|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VIII
Ja właśnie pomalowałam paznokcie na ciemny niebieski. Trochę dziwnie się czuje w takim kolorze. Chociaż raz Tż. zauważy, że mam pomalowane paznokcie.
|
|
#2222 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja póki co nie sprzątam tylko wszystkie jego brudne talerze i rzeczy przynoszę mu obok komputera na biurko Pogodziliśmy się dzisiaj, wiadomo było, że z tą wyprowadzką to nie na poważnie, ale poniosło nas wczoraj oboje. Cytat:
Po czym TŻ stwierdził, że jak ma ochotę to pozmywa i nie jak mu się coś każe i nie jak jest zmęczony. Wymagania ma chłopak, nie ma co I w ogóle dowiedziałam się, że kupił mi tusz ten który chciałam czyli Maybelline One by One i do imienin czyli do 24 maja bede musiala przezyc na jakims starym tuszu |
||
|
|
|
#2223 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Oczywiście są dni, kiedy mu się nie cche, ale jak tego nie zrobi to wie, że będzie źle. Walka może być monotonna i uciązliwa, ale warta zachodu, ponieważ jesteśmy młode i nie zamierzamy usługiwać naszym facetom. Oni też mają ręce i powinni mieć podobne obowiązki, w koncu żyjemy w dwudziestym pierwszym wieku. Życzę powodzenia ![]() Dzień dobry ![]() Słoneczny dzień u mnie sie zapowiada, a ja niestety muszę pracować przy komputerze. Ale z kolejnej wypłaty poszaleje na zakupach, więc warto siedzieć
|
||
|
|
|
#2224 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Mój 8-letni brat dzisiaj przychodzi z kolegami żeby zrobić atak na mnie i na moje koleżanki Spotykają się 2 godziny wcześniej [ czyli za jakieś 5 minut ] żeby wszystko przygotować, ciekawe co z tego wyjdzie |
|
|
|
#2225 | |
|
Zadomowienie
|
hej ładna pogoda dzisiaj a u Was?
Ja sie biore troche za sprzatanie w domku ale tak delikatnie bo raczki moje moga tego nie wytrzymac...nie mam kemu zadnego a juz mam takie zniszczone Moj tz odpoczywa z nogą ten ma dobrze. Ale nalezy mu sie, ciagle tylko praca i praca, niech sobie odpocznie. Podejrzewam ze za miesiac juz wroci do pracy na dostawy tzn na jezdzenie wozkiem widlowym tylko bo chodzic to bedzie mogl dopiero za okolo 2 miesiace Mam nadzieje ze mu sie zrosnie wszystki ładnie. Dla porownania mial tak złamana noge jak ten piłkarz Wasilewski(mozna sobie zobaczyc na youtube.pl) masakra złamanie!!!!Cytat:
a jakie duze mam
|
|
|
#2226 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() wstałam dziś wcześniej bo miałam mieć prawko, ale okazało się, że nie mam... zaczęłam jazdy i na razie średnio ogarniam co i jak. a pogoda u mnie bardzo ładna
|
|
|
|
#2227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja właśnie wczoraj siedziałam pierwszy raz w aucie Narazie z tż. Też średnio ogarniałam, ale kilka kółeczek na parkingu zrobiłam Ja jeszcze chodze na wykłady, ale już niewiele mi zostało. |
|
|
|
|
#2228 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie wg średniej się zapisywaliśmy. Cytat:
Witam Was. Ja już po śniadanku, teraz dopijam kawusię i oglądam powtórkę Barw szczęścia. Potem trzeba ogarnąć syf w pokojach I na wieczór się przygotować, bo mija nam dzisiaj 4,5 roku razem
|
|
#2229 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i na miecie mam mega stres masz 30h teorii? Cytat:
![]() planujecie coś specjalnego? |
||
|
|
|
#2230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2231 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
U mnie pogoda paskudna, w związku z tym nic mi się nie chce Cytat:
Od tego jest instruktor żeby Cię nauczył, a nie żebyś się przed nim chwaliła tym co już potrafisz więc spokojna a głowa Cytat:
dziękuję za odp ![]() Miłego dnia piękne
|
|
|
#2232 |
|
Zakorzenienie
|
Nie dziwie się, że masz stresa! Też pewnie będe miala. Ba wczoraj na parkingu mialam
Wiesz co nawet nie wiem ile mam teorii. U nas robią tak, że jak dojdę do temtu, który się powtórzył to koniec i na jazdy. I zaraz to nastąpi ![]() Oczko gratulacje długiego stażu
Edytowane przez dodaja Czas edycji: 2011-05-07 o 11:04 |
|
|
|
#2233 |
|
Zakorzenienie
|
TŻ zajmuje się organizacją kolacji?
przyjemny plan
|
|
|
|
#2234 |
|
Zakorzenienie
|
tŻ w pracy, więc ja kucharzę
|
#2235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a przed jazdami nie jeździłam ![]() życzę udanego wieczoru i kolejnych lat razem |
|
|
|
|
#2236 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2237 |
|
Zakorzenienie
|
Soph dziękuję
Uciekam już, także miłego dnia Wam życzę
|
#2238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2239 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Co najwyżej mogłabym spakować rzeczy TŻ Dziękuję za rady, może mi się kiedyś przydadzą Teraz przed nami długa (jak na nas ) rozłąka, bo w środę rano TŻ jedzie ze swoim bratem ciotecznym i jeszcze kilkoma facetami na Węgry, bo organizują oni jakiś event sportowy tzn. jadą na rowerach od nas aż na Węgry, a TŻ ma jechać samochodem za nimi i robić im zdjęcia i służyć pomocą techniczną I już się głupia martwię jak ja wytrzymam tydzień bez niego. Nigdy się nie rozdzielamy na dłużej niż kilka dni, bo taka rozłąka nam nie służy i zazwyczaj się wtedy kłocimy... No ale może znajdę wreszcie czas dla koleżanek albo nadrobię zaległości na studiach ![]() A tak poza tym to dostałam okres i umieram A przede mną masa nauki i sprzątania :/
|
|
|
|
|
#2240 |
|
Zakorzenienie
|
ostatnio testowałam kilka nowych kosmetyków:
- filtr Pharmaceris do twarzy 30spf - cudo póki co jest moim przeciwsłonecznym KWC ![]() - tusz Oriflame Wonder Lash - on również stal się jednym z moich ulubionych kosmetyków, postaram się wkleić zdjęcia - minerały EDM - podkład - nie jestem zadowolona ![]() słabo kryje, nie pasują mi także 3 odcienie które przetestowałam... nie wiem czy zamawiać kolejne próbki (5zł za jedną, więc nie chce zamawiać ich zbyt dużo...), czy może zrezygnować - róż EDM - testowalam 1 odcień i nie jestem do niego przekonana, dosyć szybko schodzi z twarzy. |
|
|
|
#2241 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
|
|
|
#2242 |
|
Wtajemniczenie
|
Soph ja też nie byłam zadowolona z minerałów EDM
wyrzucić szkoda, a nikomu nie oddam bo nikt nie chce, moje koleżanki nie mają pojęcia o takich "cudach" ![]() jeśli chodzi o prawko to dalej boję się zapisać, a tak bardzo bym je chciała mieć ![]()
|
#2243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?mnie strach paraliżuje po prostu, wyłącza mi się myślenie |
|
|
|
|
#2244 | ||||
|
Zadomowienie
|
Czesc
blondyneczka polecam Ci krem do rąk Neutrogena Formuła Norweska Cytat:
Cytat:
Cytat:
gratuluję stażu i życzę miłego wieczoru ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Cytat:
A prawko bardzo przydatne
|
|
|
#2245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
próbowałaś innych minerałów? na KWC podkłady EDM mają różne opinie... |
|
|
|
|
#2246 | ||
|
Zadomowienie
|
Hej.
U mnie pogoda od samego rana fatalna zimno, pada i wieje![]() ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Cytat:
Ja jeszcze nie wybierałam promotora, ale z tego co wiem od ludzi ze starszych lat, to na początku straszyli, że będzie ciężko zapisać się do tego, do kogo się chce, później żeby iść na wybraną specjalizację będzie jeszcze gorzej, a jak przyszło co do czego, to nie dość, że każdy wybrał tego kogo chciał, można było zmienić promotora w trakcie pisania pracy, to jeszcze każdy dostał się tam gdzie chciał... ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Przypomniała mi się moja matura ustana z polskiego Prezentację napisałam dzień przed maturą, uczyłam się w dniu matury, jak weszłam przed komisję byłam tak zestresowana, że cały czas bawiłam się sprzączkami, guzikami, skubałam skórki przy paznokciach. Zapomniałam ze stresu większości tego co napisałam, wyszłam po 10 minutach. Byłam pewna, że nie zdałam. Jak czytali wyniki, to ja miałam 20 punktów, a reszta z grupy która ze mną wchodziła po 13 punktów lub mniej...
|
||
|
|
|
#2247 |
|
Rozeznanie
|
Hej
Ja dzisiaj będę nadrabiać seriale, uczyc sie i relaksować. Mam teraz sporo wolnego czasu dla siebie. Zamierzam jeszcze upichcić jakiś obiadek dziś ![]() Dziewczyny, zapisujcie się na prawko! Każdemu polecam. Stres jest, ale da się go pokonac, z resztą komfort później - warto.
|
|
|
|
#2248 |
|
Zadomowienie
|
Pomalowałam paznokcie na krwisty czerwony
![]() Ostatnio musiałam obciąc moje paznokcie bo już były bardzo rozdwojone i różnej długości. Teraz mam zamiar zapuścic od nowa i dbac o nie
|
|
#2249 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
|
|
|
#2250 |
|
Zakorzenienie
|
A ja już domek posprzątałam, jak tylko woda się zagrzeje to planuję się porządnie pospamować
wieczorem może do Tż
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:12.

Ja póki co nie sprzątam tylko wszystkie jego brudne talerze i rzeczy przynoszę mu obok komputera na biurko

Moj tz odpoczywa z nogą

A przede mną masa nauki i sprzątania :/

gratuluję stażu