Kawarnia - rozmowy (nie)kontrolowane - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Emigrantki

Notka

Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-06, 22:10   #2101
szperrr
Zakorzenienie

Dot.: Kawarnia - rozmowy (nie)kontrolowane

lorcia, dobrze mowisz, moj wynik x3.14 trzeba.. sprawdzajac powoli dowiedzialam sie, ze moj kalkulator (taki sliczny, z Tinkerbell ) olewa pi to po co wogole ten przycisk zrobili???

co do wizyt u dyrektora /-ki, to przynajmniej wiesz, ze jakis powod byl ku temu (urazona duma flecisty ), a mnie wlasni rodzice wkopali w regularne wizyty
Stary 2011-05-07, 03:40   #2102
Kofika13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lorelei Pokaż wiadomość
200 funtow a ja narzekam ze benzyna droga .
Kofi prawko rob taniej wyjdzie .
nuuuuuuuu .... az tyle.... ale autem wcale NIE taniej
kolezanka dojezdza pokonujac taka odleglosc jak ja i za paliwo placi ok 45 pandow na tydzien .... wychodzia ja moze 40F mniej w przeliczeniu na caly miesiac

wiem, ze sa jacys ludzie ode mnie ze szkoly, ktorzy dojezdzaja z moich stron ... mam zamiar zrobic rozeznanie w najblizszym czasie zawsze moge zaoszczedzic polowe kosztow

btw prawko u mnie nie wchodzi w gre - zycie mi jeszcze mile

Cytat:
Eeeee to ja wole loda czekoladowego .
ja ci dam loda i nawet nie musisz nic robic

*

dobranoc

“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.”
Albert Einstein
Kofika13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 08:56   #2103
Vedma
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wiolqn Pokaż wiadomość
zawsze chcialam tatu ale nie moglam sie zdecydowac gdzie i jaki. A Potem zobaczylam jak one wygladaja na starszych ludziach i juz mi przeszlo
Dlatego tatuaz powinno sie zrobic gdzies, gdzie skora sie tak nie pomarszczy albo gdzies, gdzie nawet jesli sie pomarszczy, nikt o tym nie bedzie wiedzial

Cytat:
Napisane przez szien Pokaż wiadomość
aj tam, prawie wszystko wygląda źle na pomarszczonej skórze, makijaż też a i tak panie się malują
I zaloze sie, ze poprawia im to samopoczucie zupelnie tak, jak nam

Cytat:
Nie slyszalas? Wlamali sie plejstejszynowi i usluga online jest niedostepna do odwolania. TZ nie moze grac z bratem online .
I ponoc dobrali sie do bazy danych klientow, zawierajacej m.in. numery kart kredytowych...

Cytat:
Napisane przez Bakteryika Pokaż wiadomość
a juz wogole nie moglam przestac sie smiac jak musialam powiedziec dyretkorowi ze smialam sie z fletu pana od muzyki

Cytat:
Napisane przez Kofika13 Pokaż wiadomość
A siedzialas juz kiedys za kolkiem?

Mamy na dzisiaj zaplanowanego grilla ze znajomymi, tak sie na niego cieszylam a tu klops! Juz w nocy zaczelo padac, a teraz to po prostu z nieba leja sie potoki wody... W sumie dobrze, bo trawa przed domem zaczynala juz zolknac, ale nie mogl ten deszcz poczekac kilka godzin?
I jestem jeszcze dalej poza tymi snami.
(...)I trwam, niby modlitwa, poza swa żałoba,
Ta, co spełnić się nie chce, bo woli być sobą.
Vedma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 09:51   #2104
peorth
Zadomowienie

O wlasnie, slyszalam jakos ostatnio w wiadomosciach, ze z bazy sony conieco wycieklo i zeby uwazam teraz na phishing etc.

a ja ostatnio dostalam kilka mejli rzekomo od banku, ale mowie Wam wygladaly bardzo autentycznie... ale okazaly sie od banku nie byc.
peorth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 11:50   #2105
szperrr
Zakorzenienie

Ufff.. nie wiem gdzie mam zaczynac.. zaleglosci pod kazdym wzgledem Co za tydzien..

