Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2011 - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-06, 23:55   #451
aa2
Zakorzenienie

Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
No , nie wiem. Jak skopiowałam, to takie surowe mi wyszło. Zaraz Ci dopisze Filipa, a Ty proszę w zamian zerknij jak lista wygląda, bo u mnie nie wszystko widać i robiłam częściowo w ciemno
ja widze te znaczki i kolory
a w wolnej chwili bym jeszcze pousuwała osoby które w tamtej czesci sie w ogóle nie odzywały i w tej tez ich nie ma, bo strasznie nas tam na tej liscie duzo a chyba z 10-15 osób już z dwa watki sie nie pokazały jak myslisz?
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 23:57   #452
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato
Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2

Cytat:
No , nie wiem. Jak skopiowałam, to takie surowe mi wyszło. Zaraz Ci dopisze Filipa, a Ty proszę w zamian zerknij jak lista wygląda, bo u mnie nie wszystko widać i robiłam częściowo w ciemno
Super, są kolorki

A ja Ci chyba jeszcze synka nie gratulowałam, więc witam po niebieskiej stronie

Idę się położę bo mały kopie a ostatnio to rarytasik
KOLOROWYCH

---------- Dopisano o 00:57 ---------- Poprzedni post napisano o 00:56 ----------

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
ja widze te znaczki i kolory
a w wolnej chwili bym jeszcze pousuwała osoby które w tamtej czesci sie w ogóle nie odzywały i w tej tez ich nie ma, bo strasznie nas tam na tej liscie duzo a chyba z 10-15 osób już z dwa watki sie nie pokazały jak myslisz?
To niech Agnyska spać idzie bo to już pora na spanie a jutro jej w grupie pomożemy żeby łatwiej miała, sio do łóżek

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 00:03   #453
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Super, są kolorki

A ja Ci chyba jeszcze synka nie gratulowałam, więc witam po niebieskiej stronie

Idę się położę bo mały kopie a ostatnio to rarytasik
KOLOROWYCH

---------- Dopisano o 00:57 ---------- Poprzedni post napisano o 00:56 ----------

To niech Agnyska spać idzie bo to już pora na spanie a jutro jej w grupie pomożemy żeby łatwiej miała, sio do łóżek
no oczywiście ze pomożemy
no tez chyba pójde sie za chwile położyc, choć czekam na męza az skończy grac, a w ogóle mam czkawkę i mni ewkurza
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 00:07   #454
agnyska81
Zakorzenienie

Posprawdzałam te babki, których nicki dawno się pojawiły (według mnie) i się zdziwiłam, bo raptem ze 4 wypadły z listy. Zdziwiłam się jeszcze, bo na liście są osoby, których wydawało mi się, dawno nie widziałam, a tymczasem pisały wiadomości w poprzednim wątku (Brida, lewaloff - wtedy do niej napisałam, ale bez odpowiedzi, katevalley, Grennie, blawatek88, AaniaA, Tenaya24, zlota jagoda - nawet nie tak dużo tych dziewczyn).

A teraz niech mnie ktoś kopnie, bo mi się nie chce iść do łazienki umyć A umyć muszę się koniecznie, bo mam na twarzy tapetę - wyszłam dziś do ludzi (biblioteka), to musiałam się zaszpachlować

Aa2, to ciekawe, dziś (wczoraj raczej) też zaliczyłam kilka razy czkawkę. Od dziecka mam tak, że jak już mnie czkawka złapie, to nie ma bata, powtarza się kilka-kilkanaście razy tego samego dnia Mama i babcia mówiły, że jak byłam mała, to czasem cały dzień mnie męczyła bez przerw praktycznie

Joga z rana jak śmietana.

Edytowane przez agnyska81
Czas edycji: 2011-05-07 o 00:10
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 06:18   #455
81gosia
Zadomowienie

Witam o poranku
Mam na imię Dominisia ale mama mówi na mnie "Paszczak" bo ciągle bym coś jadła: mleczko, śpioszki. Tatę też czasem podgryzam, ale on mleka nie daje 17.10.2011 ważyłam 3600gr - teraz trochę schudłam. No wiecie kobieta od samego początku musi dbać o linię Mierzyłam 54 cm.
81gosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 06:50   #456
golgie
Zakorzenienie

GG do golgie

witam równieżAle ładną pogodę mam za oknem, chyba dziś z małżem zrobimy grilla w ogródku

Moja fragrantica

WYMIANA
golgie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 07:09   #457
SONIA004
Zadomowienie

Hej dziewczynki!! No nareszcie piękna pogoda się szykuje. Życzę Wam wszystkim udanego weekendu
Cytat:
Napisane przez bruma Pokaż wiadomość
Dobre "chudzinka" Ta chudzinka 71 kg waży

Mi lekarz powiedział, że do szkoły rodzenia najlepiej się zapisać po 24tc
"przyganiał kocioł..."..Pop rosiłam wczoraj męża, coby cyknął parę fotek ku pamięci jak brzuszek rośnie... Cały czas mi się wydawało, no że on nawet duży jest...ale zdjęcia obnażyły nagą prawdę...co to kurna jest!! A to prawie 21tc...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_6789 zmniejszony.jpg (73,0 KB, 47 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_6791 zmniejszony.jpg (79,7 KB, 40 załadowań)
SONIA004 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-07, 07:23   #458
Aiszka22
Raczkowanie

Soniu widać okrąglutki brzuszek I to jak najbardziej ciążowy Ale rozumiem Cię, bo też mam kompleks małego brzuszka, a do tego wydaje mi się, że mój jest taki....kwadratowy, jakiś niekształtny:co nfused:

A czujesz ruchy dziecka???

Archinta, Agnyska - to chyba Wy pisałyście o tych "malinkach" na piersiach?? A już myślałam, że jestem sama! Spojrzałam ostatnio w lustro i się przeraziłam - wyglądało jakbym miała takie czerwone placki wkoło brodawek. Zaczęłam się przyglądać i wydaje mi się, że to niestety rozstępy i popękane naczynka Ale ja mam ogólnie skórę wrażliwą i naczynkową na całym ciele, więc mogłam się tego spodziewać. A rozstępy są ze mną od okresu dojrzewania, na piersiach właśnie i na biodrach

Edytowane przez Aiszka22
Czas edycji: 2011-05-07 o 07:30
Aiszka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 07:23   #459
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Hahaha małgosia nam zniknęła bo się bujała na fotelu
Uroczo i miło ze strony tż. Szkoda że u mnie się nie zmieści taki fotel. Będe najwyżej chodziła do przyjaciólki się pobujać skoro działa
chyba fotel na mnie usupiająco działa
Cytat:
Napisane przez kellysss Pokaż wiadomość
o własnie a moj tz tez mi ostatnio cos wpominal o fotelu bujanym
czy bym nie chciala (ze bede miala do karmienia dzidziola)
Wklej moze fotke jak ten twoj wyglada i myslisz ze bedzie mozna na nim karmic..?
I piszesz ze Cie kregosup nie boli a ja wlasnie cierpie ostatnio na bole kregosupa..
Chyba pomyslimy powazniej o bujaku...
myśle że jest twardy i dobrze komponuje się z kręgosłupem, zawsze siadałam na miękkich i widze nie mam oparcia na dolną cześć kręgosłupa, a w bujaka właśnie jest to oparcie.
Wypróbuje jeszcze kilka dni to powiem czy na serio, bo wczoraj położyłam się spać i już wogóle mnie nie bolał, a teraz siadłam na sofie to już czuję kucie w krzyżu
a fotel o TAKI ale gdzie u sklepie kupił nie na allegro
Cytat:
Napisane przez golgie Pokaż wiadomość
witam równieżAle ładną pogodę mam za oknem, chyba dziś z małżem zrobimy grilla w ogródku
jezuu, a u nas deszcz i 4 stopnie
w co tu się ubrać, a miało być 15! Moje plany poszły w pi%%^^ i została dupa blada

Cytat:
Napisane przez SONIA004 Pokaż wiadomość
"przyganiał kocioł..."..Pop rosiłam wczoraj męża, coby cyknął parę fotek ku pamięci jak brzuszek rośnie... Cały czas mi się wydawało, no że on nawet duży jest...ale zdjęcia obnażyły nagą prawdę...co to kurna jest!! A to prawie 21tc...
Jak Ci w pewnym momencie wystrzeli to zatęsknisz do małego

w nocy obudził mnie okropny ból ucha, i to tam w środku, nie mogłam głową przekręcić na boki wstałam pochodziła, połozyłam na płasko z wacikiem w uchu , ale czuję lekkie kłucie i już mnie ćmi, więc ból głowy gwarantowany jadę do szkoły jak się nie poprawi to pojadę na IP bo gdzie ja znajdę dziś laryngologa w mojej mieścinie... eh
Mam nadzieje że to nie zapalenia ..

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami

Edytowane przez MalgosiaM8
Czas edycji: 2011-05-07 o 07:25
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 07:26   #460
MAGiALENA
Zakorzenienie

hello!
ale beznadziejna pogoda!

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 07:32   #461
Aiszka22
Raczkowanie

A w Trójmieście piękna pogoda I śliczne, błękitne niebo. Ale to niestety nie zmienia faktu, że i tak nie mam się w co ubrać

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-07, 07:34   #462
spray
KWC

Cytat:
Hej dziewczynki!! No nareszcie piękna pogoda się szykuje. Życzę Wam wszystkim udanego weekendu

Jak sobie wpiszesz w google 21tc w grafice to się pokazuje sporo fotek z taką wielkością brzuszka jak Twoja. Więc tak ma być Masz mocne mięśnie i to dobrze, bo po porodzie szybko wrócisz do szczupłej figury. Poza tym większy brzuch - większe obciążenie dla kręgosłupa. Ja jestem w 21tc2d i wczoraj nie mogłam wytrzymać godziny łażenia po markecie, myślałam, że mi plecy pękną, a brzuch też mam raczej mało okazały. Jak pomyślę co to będzie w 8-9 miesiącu to mnie zgroza ogarnia!

aha, w tym Tesco, w ciągu godziny widziałam 3 inne ciężarówy - mówię Wam, będzie wyż demograficzny!
spray jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 07:36   #463
81gosia
Zadomowienie

ja mam podobny do tego, tylko wszystkie te drążki są okrągłe a nie o przekroju prostokątnym - co do karmienia w nim nie jestem przekonana
http://allegro.pl/fotel-bujany-wypla...587946127.html

ale za rok może kupię na taras taki
http://allegro.pl/fotel-bujany-krzes...581623102.html

czy to możliwe żeby po tym żelazie kręciło mi się w głowie?
muszę zaraz wyjść z domu i cały dzień mam za kierownicą - trochę się boję

Na szczęście u nas dużo słonka, ale w cieniu temp 8,5*C
Wysyłam słonko też tam gdzie go nie ma, oby deszcz i chmury szybko zniknęły
Mam na imię Dominisia ale mama mówi na mnie "Paszczak" bo ciągle bym coś jadła: mleczko, śpioszki. Tatę też czasem podgryzam, ale on mleka nie daje 17.10.2011 ważyłam 3600gr - teraz trochę schudłam. No wiecie kobieta od samego początku musi dbać o linię Mierzyłam 54 cm.
81gosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 07:36   #464
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aiszka22 Pokaż wiadomość
A w Trójmieście piękna pogoda I śliczne, błękitne niebo.
zazdraszczam...
Cytat:
Ale to niestety nie zmienia faktu, że i tak nie mam się w co ubrać
ja też nie miałam, do wczoraj. mama kupiła mi nowe: bluzkę, spodnie; a ja sama kupiłam używane: sweter, bluzkę, tunikę.

Stary 2011-05-07, 07:40   #465
bianeczkaa
Zakorzenienie

o jaa... wczoraj zjadłam jabłko przed snem. Jak się dzisdzia przebudziła to normalnie szalała jak wariat. a w nocy tak mnie kopnęła, że aż się obudziłam, chyba ćwiczyła kopniaki z obrotu, jak Chack Noris

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-07, 07:40   #466
Tenaya24
Rozeznanie

Cytat:
Posprawdzałam te babki, których nicki dawno się pojawiły (według mnie) i się zdziwiłam, bo raptem ze 4 wypadły z listy. Zdziwiłam się jeszcze, bo na liście są osoby, których wydawało mi się, dawno nie widziałam, a tymczasem pisały wiadomości w poprzednim wątku (Brida, lewaloff - wtedy do niej napisałam, ale bez odpowiedzi, katevalley, Grennie, blawatek88, AaniaA, Tenaya24, zlota jagoda - nawet nie tak dużo tych dziewczyn).

