![]() |
#2101 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kawarnia - rozmowy (nie)kontrolowane
lorcia, dobrze mowisz, moj wynik x3.14 trzeba.. sprawdzajac powoli dowiedzialam sie, ze moj kalkulator (taki sliczny, z Tinkerbell
![]() ![]() co do wizyt u dyrektora /-ki, to przynajmniej wiesz, ze jakis powod byl ku temu (urazona duma flecisty ![]() ![]()
#2102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kolezanka dojezdza pokonujac taka odleglosc jak ja i za paliwo placi ok 45 pandow na tydzien .... wychodzia ja moze 40F mniej w przeliczeniu na caly miesiac ![]() wiem, ze sa jacys ludzie ode mnie ze szkoly, ktorzy dojezdzaja z moich stron ... mam zamiar zrobic rozeznanie w najblizszym czasie ![]() ![]() btw prawko u mnie nie wchodzi w gre - zycie mi jeszcze mile ![]() ja ci dam loda i nawet nie musisz nic robic ![]() * dobranoc ![]()
![]() |
#2103 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A siedzialas juz kiedys za kolkiem? Mamy na dzisiaj zaplanowanego grilla ze znajomymi, tak sie na niego cieszylam a tu klops! Juz w nocy zaczelo padac, a teraz to po prostu z nieba leja sie potoki wody... W sumie dobrze, bo trawa przed domem zaczynala juz zolknac, ale nie mogl ten deszcz poczekac kilka godzin?
Tu jestem- w mrokach ziemi i jestem- tam jeszcze. W szumie gwiazd, gdzie niecały w mgle bożej się mieszczę, Gdzie powietrze, drżąc ustnie, sny mówi i gra mi, I jestem jeszcze dalej poza tymi snami. (...)I trwam, niby modlitwa, poza swa żałoba, Ta, co spełnić się nie chce, bo woli być sobą. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2104 |
Zadomowienie
|
O wlasnie, slyszalam jakos ostatnio w wiadomosciach, ze z bazy sony conieco wycieklo i zeby uwazam teraz na phishing etc.
a ja ostatnio dostalam kilka mejli rzekomo od banku, ale mowie Wam wygladaly bardzo autentycznie... ale okazaly sie od banku nie byc.
![]() |
#2105 |
Zakorzenienie
|
Ufff.. nie wiem gdzie mam zaczynac.. zaleglosci pod kazdym wzgledem
![]() ![]() Przede wszystkim to Peorth, dzieki za probki! ![]() ![]() Teraz tylko musze sie na slonce wystawic ![]() Co do zamowienia z esc.. .com, to ten zestawik effeclar chce, straszszszszsznie mnie ostatnio wysypalo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2106 |
Zakorzenienie
|
kac gigant
![]()
#2107 |
Zakorzenienie
|
Szperku ja bym uważała na effeclar
![]() ![]() ![]() Mi ostatnio cera też się coś pogorszyła, ale stawiam na sprawdzone sposoby: Maseczka z Apiryny C, maseczka czosnkowa i lawendowa z Lush'a plus maseczka miętowa https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ue.html&next=1 ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- j ateż tak mówiłam, a teraz śmigam ![]() ![]()
![]() |
#2108 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() potem juz balam sie kiedykolwiek wsiasc za kolko! witam w klubie wstalam pol godziny temu i lacze sie w bolu ![]() Cytat:
![]() o ile lubialam tonik, to krem byl za tlusty i mial za intensywny zapach zaczely mi sie pojawiac jakies dziwne czerwnone plamy na calej cerze :/ w zyciu moja buzia tak nie wygladala ...... ( a zuzylam 2 serie jedna irysowa druga rozana) no nic, od niedawa uzywam Avene i jest juz o wiele lepiej ... mam nadzieje, ze szybko nie bede musiala zmieniac kosmetykow do twarzy ![]() + blagam poradzcie cos sprawdzonego na paznokcie ![]() ![]() ![]() takich łamliwych, kruchych i rozdwajajcych sie prawie do krwi nie mialam jeszcze nigdy ![]() biore tabletki, nakladam odzywki i poki co nic ![]() nie wiem ..... co robic ...... Ola ja sie serio na kierowce nie nadaje, nie mam predyspozycji i zmyslu do bycie kierowca ![]()
![]() |
#2109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale potrafie zrozumieć osoby które maja awersje do prowadzenia... Co do paznokci to niestety odzywka z Sally Hansen się nie sprawdziła. Po miesiącu uzywania na pewno nie wzmocniła paznokci choć na pewno po jej zastosowaniu nie zahaczały o wszystko... Szukam dalej ![]() Co używasz z Avene? Ja narazie kremu Yestheal pod oczy, zastanawiam sie teraz nad tym do twarzy...
Jestem jak Marmite: albo się mnie kocha albo nienawidzi ![]() Edytowane przez olka_222 Czas edycji: 2011-05-07 o 15:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2110 |
Zadomowienie
|
szperku nie ma problemu, fajnie że już doszly!
![]() kofi na paznokcie kup sobie odzywke/olejek nie w lakierze. znaczy taka co sie smaruje i ona sie wchlania. moim zdaniem sa najlepsze, bo mozesz uzyc kilka razy dziennie no i nie traktujesz pazurkow zmywaczem. i smaruj dobrym kremem do rak/paznokci co chwilke. i nie zmywaj/pierz/rob czegokolwiek gdzie rece maja stycznosc z jakims detergentem bez rekawiczek.
![]() |
#2111 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ostatnio kupilam jakas rozowa i jest do :upy: normalnie chyba komplejna napisze ![]() Cytat:
ja uzywam zelu do twarzy i kremu antirougeurs i bardzo lubie ![]() zreszta moje siostry uzywaja tych produktow od dawna ... we Francji mozna to kupic tylko w aptekach ![]() ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- Cytat:
![]() sie tylko zastanawiam gdzie ja moge taki olejek kupic ![]() faktycznie skora na moich rekach wola o pomoc i jest strasznie sucha ja nie wiem ..... czy to pogoda czy moja zla dieta ..... eeeeeeee
Mad about Mad Men ![]() “Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.” ― Albert Einstein Edytowane przez Kofika13 Czas edycji: 2011-05-07 o 16:06 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2112 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja nigdy nie bylam u dyrektora, znaczy nie pamietam. Za to rektor na studiach znal mnie dobrze ![]() ![]() Cytat:
No najlepiej sie dogadac ![]() Cytat:
![]() Szperku najwazniejsze filtry i dobry nawilzacz. A na zmarszczki cos z retinolem i wit C. Cytat:
![]() Tu nawet latwiej o prawko z tym ze niekoniecznie taniej ![]() Pewno nie jest tak zle Kofi tylko masz blokade ![]() ![]() Ja tez 2 razy podchodzilam do prawka, bo jeden pan w Krakowie mnie wnerwil i juz tam nie wrocilam. Egzamin zdalam w innym, mniejszym miescie. Krakow jest koszmarny do zdawania prawka. Edytowane przez lorelei Czas edycji: 2011-05-07 o 18:00 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2113 | ||
Zakorzenienie
|
niecale 20mil
pociagiem tylko 15 albo 25min autem wychodzi troche dluzej Cytat:
tyle ze to wariaci z PE ktorych ja sie boje ![]() Cytat:
wiem, ze bylabym zagrozeniem na drodze nie nadaje sie do tego ![]()
![]() |
#2114 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jeszcze wyczytałam że można moczyć co dziennie przez 2 tyg w wywarze z nasion z koperku. Próbuje ![]() Cytat:
![]() ![]() krem fajny, oczy nie szczypią, zmarszczek chyba nie przybywa, nie wałkuje się pod oczami i przyjmuje ładnie korektor pod oczy.... Spróbuję innych ich kremów z ich firmy, choć priorytetem jest dobry żel do mycia twarzy ![]()
Jestem jak Marmite: albo się mnie kocha albo nienawidzi ![]() Edytowane przez olka_222 Czas edycji: 2011-05-07 o 18:27 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2115 |
Wtajemniczenie
|
kofcik - paznokcie reaguja nie tylko na zewnetrzne czynniki ale dieta tez ma na nie wplyw
![]() a z weleda mam to samo, nie tyle co cera mi sie popsula ale ani to nawilza ani pomaga - tlusta maz..... i od kiedy zaczelam czepiac sie organic cera mi sie popsula..... tylko Neal's Yard Remedies na mnie dzialaja jak na razie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2116 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nadal dosyc duzo owocow i warzyw wiem ze za malo miesa ... pewnie z tym jest problem ![]() no i ja w sumie paznokci zbyt czesto nie maluje ( raz na miesiac moze od stycznia nawet rzadziej) oj jak sie nic nie zmieni to oczywiscie wybiore sie z tym gdzies ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2117 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() E tam, daj sobie szanse ![]() ![]() Moje paznokcie chyba lubia jak pije duzo mleka i jem sery ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2118 |
Zakorzenienie
|
Lori powiadasz ze mleko i sery??
![]() ![]() Z dedykacją dla Ciebie ![]() Lori
#2119 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ola masz zachcianki ![]() ![]() ![]() Co ty juz mnie googlujesz? Czyzbym o czyms nie wiedziala ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2120 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2121 |
Zakorzenienie
|
no wiem, ze effeclar nie jest delikatny, wlasnie o to chodzi, ze delikatne zdaja sie nie radzic sobie, to moze sila trzeba?
![]() ![]() ![]() ![]() effeclar zel do buzi i effeclar k juz mi keidys bardzo poprawily stan cery (przynajmniej pod wzgledem wysypow i porow) a teraz jestem zdesperowana, ale jeszcze nie mialam kiedy ich zamowic, wiec moze mnie ktoras przekona do czegos innego ![]() ![]() kofi, mi bardzo odpowiada odzywka z Neal's Yard, w kremie wlasnie, zapomnialam o niej na pare tygodni i widze wyrazna roznice, ale u mnie najgorzej jest ze skorkami i lamliwoscia, poza tym sama je wiecznie maltretuje tymczasem pub wzywa ![]()
#2122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kofi mi pomagają Merz Spezial i złota odzywka Sally Hansen (zwłaszcza, gdy używana wg instrukcji) ![]() Co do Weledy też po niej miałam problemy z cerą. Nadal mam, doszł jeszcze jakieś zmiany typu trądzik ![]() Cuduję i raz się poprawia, a raz pogarsza ![]() Aktualnie korzystam z Eucerinu i olejku rózanego. Pod oczy Iwostin.
![]() |
#2123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no mnie wlasnie tez pomagala zawsze..... w sumie to wlasnie od 2 mies chyba juz jej nie uzywam ![]() ![]() a te tabletki w tesco dostepnie - nie wiesz?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niestety nie zawsze mam zapał do tego. ![]()
![]() |
#2125 |
Wtajemniczenie
|
moja mama 'swears by' Merz Special
![]() ja jestem do kitu z pamietaniem o tabletkach wiec zawsze sie ratowalam dieta(miecho, nabial) cos ta weleda widze nie zgadza sie z nami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2126 |
Zadomowienie
|
Lori no krakow do zdawania nie jest najlepszy. Mnie sie udalo za pierwszym razem, ale mialam obcykane trasy egzaminacyjne.
Olka chcesz powiedziec ze dloniom i paznokciom obojetne czy maja codzienny kontakt z detergentami czy sa chronione w rekawiczkach? Uwierz mi ze to jest roznica ![]()
![]() |
#2127 |
Zakorzenienie
|
Właśnie zamówiłam SH złotą na ebayu.
Jest też jakaś granatowa do łamiacych i kruchych paznokci. Nigdy nie używałam. Macie jakieś doświadczenie z nią? Bakti dokładnie. Mi MS pomaga mimo, że z rękawiczek nie korzsytam przy np. myciu naczyń. A dietę ostatnio kiepską mam. Swoją drogą włosy mi lecą jakbym była w polu radioaktywnym. Ręka we włosy i już garść wypada. I oczywiście są wszędzie...
#2128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I bez przesady z tymi rekawiczkami ![]() Merz spezial zjadłąm 3 opakowania... Tabletki nietanie, 40 zl za 30 szt a efekty takie same jak po tabletkach za 15 zł ![]() luna ile zaplacilas z przesylka? ![]()
Jestem jak Marmite: albo się mnie kocha albo nienawidzi ![]() Edytowane przez olka_222 Czas edycji: 2011-05-07 o 21:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2129 | |
Zadomowienie
|
Ja nie mam z nia problemu
![]() Z tym ze moja cera bardzo dobrze znosi naturalna pielegnacje i wszelkie oleje ![]() Bardziej zapycha mnie jedzenie - szczegolnie czekolada ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Kupilam wreszcie baleriny, ale mi cwieczki nie pasuja bo zlote i mysle jak je tu przerobic ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2130 |
Wtajemniczenie
|
opisalam sie jak durna a tzt nie powiedzial mi ze pudelko wylaczyl...
lorcia - ja wiem ze ty welede lubic, przez ciebie kupilam ![]() ja staram sie myc w rekawiczkach, szczegolnie przy wiekszym zmywaniu - przewaznie dlatego ze moge w goracej wodzie myc... ale woda paskudzi paznkocie tez.... olcia - co to za tabletki za 15zl? daj namiary |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:22.