|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. VIII
Nigdy nie widziałam tych błyszczyków. Może kiedyś się coś jeszcze pojawi z kolorówki
|
|
|
|
#3782 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tutaj jeszcze jedno zdjęcie. Może bardziej odpowiednie. http://torebka .kafeteria.pl/index.php?mode=view&id=16 644 Edytowane przez Aldona12034 Czas edycji: 2011-05-06 o 16:33 |
|
|
|
|
#3783 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3784 |
|
Zadomowienie
|
A żele Luksja się opłaca? Nie mam pojecia po ile są w drogeriach a żel się kończy
![]() Te herbatki są smaczne? jak za 3 zl to mogę się skusić
|
|
#3785 |
|
Rozeznanie
|
wspaniałe były też cienie z Elveney, bardzo chciałabym, aby wróciły
|
|
|
|
#3786 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzis znowu skusilam sie na winogron on jest taki dobry
Nie pamietam dziewczyny po ile zawsze byly czkoladki Belgijskie? bo mi sie wydawalo, ze 3 cos a dzis widzialam cene 1,99 i to nie pisalo ze jakas promocja no chyba ze sie pomylilam i tyle zawsze kosztowaly No i Lasagne jest po 9,99 niby promocja ale mala roznica jak dla mnie wiec sie nie skusilam ale mialam ochotke I jak zawsze granatowa Estella znalazla sie w koszyczku ona jest taka dobra
|
#3787 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny w nowej gazetce beda tabletki z magnezem i żenszeniem, dobre są, godne polecenia bo nie wiem czy kupić
|
|
|
|
#3788 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
Belgijskie były chyba po 2,79 w regularnej ofercie. Na pewno mniej niż 3 zł.
|
|
#3789 |
|
Raczkowanie
|
i jeszcze beda tabletki skrzyp optima, dziewczyny warto je kupic?
|
|
|
|
#3790 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zapoluje na tusz 2000Calorie
super mój ulubiony a poza tym Lactacyd naprawdę polecam nie podrażnia, no Janetka Ryty czy Jeannette Karyta:P się mylic nie może:P zawsze mnie smieszyła ta reklama ale off topic maly:P i do tego chusteczki wiec za 18 zł się opłaca, a małe opakowania są po 200ml![]() A i belgijskie u mnie po 1,99
I AM THE STIG szalona wątróbka jeździ Edytowane przez whenee Czas edycji: 2011-05-06 o 18:52 |
|
|
|
#3791 |
|
Raczkowanie
|
czy te perfumy co beda w biedronce tez warto kupic?
|
|
|
|
#3792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ciekawe czy juz na stale beda po te 1,99 za tyle to mozna czasem kupic
|
|
#3793 |
|
Raczkowanie
|
Kuurrrde belgijskie sa jakos po 2.75 fck buylam dzis po desperadosa na impreze i nie zauwazylam!! aaaaaaa
|
|
|
|
#3794 |
|
Zakorzenienie
|
ja właśnie wróciłam z dronki i jesli ci chodzi o te po 9,99 Lucca Cipriano to właśnie kupiłam sobie złote MY TREASURE.... laski nie wiem jak wy ale ja uważam że to podróba LANCOME TRESOR
![]()
|
#3795 |
|
Raczkowanie
|
ja chyba zbankrutuje po tej urodowej gazetce
muszę kupić tusz, skusze się na lactacyd, prostownica też by sie nowa przydała, ja swoja mam już chyba z 10 lat - serio a kupiłm w netto i kosztowała 34,99 ale służy,grzeje i prostuje do dziś ale nowa by się przydała, ![]() a pewnie i jakieś kremy zakupie do rąk i nóg i jakieś maseczki do twarzy... ech mąż mnie zabije a wkładki kupie sobie te secret (te po 60 szt) dziś kupiłam w dronce podgrzewacze zapachowe, miałam te o zapachu wanilii a dziś kupiłam pomarańcza, miałam je w torebce i torebke cała mi teraz pachnie, a i kupiłam jakąś saszetke zapachową do szafy o zapachu pomarańczy , pięknie teraz pachnie jak otworzę szafę z ciuchami z słodyczy to niestety omijam półki z daleka, bo na diecie jestem ale chętnie czytam co tam polecacie i może się skusze na jakieś małe co nie co
|
#3796 |
|
Zakorzenienie
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;2674929 2]Jak to kury nie mają macicy? Przecież w macicy kury powstaje jajko.
Kura ma jajniki jajowody macicę. [/QUOTE] To się nowych rzeczy dowiaduję... W liceum i na studiach co innego mi mówili Lepiej sprawdź to
|
|
|
|
#3797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
stosuje krem do rak bo takowy posiadam do nóg:P a co, na noc plus skarpetki i stópka jak pupcia niemowlęcia prawie a zastosowałam jeden raz ten z biedronki i noga sucha po nocy na wióro.... a poza tym teraz w Rossie promocja na krem do stóp z Neutro + peeling za 12,50 zł czy 13 szkoda 3 zł u mnie leży nawet nie wiem gdzie...
|
|
#3798 |
|
Zakorzenienie
|
szmyglo a proszę, sprawdzone
http://www.focus.pl/jak-to-dziala/zo...si-jajko/nc/1/
|
|
#3799 |
|
Raczkowanie
|
whenee dzięki w takim razie na kremy nie będe nawet zwracać uwagi
|
#3800 |
|
Zakorzenienie
|
Konkretnie jest to część maciczna jajowodu-nie macica jako taka. Focus to pismo popularnonaukowe i stara się wszystko przekazać prościej
![]() Ale koniec tego offtopu-czekoladki belgijskie całkiem smaczne, ale nie zachwycają. Za to bardzo lubie biedronkowy ketchup
Edytowane przez szmyglo Czas edycji: 2011-05-06 o 20:28 Powód: dopisek |
|
|
|
#3801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A a której B. we Wro znalazłaś te praliny, bo ja bym z chęcią skorzystała także;D? Sorki przegapilam odp z poprzedniej str;D Edytowane przez kwiatuszek160 Czas edycji: 2011-05-06 o 20:40 |
|
|
|
|
#3802 |
|
Konto usunięte
|
u Was też nie ma już kawy Nescafe?
miała być od 5. do 8. maja, ja widziałam ją już 2., ale nie miałam kasy, a teraz nie mogę znaleźć z swojej B. |
|
|
|
#3803 | |
|
Zakorzenienie
|
znajdź ich skład w necie i porównaj z innymi, podobnymi tabletkami
![]() Cytat:
aaa i jeszcze mam pytanko Twój mąż pracuje w biedrze, to Ciebie zapytam kiedy pojawiają się w biedronkach te kosmetyki? może Twój mąż będzie wiedział wcześniej, jakie kolory podkładów będą w ofercie
|
|
|
#3804 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem co tam jeszcze powinno byc z gazetki.... niby wg gazetki micelki po 4,99 a w dronce u mnie cena na nich 2,99..... nie rozumiem czemu tak......a z kosmetykami różnie bywa, czasem na 2 dni przed dniem w którym się pojawiają w sklepie, czasem w nocy przed także różnie jest...... co do kolorów to pewnie będzie wiedział wcześniej tym bardziej że od poniedziałku nocki zaczyna i będzie rozpakowywał towar.... będe miała na uwadze zeby mu powiedzieć, niech looknie w sumie ja jestem zainteresowana tylko tuszem choć się nad nim zastanawiam..... noszę soczewki i boję się jakiejś reakcji alergicznej..... ![]() i chodzi po mnie ta suszarka do włosów...... bo moja ma juz swoje lata i zaczyna cos w niej szwankować (też dronkowa...), może się skusze
|
|
#3806 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale czy cokolwiek działają? Trudno powiedzieć ![]() Cytat:
![]() A co do belgijskiej czekolady- 2,49 kosztowała/kosztuje ![]() Czekolada z ryżem podrożała
|
||
|
|
|
#3807 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie też się bardzo zdziwiłam.....
ale jak byłam poprzednim razem to były wszystkie że tak powiem kolory a wczoraj tylko te biało-niebieskie... mogłam spojrzeć czy im sie data nie kończy i dlatego taka cena..... no nic, może się dzisiaj po parówki wybiorę to spojrzę (o ile nie zapomnę...)
|
#3808 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie właśnie też miałam Wam zwrócic uwagę na cenę żelu do mycia twarzy. U mnie te żele są już od poprzedniej gazetki w stałej ofercie, wszystkie rodzaje i zawsze są po 3,99. A w gazetce po 4,99 więc dla mnie żadna rewelacja.
A z gazetki na pewno zapoluję na tusz do rzęs, torby ekologiczne, maseczki w saszetkch i zastanowię się nad tym pudrem lub podkładem w zależności jakie kolory będą
|
|
|
|
#3809 |
|
Raczkowanie
|
Co do tej prostownicy...
Miałam już kiedyś biedronkową i właśnie z tym kablem obracanym. Wszystko było ok, dopóki przez ten ruszający się kabel wysiadły korki w domu:/ Także ta jedna rzecz mnie jeszcze zastanawia przed zakupem...
|
#3810 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Pod tym linkiem jak powstaje jajo i macica kury na obrazku ![]() http://www.focus.pl/jak-to-dziala/zo...si-jajko/nc/1/ Edytowane przez 019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6 Czas edycji: 2011-05-07 o 09:27 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.

Nie pamietam dziewczyny po ile zawsze byly czkoladki Belgijskie? bo mi sie wydawalo, ze 3 cos a dzis widzialam cene 1,99 i to nie pisalo ze jakas promocja no chyba ze sie pomylilam i tyle zawsze kosztowaly

A jak są ciepłe i to nadzienie w środku się tak rozpływa, to mmmmmm! Niebo w gębie po prostu...
miała być od 5. do 8. maja, ja widziałam ją już 2., ale nie miałam kasy, a teraz nie mogę znaleźć z swojej B.