|
|
#2761 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 276
|
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek - cz. VI
Ile tu tegorocznych maturzystek
mnie na szczêscie czeka to dopiero za rok ale ca³y czas trzyma³am za Was kciuki i bêdê trzyma³a dalej ![]() Ale ogólnie to przysz³am powiedzieæ ¿e jestem za³amana wyje¼dzi³am 24 godziny i mówi±c szczerze sza³u ni ma by³am dzi¶ dokupiæ jeszcze 6 godzin, czyli ³±cznie jeszcze 4 jazdy przede mn± ale co¶ czujê ¿e na tym siê nie skoñczy ![]() Ogólnie to jest nieciekawie bo kasa mi siê koñczy, niestety mia³am ostatnio nieprzewidziany spory wydatek (leki ). Mia³am na prawko od³o¿one 2000 z³, wyda³am ju¿ dok³adnie 1724 z³, jak teraz nie zdam to zacznie siê robiæ nieciekawie chyba bêdê siê musia³a u kogo¶ zapo¿yczyæ ![]() EDIT Aha no i w takim razie mo¿na mnie dopisaæ na pierwszej stronie, egzamin 12.05 (mia³ byæ w pi±tek, ale to 13 a ja przes±dna, cudem wyb³aga³am ¿eby mieæ t± ostatni± jazde w czwartek )I przepraszam ¿e tak rzadko siê tu ostatnio odzywam, ale regularnie Was podczytuje
Edytowane przez maddzia007 Czas edycji: 2011-05-06 o 17:52 |
|
|
|
#2762 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 603
|
Cytat:
.Ja bym bra³a ten pi±tek 13 , móg³ byæ szczê¶liwy. Twoja jedna jazda trwa ile godzin? |
|
|
|
|
#2763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja jedna jazda to 3 godziny ( 2 po Tarnowie i 1 godz. na dojazd, zawsze je¼dzimy we 2 osoby wiêc ca³o¶æ trwa 6 godzin )
|
|
|
|
|
#2764 | ||
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 271
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja bym wybra³a jednak ten pi±tek. Fajna data, pó¼niej mo¿na zwaliæ, ¿e to przez ten pi±tek siê nie zda³o. Ja mam ustny ang w pi±tek 13 o godzinie 13 ![]() Mia³am podobnie. Najgorsze jest to, ¿e przez takie co¶ mamy tak naprawdê du¿o mniej godzin w mie¶cie egzaminacyjnym. |
||
|
|
|
#2765 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 240
|
Hej dziewczyny .. od wczorajszej jazdy mam zryty humor. I mi znów nagada³ ,¿e robiê masê b³êdów i to tak mnie wyprowadzi³o z równowagi ,¿e nic mi nie wychodzi³o
|
|
|
|
#2766 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 649
|
Dla mnie ruszanie pod górkê to jedno z najgorszych ![]() Za to bardzo lubiê ronda ![]() ---------- Dopisano o 01:24 ---------- Poprzedni post napisano o 01:21 ---------- Cytat:
![]() Dzisiaj machnê³am sobie jo³ z instruktorem ![]() Pewnie nie bêdzie mnie ani w sobotê ani w niedzielê przy komputerze, wiêc trzymam kciuki za poniedzia³kowe potrzebuj±ce, nie wiem czy s± jakie¶ matury ale misislipy
|
|
#2767 |
|
Zakorzenienie
|
Monia, ja 13 piszê gere
miejmy nadziejê, ¿e to bêdzie szczê¶liwy dzieñ
|
|
#2768 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 186
|
Dziewczyny
