|
|
#3121 | |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XXVII
Co za dziad
Strasznie mnie wkurza takie niepoważne podejście.Cytat:
Po prostu ona chce dobrze ale ma upierdliwy ton i w kółko powtarza to samo. Oczywiście sprzeciwiłam się wszelkim pomysłom, na widok psa w pokoju ostentacyjnie otworzyłam okno mówiąc, że śmierdzi (bo śmierdzi) a w międzyczasie się posprzeczałyśmy.Ale muszę przyznać, że miała kilka niezłych dni ostatnio, pogadałyśmy wtedy z sensem i dowiedziałam się od niej kilku przydatnych rzeczy dot. dzieciaków. A zrzędzę w Barze kiedy mnie wkurza
|
|
|
|
|
#3122 |
|
Zakorzenienie
|
Red, powiedz wreszcie babie, co by się hamowała
![]() a bo maksymalnie brzuch ffciongłam
|
#3123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3124 |
|
Zakorzenienie
|
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#3125 |
|
grozi wypollizowaniem
|
dopsz..doszkoliłam sie i jednak dopsz mofieu ze ballantine's to łiski, szkocka łiski
---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- z tytułu odrózniana łiski od burbonu
|
|
#3126 | ||||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3127 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie trwało tylko kilka tygodni., ale my mamy 4 pietra
|
#3128 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
No teraz to jesteś jak laski z intymnego, które opisują swoje patologiczne związki, a jak wizażanki napiszą "rzuć go", to zaczyna się obrona misiaczka Uczyłam się prawie cały dzień i końca nie widać. ![]() Idę se znów. Ale piękna. Przejrzałam całego bloga w jeden wieczór. Polecam od razu kliknąć w "make up looks" po prawej. |
|
|
|
|
#3129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3130 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja kce taki kształt brwiuf ![]() ale jak sie przygladam to jej jakos dzifnie rosnom....tak w dół ja mam zupełnie inaczej ![]() :confused :
|
|
|
#3131 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3132 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
U nas grzeją cały rok Znaczy mogę se zakręcić kaloryfer, ale jak mam kaprys to mogę grzać w sierpniu na przykład ![]() Cytat:
), to oprycznie bardzo by zgrubły Cytat:
Cytat:
)Cytat:
Jeden z najbliższych kumpli tż-ta chodził z nią do szkoły i ona intensywnie go podrywała. A on ją równie intensywnie zlewał ![]() pisaj, pisaj Byłam dziś w robocie w wychodku. I trochę się zamyśliłam. W pewnym momencie zastanowiło mnie czego te spodnie tak ciężko mi z zada schodzą Dopiero jak już zeszły zajarzyłam,że może prościej by było, gdybym je wcześniej rozpięła
|
|
#3133 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
i kazdy burbon jest łisky a nie kazda whiski burbonem... wiec własciwie powiedzenie to nie jest łiski tylko burbon jest z letka bez sensu hehe ![]() a czy to sie inaczej wymawia? ![]() ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- eeeee...z tego co kojarze to masz wszystko lepsze niz ta laska , kwestia makijarzu mysleu ...w sumie tylko usta ogromne trudno zrobic jak sie nie ma
|
|
|
#3134 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
przypomniało mi, jak kuleżanka opowaidała, że wróciła kiedyś z imprezy ostro zawiana i żeby nie obudzić starszych pijackim tupaniem postanowiła ściągnąć buty przed drzwiami do domu. Usiadła na schodach i ściąga kozaki... ściąga... ściąga kilkanaście minut... i dopiero ją olśniło, że musi suwak rozpiąć
|
|
#3135 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja nie zauważyłam
|
|
#3136 |
|
Zakorzenienie
|
pocieszaj mnie
![]() no właśnie nie mam się kogo spytać ile to trwa w wieżowcu, tylko TŻ słyszał jak baby w warzywniaku gadały i jedna ponoć powiedziała że u niej miały być 3 miesiące a było 5 tylko nie wiem czy o cały blok chodzi czy o klatkę mam nadzieję, ze o blok bo jak się spod moich okien wyniosą to już będzie ok ![]() Też się teraz czuję jakbym na studia wróciła tylko teraz przynajmniej za tłumaczenie kasę dostanę, na studiach to dla idei robiłam ![]() Głodna jestem
|
|
|
|
#3137 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
)zrobiłam se dukanowe żelki-kwachotki ścielę wyrko i idę na Hancocka (nadrabiamy, bo przegapiliśmy w tivi, a dobry film jest)
|
|
|
#3138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a moja druga kuleżanka jak po pijaku z disko wracałą, to postanowiła, że wlezie przez balkon i próbowała się po pnączu winogrona na balkon wgramolić ![]() z mega wypasionych makijazy, to emejzing ma laska, co ją kiedyś Bella na fb linkowała ![]() http://helenaisred.blogspot.com/
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-05-06 o 21:10 |
|
|
|
|
#3139 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może zęby sobie poprawiła. Cytat:
![]() A widziałaś takie małe czerwone światełko? Kadzidłem pachniało? I Ty mnie nie czytasz!!! Mogę być całkiem nieodpowiedzialna!!! Cytat:
Byłam dziś z Guciem w takim sklepie na "H" gdzie są Comme des Garconsy i wąchałam takie coś (Etat Libre) na kyórym był narysowany różowy fiucik z jajkami- ALE SYF!!!!! zbrzydziło mnie, jak nigdy żaden zapach! Dałam W. bloterek do powąchania- "No co, typowy ogór w dawnym stylu"
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2011-05-06 o 21:11 |
|||
|
|
|
#3140 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak w sierpniu? Może Ty piekarnik włączasz, a nie kaloryfer ![]() Cytat:
![]() Cytat:
- 1 czy 2 góra czy miechy Cytat:
po raz kolejny zresztą ) i nie mogła sobie kozaczka odsunąć i tak się siłowała z nim, siedząc na podłodze w przedpokoju, że aż jej mama się obudziła, wyszła do niej i powiedziała "Daj Pijaku tego buta" i jej pomogła zdjąć bucika Jak mi to opowiedziała to potem nie wiedziałam czy jej jeszcze jakieś wyjście kiedyś proponować gdzieś na piwo No chyba, że bez butów, by poszła
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#3141 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ju-to sławetne wydzielinki obniuszyłaś ..mnie nie było dane..ale jakos nie załuje//choc ciekawa jestem
|
|
|
#3142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tarzanka
|
|
|
|
#3143 |
|
grozi wypollizowaniem
|
moj kolega po pijaku tez chcial wrócic przez balkon..ale mu sie strony pomyliły
i zaczał wdrapywac sie po okienkach klatki schodowej...jak stwierdził ze to juz jego balkon to zaczał sie tłuc zeby go dziewczyna wpusiła
|
|
#3144 | ||
|
Nindżopesz
|
A nie wiem
![]() Cytat:
ad. 2 e, nie w moim guście. BTW, chyba idę jutro do Tesco kupić se ten wielki kapelutek. Cytat:
ad. 2 ja czytałam sen i mnie rozśmieszył, niczego niestosownego się nie dopatrzyłam
|
||
|
|
|
#3145 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzucę Wam trchę natury dla relaksu
|
#3146 |
|
Nindżopesz
|
Rudzieł
Zazdroszczę obiektywu o ile te rozmycia to jego zasługa. ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- A w temacie odchudzania - idealne nogi i tyłek z Szafy https://wizaz.pl/szafa/wieszak_widok.php?wid=26211 Ciekawam jak Wam się podobają.
|
|
|
|
#3147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja z moim wzrokiem nie mogę niestety ostrzyc ręcznie
|
|
#3148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tyłek w góry beznadziejnie zmaślony przez te spodnie
|
|
#3149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-05-06 o 21:47 |
|
|
|
|
#3150 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:50.

Strasznie mnie wkurza takie niepoważne podejście.
No tak już zaczynam myśleć
.

zaczeła sie jakkis mies temu-ciagle sie psuł kabelek wodny od piecyka...co kilka dni nowy przeciekał..nie dawało mi to spokoju...w koncu wczoraj słysze cos syczy...a tu kabelek znowu przecieka..co najlepsze przecieka wrzatkiem (kabelek z zimną wodą)
wkładam łeb pod piec sprawdzic ki chuj....a tam sie cos swieci 

(nadrabiamy, bo przegapiliśmy w tivi, a dobry film jest)