MrsKarotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 18:11   #2977
h2o0
Zakorzenienie

Ja tam nigdy nie odczułam, żeby kiediska szpanowała; jak kogoś stać, to niech sobie kupuje, co mu się podoba

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-06, 18:17   #2978
ewwwa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Widzę na twoim blogu, że gustujesz w delikatnych różach, więc myślę, że My favorite milkshake by ci się spodobał. On jest taki jasny, dość naturalny
Dziekuje Przyjrze sie mu
Stary 2011-05-06, 18:20   #2979
h2o0
Zakorzenienie

Ja jutro pewnie napiszę notkę o tym błyszczyku oraz pomadce także swatche będą.
Stary 2011-05-06, 18:23   #2980
MrsKarotka
Przyczajenie

hmmmmmmm, no niewiem, jakos ciuchow nie ma drogich,tylko kosmetyki (: taki szpan dla mnie
MrsKarotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 18:24   #2981
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Ja tam nigdy nie odczułam, żeby kiediska szpanowała; jak kogoś stać, to niech sobie kupuje, co mu się podoba

My, Polacy mamy dziwną mentalność- jak kogoś na coś stać to od razu mówimy, że szpanuje, jest nadęty i w ogóle be.

Cytat:
Dziekuje Przyjrze sie mu
Wrzuciłam swatch przy recenzji, może ci pomoże
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...#review-507048

Dziewczyny, czy znacie jakąś youtubowiczkę krótkowidza-okularnika, która się maluje? Bo znalazłam jakiś filmik asd25 na temat makijażu dla krótkowidzów, ale szczerze mówiąc to nie podobał mi się ten makijaż.

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 18:27   #2982
ewwwa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jutro pewnie napiszę notkę o tym błyszczyku oraz pomadce także swatche będą.
Ok, bede czekać
Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość

My, Polacy mamy dziwną mentalność- jak kogoś na coś stać to od razu mówimy, że szpanuje, jest nadęty i w ogóle be.

Wrzuciłam swatch przy recenzji, może ci pomoże
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...#review-507048

Dziewczyny, czy znacie jakąś youtubowiczkę krótkowidza-okularnika, która się maluje? Bo znalazłam jakiś filmik asd25 na temat makijażu dla krótkowidzów, ale szczerze mówiąc to nie podobał mi się ten makijaż.
Dziekuję już zaglądam
Kusicielki
Stary 2011-05-06, 18:31   #2983
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Macałam dziś w SP ten nowy podkład Max Factor ( Smooth Effect), bo jest w promocji ( 30zł). Nabrałam trochę na dłoń i wyszłam na światło dzienne. Oczywiście okazał się rzadki.. mało kryjący no i miałabym problem z odcieniem Mam doła.. chyba stanę się naturalna ( Pani Naturalny) i przestanę używać podkładów, a moja strefa T będzie rozświetlać mi drogę w nocy

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."

Edytowane przez Vampi_z_piekla_rodem
Czas edycji: 2011-05-06 o 18:33
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 18:32   #2984
h2o0
Zakorzenienie

z okularników kojarzę PannaJoannaMakeUp
nissiax83 nosi soczewki
Stary 2011-05-06, 18:36   #2985
ewwwa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość
Macałam dziś w SP ten nowy podkład Max Factor ( Smooth Effect), bo jest w promocji ( 30zł). Nabrałam trochę na dłoń i wyszłam na światło dzienne. Oczywiście okazał się rzadki.. mało kryjący no i miałabym problem z odcieniem Mam doła.. chyba stanę się naturalna ( Pani Naturalny) i przestanę używać podkładów, a moja strefa T będzie rozświetlać mi drogę w nocy

A może spróbujesz mieszać dwa odcienie jednego podkładu?
Stary 2011-05-06, 18:47   #2986
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Cytat:

A może spróbujesz mieszać dwa odcienie jednego podkładu?

Wiesz Ewwwwa, ja w sumie od paru lat tak jadę Do niedawna mieszałam Revlona z Lirene , bo chciałam dziada wykończyć. Jeszcze wcześniej mieszałam Loreala z Kobo żeby uzyskać swój kolor Dlatego marzy mi się teraz jeden produkt

Pewnie jestem nieco opóźniona, parę dni nie było mnie w sieci, więc dopiero teraz natrafiłam na ten filmik i uważam, że efekt końcówy jest świetny Uważam, że obie siostry to fajne babki, z makijażem czy bez http://www.youtube.com/watch?v=TOiWm...layer_embedded

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."

Edytowane przez Vampi_z_piekla_rodem
Czas edycji: 2011-05-06 o 18:48
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 18:57   #2987
Pilar1899
keep calm and contour on

Cytat:
Napisane przez Kayako Pokaż wiadomość
Trzeba się było zapytać, czemu próbek nie dają i dlaczego nigdy nie mają testerów
i przy okazji: czemu pozwalają lub same macają nie testery, czemu patrzą na każdego jak na złodzieja, czemu pi...mówią takie głupoty,że nie wiem czy śmiać się czy płakać, nie wiedzą co mają w/ NA sklepie, jakie firmy itd. i są wiecznie nie doinformowane

Oh, screw beautiful. I'm brilliant.
If you want to appease me, compliment my brain.
Pilar1899 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 19:00   #2988
ewwwa
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz Ewwwwa, ja w sumie od paru lat tak jadę Do niedawna mieszałam Revlona z Lirene , bo chciałam dziada wykończyć. Jeszcze wcześniej mieszałam Loreala z Kobo żeby uzyskać swój kolor Dlatego marzy mi się teraz jeden produkt

Pewnie jestem nieco opóźniona, parę dni nie było mnie w sieci, więc dopiero teraz natrafiłam na ten filmik i uważam, że efekt końcówy jest świetny Uważam, że obie siostry to fajne babki, z makijażem czy bez http://www.youtube.com/watch?v=TOiWm...layer_embedded
Wiem że uciązliwe jest takie mieszanie bo sama kiedys kupilam za ciemny podklad i go ratowałam mieszajac z jasnym Szeroka game kolorów ma niby MAC Zastanawiam się nad zakupem podkładu MAC Face & Body bo ma aż 120ml
Stary 2011-05-06, 19:01   #2989
Hermit
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malina333 Pokaż wiadomość
napisz jeszcze co kupiłaś
ja się zawiodłam na essence z tego pędzelka do smokey wypadają włoski. Czasem lepiej dopłacić i mieć coś porządnego
tez kupilam ten pedzelek ale z moim jest wszystko ok, nic podejrzanego sie nie dzieje narazie
Cytat:
Ochrona w Douglasie i Sephorze to standard Ja juz znalazlam na nich myk-mówię im dzień dobry jak wchodzę

Chyba trafił Ci się felerny egzemplarz bo mój śmiga i jestem z niego bardzo zadowolona
nie wiem jak w Waszych Sephorach, ale bynajmniej na Matarni ochroniarz zawsze mowi przy wejsciu "dziendobry" i "dowidzenia"
Cytat:
Napisane przez Bayje Pokaż wiadomość
Nie wiem czy oglądałaś taki serial .. w latach 90 .. - 'Ballada o lekkim zabarwienia erotycznym' ona tam wraz chyba ze swoim mężem zatrudniały dziewczyny jako modelki - oczywiście żadna z tych dziewczyn modelkami nie były i nie będą a jedyne co robiły to walczyły w kisielach i paradowały w targowej bieliźnie.
łooo jezu, ogladalam to za gówniarza co to byl za szokujacy program wtedy hehe
Cytat:
Napisane przez agnieszka0790 Pokaż wiadomość
Ten dokument był kręcony w 2003 roku, tak dokładnie Pani naturalny brała udział również w nauce jazdy i można podziwiać jej wyczyny na yt
a z tej produkcji mój ulubiony fragment to zdecydowanie ten: http://www.youtube.com/watch?v=QhCN2m9Bzq4
Cytat:
Napisane przez Bayje Pokaż wiadomość
U mnie Natura a półeczki z Catrice nie ma - znów jestem poszkodowana jak zaginiona owieczka
u mnie niestety tez nie ma
Cytat:
nic nie mów ledwo się trochę cieplej zrobilo, a ja sie juz swiece jak szalona mam mega tłustą cere
Hermit jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-06, 19:18   #2990
Kayako
BAN stały

Masz problem z dobrem - rzeknę do znudzenia - minerały XD
Kayako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 19:18   #2991
peggy_blue
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pilar1899 Pokaż wiadomość
i przy okazji: czemu pozwalają lub same macają nie testery, czemu patrzą na każdego jak na złodzieja, czemu pi...mówią takie głupoty,że nie wiem czy śmiać się czy płakać, nie wiedzą co mają w/ NA sklepie, jakie firmy itd. i są wiecznie nie doinformowane
to jest tragedia, dziś jak szukałam tego podkładu rimmela, to prawie wszystkie zakrętki były uciapane, dopiero na samym końcu wygrzebałam nietknięty
a podkład na razie spisuje się nieźle, tylko zauważyłam, że jak go przypudruję pudrem eveline, to nie wygląda to zbyt dobrze... muszę poszukać mojego pudru synergen, może on będzie lepszy
peggy_blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 19:45   #2992
Pilar1899
keep calm and contour on

Cytat:
Masz problem z dobrem - rzeknę do znudzenia - minerały XD
no nie wiem.. ja jestem zmineralizowana juz ze dwa lata i wciaz wole uzyc plynnego,duzo szybciej i wystarcza dwie warstwy rimmela do osiagniecia fajnego krycia, a mineraly trzeba nakladac z 5 cienkich warstw (full matte z blusche, jak dotad najbardziej kryjacy z mineralow ktore testowalam)i dluzej to zajmuje + obsypywanie sie na czarne bluzki, placenie za wysylke, natomiast na plus kolory jasniutkie i zdrowiej dla skory dlatego staram sie jednak je uzywac ale tak ze dwa razyw tyg jak sie spiesze to grzesze rimmelem
Cytat:
Napisane przez peggy_blue Pokaż wiadomość
to jest tragedia, dziś jak szukałam tego podkładu rimmela, to prawie wszystkie zakrętki były uciapane, dopiero na samym końcu wygrzebałam nietknięty
a podkład na razie spisuje się nieźle, tylko zauważyłam, że jak go przypudruję pudrem eveline, to nie wygląda to zbyt dobrze... muszę poszukać mojego pudru synergen, może on będzie lepszy
o tak, zakretka jest uciapana bo jakos musisz brudna lapa go zakrecic ale to w domu, nie w sklepie..

Stary 2011-05-06, 19:55   #2993
Kayako
BAN stały

Cytat:
no nie wiem.. ja jestem zmineralizowana juz ze dwa lata i wciaz wole uzyc plynnego,duzo szybciej i wystarcza dwie warstwy rimmela do osiagniecia fajnego krycia, a mineraly trzeba nakladac z 5 cienkich warstw (full matte z blusche, jak dotad najbardziej kryjacy z mineralow ktore testowalam)i dluzej to zajmuje + obsypywanie sie na czarne bluzki, placenie za wysylke, natomiast na plus kolory jasniutkie i zdrowiej dla skory dlatego staram sie jednak je uzywac ale tak ze dwa razyw tyg jak sie spiesze to grzesze rimmelem
Serio Ci się obsypują na bluzkę? Zaskoczyłaś mnie, bo ja takich fenomenów nie zaobserwowałam
Ja się szybciej paćkam minerałami, niż płynnymi. Choć teraz oswajam płynny+flat top i muszę przyznać, że chyba idzie dobrze Miałam nadzieję, że dziś dotrą do mnie próbki, ale nie, cho...rna poczta polska! Tak, z małej litery!
Kayako jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-06, 20:05   #2994
Pilar1899
keep calm and contour on

Cytat:
Serio Ci się obsypują na bluzkę? Zaskoczyłaś mnie, bo ja takich fenomenów nie zaobserwowałam
Ja się szybciej paćkam minerałami, niż płynnymi. Choć teraz oswajam płynny+flat top i muszę przyznać, że chyba idzie dobrze Miałam nadzieję, że dziś dotrą do mnie próbki, ale nie, cho...rna poczta polska! Tak, z małej litery!
no zawsze nakładam na pędzel, 'opukuję' o miseczkę i nakładam. Podobno to dlatego,że nabieram za dużo,ale jak nakładam mniej to miziam suchym pędzlem po twarzy ostatnio wolę je aplikować na mokro, już lepiej ,tylko pędzel trzeba prać,a przyznaję,że jak nakładam na sucho to nie piorę codziennie o poczcie nic nie mów..

Stary 2011-05-06, 20:27   #2995
malina333
Zakorzenienie

Cytat:
cały czas mi zimno wrrr
zbyt małe krycie?

Cytat:
jak dobrze, że ja aż takich uprzedzeń do tych pań nie mam
u mnie panie są miłe, w Naturze patrzą na ręce ale to chyba tak muszą

Rośnijcie
malina333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 20:39   #2996
Eva2
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Rico22 Pokaż wiadomość
Witam Opolankę!
Tez na początku szukałam jak głupia, lecz nigdzie nie było LECZ odkryłam w tej nowej galerii handlowej Turawa Park.
byłam pewna, że nie ma tu żadnych Opolanek A nie wiecie, czy na krakowskiej (w Opolu) też jest tyle kosm. z essence? do TP trochę mi nie po drodze
Eva2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 20:52   #2997
justynalenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Eva2 Pokaż wiadomość
byłam pewna, że nie ma tu żadnych Opolanek A nie wiecie, czy na krakowskiej (w Opolu) też jest tyle kosm. z essence? do TP trochę mi nie po drodze
Chyba nie ma,bo tam bywam i nie widziałam do tej pory...

Kurde chyba dopiero po weekendzie znajde czas żeby skoczyć po coś z Essence...Tylko sama nie wiem co bym chciała teraz

Edytowane przez justynalenka
Czas edycji: 2011-05-06 o 20:53
justynalenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 20:59   #2998
Rico22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez justynalenka Pokaż wiadomość
Chyba nie ma,bo tam bywam i nie widziałam do tej pory...

Kurde chyba dopiero po weekendzie znajde czas żeby skoczyć po coś z Essence...Tylko sama nie wiem co bym chciała teraz
na krakowskiej chyba ni, ale w Solarisie w DOuglsie essence jst. Ale bardzo zacofana szfa i nie wiem czy coś tam znajdziesz...
Rico22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 21:04   #2999
malina333
Zakorzenienie

nowy filmik u nieesi

Rośnijcie
malina333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 09:01   #3000
h2o0
Zakorzenienie

nissiax83- szkodliwe składniki w kosmetykach
malyfufek- moje róże do policzków
callmeblondieee- wieczorna pielęgnacja cery
RockGlamPrincess- loki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości