|
|
#4861 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne... cz. IV
Cytat:
![]() no i co z tego, że na niskim : nie tylko szpilki są fajne ![]() a babcine tzn?
|
|
|
|
|
#4862 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem niestety nic o Wszuni, a pamiętacie jeszcze Nadziejkę?
jakie to babcine...? no takie, że oja 70+letnia ciocia mogłaby założyć i nikt by się nie zdziwił Cytat:
![]() czy mi przeszkadza? nie wiem, trudno powiedzieć, czasem bym coś zmieniła...ale nie pasuje to do mnie, albo czuję się jak głupek... nie pisałam, że nie mam chłopaka (w sumie zawsze kogoś miałam :x), ciuchów nie będę wrzucać, bo od tego szafa, ale komentarze tam to czasem straszne... (jestem tu i tu tylko, ale za wiele "stylu" tam nie widać i teraz jestem trochę bardziej przytyta) a tak wracając do tematu, robi mi się coraz więcej lakierów tylko wypróbowanych na pazurku lub użytych raz...
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-05-06 o 22:17 |
|
|
|
|
#4863 |
|
Zakorzenienie
|
ładne masz paznokcie, ale pasowałoby je wyrównać bo mają inny kształt niektóre
jedne bardziej okrągłe inne kwadratowe ![]() przy skórkach jest całkiem ok, maluszek idealnie
|
|
|
|
#4864 |
|
Zakorzenienie
|
Morena
jeśli tu wejdziesz to wiedz, że przez Ciebie kupiłam balsam antycell i mam zamiar się smarować (kupiłam nowy, chociaż kilka zalega...geniusz ze mnie :x)
|
|
#4865 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Wróciłam z Tatralandi cała i zdrowa no nie licząc tych wszystkich siniaków i odrapanych łokci
Dzięki wszystki za życzenia udanego weekendu bo takowy był Przepraszam, że nadrobiłam tak po łebkach ale ciężko było Was ogarnąć.. ![]() Teraz już nigdzie się nie wybieram więc mam nadzieję że będę z Wami na bieżąco ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;26700518]Mój najnowszy eksperyment ![]() Szczerze - czy przypomina Wam to koronkę? [/QUOTE]Koronki to to mi nie przypomina Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Mnie tak jakoś nie chcą łądnie pękać
Edytowane przez alex1989 Czas edycji: 2011-05-06 o 22:18 |
||||||
|
|
|
#4866 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale będe próbowała je jakoś opanowac i moze jak wstawię inne zdjęcia to będzie lepiej
|
|
#4867 |
|
Zakorzenienie
|
Integirl
o widzę u Ciebie na blogu to co dzisiaj sobie wzięłam termożel z ziaji miło nienachalnie grzeje, na razie jestem zadowolona, przyjemnie się nakłada, dobrze wchłania wygładza skóręco do pazurków, ja zawsze polecam piłowanie pomalowanych paznokci bez zwracania uwagi na wolny brzeg
|
|
#4868 |
|
Zakorzenienie
|
bozeee jak mi sie nic nie chce. napialam 15 linijek mgr i juz mi sie odechcialo dalej pisac:P
|
|
|
|
#4869 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To tym bardziej nie masz się czym przejmować skoro ciągle jakiś mężczyzna jest u Twego boku Ooo widze Cię na zdjęciach... normalnie wyglądasz przecież... nie widzę tam jakieś dziwnego ubioru czy też ubioru jak po 30stce... jest ok Żele, żele... głównie przez to, że paznokcie miały brzydki kolor jak zmywałam... od razu musiałabym na nowo malować...Rozwińcie proszę skrót TŻ... ;] Edytowane przez Ea89 Czas edycji: 2011-05-06 o 22:41 |
|
|
|
|
#4870 |
|
Zakorzenienie
|
Złamał mi się kciuk aż na różowym
![]() mam nadzieję, że nigdzie nim nie zahaczę, bo bym umarła jakby mi się oderwał razem z mięskiem Malina w życiu bym nie powiedziała, że tyle ważysz. Super wyglądasz a w tej czarnej kiecce to laseczka jak się patrzy ![]() Ja własnie zakończyłam odchudzanie, bo już mnie głowa boli od marudzenia mamy, każe mi przytyć do 51kg, bo twierdzi, że przy moim wzroście to w ogóle powinnam ważyć 58kg i mówi, że wtedy dobrze wyglądałam, a teraz wmawia mi anoreksję
|
#4871 |
|
Zakorzenienie
|
Ewalucjo super zmiana na blogu, ale te oczy...boję się ich
![]() EA Toważysz Życia (zapewne, żeby uniknąć nieporozumień, chłopak, mąż wolny związek) Sab pisz ![]() Właśnie znikła mi cała lista obserwowanych blogów
|
|
#4872 |
|
Zakorzenienie
|
o Malinka mnie wyprzedziła
|
#4873 |
|
Zakorzenienie
|
ooo już wróciła lista...
![]() Medziku moja Ciocia jak jem normalnie to coś mówi, jak się opycham to coś mówi o jak się odchudzam też mówi ![]() najważniejsze, żebyś dobrze się czuła i była zdrowa... (ja przy dalszym tyciu zdrowa nie będę) Tam na zdjęciu w lecie ważyłam z 6-7 kilo mniej, a kiecka granatowa (gdzież na wesele w czerni, nie wypada Jejuś uważaj na pazurka ![]()
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-05-06 o 22:54 |
|
|
|
#4874 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Czekaj, czekaj... to chłopak, mąż czy TZW. ZWIĄZEK BEZ ZOBOWIĄZAŃ? ...bo właśnie nie chcę się kiedyś źle wypowiedzieć o swoim mężczyźnie ;p
|
|
|
|
|
#4875 |
|
Zakorzenienie
|
Malina u mnie to samo, jak byłam grubsza i ważyłam 65kg to o Jezu ile gadania było, że gdzie dziewczyna młoda tak się zapaść, odchudziłam się też źle
Palec mnie boli strasznie, mam nadzieję, że do jutra przestanie
|
#4876 |
|
Zakorzenienie
|
hehe, nie, po prostu to określenie na osobę z którą jesteś na jakich Ci dobrze zasadach
![]() no i pewnie po to, by uniknąć imion
|
|
#4877 | |||||
|
Zakorzenienie
|
bardzo ładne pazurki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
mam więcej wzrostu a wyglądam gorzej![]() Cytat:
ona miała jedne z mioch ulubionych paznokciCytat:
no dooobra tez mi się nie chce nic robić![]() Cytat:
![]() Malink przepraszam że przeraza cie wygląd moich oczków ![]() Na codzien mam ciemniejsze ale tu padalo ma mnie mocne światlo![]() dziewczyny widziałyście zmiane na moiom blogu?
|
|||||
|
|
|
#4878 |
|
Raczkowanie
|
ewalucjo, piękny!!!
w załączniku dodaję kilka zdjęć, szczegóły na moim blogu (link w podpisie)
|
|
|
|
#4879 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
uważaj na niego... widziałam widziałam fajnie ![]() ale mam jedno ALE - Twój blog jest jakiś za szeroki? no że muszę przesuwać na dole paskiem żeby widzieć blogroll np.Nie wiem czy to moja wina czy nie, ale na innych blogach tak nie mam...
|
||
|
|
|
#4880 |
|
Zakorzenienie
|
Anula u mnie jest normalnie... a u was dziewczyny?
|
|
|
|
#4881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() drugi niby perłowy, ale w takich odcieniach nawet mi się podoba ![]() przypomniały mi się takie jedne moje, ale bardziej różowe , które mi się bardzo podobały jak na perłowe
|
|
|
|
|
#4882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
faktycznie niby perłowe i super sie prezentują
|
|
|
|
|
#4883 |
|
Rozeznanie
|
symptuastic mnie najbardziej podobają sę te ostatnie,bardzo ładny kolorek
![]() AnulaPPP aż się wierzyć nie chce,że z takich maluszków wyrosły takie piękne pazuryyyy a pomalowane fajnie, tak słodko i dziewczęco![]() Maliniarka haha biore wine na siebie a jaki kupiłas ?Zwalczmy to dziadostwo raz a porządnie! ( mówi to ta,która kupiła balsam antycel kilka dni temu i nawet go nie ruszyła.. Edytowane przez Morena_ Czas edycji: 2011-05-07 o 11:14 |
|
|
|
#4884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czym robilas te kropeczki?
|
|
#4885 |
|
Raczkowanie
|
co do bloga ewalucji to u mnie wszystko oki
|
|
|
|
#4886 |
|
Zakorzenienie
|
Anula chyba spróbuję podkleić go tą metoda na chusteczkę
![]() ładne te króciaczki i kropeczki fajowe Ewalucja a stało się to jak wkładałam pranie do pralki sierota ze mnie jest, nie trafiłam do pralki i uderzyłam kciukiem w pralkę Pazurki już obcięte, całkiem na krótko choc Wam się może wydać inaczej, ale ja mam tam bardzo przyrośnięte, że krócej już się nie da obciąć ![]() Jest najkrócej jak się da. Dodaję zdjęcie, chciałam Wam pokazać ale nie wiem czy dobrze widać, a wskazujący mam najbardziej przyrośnięty i aż mnie zabolało jak piłowałam
|
#4887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ze sto razy nie trafiłam do lodówkiłooo faktycznie masz tak przyrosniete ![]() bo sa piekne! chciałabym zeby moje obciete na zero tak wygladały
|
|
|
|
|
#4888 |
|
Zakorzenienie
|
Ewalucja
|
#4889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe od czego tak? całe zycie masz tak?
|
|
|
|
|
#4890 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja tak krótko tylko bo mam randkę z prawem Ohma... myślałam, że was szybko nadrobię przed wieczorem ale zdołałam przeczytać z grubsza, a cytowałam już trochę mniej...
Cytat:
Także na CA na razie się nie piszę, chyba, że mnie coś zauroczy z tej kolekcji Q Cytat:
![]() A myślałam o niej właśnie wczoraj... i czy dalej tak lata goła po mieszkaniu ![]() Cytat:
Cytat:
ooo to śmiesznie, że nie możesz krócej.... pozazdrościć w gruncie rzeczy takiej płytki
It is NOT an addiction - It's a hobby!!! ... And when your heart begins to bleed You're dead, and dead, and dead -- indeed. Edytowane przez MgielkaM Czas edycji: 2011-05-07 o 13:43 |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:00.

Dzięki wszystki za życzenia udanego weekendu bo takowy był 
[/QUOTE]
Mnie tak jakoś nie chcą łądnie pękać

Zapraszam 

ona miała jedne z mioch ulubionych paznokci