Przysz³am siê zapytaæ czy Wy siadaj±c pierwszy raz w ¿yciu za kierownicê(nie wa¿ne czy to z instruktorem,z bratem, mam±) te¿ my¶la³y¶cie ¿e prowadzenie samochodu to czarna magia? Kurcze, po maturze idê na prawko i dopytuje ci±gle ch³opaka co z tymi biegami, sprzêg³em etc on mi piêknie t³umaczy ale co z tego jak dla mnie to gadka jakby po chiñsku. Wiêc mówi ¿e jak wsi±dze za kierownice to wszystko zrozumiem i zabra³ mnie na parking na obrze¿ach miasta i mia³am prowadziæ, t³umaczy³ mi powoli pomalutku ale dla mnie to jest teraz jeszcze bardziej skomplikowane. Chyba musi mi zrobiæ kurs przygotowawczy do kursu hahah ![]()
|
#2769 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 25 575
|
Madzia mia³am tak samo z jazdami, jechali¶my w 2 soby razem 6 godzin, mo¿e i fajne jest to, ¿e nauczysz siê je¼dziæ w trasie przy wiêkszych prêdko¶ciach, ale za ma³o godzin w mie¶cie
![]() koszyk nie przejmuj siê bêdzie dobrze ja te¿ mia³am stracha jak wsiada³am pierwszy raz do eLki, ¿e siê nie nauczê i takie tam, no juz wyje¼dzi³am 40 godzin, bo musia³am dokupowaæ bo ju¿ 6 razy obla³am, ale uwierz, ¿e te 30 godzin starcza by poj±æ samochód i nauczyæ siê je¼dziæ |
|
|
|
#2770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mia³am tak, ¿e gdzie¶ miesi±c przed kursem siad³am pierwszy raz z tat± do auta i próbowa³am tego sprzêg³a i wszystkiego. I nie czu³am siê pewnie, strasznie ba³am siê ruszaæ, bo by³am pewna , ¿e jedzie zbyt szybko . Ale teraz nie mam z tym problemów, kwestia wyczucia. Tak samo ze zmian± biegów, pó¼niej to idzie ju¿ dobrze ![]() Nie mart siê, po to jest w³a¶nie instruktor, ¿eby Ci wszystko spokojnie wyt³umaczy³
|
|
|
|
|
#2771 |
|
Rozeznanie
|
witam
ja na kursie poza miastem du¿o nie je¼dzi³am w sumie to dwa razy - raz ze swoim I. raz z innym - 100k± pomyka³am ... fajne uczucie ten pierwszy raz koszyk, niczym siê nie przejmuj. wszystko jest do nauczenia wszystko pojmiesz. jedyne co mogê Ci radziæ to nie próbuj jazd z T¯ zanim zapiszesz siê na kurs. nabierzesz nawyków które potem mog± ci przeszkadzaæ na kursie bo ka¿dy instruktor ma swoje i po swojemu uczy sami mówi± ¿e wol± takich uczniów którzy maj± zielone pojêcie bo ³atwiej ich nauczyæ ni¿ tych którzy ju¿ je¼dzili i maj± swoje lepsze lub gorsze nawyki jomic, powoli szykuje siê na wesele a poza tym to tyle tu maturzystek ¿e czujê siê jak dinozaur
|
#2772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgadzam sie calkowicie, zaden tz, brat, a juz zwlaszcza ojciec co PJ robil 20 la temu w wojsku i ma swoje nawyki. Wsiadz raz, poznaj samochod, zmien biegi, wyczuj sprzeglo i tyle. Nie jezdzij z nim, nie parkuj. Raz, ze pewnie bedziesz zdawac na innym, dwa, wlasnie jak pisze kaszkasz, te nawyki. Kaszkasz, a ile lat temu zdawalas mature, ze jak dinozaur?
|
|
#2773 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
10 to za ma³o 150 by siê zda³o
|
|
#2774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2775 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 829
|
Cytat:
|
|
#2776 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 370
|
Odebra³am wczoraj prawko
Szybko im siê zesz³o bior±c pod uwagê Wielkanoc i majówkê, równe 2 tygodnie od zdania egzaminu.Przedwczoraj odwozi³am mamê do serwisu, a jak± frajdê mia³am Trochê spanikowa³am na rondzie i piszcza³am do mamy "mów mi co mam robiæ!", do tego zapomnia³am wrzuciæ kierunku Trochê niepewnie czujê siê bez eLki na dachu. |
|
|
|
#2777 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja nie wiedzia³am co do czego s³u¿y, na czym to polega, ale uwa¿a³am, ¿e skoro tyle ludzi je¼dzi, to nic w tym trudnego byæ nie mo¿e.Nie warto baæ siê na zapas, ale je¿eli uznasz, ¿e Ci nie wystarczy, to wyje¼dzisz wiêcej. Nie ma zasady, ¿e musisz i¶æ na egzamin po 30h. Jomic dzi¶ siê bawi na weselu
|
|||
|
|
|
#2778 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 249
|
Wiitam ;* ale siê dawno nie odzywa³am ;/ przepraszam moje drogie mia³am kryzysy i takie tam heh
nadal mam jakie¶ gorsze humory ale my¶le ¿e to przez zbli¿aj±c± siê @...ale czyta³am oczywi¶cie zawsze wiêc jestem na bie¿±co co do matury to mój T¿ pisa³ w tym roku najgorsza dla niego by³a matma mowi³ ¿e czarno to widzi no ale zobaczymy .. a ja hmm.. mam juz za sob± 16,5 godzinek wyje¿d¿onych.. i im bli¿ej ten ostatniej tym coraz bardziej siê stresuje ;/ masakra ![]() Widzê ¿e pojawi³a siê nowa osóbka z moich okolic i te¿ zdaj±ca w Rzeszowie no cieszê siê w koñcu mam tu kogo¶ od siebie ![]() wiêc witam izapp1 ;* nie wiem czy dobrze pamiêtam ale jeszcze nie by³a¶ w Rzeszowie na je¼dzie tak ?;> hmm s³uchaj ja przed t± jazda po prostu by³am w takim stresie ¿e wszystkie miê¶nie mi siê trzês³y ;/ no i hmm wra¿enia.. no powiem Ci pierwsze te 2 godz tam s± na prawde straszne hehe ( wiem nie pociesza ale takie sa moje odczucia) to jest tak du¿o nowo¶ci na raz ze ciezko dac rade ale wierz mi potem ju¿ kazda kolejna jazda jest mniej stresuj±ca i dasz rade ![]() jomic ale bym posz³a na wesele echh ale byæ mo¿e pójdziemy z T¿ na wesele 4 czerwca mi³oby by³o hehe Mi³ej zabawy moja droga ;*
".Bo s± dwa rodzaje bólu (...). Cierpienie fizyczne i cierpienie duchowe. Cierpienie fizyczne siê znosi. Cierpienie duchowe siê wybiera." Éric-Emmanuel Schmitt — Oskar i pani Ró¿a Wygralam walkê o marzenia
: Projekt 'Prawo jazdy' zakonczony powodzeniem!![]() |
|
|
|
#2779 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 421
|
czesc dziewuchy!
szkoda, ze nie widzialam wczesniej Waszego watku. ja w srode oblalam moj pierwszy egzamin czekalam 2 godziny na egzamin, na jazdach jezdzilam swietnie a wiecie co zrobilam? gosc mnie tak zamotal (najgorszy ponoc, pozniej sie dowiedzialam, bo sie gbur nie przesstawil) wsiadl ze mna,powiedzial co wylosowalam i on tak meeega szybko i cicho mowil, po czym 'przygotuj sie do jazdy' i wyszedl. no to ja te lusterka itd. no i do luku oszywiscie upomina mnie i mowi' samochod nie jest gotowy do jazdy' to patrze swiatla itd . nie wiedzialam o co mu chodzi tak mnie stres zjadl, wszystko przez to czekanie,wczesniej bylam spokojna.no i oblalam na obsludze ![]() jeszcze tekst ' to pani nie wiedziala od czego sie zaczyna?' wie pan ja czekam 2 godziny na ten egzamin i zjadl mnie stres jak widac 'to pani z 10.20? ' 'nie, z 11.30" no to nie czekala pani prawie 2 godzin tylko poltora. faktycznie, roznica, poza tym nie poltora tylko godzine i 45 minut. jestem na siebie taka zla ze sobie nie wyobrazacie, nie zapisalam sie na egzamin tylko poszlam zwyta jak mops, bo duzo ludzi w kolejce bylo. eh wyzalilam sie ;( nie dosc ze tyle kasy poszlo, ze jeszcze dokupywalam jazdy za 300 zl, jeszcze egzaminy ile kosztowaly, a i tak dostalam 4 godziny gratis to co z tego skoro dobrze jezdze jak nie dalam rady wyjechac z placu, wstyd sie przyznac poprostu. kolezanka zdala za 1 wczoraj i to mnie jeszcze bardziej dobilo.