Przede wszystkim to Peorth, dzieki za probki! totalnie zapomnialam o tym, wiec dostalam taka fajna niespodzianke
Teraz tylko musze sie na slonce wystawic

Co do zamowienia z esc.. .com, to ten zestawik effeclar chce, straszszszszsznie mnie ostatnio wysypalo (wysypuje.. non stop ), chcialam byc dobra dla siebie, uzywac delikatnych, w miare naturalnych kosmetykow, jakos zatrzymac choc troche uplyw czasu widoczny na twarzy, ale juz nie wiem co robic , wracam do sprawdzonych wysuszaczy (jest takie slowo? ). Okazuje sie, ze mozna miec zmarszczki i byc wypryszczonym jak nastolatka w tym samym czasie Poddaje sie.
Stary 2011-05-07, 12:21   #2106
little_ola
Zakorzenienie

kac gigant
little_ola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 13:53   #2107
olka_222
Zakorzenienie

Szperku ja bym uważała na effeclar po nim też niezłego wysypu można dostać zanim się wszystko uspokoi Znam z autopsji swojej i siostry

Mi ostatnio cera też się coś pogorszyła, ale stawiam na sprawdzone sposoby: Maseczka z Apiryny C, maseczka czosnkowa i lawendowa z Lush'a plus maseczka miętowa https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ue.html&next=1

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ----------

Cytat:

j ateż tak mówiłam, a teraz śmigam W PL zaliczyłam i Warszawę i Poznań, śląsk i dolnoślask tez W UK siedziałam raz za kierownicą i mi się podobało... Gdyby nie to że mam darmowe bilety autbusowe pewnie uzywałabym czesciej auta

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-07, 14:25   #2108
Kofika13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vedma Pokaż wiadomość
A siedzialas juz kiedys za kolkiem?
razem z TZ robilismy kurs... tyle ze on zdal za pierwszym razem a ja.... no coz po dwoch porazkach na placu poddalam sie......
potem juz balam sie kiedykolwiek wsiasc za kolko!

Cytat:
Napisane przez little_ola Pokaż wiadomość
kac gigant
witam w klubie
wstalam pol godziny temu
i lacze sie w bolu

Cytat:
Napisane przez olka_222 Pokaż wiadomość
Szperku

Mi ostatnio cera też się coś pogorszyła, ale stawiam na sprawdzone sposoby: Maseczka z Apiryny C, maseczka czosnkowa i lawendowa z Lush'a plus maseczka miętowa https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ue.html&next=1[COLOR="Silver"]
moja cera pogorszyla sie od kiedy zaczelam uzywac weledy
o ile lubialam tonik, to krem byl za tlusty i mial za intensywny zapach
zaczely mi sie pojawiac jakies dziwne czerwnone plamy na calej cerze :/
w zyciu moja buzia tak nie wygladala ...... ( a zuzylam 2 serie jedna irysowa druga rozana)
no nic, od niedawa uzywam Avene i jest juz o wiele lepiej ... mam nadzieje, ze szybko nie bede musiala zmieniac kosmetykow do twarzy

+

blagam poradzcie cos sprawdzonego na paznokcie

takich łamliwych, kruchych i rozdwajajcych sie prawie do krwi nie mialam jeszcze nigdy
biore tabletki, nakladam odzywki i poki co nic
nie wiem ..... co robic ......