A teraz niech mnie ktoś kopnie, bo mi się nie chce iść do łazienki umyć A umyć muszę się koniecznie, bo mam na twarzy tapetę - wyszłam dziś do ludzi (biblioteka), to musiałam się zaszpachlować

Aa2, to ciekawe, dziś (wczoraj raczej) też zaliczyłam kilka razy czkawkę. Od dziecka mam tak, że jak już mnie czkawka złapie, to nie ma bata, powtarza się kilka-kilkanaście razy tego samego dnia Mama i babcia mówiły, że jak byłam mała, to czasem cały dzień mnie męczyła bez przerw praktycznie
Jestem i ja tylko do ślubu zostały 3 tygodnie i nie mam kiedy się udzielać a piszecie w takim zawrotnym tempie, że nawet nie próbuję nadrabiać zaległości, bo ucierpiałyby na tym przygotowania przedślubne
Kwiecień był obfity w stres o moje Maleństwo. Nie miałam głowy, żeby się udzielać na forum. Teraz jest już lepiej, bo uspokoiło mnie dwóch lekarzy, ale swoje przeżyłam i mimo wszystko ziarno niepewności zasiane zostało i choć jestem spokojniejsza, to i tak podświadomie mnie to męczy i drżę o zdrowie swojej Fasolki trzymajcie za nas kciuki...
Jestem teraz w 17 tygodniu. Brzuszysko mam duże apetyt mi dopisuje-jem wszystko, co wpadnie w moje ręce
Jestem już drugi miesiąc na zwolnieniu lekarskim
No i znam płeć... SYN tż był ze mną na usg kiedy pani doktor powiedziała, że właśnie było widać płeć, a mój tż taki dumny, powiedział, że on tak myślał, że to siurek i że zobaczył go już wcześniej
W ogóle jak patrzyłam na tż w trakcie usg, to byłam szczęśliwa bo na jego twarzy też malowało się szczęście i radość i takie wielkie "wow" był pod wrażeniem
Ja byłam pewna że to będzie dziewczynka, a tż odwrotnie, że chłopiec i później mówił mi taki dumny,że wiedział co zrobił
To badanie było robione w 13/14 tygodniu, więc niekoniecznie to był siurek, tak przynajmniej wyczytałam.
Mam wrażenie, że czuję ruchy, ale tylko wtedy jak leżę na plecach i trzymam dłoń na podbrzuszu. Są bardzo delikatne ale wcześniej tego nie czułam więc to chyba to

Tenaya24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 07:44   #467
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:

trzeba się było gazowanego napić, wydęcie murowane

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2011-05-07, 07:44   #468
SONIA004
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez spray Pokaż wiadomość
Jak sobie wpiszesz w google 21tc w grafice to się pokazuje sporo fotek z taką wielkością brzuszka jak Twoja. Więc tak ma być Masz mocne mięśnie i to dobrze, bo po porodzie szybko wrócisz do szczupłej figury. Poza tym większy brzuch - większe obciążenie dla kręgosłupa. Ja jestem w 21tc2d i wczoraj nie mogłam wytrzymać godziny łażenia po markecie, myślałam, że mi plecy pękną, a brzuch też mam raczej mało okazały. Jak pomyślę co to będzie w 8-9 miesiącu to mnie zgroza ogarnia!

aha, w tym Tesco, w ciągu godziny widziałam 3 inne ciężarówy - mówię Wam, będzie wyż demograficzny!

Aaaaaaa to nie wiedziałam , że to od mięśni brzucha...fakt, kiedyś dużo ćwiczyłam i zawsze mogłam się pochwalić umięśnionym, szczupłym brzuchem... z tym, że ja już przytyłam 6kg!! a wszystko poszło w uda i tyłek więc ze zrzucaniem wagi może być różnie...ale tym to się będę martwić za rok
SONIA004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 07:47   #469
Aiszka22
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Tenaya24 Pokaż wiadomość
Jestem i ja tylko do ślubu zostały 3 tygodnie i nie mam kiedy się udzielać a piszecie w takim zawrotnym tempie, że nawet nie próbuję nadrabiać zaległości, bo ucierpiałyby na tym przygotowania przedślubne
Kwiecień był obfity w stres o moje Maleństwo. Nie miałam głowy, żeby się udzielać na forum. Teraz jest już lepiej, bo uspokoiło mnie dwóch lekarzy, ale swoje przeżyłam i mimo wszystko ziarno niepewności zasiane zostało i choć jestem spokojniejsza, to i tak podświadomie mnie to męczy i drżę o zdrowie swojej Fasolki trzymajcie za nas kciuki...
Jestem teraz w 17 tygodniu. Brzuszysko mam duże apetyt mi dopisuje-jem wszystko, co wpadnie w moje ręce
No i znam płeć... SYN tż był ze mną na usg kiedy pani doktor powiedziała, że właśnie było widać płeć, a mój tż taki dumny, powiedział, że on tak myślał, że to siurek i że zobaczył go już wcześniej
W ogóle jak patrzyłam na tż w trakcie usg, to byłam szczęśliwa bo na jego twarzy też malowało się szczęście i radość i takie wielkie "wow" był pod wrażeniem
Ja byłam pewna że to będzie dziewczynka, a tż odwrotnie, że chłopiec i później mówił mi taki dumny,że wiedział co zrobił
To badanie było robione w 13/14 tygodniu, więc niekoniecznie to był siurek, tak przynajmniej wyczytałam.
Mam wrażenie, że czuję ruchy, ale tylko wtedy jak leżę na plecach i trzymam dłoń na podbrzuszu. Są bardzo delikatne ale wcześniej tego nie czułam więc to chyba to
O kurcze, kolejny chłopak! Gratulacje

A co się działo z maleństwem, że się tak nastresowaliście? (Przepraszam za nieuwagę jeśli już kiedyś pisałaś, ale nie pamiętam..) w każdym razie trzymam mocno kciuki za Was

A ja jutro rozpoczynam 17 tydzień
Stary 2011-05-07, 07:52   #470
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez archinta Pokaż wiadomość
po takiej dyplomacji to ciekawe po ilu latach się pojawi?
Ale racja- wiele osób chodzi do lekarzy z takimi odstępami czasu,ze się dziwą ,ze coś się ciągnie i ciągnie
babka się mocno wystraszyła więc przyjdzie

---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ----------

Dzisiaj skończyłam 18 tydzień i zaczęłam 5 miesiąc

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2011-05-07, 07:58   #471
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
No i znam płeć... SYN
gratulacje!

wczoraj na USG lekarz potwierdził, że mamy synka.
a oto Kacper Adam.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg skanowanie0001.jpg (27,1 KB, 56 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg skanowanie0002.jpg (33,4 KB, 43 załadowań)

Stary 2011-05-07, 08:13   #472
indygo79
Zadomowienie

GG do indygo79

witam sobotnio

Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605 Pokaż wiadomość
kasia, danika - dziękuję

DzastaW - no cóż, rozumiem Cię całkowicie! Wiem co to znaczy nie mieć kasy na coś i być zależnym od rodziców (u mnie teściów), którzy i owszem pomogą, ale jak będzie po ich. Ale zobacz - póki co to tylko ślub cywilny, obrączki wg mnie nie będą aż tak ważne (jak te poświecone przez kapłana) tylko raczej formalnością. Wiec może bierzcie te co Wam dają i tak jak pisała cotka - później ewentualnie jak uzbieracie sobie kasę kupicie sobie nowe na kościelny.
Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
a dla mnie obrączki ze ślubu cywilnego są tak samo ważne jak z kościelnego. Może niech przerobią je sobie?
no właśnie my braliśmy cywilny i kościelny, bo w pierwszym terminie kościelnego miałam żałobę po mamie. kościelny był rok później. i tak naparwdę to obchodzimy rocznicę ślubu cywilnego i od tego dnia jesteśmy małżeństwem i np ja nie wyobrażam sobie przetopienia obrączek. to był najważniejszy dzień w życiu, ślub kościelny uzupełnił, wypełnił nasze bycie razem. ale np nie obchodziłabym tylko rocznicy kościelnego, bo to o rok mniejszy staż.
ja też mam płaskie obrączki - mierzyłam wiele, te okazały się najwygodniejsze do ręki i wcale nie są masywne.

Cytat:
A zapomniałam wam opowiedzieć
Byłam dzisiaj z mamą u gina. Ona była po receptę a ja czekałam no i przyszła taka babka starsza no i opowiada, że była rok temu, cośtam miała i kazał jej lekarz przyjść za miesiac. Ona przychodzi po roku. Wyszła z gabinetu i lamentuje, że coś jest nie tak, dostała globulki, ma przyjść za tydzień i w ogóle jak to możliwe. No i mnie zdenerwowała i ją przy tych wszystkich babach zjechałam Powiedziałam jej że co ona sobie myślała, że przeciągnęła to wszystko przez rok to czego się spodziewała i że trzeba było myśleć o tym wcześniej a nie teraz się dziwić. A ona że myślała, że u babć to już nie ma problemu, to ja jej mówię, że wprost przeciwnie, że przecież te części ciała dalej funkcjonują. Babie się głupio zrobiło bo spaliła buraka i uciekła. No co za ciemnota
ja najbardziej lubię jak jakieś babcie, ciotki itp o kimś opowiadają, że zdrowy był poszedł do lekarza i w 3 miesiące umarł bo mu lekarz raka wykrył. no wina lekarza, mógł nie wykrywać

Cytat:
Aga jak swędzi a nie przestanie to mykaj do lekarza, zwracaj na to uwagę , kolzanka z innego watku tez skarżyła sie na swędzenie i ma podejrzenie czegos na ch jak znajde nazwe to napisze, dziś miała sie zgłosić do szpitala , wiec pilnuj tego swedzenia-plisssssss a teraz ide popatrzec na kolorki
Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605 Pokaż wiadomość
nie straszcie! czytałam o tej chorobie, ale tam pisze, że całe ciało, a mnie jakos tak tylko dziś ten brzuch. Mam nadzieję, że to chwilowe i przejdzie, bo chyba bym się zaryczała jakby coś...

cholestaza dopiero w 3 trymestrze się zaczyna, poczytaj dokładnie od którego tygodnia. niby straszne, a moja kumpela miała to przy 3 z 4 swoich dzieci i wszytsko OKI.

Cytat:
nie ja nie
no własnie okropny a cena kosmiczna, a jeszcze był artykuł o Przybylskiej ze ma taki i wszyscy jej zazdroszcza -masakra ja jej współczuje schylania sie do niego a nie..........
kurcze i co z tego ze kosztował ponad 4000? cena to nie wszystko jak widac
sorry ale ten czarny to mi się masakrycznie z trumienką lub karawanem kojarzy. idealny wózek do horroru

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
hello!
ale beznadziejna pogoda!
no właśnie, helooooooooooooł gdzie jest słońce w Lublinie??? przyznać sie która je nam gwizdnęła

no właśnie wróciłam ze spaceru z psem, nie dość, że nie ma słońca to jeszcze przeraźliwie zimno, brrrrrrrrrrrrrrrrrrr. oszlała ta pogoda?

"w pewnym momencie kobieta powinna ustalić ile ma lat. I konsekwentnie się tego trzymać". M.C.

Edytowane przez indygo79
Czas edycji: 2011-05-07 o 08:31
indygo79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 08:32   #473
Ulcia2512
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to Ulcia2512

Uff, nareszcie mam czas zeby sie zameldowac w kolejnej czesci.

Co do ciuszkow wozkow i innych. Zadnego ciuszka jeszcze nie kupilam, mam sporo po Kubie, ale czekam przeze wszystkim na plec. Czy mam nowe spodenki dokupic czy na calego zaszalec w rozach fioletach i sukienusiach. Wozek kupilam juz( ten mikado aston byl moim typem. Duzo znajomych go ma i sa zadowoleni). Jak malenstwo bedzie mialo jakies 3-4 miesiace dostanie lozeczko po Kubie a on "dorosle". Ale jak Kuba byl mniejszy i bylismy w Polsce to spal w bardzo fajnym lozeczku materialowy-turystycznym. Bardzo ladne i stabilne bylo. Mysle czy takiego nie kupic, nawet po to zeby na dole bylo zebym nie latala gora dol.

Wczoraj zaczelismy przygotowania nowego domku na nasza przeprowadzke i zrobilismy sobie grila. I posadzilam pierwsze kwiatki- co mnie plecy bolaly to moje.
Zycze udanego weekendu buzikai

108,6-106-105-104-102,5-101-100.2-99-98,8-97,7-96-95-94-93-92-91-90-89-88-87-86-85-84-83-82-81-80-79-78-77-76-75-74-73-72
Ulcia2512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 08:52   #474
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
gratulacje!

a oto Kacper Adam.
gratulacje świetne zdjęcia

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Cytat:
Napisane przez indygo79 Pokaż wiadomość
witam sobotnio

no właśnie my braliśmy cywilny i kościelny, bo w pierwszym terminie kościelnego miałam żałobę po mamie. kościelny był rok później. i tak naparwdę to obchodzimy rocznicę ślubu cywilnego i od tego dnia jesteśmy małżeństwem i np ja nie wyobrażam sobie przetopienia obrączek. to był najważniejszy dzień w życiu, ślub kościelny uzupełnił, wypełnił nasze bycie razem. ale np nie obchodziłabym tylko rocznicy kościelnego, bo to o rok mniejszy staż.
ja też mam płaskie obrączki - mierzyłam wiele, te okazały się najwygodniejsze do ręki i wcale nie są masywne.

ja najbardziej lubię jak jakieś babcie, ciotki itp o kimś opowiadają, że zdrowy był poszedł do lekarza i w 3 miesiące umarł bo mu lekarz raka wykrył. no wina lekarza, mógł nie wykrywać

cholestaza dopiero w 3 trymestrze się zaczyna, poczytaj dokładnie od którego tygodnia. niby straszne, a moja kumpela miała to przy 3 z 4 swoich dzieci i wszytsko OKI.

sorry ale ten czarny to mi się masakrycznie z trumienką lub karawanem kojarzy. idealny wózek do horroru

no właśnie, helooooooooooooł gdzie jest słońce w Lublinie??? przyznać sie która je nam gwizdnęła

no właśnie wróciłam ze spaceru z psem, nie dość, że nie ma słońca to jeszcze przeraźliwie zimno, brrrrrrrrrrrrrrrrrrr. oszlała ta pogoda?
no właśnie. My dostaliśmy obrączki ale nam się nie podobały i je przerobiliśmy Zapłaciliśmy 480 zł

---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

Kogoś bolały plecy tak między łopatkami? normalnie zaczynam się tym martwić, bo miałam nadzieję że jak się wyśpię to przejdzie a nic nie przeszło

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2011-05-07, 09:15   #475
anuska_s
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość
cotynato jeszcze będziesz narzekać, że masz największy brzuch
Na dobranoc macie mój pępuch
A ja się żegnam, idę pod prysznic, potem wymyślić jakiś zestaw do szkoły no i jutro szkoła
Świetny pępuszek, taki 100% ciążowy
Cytat:
Napisane przez Patiisia Pokaż wiadomość
A jak w piaskach jest? Bo ja co roku bywałam w Krynicy, a w piaskach jeszcze nigdy nie byłam mimo że to tak blisko
Pati w Piaskach jest fajnie dlatego, że nie ma tam tak dużo ludzi, na plaży też bez ścisku. Bo w Krynicy to tragedia My w Piaskach mamy kuzynkę, także nam sie tam nie nudzi, a to grill, a to na plaże, spacer i można faktycznie wypocząć
Cytat:

Ładny brzunio, mi się podoba
Cytat:
Cytat:
gratulacje!

a oto Kacper Adam.
Gratulacje synków I witamy w klubie siuraków

---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

Oj pędziecie kobitki. Ja wpadłam tylko Was nadrobić i biorę się za sprzątanie w chatce, a potem obiadzik przygotować Ale wpadne w międzyczasie

---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

Aj i ja też zaczynam 17 tydz hihi
Stary 2011-05-07, 09:20   #476
bruma
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 81gosia Pokaż wiadomość
Zapomniałam napisać, a mąż się dopomina - świntuch
zaoferował się na podmiankę (paskuda) Opowiadałam mu, że tu niektórzy panowie popadli w abstynencje sexualną i nie mają ochoty, a panie wręcz przeciwnie i wymyślił, że on się chętnie zamieni
hahaha dobre

Cytat:
SONIA widać zaokrąglony brzuszek...a tak jak pisała spray musisz mieć mocne mięśnie brzuszka, które Ci wszystko trzymają. Ja to się obawiam jaki ja będę mała brzuszek w 9 miesiącu jeśli już mi się zaczął zaokranglać a to dopiero 17tc ....ale nic ważne żeby dzidziuś był zdrowy a kilogramami tak jak napisałaś będziemy się martwić za rok , zwłaszcza brzuszkiem bo już widzę że niezłą warstewkę tłuszczyku mam na brzuszku a mażę aby wrócić do formy przed ciążą

Tenaya24 gratuluję synka

Muszę się pochwalić chyba dzisiaj mój dzidziuś do mnie zapukał Jakieś 3 dni temu poczułam coś dziwnego, ale myślałam, że to moje jelitka ale jak dzisiaj zobaczyłam na własne oczy i poczułam do tego pod dłoniom to oniemiałam Cudowne uczucie
bruma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 09:28   #477
spray
KWC

Cytat:
Kogoś bolały plecy tak między łopatkami? normalnie zaczynam się tym martwić, bo miałam nadzieję że jak się wyśpię to przejdzie a nic nie przeszło
Poćwicz 'grzbiet kota' - takie wyginanie pleców w pałąk na czworakach. Mnie tak bolało ze 3 dni temu, trochę się pogimnastykowałam i pomogło.
spray jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 09:28   #478
Ulcia2512
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to Ulcia2512

Magialena i Tanaya gratuluje synkow. Tanaya udanego slubu.

108,6-106-105-104-102,5-101-100.2-99-98,8-97,7-96-95-94-93-92-91-90-89-88-87-86-85-84-83-82-81-80-79-78-77-76-75-74-73-72
Ulcia2512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 09:33   #479
archinta
Zakorzenienie

Witajcie weekendowo.
U nas pogoda piękna- robię od rana za nianię chrześniaka małża- nei długo pójdziemy na spacer z psem i na lody
Cytat:
Ja się ostatnio podłamałam, bo wyczytałam gdzieś (oczywiście nie pamiętam gdzie), że nie ma żadnych dowodów na to, że kremy na rozstępy działają (w sensie, że zapobiegają, a nie zmniejszają już istniejące). Ja mam rozstępy wszędzie, poza brzuchem (zaczęły mi się robić jak miałam 11-12 lat, nie wiedziałam kurde co to) Wolałabym choć to jedno miejsce mieć ładne, ale nie zapowiada się Mama mi ostatnio powiedziała, że do ósmego miesiąca nic jej nie wyszło, dopiero w ciągu ostatnich kilku tygodni. Ma naprawdę szerokie te rozstępy, po 30 latach nadal baaardzo widoczne
Cytat:
Napisane przez Aiszka22 Pokaż wiadomość
Archinta, Agnyska - to chyba Wy pisałyście o tych "malinkach" na piersiach?? A już myślałam, że jestem sama! Spojrzałam ostatnio w lustro i się przeraziłam - wyglądało jakbym miała takie czerwone placki wkoło brodawek. Zaczęłam się przyglądać i wydaje mi się, że to niestety rozstępy i popękane naczynka Ale ja mam ogólnie skórę wrażliwą i naczynkową na całym ciele, więc mogłam się tego spodziewać. A rozstępy są ze mną od okresu dojrzewania, na piersiach właśnie i na biodrach
No właśnie wiem, ze te kremy to tak tyle o ile działają. Tez mam jeszcze z czasów dojrzewanie rozstępy na biuście i tyłku- nie wiem czemu bo ani jedno ani drugie nie jest jakiś dużych rozmiarów a teraz to aż się boję co to będzie

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
pępuch świetny
Dostałam od męża prezent! Wiklinowy fotel bujany, właśnie się w nim bujam super sprawa, nie mogę dalej uwierzyć jak mój mąż się zmienić przez ten ostatni czas
A dodam jaka ulga na kręgosłup .... cały czas dziś mnie bolał, a teraz już drugą godzinę się bujam i nie boli
Ale super!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Moje marzenie - no jedno z ...
Jak ucho???

Cytat:
o jaa... wczoraj zjadłam jabłko przed snem. Jak się dzisdzia przebudziła to normalnie szalała jak wariat. a w nocy tak mnie kopnęła, że aż się obudziłam, chyba ćwiczyła kopniaki z obrotu, jak Chack Noris

Cytat:
Gratuluję synka i ruchów małego
Do ślubu dużo jeszcze macie załatwiania ???
Cytat:
a oto Kacper Adam.
No gratki kolejnego 100% Pana na forum
Ale słodko i wyraźnie widać twarzyczkę- szok
Cytat:
Napisane przez Ulcia2512 Pokaż wiadomość
Wczoraj zaczelismy przygotowania nowego domku na nasza przeprowadzke i zrobilismy sobie grila. I posadzilam pierwsze kwiatki- co mnie plecy bolaly to moje.
Zycze udanego weekendu buzikai
Zazdroszczę przeprowadzki Tylko nie przemęczaj sie kochana
archinta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 09:43   #480
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:

Sonia słuchaj ja mam podobny. Też taki jakby z przegrodą na środku przez co mam wrażenie że wszyscy na około myślą że to sadło A ja też 21 tydzień więc widocznie obie powypatrujemy jeszcze trochę

Cytat:
gratulacje!

a oto Kacper Adam.
Ojaaa jaki złośniczek słodki
I jak Ci dobrze że rączek na twarz nie pchał jak mój.

Tż taki niepocieszony ostatnim filmem że ostatnio siedzi siedzi i mówi : a wiesz czym się skończy kolejna wizyta? Ja taka ogłupiała a on do mnie że filmikiem. Z jednej strony się cieszę, ale z drugiej boję trochę. Nie wiem jak wy ale ja przy tym dzyndzlu do jeżdżenia po brzuchu ( tym specjalnie dla 3d/4d) odczuwałam takie silniejsze wibracje i nie wiem czy warto z tym przeginać .

Wymianka.

Edytowane przez cotynato
Czas edycji: 2011-05-07 o 09:46
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości