|
|
#391 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki - część XI
Cytat:
Czyli biegnij najwolniej jak potrafisz ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Jakie pędzle?
|
|
#392 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a co do biegania... pobiłam mój rekord na bieżni całe 55 minut a pamietam, ze zaczynałam od 20 i ledwo żyłam... chyba napije się winka jeszcze przed urodzinową imprezką![]()
"Motywacja jest tym co pozwala Ci zacząć. Nawyk jest tym co pozwala Ci wytrwać." dietetyk, kucharz, nieuleczalna kociara, początkująca biegaczka, fascynatka siłowni i treningu funkcjonalnego Edytowane przez MyLastHope Czas edycji: 2011-05-06 o 16:44 |
|
|
|
|
#393 |
|
Zakorzenienie
|
Jaka oferta pracy!!!!
http://www.pracuj.pl/praca/ambasador...oferta,2037059
|
#394 |
|
Nie depcze krokusów
|
yyy... co to za oferta?
|
|
#395 |
|
Zakorzenienie
|
3 miesięczna podróż do Rio de Janeiro, Nowego Jorku i Sydney za 30 000zł brutto :O Tylko trzeba zrobić video list motywacyjny
|
#396 |
|
Zakorzenienie
|
Niniejszym informuję, iż udało mi się w końcu odzyskać moje pieniądze od feralnego feeri peel
Ktoś chętny na piwo/kawę we wtorek?
|
#397 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla mnie sama myśl brzmi zabójczo, albo co najmniej zwalająco z nóg ![]() Chyba przegapiłam newsa, że gg jest w związku TO nowy związek, czy tzw. odgrzewany kotlet? ![]() Cytat:
![]() mmmmm, przez cały przyszły tydzień jest ta zniżka studencka w Levisie? Btw. myślicie, że patrzą na wiek studenta, czy liczy się tylko okazanie legitki? ![]() Nie wiecie może, czy ktoś ma wolny pokój, ewentualnie miejsce w pokoju, które udostępniłby na miesiąc fajnemu facetowi? (za rozsądną opłatą af kors) Przyjeżdża mój ziomek do KR w poszukiwaniu pracy i szukam mu lokum. Super inteligentny, wysoki, towarzyski będzie stanowił wartość dodaną każdego mieszkania
|
|
|
#398 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
Ja do moich dwóch do cieni i jednego do pudru/różu kupilam jeden do różu, jeden do rozcierania cieni i do eyelinera
|
|
#399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nicRu - jaki wspaniały życiorys! ![]() Ja muszę powalczyć trochę ze szwedzkimi rodzajami rzeczownika, bo nigdy nie zetknęłam się z rodzajem wspólnym i muszę go przełknąć
|
|
|
|
|
#400 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zakładka to tak max 100dł 40szer. inaczej wyjdzie lać możesz mi to przemalować, będzie szybciej ![]() A dlaczego ty mi chcesz wieś robić, coś przeoczyłam? ^^ Cytat:
Więcej info poproszę, mój TŻ kocha rugby Może być na PW, żeby dziewczyn nie zanudzać
|
||
|
|
|
#401 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak dla mnie wodka+energy drink smakuje super jednak odradzam, serducho czesto po kilku takich drinkach wali jakby mialo mi zaraz wyskoczyc
![]() Ps. ale kusisz tym kolega ![]() Ktora mowila cos o kawie/piwie we wtorek? Moze watek w klubie?
|
|
|
|
#402 |
|
Zakorzenienie
|
Energy drink z wódką to niebezpieczna mieszanka. Mój kolega w taki sposób załatwił sobie serducho i miał zawał w wieku 28 lat...
|
#403 |
|
Zakorzenienie
|
Tak przeglądam klub i myślę sobie, co by dziewczyny :
kamakrk - zegarkowe kasiencja - majtasowe blairwitch - bizu-pierdołkowe - napisaly do Shri albo ecrulo, żeby usunąć te wątki ? Któraś jeszcze już zamknęła zamówienie ?
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#404 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
![]() Rejected - prężąc się jak nimfa Zakładkę bym chciała w tym guście: http://i17.photobucket.com/albums/b8...e/zakladka.png
|
|
|
|
|
#405 |
|
Zakorzenienie
|
Shiru (rocznik 1989) - polska biznesswomen, właścicielka międzynarodowej sieci restauracji DropFood, obecnie jedna z najbogatszych kobiet na świecie.
Życiorys Shiru studiowała kulturoznawstwo na Uniwersytecie Jagiellońskim w Krakowie. Magistrem została już po 4 latach, wykazując się ponadprzeciętną wiedzą z zakresu kultury i mediów. W trakcie studiów zainteresowała się poglądami freegan na temat globalnego marnotrawstwa jedzenia i sposobami zapobiegania temu zjawisku. W 2019 r. podpisała umowę przejęcia od sieci hipermarketów żywności, która nigdy nie trafia na półki sklepowe. Zafascynowana historią perkusisty z Florydy Sama Oaksa postanowiła otworzyć cztery punkty freegańskie z szybkimi i tanimi przekąskami w centrum Krakowa. Dziś ma podpisane umowy z największymi sieciami hipermarketów oraz ponad 3 miliony punktów z freegańskim jedzeniem na całym świecie. Ciekawostki Świetnie gotuje, podobno jako studentka potrafił przyrządzić wykwintną potrawę, mając w lodówce niewiele poza światłem. Będąc krakowskim żakiem, dodatkowo zapisała się na kurs gotowania. Lubi podróże i kuchnie świata. Życie prywatne Mąż - Kameruńczyk Nnodg. Byłam w domu, nawiozłam pierogów, a babcia zrobiła bułki z serem
|
#406 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Słyszałam "piwo"?
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#407 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam maila z informacją o badaniach psycholingwistycznych... Wie ktoś coś? Cholerka?
|
#408 |
|
Copyraptor
|
Znaczy jakie info konkretnie?
|
|
|
|
#409 |
|
Zakorzenienie
|
Jakiś koleś napisał, że jest doktorantem i robi badania i żeby napisać mu maila, jeśli się chce wziąć udział i wtedy się umówi.
|
#410 |
|
Nie depcze krokusów
|
ohoho, rwanie na doktorat
|
|
#411 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
a to takie badanie z podłączaniem elektrod? Bo takie dostałam dziś.
|
|
|
|
|
#412 |
|
Zakorzenienie
|
Tak
To właśnie takie
|
#413 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałabym kupić mamie na Dzień Matki jakiś mały zestaw podstawowych pędzelków, ale trochę późno się obudziłam. Ecotoolsy nie są aktualnie dostępne w iHerbie, zresztą i tak by w <3 tygodnie nie doszło. Na ebayu wszyscy sprzedawcy tych pędzli są z Azji i wysyłka ok. 24 dni to też za długo... Zostaje chyba elf?
EDIT: Baby, wypowiedzcie się w Klubie a propos kwestii napisanej na czerwono w wątku "Nie chcę mówić..."
Tak właśnie. Edytowane przez ola_gie Czas edycji: 2011-05-06 o 21:54 |
|
|
|
#414 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Granatowo ale piękne zdjęcia
Cytat:
W dniach 11-13 maja http://www.facebook.com/notes/levis-...07668619267636 Cytat:
![]() Cytat:
myślę, że nie patrzą na wiek Wynajęłabym drugie łóżko, ale nie wiem co na to K. Cytat:
Przypomniało mi się, że była kiedyś na jakimś badaniu w Instytucie Psychologii, kazali mi grać w jakies gry i zapłacili 50zł Cholerko nie ma teraz czegoś takiego? ![]() Cytat:
![]() Akurat pędzli nam przyszło dużo za dużo
|
|
#415 | |||
|
Pani Buka
|
a właśnie, na jakim etapie jest wyprzedawanie elfa?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no właśnie mnie tez jakoś to umknęło ![]() a właśnie, gg, masz dla mnie ten pędzelek? ![]() myślisz że wystarczy? też o tym myślałam, tylko chyba już do wakacji nic nie zdziałam, dopiero po ![]() Cytat:
Shiru, zgłoś wątek do skasowania, a stanik dam Ci we wtorek jak będziesz, ok?
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2011-05-06 o 23:21 |
|||
|
|
|
#416 |
|
Copyraptor
|
6^m, nam o tym nie mówią, my jesteśmy studenci-frajerzy, i możemy za to dostawać jednostki (1 jednostka za 45 minut badania), jak uzbieramy 30, to wymieniają nam to na 20 ects
Shiru, no jak masz ochotę, to się wybierz - te z elektrodami zawsze są fajne
|
|
|
|
#417 |
|
Zakorzenienie
|
Wątek już jest
![]() O właśnie, jakie mamy pędzelki z elfa na sprzedaż? Też bym mamci wzięła
|
#418 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() O jakiej grze mówisz? Podpinam się pod pytanie. Jaki jest status?
|
|
|
#419 |
|
Zakorzenienie
|
To kto organizuje?
Aktualnie nie ma chyba wystawionych żadnych aukcji
|
#420 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry!
![]() Mju i Hula nie maja nic wystawionego-podgladam je bo czekam na pedzelek
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:46.

o matko, przecież ja przy Tobie padnę na tym fitnessie. godzina to dużo, 5 minut biegu bez przerwy to też dużo dla mnie jak na pierwszy raz 
Czyli biegnij najwolniej jak potrafisz 

wodka z red bullem jest zabojcza...ale taka dobra!
i dostałam piękną bieliznę