|
|
#2881 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Essence cz. IX
Cytat:
) to się przestraszyłam że biały jak mąka aaaale pod makijażem absolutnie nie robi takiego wrażenia, fakt nie jestem jakoś mocno opalona ale też nie bardzo bladolica
|
|
#2882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie jestem opalona, ale tez nie szczególnie bladolica
|
|
|
|
|
#2883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo może być tak, że u mnie będzie szybciej (może już w tym czy następnym tygodniu).
|
|
|
#2884 |
|
Zadomowienie
|
Kaszko,jestem za
ale to się będziemy dogadywać jak jakieś info się pojawi czy jest szansa na zdobycie go w PL.
|
#2885 |
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie sama nie wiem....
![]() Ale wkrótce to nadrobię, bo wybór kolorów przyprawia o zawrót głowy Żeby nie było, mam 3 lakiery z Essence - wszystkie z limitek. Aż (!) 3 ![]() Z Eclipse - krwistoczerwony, z ItW - Heart Chakra (niewypał totalny
|
#2886 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2887 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny
Muszę przyznać, że podczytuję Was od dawna, ale dziś postanowiłam dołączyć, mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona ![]() Mania Essence ogarnęła mnie jakieś 3 tygodnie temu i w tym czasie zdążyłam kupić: -szminkę Coralize me -cień Mystic Lemon -puder Blossoms -pasiakowy nabłyszczacz SunClub dla blondynek -błyszczyk Return to Paradise -lakiery- multi dimensions most wanted, colour and go clear, modern romance i choose me, toppery z nail art twins- troy, carrie i julia -naklejki do paznokci Bad Girl i zestaw do zdobienia paznocki z małymi cekinami w roznym kształcie Ze wszytskiego jestem mega zadowolona i obawiam się, ze powoli będe stawala się coraz większą Essencomaniaczką, co zdecydownie nie wpłynie doze na stan mojego portfela xD Podrawiam
|
|
|
|
#2888 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam wczoraj w Magnolii
kupiłam lakier, rozświetlacz i ten magnes nowy nie było niestety pędzelków do linera.Rozwaliła mnie jedna ekspedientka. Podeszła do testerów, pomalowała się cała i poszła Ja rozumiem jeszcze podkład, ale błyszczyk? przecież tylke kobiet w ciągu dnia nim się mazia :/
|
#2889 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny ile kosztuja najnowsze lakiery Essence ale nie z limitki
spodobal mnie sie Makes me awake - brzoskiwnka z gory dziekuje za odpowiedz |
|
|
|
#2890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widziałam kiedys cos takiego w Sephorze, tyle ze zrobila to klientka
|
|
|
|
|
#2891 |
|
Przyczajenie
|
Dwie strony wcześniej ktoś pytał czy kredka Blue Lagoon z Sun Clubu nadaje się na linie wodną.
Ja ją mam Na linię wodną używam kajala z Catrice 090 Aqua Blue (ma identyczny kolor), ta z SC ma taką dziwną konsystencję, że jak dla mnie tylko do górnej powieki, nawet dolnej nią nie maluję. |
|
|
|
#2892 |
|
Zakorzenienie
|
Stale Was podczytuję i to jest błąd!!!
![]() Z limitki kupiłam koleżance na urodziny perfumy. Do tego tusz do rzęs Multi Action Smokey Eyes. Sama go używam i uważam, że jest naprawdę dobry jak za taką cenę. Jeszcze jej kupiłam pomadkę In the nude Piękny, delikatny kolorek.Ale jak wtedy byłam na zakupach to nie było jeszcze nowości i panie miały wykładać dopiero 2 maja :/ No i dzisiaj miałam czas, więc zapolowałam na: - eyeliner w słoiczku, - pędzelek do eyelinera, - lakier 74 Fall for me, - penseta Testy niedługo ![]() Edit: Jak się otwiera pensete? Edit 2: Dałam radę
![]() Bella Beauty Edytowane przez Annaluka Czas edycji: 2011-05-07 o 11:24 |
|
|
|
#2893 |
|
Raczkowanie
|
ThingsWeNeverDid
Dzięki... czyli zostaje mi tylko z ll 09 chociaż trochę za ciemny kolor
|
|
|
|
#2894 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzuciłam na bloga swatche all about cupcake, błyszczyka stay with me oraz korektora.
|
|
|
|
#2895 |
|
Rozeznanie
|
hej kochane!
tak sobie was podczytuję i podczytuję, ale nigdy się nie udzialałam ![]() mam do was pytanko-szukam alternatywy dla mojego revlonka i myślałam o podkładzie Essence, Stay All Day. Czy ktoś mógłby mi napisać, w jakim tonie kolorystycznym one są? (zółty, róż, beż?). I czy nadawałby się do mieszanej cery? Na KWC czytałam opinie, ale o tonie kolorystycznym nic nie znalazłam
|
|
|
|
#2896 |
|
Zadomowienie
|
Kusicie tymi linerkami w żelu, a ja mam cztery różne kolory niedawno zakupione zwykłych i muszę ze sobą walczyć
![]() Złe kobiety z Was! |
|
|
|
#2897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2898 |
|
Wtajemniczenie
|
Podpisuję się pod tym, miałam najjaśniejszy odcień ale dla mnie był i tak za ciemny, na twarzy robił się pomarańczowy :/
A ja się zastanawiam nad kupnem nowego tuszu i chciałam zapytać te z Was, które mają różowy MA i Smokey - jakie widzicie różnice, zostać przy klasyku czy warto spróbować nowości? Zaznaczę, że lubię mocny efekt na rzęsach, pogrubienie jak najbardziej wskazane
|
|
|
|
#2899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2900 |
|
Raczkowanie
|
Wrzuciłam na bloga swatche moich lakierów z MD, ze zdjęcia poniżej, więc zapraszam
![]() ![]() ![]() http://makeupmaniak.blogspot.com/ Chciałam kupić kilka odcieni więcej, ale moje miasto jeśli o to chodzi strajkuje. Są wszystkie nowości, ale lakierów MD zero
|
#2901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I pewnie kupię oba
|
|
|
|
|
#2902 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Są śliczne, i tak się od siebie różnią, chodź moj TŻ by powiedział, że są identyczne I jeszcze okrzyczał że trace pieniądze na identyczne lakiery Ehh oni nigdy tego nie zrozumieją
|
|
#2903 | |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Multi Dimension-6,99
|
|
|
#2904 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2906 |
|
Zadomowienie
|
byłam u mnie w mieście w Naturze i były jeszcze 3 pudry Blossoms
oczywiscie wzięłam jeden, zastanawiałam się nad Coralize/Cupcake/Nude (też były i to sporo), ale w końcu wzięłam jakiś błyszczyk (z odcieniem trafiłam w dziesiątkę ) ah, i wzięłam ten pędzelek do smokey ![]() chyba jednak w poniedziałek wrócę się po Coralize lub Cupcake a tą paletkę do smokey polecacie czy nie? i otworzyli półeczkę Catrice, aaah!
|
#2907 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2908 |
|
Wtajemniczenie
|
Powiedzcie mi, moje Drogie, czy w Polszy jest dostępna seria My Skin?
Czy miała wejść u nas jako limitka czy razem z nowościami, bo już mi się wszystko miesza... Jakoś nie zauważyłam w Naturze (ani w daglasie)... Może źle patrzyłam, albo nie tam gdzie trzeba?
|
#2909 | ||||||||||
|
Zadomowienie
|
Ja go raz wypróbowałam, ale on w życiu nie będzie tak soczysyty.
Cytat:
![]() Tak, był na tej liście wycofanych produktów, co się pojawiła przed nowościami. Cytat:
i dobrze, bo już mi się lakiery w szafce nie mieszczą ![]() W ogóle z You rock jeżeli cokolwiek kupię, to chyba tylko lakier kings of mints Cytat:
ja miałam egzamin dzień po swoich urodzinach, i zdałam za 1 razem (nie pytaj jak ja to zrobiłam Cytat:
Cytat:
Masz tylko stempelek i skrobaczkę z essence?Kupiłabym sobie, coby spróbować zrobić zwierzęce wzorki, ale nie wiem czy jest sens i czy nie lepiej czegoś lepszego poszukać albo oddać komuś płytkę... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
elegancko, a czym robione, essencowymi stempelkami?Masz jakąś metodę nakłądania? ![]() Cytat:
bardzo ładnie się łączy z cupcake.Cytat:
ale ja nie myślę o żadnych strasznych granicach, przynajmniej się staram ![]() Cytat:
![]() Miss Lavender Kochana ja doszłam o co chodzi wykasuj linka i wstaw go od nowa, bo w linku jest beautybeforeBRAKFAST
|
|
#2910 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A z MA nie wiem co zrobić... może jeszcze nie dojrzał dziad ![]() Cytat:
![]() Na czym wychodowałaś takie pazurki? ![]() Cytat:
![]() Ale uwaga bo odcień 10 soft beige nie jest wbrew pozorom najjaśniejszy, lepiej podobno wziąć 20 natural beige ![]() Ja też miałam problemy ![]() Byłam wczoraj na Ametystowej. Jest Catrice, ale nie ma żadnej limitki, ani testerów i nie wszystko jest wyłożone. Ale wzięłam dwustronny pędzelek do linera i masę dziwnych rzeczy z essence, w tym pęsetę i dzięki wam Kochane za polecenie, jest najlepsza jaką miałam ![]() Poza tym znalazłam gdzieś w wyprzedażowych rzeczach odżywkę 10 in 1 ![]() No dobra, kupiłam też: -kosmetyczkę essence (już od dawna ją chciałam -Bielenda Awokado do demakijażu oczu - wszystkie 3 sztuki, bo podobno go wycofują -essence fresh start -essence SYF dwustronny zestaw do wybielania paznokci - testowałam taki z Scholla i mi się spodobał, ale essencowy kosztował mnie 2x mniej ![]() -biały kajal KOBO z kolekcji Delicious -KOBO luminous baked color w odcieniu apricot glow -essence pb żel antybakteryjny do rąk Ogłaszam koniec zakupów kosmetycznych
Edytowane przez coco_kiciusia Czas edycji: 2011-05-07 o 16:21 |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:31.

dobrze, ze nie wzięłam

ale to się będziemy dogadywać jak jakieś info się pojawi czy jest szansa na zdobycie go w PL.

Nakarm pieska... 

Ja rozumiem jeszcze podkład, ale błyszczyk? przecież tylke kobiet w ciągu dnia nim się mazia :/
Blog kosmetyczno-pazurkowy