Ola ja sie serio na kierowce nie nadaje, nie mam predyspozycji i zmyslu do bycie kierowca

“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.”
Albert Einstein
Stary 2011-05-07, 14:56   #2109
olka_222
Zakorzenienie

Cytat:
w zyciu moja buzia tak nie wygladala ...... ( a zuzylam 2 serie jedna irysowa druga rozana)
no nic, od niedawa uzywam Avene i jest juz o wiele lepiej ... mam nadzieje, ze szybko nie bede musiala zmieniac kosmetykow do twarzy

blagam poradzcie cos sprawdzonego na paznokcie

takich łamliwych, kruchych i rozdwajajcych sie prawie do krwi nie mialam jeszcze nigdy
biore tabletki, nakladam odzywki i poki co nic
nie wiem ..... co robic ......

Ola ja sie serio na kierowce nie nadaje, nie mam predyspozycji i zmyslu do bycie kierowca
Kofii ja też mam dwie lewe ręce do prowadzenia... nie mam wyobraźni, do przodu jeszcze pojadę ale każ mi tylko zaparkować tyłem... Dla mnie to jest niemozłiwe, choć dla innych bajecznie proste. Nie rozumiem jak to działa, nie umiem odmierzyć odległości i już!!

Ale potrafie zrozumieć osoby które maja awersje do prowadzenia...

Co do paznokci to niestety odzywka z Sally Hansen się nie sprawdziła. Po miesiącu uzywania na pewno nie wzmocniła paznokci choć na pewno po jej zastosowaniu nie zahaczały o wszystko... Szukam dalej

Co używasz z Avene? Ja narazie kremu Yestheal pod oczy, zastanawiam sie teraz nad tym do twarzy...

Edytowane przez olka_222
Czas edycji: 2011-05-07 o 15:04
olka_222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 16:02   #2110
peorth
Zadomowienie

szperku nie ma problemu, fajnie że już doszly!

kofi na paznokcie kup sobie odzywke/olejek nie w lakierze. znaczy taka co sie smaruje i ona sie wchlania. moim zdaniem sa najlepsze, bo mozesz uzyc kilka razy dziennie no i nie traktujesz pazurkow zmywaczem. i smaruj dobrym kremem do rak/paznokci co chwilke. i nie zmywaj/pierz/rob czegokolwiek gdzie rece maja stycznosc z jakims detergentem bez rekawiczek.
Stary 2011-05-07, 16:16   #2111
Kofika13
Zakorzenienie

Cytat:
Kofii ja też mam dwie lewe ręce do prowadzenia... nie mam wyobraźni, do przodu jeszcze pojadę ale każ mi tylko zaparkować tyłem... Dla mnie to jest niemozłiwe, choć dla innych bajecznie proste. Nie rozumiem jak to działa, nie umiem odmierzyć odległości i już!!
hihiih czyli jestes zagrozeniem na drodze

Cytat:
Co do paznokci to niestety odzywka z Sally Hansen się nie sprawdziła. Po miesiącu uzywania na pewno nie wzmocniła paznokci choć na pewno po jej zastosowaniu nie zahaczały o wszystko... Szukam dalej
oops mi zawsze pomagala... paznokcie szybko rosly
ostatnio kupilam jakas rozowa i jest do :upy:
normalnie chyba komplejna napisze

Cytat:
Co używasz z Avene? Ja narazie kremu Yestheal pod oczy, zastanawiam sie teraz nad tym do twarzy..
i jaki ten krem ?
ja uzywam zelu do twarzy i kremu antirougeurs i bardzo lubie
zreszta moje siostry uzywaja tych produktow od dawna ... we Francji mozna to kupic tylko w aptekach

---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------

Cytat:
Napisane przez peorth Pokaż wiadomość
[

kofi na paznokcie kup sobie odzywke/olejek nie w lakierze. znaczy taka co sie smaruje i ona sie wchlania. moim zdaniem sa najlepsze, bo mozesz uzyc kilka razy dziennie no i nie traktujesz pazurkow zmywaczem. i smaruj dobrym kremem do rak/paznokci co chwilke. i nie zmywaj/pierz/rob czegokolwiek gdzie rece maja stycznosc z jakims detergentem bez rekawiczek.
dzieki peo
sie tylko zastanawiam gdzie ja moge taki olejek kupic
faktycznie skora na moich rekach wola o pomoc i jest strasznie sucha
ja nie wiem ..... czy to pogoda czy moja zla dieta ..... eeeeeeee

Albert Einstein

Edytowane przez Kofika13
Czas edycji: 2011-05-07 o 16:06

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-07, 17:56   #2112
lorelei
Zadomowienie

GG do lorelei

Cytat:
Napisane przez szperrr Pokaż wiadomość
co do wizyt u dyrektora /-ki, to przynajmniej wiesz, ze jakis powod byl ku temu (urazona duma flecisty ), a mnie wlasni rodzice wkopali w regularne wizyty
Jak cie wkopali?

Ja nigdy nie bylam u dyrektora, znaczy nie pamietam. Za to rektor na studiach znal mnie dobrze i panie z sekretariatu .

Cytat:
nuuuuuuuu .... az tyle.... ale autem wcale NIE taniej
kolezanka dojezdza pokonujac taka odleglosc jak ja i za paliwo placi ok 45 pandow na tydzien .... wychodzia ja moze 40F mniej w przeliczeniu na caly miesiac
To ile ty masz do tej szkoly mil?

No najlepiej sie dogadac , moja kumpela jezdzi z kolezanka i oszczedza 50% na biletach, a do tego szybciej.

Cytat:
Napisane przez szperrr Pokaż wiadomość
Co do zamowienia z esc.. .com, to ten zestawik effeclar chce, straszszszszsznie mnie ostatnio wysypalo (wysypuje.. non stop ), chcialam byc dobra dla siebie, uzywac delikatnych, w miare naturalnych kosmetykow, jakos zatrzymac choc troche uplyw czasu widoczny na twarzy, ale juz nie wiem co robic , wracam do sprawdzonych wysuszaczy (jest takie slowo? ). Okazuje sie, ze mozna miec zmarszczki i byc wypryszczonym jak nastolatka w tym samym czasie Poddaje sie.
Effeclar wcale delikatny nie jest .
Szperku najwazniejsze filtry i dobry nawilzacz. A na zmarszczki cos z retinolem i wit C.

Cytat:
Glowe masz, rece, nogi a nawet samochod. Czego chciec wiecej ?

Tu nawet latwiej o prawko z tym ze niekoniecznie taniej.

Pewno nie jest tak zle Kofi tylko masz blokade .
Ja tez 2 razy podchodzilam do prawka, bo jeden pan w Krakowie mnie wnerwil i juz tam nie wrocilam. Egzamin zdalam w innym, mniejszym miescie. Krakow jest koszmarny do zdawania prawka.

Edytowane przez lorelei
Czas edycji: 2011-05-07 o 18:00
lorelei jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 18:12   #2113
Kofika13
Zakorzenienie

Cytat:
To ile ty masz do tej szkoly mil?
niecale 20mil
pociagiem tylko 15 albo 25min
autem wychodzi troche dluzej

Cytat:
No najlepiej sie dogadac , moja kumpela jezdzi z kolezanka i oszczedza 50% na biletach, a do tego szybciej.
no wiem, ze zludzie dojezdzaja ode mnie z miasta
tyle ze to wariaci z PE ktorych ja sie boje

Cytat:
Glowe masz, rece, nogi a nawet samochod. Czego chciec wiecej ?
co proste dla jednego bedzie trudne dla drugigo
wiem, ze bylabym zagrozeniem na drodze
nie nadaje sie do tego

Albert Einstein
Stary 2011-05-07, 18:24   #2114
olka_222
Zakorzenienie

Cytat:

nie zgodzę się z Tobą, bo ja w szale rozpaczy nawet kurze ścierałam w rękawiczkach ( nie wspominając o myciu naczyń, podłogi itp) i niestety nie ma to rzadnego wpływu na rozdwajanie paznokci u mnie.... Ręce kremuje kilka razy dziennie... BYł krem z vit E, neutrogena, nivea, balsam palmersa i vichy z mocznikiem. W kąpieli cieplej z oliwą z oliwek moczyła. Nie pomogło....

Ja jeszcze wyczytałam że można moczyć co dziennie przez 2 tyg w wywarze z nasion z koperku. Próbuje

Cytat:
hihiih czyli jestes zagrozeniem na drodze

i jaki ten krem ?
ja uzywam zelu do twarzy i kremu antirougeurs i bardzo lubie
zreszta moje siostry uzywaja tych produktow od dawna ... we Francji mozna to kupic tylko w aptekach
na drodze nie tyle co na parkingu

krem fajny, oczy nie szczypią, zmarszczek chyba nie przybywa, nie wałkuje się pod oczami i przyjmuje ładnie korektor pod oczy.... Spróbuję innych ich kremów z ich firmy, choć priorytetem jest dobry żel do mycia twarzy

Edytowane przez olka_222
Czas edycji: 2011-05-07 o 18:27
Stary 2011-05-07, 19:11   #2115
Bakteryika
Wtajemniczenie

kofcik - paznokcie reaguja nie tylko na zewnetrzne czynniki ale dieta tez ma na nie wplyw mi sie kiedys lamaly koszmarnie a od roku jakos wogole nie mam problemu (prawda tez ze baaardzo zadko maluje)

a z weleda mam to samo, nie tyle co cera mi sie popsula ale ani to nawilza ani pomaga - tlusta maz..... i od kiedy zaczelam czepiac sie organic cera mi sie popsula..... tylko Neal's Yard Remedies na mnie dzialaja jak na razie
Bakteryika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 19:28   #2116
Kofika13
Zakorzenienie

Cytat:
kofcik - paznokcie reaguja nie tylko na zewnetrzne czynniki ale dieta tez ma na nie wplyw mi sie kiedys lamaly koszmarnie a od roku jakos wogole nie mam problemu (prawda tez ze baaardzo zadko maluje)
wiesz pewnie masz racje.... ale czy ja ostatnio diete tak bardzo zmienilam to nie wiem
nadal dosyc duzo owocow i warzyw
wiem ze za malo miesa ... pewnie z tym jest problem
no i ja w sumie paznokci zbyt czesto nie maluje ( raz na miesiac moze od stycznia nawet rzadziej)
oj jak sie nic nie zmieni to oczywiscie wybiore sie z tym gdzies

Cytat:
a z weleda mam to samo, nie tyle co cera mi sie popsula ale ani to nawilza ani pomaga - tlusta maz..... i od kiedy zaczelam czepiac sie organic cera mi sie popsula..... tylko Neal's Yard Remedies na mnie dzialaja jak na razie
oh firmy nie znam .... ale widze, ze na ich kosmetyki i tak mnie nie stac

Albert Einstein
Stary 2011-05-07, 19:30   #2117
lorelei
Zadomowienie

GG do lorelei

Cytat:
niecale 20mil
pociagiem tylko 15 albo 25min
autem wychodzi troche dluzej

wiem, ze bylabym zagrozeniem na drodze
nie nadaje sie do tego
Oj to kolezanka ma ciezka nozke albo wiele konikow pod maska .

E tam, daj sobie szanse . Tylko jak bedziesz kupowac samochod to taki z szybko otwierana elektryczna szyba, zeby latwo uwalniac frustracje szczegolnie na rondach .

Moje paznokcie chyba lubia jak pije duzo mleka i jem sery .
Stary 2011-05-07, 19:43   #2118
olka_222
Zakorzenienie

Lori powiadasz ze mleko i sery?? Mleka dużo nie pije, na czekoladę od 2 tyg mam ochotę co dziennie więc chyba przystanę na propozycję co dziennego picia kakao

Z dedykacją dla Ciebie

Lori
Stary 2011-05-07, 19:53   #2119
lorelei
Zadomowienie

GG do lorelei

Cytat:
Lori powiadasz ze mleko i sery?? Mleka dużo nie pije, na czekoladę od 2 tyg mam ochotę co dziennie więc chyba przystanę na propozycję co dziennego picia kakao

Z dedykacją dla Ciebie

Lori
Slodki pyszczek .

Ola masz zachcianki .

Co ty juz mnie googlujesz? Czyzbym o czyms nie wiedziala .

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-07, 19:54   #2120
Kofika13
Zakorzenienie

Cytat:
no tak nabial .... tego tez troche mniej ostatnio wcinam

Cytat:
Z dedykacją dla Ciebie

Lori
aaaaaaaahahhahahahaaaaaa

Albert Einstein
Stary 2011-05-07, 20:01   #2121
szperrr
Zakorzenienie

no wiem, ze effeclar nie jest delikatny, wlasnie o to chodzi, ze delikatne zdaja sie nie radzic sobie, to moze sila trzeba? dostalam zestaw clinique i zdaje sie byc okropnie komedogenny weleda mnie rowniez strasznie zapchala do tego prawdopodobnie wplyw ma zmiana stylu zycia, swieze londynskie powietrze, smrody z pracy, nie mowiac juz o tym, ze jak mnie juz raz wysypalo, to nie pomagam sobie uzywajac codziennie korektorow i fluidow, ktore normalnie byly od swieta
effeclar zel do buzi i effeclar k juz mi keidys bardzo poprawily stan cery (przynajmniej pod wzgledem wysypow i porow) a teraz jestem zdesperowana, ale jeszcze nie mialam kiedy ich zamowic, wiec moze mnie ktoras przekona do czegos innego

kofi, mi bardzo odpowiada odzywka z Neal's Yard, w kremie wlasnie, zapomnialam o niej na pare tygodni i widze wyrazna roznice, ale u mnie najgorzej jest ze skorkami i lamliwoscia, poza tym sama je wiecznie maltretuje

tymczasem pub wzywa
Stary 2011-05-07, 20:05   #2122
***luna
Zakorzenienie

Cytat:

Z dedykacją dla Ciebie

Lori
Jaki fajny

Kofi mi pomagają Merz Spezial i złota odzywka Sally Hansen (zwłaszcza, gdy używana wg instrukcji)

Co do Weledy też po niej miałam problemy z cerą.
Nadal mam, doszł jeszcze jakieś zmiany typu trądzik

Cuduję i raz się poprawia, a raz pogarsza
Aktualnie korzystam z Eucerinu i olejku rózanego.
Pod oczy Iwostin.
blogowo:
aktywnie
nowy post 12/09/2012 Veni Vidi Vici
***luna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 20:22   #2123
Kofika13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ***luna Pokaż wiadomość
Jaki fajny

Kofi mi pomagają Merz Spezial i złota odzywka Sally Hansen (zwłaszcza, gdy używana wg instrukcji)

.
wg instrukcji

no mnie wlasnie tez pomagala zawsze..... w sumie to wlasnie od 2 mies chyba juz jej nie uzywam moze stad te problemy

a te tabletki w tesco dostepnie - nie wiesz?

Albert Einstein

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-07, 20:29   #2124
***luna
Zakorzenienie

Cytat:
wg instrukcji

no mnie wlasnie tez pomagala zawsze..... w sumie to wlasnie od 2 mies chyba juz jej nie uzywam moze stad te problemy

a te tabletki w tesco dostepnie - nie wiesz?
Tam chyba zalecają, zeby co drugi dzień zmywać i świeżą warste nakładać
Niestety nie zawsze mam zapał do tego.
blogowo:
aktywnie
Stary 2011-05-07, 20:48   #2125
Bakteryika
Wtajemniczenie

moja mama 'swears by' Merz Special i ma piekne paznokcie mimo szorowania chalupy na blysk dzien w dzien
ja jestem do kitu z pamietaniem o tabletkach wiec zawsze sie ratowalam dieta(miecho, nabial)

cos ta weleda widze nie zgadza sie z nami
Stary 2011-05-07, 20:49   #2126
peorth
Zadomowienie

Lori no krakow do zdawania nie jest najlepszy. Mnie sie udalo za pierwszym razem, ale mialam obcykane trasy egzaminacyjne.

Olka chcesz powiedziec ze dloniom i paznokciom obojetne czy maja codzienny kontakt z detergentami czy sa chronione w rekawiczkach? Uwierz mi ze to jest roznica
Stary 2011-05-07, 20:53   #2127
***luna
Zakorzenienie

Właśnie zamówiłam SH złotą na ebayu.
Jest też jakaś granatowa do łamiacych i kruchych paznokci. Nigdy nie używałam.
Macie jakieś doświadczenie z nią?

Bakti
dokładnie. Mi MS pomaga mimo, że z rękawiczek nie korzsytam przy np. myciu naczyń.
A dietę ostatnio kiepską mam.
Swoją drogą włosy mi lecą jakbym była w polu radioaktywnym. Ręka we włosy i już garść wypada.
I oczywiście są wszędzie...
blogowo:
aktywnie
Stary 2011-05-07, 20:58   #2128
olka_222
Zakorzenienie

Cytat:

Olka chcesz powiedziec ze dloniom i paznokciom obojetne czy maja codzienny kontakt z detergentami czy sa chronione w rekawiczkach? Uwierz mi ze to jest roznica
nie napisalam ze jest im obojetne. uwazam ze detergenty owszem maja wplyw na stan skory rak i paznokci ale nie sa bezposrednia przyczyna rozdwajania paznokci.

I bez przesady z tymi rekawiczkami do mycia naczyn nie sa one konieczne.. Jak zacnziesz w nich wszystko robic to tez nie jest dobre dla rak...

Merz spezial zjadłąm 3 opakowania... Tabletki nietanie, 40 zl za 30 szt a efekty takie same jak po tabletkach za 15 zł

luna ile zaplacilas z przesylka?

Edytowane przez olka_222
Czas edycji: 2011-05-07 o 21:15
Stary 2011-05-07, 21:05   #2129
lorelei
Zadomowienie

GG do lorelei

Cytat:
cos ta weleda widze nie zgadza sie z nami
Ja nie mam z nia problemu a wrecz przeciwnie, szczegolnie irysowa linia mi odpowiada. Szampon i odzywka tez fajne.
Z tym ze moja cera bardzo dobrze znosi naturalna pielegnacje i wszelkie oleje .

Bardziej zapycha mnie jedzenie - szczegolnie czekolada , ale przestac nie potrafie . Teraz 'meczymy' z TZem 4 opakowania Michalkow kupione na wyprzedazy w Tesco .

Cytat:
Lori no krakow do zdawania nie jest najlepszy. Mnie sie udalo za pierwszym razem, ale mialam obcykane trasy egzaminacyjne.
Ja tez mialam obcykane, ale trafilam na pana co chcial sobie chyba dorobic . Najpierw mi wmawial ze samochod za mna mi pomaga zdac i to pewno moi znajomi/rodzina. Jak zaprzeczylam to cos zaczal pod nosem ze prawka sie za darmo nie zdaje . Podziekowalam .

Kupilam wreszcie baleriny, ale mi cwieczki nie pasuja bo zlote i mysle jak je tu przerobic . Bede kurcze dizajner.
Stary 2011-05-07, 22:17   #2130
Bakteryika
Wtajemniczenie

opisalam sie jak durna a tzt nie powiedzial mi ze pudelko wylaczyl...

lorcia - ja wiem ze ty welede lubic, przez ciebie kupilam

ja staram sie myc w rekawiczkach, szczegolnie przy wiekszym zmywaniu - przewaznie dlatego ze moge w goracej wodzie myc... ale woda paskudzi paznkocie tez....

olcia - co to za tabletki za 15zl? daj namiary
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Emigrantki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości