|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2401 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część IX
|
|
|
|
#2402 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2403 |
|
Wtajemniczenie
|
Kitkulka bardzo fajna ta torebka i te kwiatki na podszewce takie słodkie
i masz bardzo ładny pedicure |
|
|
|
#2404 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo jak z tymi spodniami z kokardką - S by można wziąć, ale by nogawki były za krótkie, więc trzeba było wziąć większe ![]() Jakieś swoje standardy dziwne mają ![]() Cytat:
Dokładnie I to jeszcze - został jeden odcinek tak? Dobrze liczę? Ja nie wiem jak oni chcą te wszystkie wątki w jednym odcinku pozamykać..Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Były białe jak śnieg po palette XXL ale teraz już nie ma jej w sprzedaży.. Podobny efekt tylko, że ten biały nie był taki jak śnieg a bardziej budyń waniliowy miałam po Skandynawskim Cytat:
![]() P.s fajne pazuryry co to za kolor ;P
|
||||||
|
|
|
#2405 | ||
|
Magda ;)
|
Hej laleczki
![]() Cytat:
![]() czyli? slicznie jak zawsze ![]() Cytat:
powiem Ci,że mierzyłam dzisiaj te butki w Deichmanie i ... była ostatnia para 38 ![]() jeden but był dobry,a drugi mi spadał z nogi ![]() i w końcu ich nie wzielam ![]() a czarne mi sie juz nie podobały. Znalazlam podobne buciki z Big Stara i byly na maxa wygodne... ale byl tam ten glupi znaczek big stara i to mi psulo efekt calych butów. Coraz bardziej sklaniam sie ku tych sandalkach za 179,ale cena mnie troszke powala
|
||
|
|
|
#2406 | |
|
Wtajemniczenie
|
matko Dziewczyny, albo to efekty tego Vitamina plus, albo Paleta ma jakies właściwości przyspieszające porost, bo mam odrost 9dniowy, a wygląda jak tamten kiedy nią farbowałam, który był 13 dniowy. Przyspieszenie o 30%
![]() ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- Cytat:
![]() lecę na zakupki blondaski, do później |
|
|
|
|
#2407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, to z tych palette naturals - zielone pudełeczko - za✂✂✂ista jest ta ich odżywka ![]() One mają farbę proszek rozjaśniający i wodę 9% - Bunny mówi, że to taki utajony rozjaśniacz i lepsza jednak woda 12% |
|
|
|
|
#2408 |
|
Zakorzenienie
|
kitkulko prosze zerknij do klubu
|
|
#2409 | ||||||
|
Marcelover ♥♥♥
|
czeesc
myslałam, że więcej naskrobiecie, a tutaj 3 stronki ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
eee to mam jeszcze duuuzo czasu ![]() Cytat:
Cytat:
ale w koncu te Twoje są z prawdziwego zamszu |
||||||
|
|
|
#2410 |
|
Magda ;)
|
Buahhot w moim super mieście jest tylko jeden Deichman wiec juz ich nie znajde
![]() ![]() Dziewczynki chce dziś kliknąć te spodnie, powiedzcie mi które wydaja wam się najlepsze ![]() będę brała czarne,bo stwierdziłam,że to jednak uniwersalne i klasyczne, pozniej pomsyle nad beżowymi http://allegro.pl/bawelniane-pumpy-h...86476542.html# http://allegro.pl/spodnie-rurki-z-ko...600075987.html http://moda.allegro.pl/spodnie-z-ozd...588220368.html
|
|
|
|
#2411 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wzięłabym z tej 2. I wiem , że czarny uniwersalny ale widziałam czarne na żywo i wyglądały słabo - nie miały tego uroku co te jasne. Ale to sama zdecyduj ![]() ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Dziękować
|
|
|
|
|
#2412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja to nienawidze jak na czarnych ubraniach obłaża mi te fisia. ![]() Chyba bym bezowe wziela. Zwlaszcza na lato to jednak bardziej przyjemny kolor niz czarny. Ale zrobisz jak bedziesz chciala
|
|
#2413 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam szare i sa uniwersalne
wog ole czarne spodnie to kojarza mi sie jakos tak biurowo pogrzebowo tylko jedne takie mam i bylam w nich na pogrzebie![]() princeska zastanow sie
|
|
#2414 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Princesska ja też brałabym z drugiej aukcji. I albo bezowe albo szare
Snow a byłaś w końcu zobaczyć kolory podkładu MF? Ja byłam, i wybrałam sobie już odcien
|
|
|
|
#2415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko ze ten material to sie skulkuje bardzo szybko - ale on mi nie obłazi nigdy. Ale najsensowniejsze są te drugie, no tylko ze prawda czarne tracą urok. |
|
|
|
|
#2416 |
|
Magda ;)
|
Może kupie te i te
![]() nie no serio dziewczyny stwierdziłam,że nie mam zadnych uniwersalnych rzeczy,mam pelno ciuchow i nic mi do niczego nie pasuje ![]() wezme na poczatek czarne,a jak mi sie spodobaja to dokupie bezowe Yata wzielabym te Twoje,ale cos mi z rozmiarem nie pasuje nic ![]() Caskada dla mnie dobrze,że wyszczuplają
Edytowane przez BLOND_PRINCESSKA Czas edycji: 2011-05-07 o 18:28 |
|
|
|
#2417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiem o co chodzi Ci z tą kitką
|
|
|
|
|
#2418 | ||||
|
Zakorzenienie
|
a ja dzisiaj odwołałam świętowanie
![]() jakiś dzień mam kiepski, nie wiem... chyba to przez tą pogodę, jest totalnie do bani, jeszcze jakiś problem z błędnikiem chyba mam, bo siedzę i w głowie mi się kręci ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a torebkę sobie zamów, bo warto jest naprawdę bardzo dobrze wykonana, niedroga a przesyłka była ekspresowa aż zaczęłam zastanawiać się nad czarną albo tą koralową, która podobała się Buahhot ![]() a pazury, które? niebieskie? to ten ostatnio kupiony lakier Miss Sporty za 5,49 w rossie kupiłam ![]() Cytat:
![]() a jak duże miały logo BS? może dałoby się go znieść? ![]() te buty są naprawdę ładne i porządnie wykonane, ale cena 179 zł za sandałki to jednak sporo ja w zeszłym roku kupiłam takie drogie i w sumie nie wiem po co, bo nie wiem czy w tym roku będę je jeszcze nosić ![]() oki, już pędzę ![]() dziękuję ![]() dopchałam do niej jeszcze stringi, które dziś kupiłam w Pepco za 5,99 ale tą kokardkę, którą miała zaplecioną na łańcuszku - odplotłam ![]() Cytat:
![]() pierwszych nie, bo wyglądają trochę jak dresy, takie zwykłe bawełniane ![]() a 3 tak jak pisze Yatta - nie wiadomo jak się ułożą |
||||
|
|
|
#2419 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Cytat:
ale jak dla mnie to but nie wart swojej ceny nie robi na mnie wrażenia miałam kiedyś podobne ja bym na Twoim miejscu poszukała jakiegoś tańszego odpowiednika
|
||
|
|
|
#2420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() są ładne, zgrabne i z zamszu, ale jednak nie robią już takiego wrażenia, bo jest ich mnóstwo i tańszych ![]() ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- A ja dzisiaj z okazji mego kiepskiego humoru - pofarbuję sobie włosy ![]() Londą jednak :P tylko odrost, zaraz zatrudnię do tego tatę
|
|
|
|
|
#2421 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Moje włoski baaardzo Wam kochane dziękują
![]() Wróciłam z zakupów i pupa Marynarka była w rozm XS iiii... za duża na mnie Było mnóstwo innych różowych i pomarańczowych marynarek ale z innego materiału, takiego ceratowego ohydnie się czułam mając ją na ciele ![]() Kupiłam tam tylko spódniczkę i bluzkę w H&M ![]() Princesska tez spódniczki z kokardką z tej aukcji od Yatty są BEZNADZIEJNE tzn chodzi mi tu o materiał, wszędzie nitki wystawały, masakra jakaś.. podobnie te Wasze spodnie z kokardą a są na każdym stoisku i chińczyków ![]() Cytat:
![]() bardzo fajnie, nie wiem co Ty od nich chcesz ![]() Cytat:
ja dziś rano musiałam jeszcze raz włoski umyć booo miejscami złapała mi bardzo chłodno ![]() Cytat:
![]() oj no pupę mam tylko że małą ![]() Cytat:
![]() Cytat:
miałam spray Syossa i tragedia chciałam kupić sobie zachwalany tresemme ale w sumie nie potrzebuję, dobrze jest jak jest ![]() Cytat:
![]() ![]() te sandałki za 179 duuużo bardziej mi się podobają Cytat:
![]() aha! i najpiękniej wyglądały na żywo dla mnie granatowe!! Cytat:
a jaki kolor sobie dobrałaś?
|
|
#2423 |
|
Zakorzenienie
|
Kitkulka
Ojej no co Ty odwołałaś świetowanie? Biedna jestes. Ale jeszcze bedzie na to czas. Za to posiedziesz z nami co
|
#2424 |
|
Zakorzenienie
|
tez ogladalam w tamtym tygodniu sliczne jasne szpilki na platformie ale ten znaczek bigstara
na jasnych butach byl jednak widoczny taka malutka meteczka![]() dlatego jakos zrezygnowalam
|
|
#2425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jaką spódniczkę i bluzkę z H&M? ![]() a koleżanki z odstającą pupą a chude już masz dwie Adzi posiedzę posiedzę tylko teraz idę na farbowańsko
|
|
|
|
|
#2426 |
|
Zakorzenienie
|
snow
pokaz szybko zwlaszcza ta spodniczke bo ja zainteresowana chyba ze na bloga wrzucisz to tez git ![]() jak ja lubie czerpac od was inspiracje na wszystko
|
|
#2427 | |
|
Zakorzenienie
|
Buff Beige
a który to w kolejności od najjaśniejszego? I jaki ma odcień, ciepły, opalony?Cytat:
spódniczka taka rozkloszowana z wyższym stanem i zwykły tank top ![]() szkoda że nie będziesz świętować
|
|
#2428 |
|
Magda ;)
|
Snow czyli dupa tak jak myslalam to sa te same,ktore mierzylam i teraz już nie wiem
co ja mam począć i butów nie ma,spodnie nie wiem które i spódniczki też nie wiem ![]() a marynarki jak ogolnie? Ladnie leżą? coś czytalam na watku o nich,że trzeba rozmiar mniejszy niz normalnie brać i jak coś to nie wiem czy S czy XS ![]() i jaka cena u Ciebie? |
|
|
|
#2429 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() ale to ten po środku, a odcieni jest 5 tzn trzeci
|
|
|
|
|
#2430 | |
|
Magda ;)
|
Cytat:
![]() podobne do Kitkulkowych z przodu beżowe i z boku ohydny czrwony znaczek Big Stara ![]()
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:31.

a mogłabyś jeszcze określić co się mniej więcej do niej zmieści? 

ale wiem ze wlosy krecone sa bardziej porowate i chlona maski i nic je nie obciaza
sa jakby poktyte dodatkowo luskami 
I to jeszcze - został jeden odcinek tak? Dobrze liczę? Ja nie wiem jak oni chcą te wszystkie wątki w jednym odcinku pozamykać..
bo czeka mnie farbowanko w przyszły weekend