Edytowane przez Czarna Orchidea Czas edycji: 2011-05-07 o 11:58 |
|
|
|
#2780 | |||||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 400
|
Cytat:
![]() Te¿ nie lubiê! Rêczny jest z³y! ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny Ci wyja¶ni³y dlaczego i maj± racje. Cytat:
Cytat:
![]() A tak naprawdê to nie przesadzajcie . Tu my tu takie ma³olaty ![]() Cytat:
.Skoro nie przygotowa³a¶ siê do jazdy dobrze to nie jest to raczej wina egzaminatora... Wredni oni s±, ale to ju¿ swoj± drog±. |
|||||
|
|
|
#2781 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 421
|
obalalam na przygotowaniu do jazdy, bo nie zrobilam obslugi, tak to wyglada. i niestety to tylko i wylacznie moja wina.
|
#2782 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 400
|
A o czym zapomnia³a¶?
|
|
|
|
#2783 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 124
|
Z tego co zrozumia³am to Orchidea zamiast najpierw wysi±¶æ z auta i pokazaæ wylosowane rzeczy(tj. ¶wiat³a, co¶ pod mask±), przygotowa³a siê do jazdy, co powinna zrobiæ po wykonaniu zadania. A egzaminator zamiast jej powiedzieæ, ¿e najpierw zadanie, sta³ sobie i czeka³ nie wiadomo na co
|
#2784 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;26766702]Madzia mia³am tak samo z jazdami, jechali¶my w 2 soby razem 6 godzin, mo¿e i fajne jest to, ¿e nauczysz siê je¼dziæ w trasie przy wiêkszych prêdko¶ciach, ale za ma³o godzin w mie¶cie [/QUOTE]A to te¿ prawda, na pocz±tku ba³am siê jechaæ 70km/h a teraz na obwodnicy jak instruktor za bardzo nie patrzy tylko co¶ sobie uzupe³nia to sobie nawet do 130 km/h poci±gnê i czujê siê na prawdê pewnie (chocia¿ wiem wiem, tak na prawde nie ma sie czym chwaliæ )
|
|||
|
|
|
#2785 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
OTO KILKA PORAD DLA CIEBIE : Przygotowanie do jazdy na egzaminie Przygotowanie do jazdy 1. Ustawiamy fotel kierowcy: - zajmujemy miejsce za kierownic± - sprawdzamy, czy fotel ma regulacjê wysoko¶ci, je¶li tak, to ustawiamy indywidualnie do potrzeb, - przesuwamy fotel do przodu lub do ty³u, tak, aby lewa noga po wci¶niêciu peda³u sprzêg³a do pod³ogi by³a lekko zgiêta w kolanie - lew± rêk± zwalniamy blokadê kolumny kierownicy i regulujemy jej po³o¿enie w pionie(góra/dó³) i w poziomie (do siebie/od siebie), tak, aby kierownica nie zas³ania³a zegarów, blokujemy kolumnê kierownicy - za pomoc± pokrêt³a lew± rêk± regulujemy nachylenie oparcia pleców, tak, aby nadgarstek prawej rêki wyprostowanej w ³okciu po³o¿ony w najwy¿szym punkcie kierownicy, móg³ zginaæ siê na kole kierownicy, a plecy przylega³y do oparcia fotela - regulujemy wysoko¶æ zag³ówka, tak, aby górna krawêd¼ zag³ówka by³a na wysoko¶ci czubka g³owy 2. Zapinamy pasy bezpieczeñstwa (pas nie mo¿e byæ poskrêcany, powinien byæ napiêty, przebiegaæ blisko szyi, ale jej nie dotykaæ). 3. Ustawiamy lusterka: - praw± rêk± ustawiamy lusterko wewnêtrzne umieszczone u góry, na ¶rodku przedniej szyby, tak, aby widzieæ w nim ca³± tyln± szybê DOPIERO TERAZ w³±czamy zap³on (samochód powinien byæ na „luzie”, czyli d¼wignia zmiany biegów w pozycji neutralnej - nie jest w³±czony ¿aden bieg) - za pomoc± przycisków na drzwiach kierowcy ustawiamy lusterka zewnêtrzne: - prawe lusterko – w prawym lusterku kierowca powinien widzieæ prawy bok pojazdu i prawy obszar przestrzeni za pojazdem, - lewe lusterko - w lewym lusterku kierowca powinien widzieæ lewy bok pojazdu i lewy obszar przestrzeni za pojazdem, 4. W³±czamy silnik. 5. Upewniamy siê o mo¿liwo¶ci jazdy: - sprawdzamy, czy nie pal± siê czerwone ikonki na desce rozdzielczej (m.in. nie domkniête drzwi samochodu, nie zapiête pasy, zaci±gniêty hamulec awaryjny zwany rêcznym, niski poziom p³ynów hamulcowego i ch³odz±cego oraz oleju silnikowego) - wykluczamy prawdopodobieñstwo spowodowania zagro¿enia w ruchu drogowym - oceniamy sytuacjê wokó³ pojazdu. 6. P³ynnie ruszamy (opuszczamy d¼wigniê hamulca awaryjnego je¶li by³ zaci±gniêty, ³agodnie puszczamy sprzêg³o, powoli wciskamy peda³ gazu). ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Cytat:
![]() Przed egzaminem na placu i wyjazdem „na miasto” kursant musi siê wykazaæ znajomo¶ci± obs³ugi samochodu. Ta niby b³acha rzecz powoduje jednak, ¿e sporo osób „oblewa” egzamin zanim wsi±dzie do samochodu. Dlaczego ??? Prawdopodobnie dlatego, i¿ uwa¿aj± ¿e jest to takie proste, ¿e niema sensu zawracaæ sobie tym g³owy. Nale¿y pamiêtaæ o sprawdzeniu nie tylko podstawwych rzeczy pod mask± silnika, (poziom p³ynów itp) ale równie¿ o kontroli wszystkich ¶wiate³ jak te¿ zamkniêciu (a w³a¶ciwie sprawdzeniu czy s± zamkniête) wszystki drzwi. Niejednokrotnie egzaminator podczas takiej bieganiny kursanta wokó³ samochodu, potrafi specjalnie otworzyæ klapê baga¿nika. Na kontrolce w samochodzie tego nie widaæ, bo klapa jest na tyle domkniêta ¿e czujnik tego nie wy³apie ale po próbie ruszenia egzamin jest przerywany. Tak samo ma siê sprawa z drzwiami bocznymi. Egzaminator niby wsiada z kursantem do samochodu, ale mówi „moment tylko zdejmê kurtkê”. Wysiada – otwiera tylne drzwi – wrzuca tam kurtkê i zamykaj±c tylne drzwi specjalnie ich nie domyka. Kierowca z kilkuletnim sta¿em po odg³osie zamykanych drzwi potrafi stwierdziæ, ¿e nie zamknê³y siê do koñca. Ale NIE KURSANT ! Dlatego przed ruszeniem trzeba siê upewniæ, ¿e wszystkie drzwi s± zamkniête. o sprawdzeniu ju¿ wszystkich miarek, p³ynów, ¶wiate³ i drzwi. Mo¿emy zasi±¶æ za kierownic± i UWAGA, przygotowaæ siê do jazdy. I tu znowu musimy wykonaæ szereg czynno¶ci: ustawiæ fotel, kierownicê, lusterka (wszystkie 3), zag³ówek, zapi±æ pasy, sprawdziæ hamulec rêczny. i dopiero mo¿emy ruszyæ. Jak widaæ zanim ruszymy samochodem, musimy siê nie¼le nagimnastykowaæ. Opisuj±c to nie chodzi mi oto aby wykazaæ , ¿e te czynno¶ci s± potrzebne , czy te¿ udowodniæ ¿e nie s±. Chodzi mi o zwrócenie uwagi, ¿e na egzaminie na prawo jazdy ka¿da nie wykonana czynno¶æ jest podstaw± do zakoñczenie egzaminu z wynikiem negatywnym. A wiec kursanci !!! nie wnerwiajcie siê na instruktorów je¿eli to³kuj± wam do g³owy te wszystkie rzeczy. Oni robi± to poto aby¶cie zdali egzamin, a nie dla przyjemnio¶ci...
|
|
#2786 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co za palant z tego egzaminatora! Jak móg³ nie powiedzieæ, co masz zrobiæ. U mnie zawsze zaczyna³y siê regu³ki: "Przystêpujemy do zadania nr 1. Zestaw [...], proszê pokazaæ.". Kretyn po prostu ![]() A w jakim mie¶cie zdajesz? |
|
|
|
|
#2787 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 300
|
Hej, hej, dawno mnie nie by³o, matura mnie przycisnê³a.
Opowiadajcie, jak Wam posz³a matma rozszerzona? Bo ja jestem cholernie rozczarowana, walczy³am ale by³o ciê¿ko. Mo¿e po maturach wreszcie znowu zacznê je¼dziæ!
"(...) i poznacie Prawdê, a Prawda was wyzwoli." (J 8:32) 27.10.2006r. 9.09.2014r. 2016r.
|
|
|
|
#2788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mo¿e siê kiedy¶ spotkamy na je¼dzie o tym nie wiedz±c, hehe .Dziêki za s³owa, otuchy, jak pomy¶lê to a¿ mnie trzêsie, ale nie chcê byæ gorsza i wkoñcu wkroczyæ w ¶wiat wielkiego miasta ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
#2789 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2790 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe w±tki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:08.

mnie na szczêscie czeka to dopiero za rok
ale ca³y czas trzyma³am za Was kciuki i bêdê trzyma³a dalej 
by³am dzi¶ dokupiæ jeszcze 6 godzin, czyli ³±cznie jeszcze 4 jazdy przede mn± ale co¶ czujê ¿e na tym siê nie skoñczy 
). Mia³am na prawko od³o¿one 2000 z³, wyda³am ju¿ dok³adnie 1724 z³, jak teraz nie zdam to zacznie siê robiæ nieciekawie

ja te¿ mia³am stracha jak wsiada³am pierwszy raz do eLki, ¿e siê nie nauczê i takie tam, no juz wyje¼dzi³am 40 godzin, bo musia³am dokupowaæ bo ju¿ 6 razy obla³am, ale uwierz, ¿e te 30 godzin starcza by poj±æ samochód i nauczyæ siê je¼dziæ 

ale byæ mo¿e pójdziemy z T¿ na wesele 4 czerwca
: Projekt 'Prawo jazdy' zakonczony powodzeniem!
tak mnie stres zjadl, wszystko przez to czekanie,wczesniej bylam spokojna.
Od 15.03-kierowca..
Co za palant z tego egzaminatora! Jak móg³ nie powiedzieæ, co masz zrobiæ. U mnie zawsze zaczyna³y siê regu³ki: "Przystêpujemy do zadania nr 1. Zestaw [...], proszê pokazaæ.". Kretyn po prostu