Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 2011. - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku
Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpień 2011. 23 37,10%
Maluszki w brzuszkach fikają, ale na świat się jeszcze nie pchają. Mamusie lipiec-sierpień 2011. 6 9,68%
W trzeci trymestr wkroczyłyśmy - szykujemy już kołyski... 4 6,45%
Przed nami już tylko dwa miesiące, później posypią się wakacyjne brzdące. 6 9,68%
Rosną w brzuchach nasze brzdące, przywitamy się z nimi za dwa miesiące. 5 8,06%
Studniówka odbyta,czekamy aż dzidzia na zewnątrz zawita. 0 0%
Koniec się zbliża dużymi krokami, będziemy lada chwilę wspaniałymi mamami ( rodzicami)! 3 4,84%
Brzuszek tu, brzuszek tam pogaduchy lipcowo-sierpniowych mam. 6 9,68%
Wiosna mija, lato czeka już niedługo przywitamy nowego człowieka. 0 0%
Już coraz bliżej na porodówki – plotkują lipcówki i sierpniówki. 9 14,52%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-07, 17:47   #4651
Natka_
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201

Ja juz po szkole byliśmy jeszcze na obiadku, mąż pojechał na mecz a ja chcę się zabrac za dalsze pisanie pracy. Nawet miałam plan nie wchodzic na wizaz, bo pomyślałam, że napewno tu zagrzęznę, ale nie umiałam się powstrzymać Cholera czy to już nałóg?!
Znalazłam fajną sukienkę, chcę zamówić na drugi dzień wesela, ale nie umiem się zdecydować na kolor, doradźcie którą?

Zanka dzisiaj się bawi na weselichu

Cytat:
Napisane przez zapałeczka Pokaż wiadomość
A ja wczoraj zaczęłam kurs na prawo jazdy... Stwierdziłam, że i tak siedzę i nie mam kompletnie żadnego zajęcia, więc zrobię coś, co mi się przyda
Nooo pewnie, że tak

Cytat:
Napisane przez meszsares Pokaż wiadomość
a mamuski, ktore wychowuja swoich synkow na takich, co bardziej potrzebuja obslugi serwisowej niz partnerki to bym Zalicza sie do nich takze i moja mama - WSZYSTKO robi za brata do dzis - a chlop juz 35l. skonczyl-nawet PITy wypelnia za niego i zanosi, myje okna w jego mieszkaniu, sprzata mu, dowozi obiady co 3dni w menazkach
jesli on kiedys zwiaze sie z jakas kobieta na stale to babka bedzie miala przechlapane
a poniewaz wielopokoleniowe schematy lubia sie same narzucac - jak dobrze, ze moja modlitwy o corki zostaly wysluchane...
Ojej to nadopiekuńcza mamuśka-niedobrze... Ciekawe czy ja też taka będę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 454430934.jpg (23,7 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg szaraprzod.jpg (27,5 KB, 33 załadowań)

Edytowane przez Natka_
Czas edycji: 2011-05-07 o 17:49
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 18:00   #4652
jacieeeee
Wtajemniczenie

Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201

Natka mnie się podoba ta druga

Właśnie zrobiłam makaron z białym serem, śmietaną i cukrem i wcinam Pycha

TŻ dzwonił z pracy, bo wpadł na pomysł aby jechać pod koniec czerwca na 4 dni nad morze Hmmm...byłoby super, ale chyba nie miesiąc przed terminem. Jeszcze ta droga, pewnie z 10 godzin Może gdzieś bliżej wyskoczymy.

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 18:08   #4653
Kajool
Zadomowienie

skonczylam sprzatac, masakra wszystko mnie boli. niby moj maz sprzata (nawet okna mi pomyl) ale co babska reka, to babska.
Ja tych zerowek pieluszek nie kupuje,bo to dla wczesniakow. Mam nadzieje, ze jeszcze miesiac mlody posiedzi w brzuchu.
Robie racuchy bo juz mi sie chce jesc. Wiecie, ze odrzucilo mnie od miesa?? Nie mam na niego ochoty.
I zla jestem tez bardzo, bo lekarstwo z kolejnego zeba mi wypadlo, dobrze, ze w srode mam wizyte ale w takim tepie, to zebow nie wylecze do konca ciazy. Mialam cztery dziurki, w dwa mi wsadzil lekarstwo, bo nie chcial znieczulac i tak sie non stop kulam z tymi zebami. Bo co przychodzi kolejny termin na kolejnego zeba, to ja nie mam lekarstwa w tych zrobionych
Jacieee moj tez wpadl na pomysl aby gdzies jechac, bo bedzie mial trzy dni wolnego ale u nas tylko ja mam prawko i to ja bymprowadzila i nie wiem czy bede sie pisac na taka wyprawe.
Dziewczyny czy wy wiecie jak ten proszek dzidzius pieknie pachnie i najsmieszniejsze jest to, ze jeszcze go nie otworzylam a juz cala lazienka wypelniona jest zapachem dziecka
Stary 2011-05-07, 18:16   #4654
agulaaabar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
Znalazłam fajną sukienkę, chcę zamówić na drugi dzień wesela, ale nie umiem się zdecydować na kolor, doradźcie którą?
Jak dla mnie ta druga - szara, ale mi to się wszystko co szare ostatnio podoba jakbyś zamówiła to czekam na opinie jak się układa na brzuszku a na pierwszy dzień z ciekawości zapytam jaką masz kreacje?? Sama mam wesele brata 18 czerwca i kurcze nie mam pomysłu

U mnie w rodzinie się tak przyjęło, że na ślub najbliższej rodziny się idzie bardzo elegancko... ale nie wyobrażam sobie długiej sukni na taki brzuchol co myślicie?? zresztą nawet się na żadną ładną nie natknęłam.....

---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ----------

Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość
No właśnie to imię mamy wybrane już od ciąży z Filipem i niestety teraz coraz popularniejsze się robi. Na szczęście w "realu" jeszcze żadnej Lilki nie spotkałam
No właśnie też tak mam niby popularne ale jedyną jaką znam czy słyszałam to moja pani od informatyki z podstawówki
Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość
dziękuję

Czas na zmiany !
25:0
30:12
Zakończone: 2
agulaaabar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 18:48   #4655
Natka_
Zakorzenienie

Czyli co szarą? Bo zamawiam Mi sie obie podobają, ale w sumie mam tyyyyle czarnych, że może mała odmiana. Do tego czarne buciki, czarna torebka hmm

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
Jak dla mnie ta druga - szara, ale mi to się wszystko co szare ostatnio podoba jakbyś zamówiła to czekam na opinie jak się układa na brzuszku a na pierwszy dzień z ciekawości zapytam jaką masz kreacje?? Sama mam wesele brata 18 czerwca i kurcze nie mam pomysłu

U mnie w rodzinie się tak przyjęło, że na ślub najbliższej rodziny się idzie bardzo elegancko... ale nie wyobrażam sobie długiej sukni na taki brzuchol co myślicie?? zresztą nawet się na żadną ładną nie natknęłam.....
Ja też 18 No właśnie na pierwszy jeszcze nie mam, chcę kupić przed ślubem, bo nie wiem ile jeszcze przytyję W razie czego jakbym nic nie umiala kupic to poszlabym w tej a na drugi dzien cos bym wyszperała.
Hmm myslę, że nikt nie będzie Ci miał za złe gdybys przyszla w mniej leganckiej, ze względu na Twoj stan Po pierwsze bedzie Ci niewygodnie, lepiej cos zwiewnego, lekkiego, żebys czuła się w tym dobrze. Zresztą elegancka ciążową trudno znaleźć, możesz w sumie zobaczyć sobie na tej stronie www.happymum.pl

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ----------

Zamówiłam szarą Jak przyjdzie to Agula napisze jak leży Może też sie skusisz
Stary 2011-05-07, 19:10   #4656
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
Pochwal się brunetko
Też własnie przeglądam rzeczy tego allegrowicza.
Proszę bardzo:
http://allegro.pl/proszek-do-prania-...602116668.html
http://allegro.pl/proszek-do-prania-...602116562.html
http://allegro.pl/uniwersalna-termoo...599618540.html
http://allegro.pl/bezpieczny-komplet...599616117.html
http://allegro.pl/super-komplet-szcz...595731839.html
http://allegro.pl/podklad-do-lozeczk...595121333.html
http://allegro.pl/szczotki-do-mycia-...589506095.html
http://allegro.pl/higieniczne-podkla...583701053.html
http://allegro.pl/plywajacy-termomet...583296766.html
http://allegro.pl/etui-pojemnik-na-s...595735269.html
http://allegro.pl/wielorazowe-majtki...596305225.html
TO chyba tyle, chyba że coś zgubiłam po drodze
Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość

Brunetka co będziesz jeść? Ostatnio jadałam zupę szczawiową z jajkiem i młodymi ziemniakami, mniam mniam. Już mi ślina cieknie.
1 wersja to barszcz biały w chlebku
albo
2 wersja to mięsko z grila i ziemniaczki opiekane
albo
3 wersja placek po zbójnicku
na to wszystko mam ochotę, ale wybiorę jedną rzecz, którą pewnie i tak zabiorę do domu
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 19:30   #4657
patik87
Zakorzenienie

Natka mi ta sukienka strasznie się podoba, bardziej ta z białym. Też się na nią zastanawiałam, ale ostatecznie zamówiłam tą http://moda.allegro.pl/sliczna-sukie...584277730.html bo miałam możliwość przymiarki.

Brunetka żurek w chlebie też już tam próbowałam
patik87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 19:33   #4658
marzena_S
Zadomowienie

Melduję się po wizycie.
Dziękuję za wszystkie kciuki- jak zawsze podziałały!
Mała była pięknie ułożona do badania, lekarz sprawdził twarzoczaszkę i serduszko- wszystko w jak najlepszym porządku.
Nie mogłam się napatrzeć na tą naszą kruszynkę (waży 975g), ten mały nosek i usta- ehh już jesteśmy w niej zakochani po uszy.

Brunetko, super że jesteś już w domku i spędzisz weekend z tż.
Natka, ale świetna ta sukienka, aż bym się na wesele wybrała.

Jako bonus wklejam zdjęcie mojej piłki do kosza (jak to mówi mój tż).
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (60,8 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (42,6 KB, 42 załadowań)
Stary 2011-05-07, 19:38   #4659
justa878
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marzena_S Pokaż wiadomość
Melduję się po wizycie.
Mała była pięknie ułożona do badania, lekarz sprawdził twarzoczaszkę i serduszko- wszystko w jak najlepszym porządku.
Nie mogłam się napatrzeć na tą naszą kruszynkę (waży 975g), ten mały nosek i usta- ehh już jesteśmy w niej zakochani po uszy.

Ładny brzuch i pies w tle

11.07.2010
05.06.2010
justa878 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 19:43   #4660
jacieeeee
Wtajemniczenie

Marzena_S gratuluję dobrych wieści. Fajny masz brzuś, poza tym bardzo zgrabnie wyglądasz
A ja w Bidzie uwielbiam opiekane pierogi ruskie, ale to już chyba pisałam

Dominik 29.07.2011r
Stary 2011-05-07, 19:52   #4661
marzena_S
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez justa878 Pokaż wiadomość
Ładny brzuch i pies w tle
Hehe, biedaczek jeszcze nie wyczuwa zagrożenia.
Jaciee, justa Dziękuję za komplementy, ale z tą zgrabnością to już ciężko (jestem 11 kg na plusie).
Stary 2011-05-07, 19:53   #4662
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jacieeeee Pokaż wiadomość
Marzena_S gratuluję dobrych wieści. Fajny masz brzuś, poza tym bardzo zgrabnie wyglądasz
A ja w Bidzie uwielbiam opiekane pierogi ruskie, ale to już chyba pisałam
To zapraszamy na nasze spotkanie
Stary 2011-05-07, 19:53   #4663
jacieeeee
Wtajemniczenie

Cytat:
Hehe, biedaczek jeszcze nie wyczuwa zagrożenia.
Jaciee, justa Dziękuję za komplementy, ale z tą zgrabnością to już ciężko (jestem 11 kg na plusie).
Ja też gdzieś tyle niestety I ciągle głodna...

Dominik 29.07.2011r
Stary 2011-05-07, 19:58   #4664
Natka_
Zakorzenienie

Cytat:
Melduję się po wizycie.

super, że z Hanią wszystko wporządku
A brzusio piekny, bardzo zgrabny! I gdzie te 11 kg
Stary 2011-05-07, 20:01   #4665
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Cytat:
Napisane przez meszsares Pokaż wiadomość
masz racje skladka na ub.zdrowotne jest niepodzielna- trzeba ja placic za caly miesiac tak czy siak. Tak to jest jak sie czlowiek zabiera do myslenia zbyt pozno w nocy
Nerolko - skorygowane, zobacz sobie jeszcze raz, ale tak jak mowie - ja tam jestem inzynierem i to takim jak z koziej doopy traba, z ksiegowoscia nie mialam nigdy nic do czynienia, wiec bez akceptacji ksiegowej ani rusz!
Oczywiscie musisz jeszcze uwzglednic 2 wazne rzeczy:
- obowiazkowa skladke na ub. zdrowotne czyli te 243,39 pln oplaca sie co miesiac, niezaleznie czy sie jest na jakimkolwiek zasilku czy nie! reszty skladek sie nie placi na zasilkach.
- kiedy bys w maju nie urodzila (nawet 1.05 albo jutro) to i tak MUSISZ zaplacic wszystkie skladki za CALY MAJ, potem dopiero sie robi korekte i ZUS oddaje nadplate, samemu nie wolno sobie nic odliczac
dobrze ze sie przydalam
moge ci napisac rozpiskę z zusu na te 2 skladki.
Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!
Ja już dziś po zajęciach, trochę daję już w kość jazda do Rzeszowa, od piątej rano na nogach i zaległam już na kanapie. Brzuch mi dokucza i boli...

Gratuluję wczorajszych wizyt wszystkim dziewczynkom!

Widzę, że wywiązała się dyskusja o imieniach.
U mnie zostaje Igor, chociaż bardzo podoba mi się tez Jeremiasz, Jeremi, i od czasów liceum Kordian...Jednak mój mąż mówi nie na te imiona.

blondynkapoznan a Wy długo myśleliście nad Jeremim? Powiedz mi, będziecie ja jakoś zdrobniale odmieniać, np. Jeremik? I co na takie imię Wasza rodzinka?
Własnie czytam, że Natasza Urbańska tez juz zaklepała to imię dla synka
Jeremi Remik.Zast sie tez nad Brunem
Imię mam juz jakis czas wybrane.Dziewczynka miala byc Bibiana

My byliśmy dokupic pare rzeczy do wyprawki.Pozniej pojechalismy do Mc Donalda. A jeszcze wziełam ze spageteri na wynos na kolacje
Pozniej do Parku kolo domu a tam jedliśmy kiłbaski z grilla i ziemniaczki pieczone byly strasznie drogie az w szoku byłam .Porcja ziemniaków 9zł a kiełbasa 13zł wiec .heh

marzenko super wygladasz
Natka ta szara sukienka b.ładna

Edytowane przez blondynkapoznan
Czas edycji: 2011-05-07 o 20:04
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 20:04   #4666
DaKaro
Zadomowienie

Natka zdecydowanie szara. Ja bym założyła do niej srebrne sandały na obcasie i srebrną torebkę, będziesz królować na poprawinach.
Cytat:
U mnie w rodzinie się tak przyjęło, że na ślub najbliższej rodziny się idzie bardzo elegancko... ale nie wyobrażam sobie długiej sukni na taki brzuchol co myślicie?? zresztą nawet się na żadną ładną nie natknęłam...
Ja kupiłam długą na wesele do szwagra, zdjęcie poniżej.
Cytat:
Melduję się po wizycie.

za wizytę, a brzuś śliczny.

A ja zaszalałam na zakupach, wkleję zdjęcia później.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image3.jpg (53,1 KB, 23 załadowań)

Malwinka
DaKaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 20:36   #4667
AgaGuernsey
Wtajemniczenie

GG do AgaGuernsey

Ania jak chcesz dostac pare probek, jakis gadzetow to tak. Sa tez jakies warsztaty, w to sie nie wglebialam, bo ja z dziecmi, wiec nie bylo jak. Jakbys byla zaraz z rana i udaloby Ci sie zapisac na Usg, to tez fajnie, sa jakies konkursy, stoiska z wozkami, fotelikami...
Mysle, ze jesli bylibyscie tam "przy okazji", to fajnie wstapic, popatrzec, natomiast specjalnie sie tluc, zwlaszcza, ze jutro ma padac, to ja nie widze sensu. Ja bylam z kolezanka i jej dziecmi i przyjechalysmy na przedstawienie dla dzieci. Jak one ogladaly, to na zmiane zrobilysmy sobie rundke po stoiskach, wiec w sumie chwila wystraczyla...

Cytat:
Co do imienia Antonia to o ile się nie mylę jest to już odrębne imię niż Antonina Znajomi dali tak córeczce na imię i nie było problemu, więc może będzie ok

I mi też o nieeebo bardziej się podoba Antonia niż Antonina... opiekowałam się w Wiedniu małą Antonią i była przekochana
No wlasnie ja tez znam to imie zza granicy, nie z Polski, mielismy bardzo sympatyczna kolezanke Antonie z Francji. A w Polsce wszystkie Toski jakie znam to Antoniny, a to imie mi sie wybitnie nie podoba.

YouYou dzieki za linka, nie raz juz na ta stone zagladalam, ale nigdy nie szukalam imion tak nisko, wiec do Antoni nie doszlam, w razie czego bede sie tym posilkowac w Urzedzie

Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość
http://allegro.pl/pieluszki-bella-ha...601227890.html niby do 2 kg ja już się w tym wszystkim nie łapię.
To dla wczesniakow, a mam nadzieje, ze juz wszystkie donosimy do terminow lub ewnetualnie cos kolo tego.

Cytat:
Napisane przez editka2022 Pokaż wiadomość
a ja sie dzis pochwale z nudow narysowalam na plotnie mojej myszce myszke minnie jeszcze tylko pomalowac farbami oprawic w ramke i powiesic nad lozeczko
Ladne masz zdolnosci!

Cytat:
Juz wybralas, ale ja tez bylam za szara jak wiekszosc.

Cytat:
Napisane przez Kajool Pokaż wiadomość
Robie racuchy bo juz mi sie chce jesc.
Ja tez robilam racuchy dziewczynom na kolacje... Pyszne byly!

Cytat:
A ja jestem jakas dziwna, bo mi sie nie za bardzo podobaja dlugie sukienki na brzuch, no moze gdyby jeszcze taki malawy, ale na duzy to jedynie krotka. A przeciez krotkie sukienki tez sa eleganckie.

Cytat:
Melduję się po wizycie.

Super, ze wizyta udana! A brzuszek cudo! I ja nie widze zadnych +11 kg!

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
My byliśmy dokupic pare rzeczy do wyprawki.Pozniej pojechalismy do Mc Donalda. A jeszcze wziełam ze spageteri na wynos na kolacje
Pozniej do Parku kolo domu a tam jedliśmy kiłbaski z grilla i ziemniaczki pieczone byly strasznie drogie az w szoku byłam .Porcja ziemniaków 9zł a kiełbasa 13zł wiec .heh
Ale zaszalalas z tym jedzeniem!

Ja juz leze na wyrku... dziewczyny padly po intensywnym dniu, ale pewnie jutro zrobia pobudke o 6. Ja tez sie dzisiaj zmeczylam, nie wiem, czy z godzine ciurkiem siedzialam na dupie.
AgaGuernsey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 20:53   #4668
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgaGuernsey Pokaż wiadomość
Ja juz leze na wyrku...
Ja też już leżę w łóżeczku, nawet od godziny 10 nie ma to jak własne łóżeczko. Przynajmniej się w końcu wyśpię, bez pobudki o 5:30 (mierzenie temperatury i sprawdzanie tętna dziecka )

Wiadomo już coś o Belli i dziewczynkach ??? Bo nie wiem czy minęłam wiadomość czy nie było jeszcze nic wiadomo.

Edytowane przez brunetka2000
Czas edycji: 2011-05-07 o 20:56
Stary 2011-05-07, 21:48   #4669
meszsares
Zadomowienie

jeszcze odnosnie planu porodu - znalazlam kilka ciekawych linkow, oto one:
http://www.emito.net/rodzina/cilla_i_por%F3d/35404.html
http://www.medicover.com/plpl/szpita...lan_Porodu.pdf
http://zblanszowany.blox.pl/2009/05/...an-porodu.html

znalazlam nawet kreator planu porodu, narazie w budowie:
http://planporodu.pl

okazuje sie, ze taki plan ma byc z czasem dosc waznym dokumentem - moze wiec warto rzucic na to okiem...
meszsares jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 21:52   #4670
jacieeeee
Wtajemniczenie

A ja wzięłam kąpiel i czekam na TŻta. Strzyżenie bobra graniczy z cudem, więc nie spodziewam się gorączki sobotniej nocy

Dominik 29.07.2011r
Stary 2011-05-07, 23:02   #4671
sygine
Zadomowienie

Cytat:
Mi się bardziej podoba ta druga
Stary 2011-05-07, 23:34   #4672
DaKaro
Zadomowienie

Ale dzisiaj cisza na wątku, w takim razie i ja uciekam. Do jutra.

Malwinka
Stary 2011-05-08, 01:29   #4673
brumek
Zakorzenienie

Dzień dobry albo dobry wieczór dziewczynki (nie wiem co sie mówi o tej porze )

My cały dzień malowaliśmy pokój dla Tymka i dopiero skończyliśmy Nawet nie miałam czau do Was zajrzeć, ale na szczęście mało nagadałyście
Udało nam się w 1 dzień dwie warstwy załatwić i na jutro tylko już zostaną futryny i okna. Niech ma chłopak wszystko ślicznie odnowione A teraz lecę do wanny i chyba do łóżka
Stary 2011-05-08, 08:28   #4674
brunetka2000
Zakorzenienie

PUK, PUK gdzie wszystkie jesteście ???
Stary 2011-05-08, 09:03   #4675
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

hej Mamuśki

My wczoraj poszliśmy na 21 do parku na pokaz fajerwerków zaczął się ok 21:20.I zakończył się tak że zaczęły się palić iglaki koło palmiarni.O mały włos by się palm spaliła.Jaja jak berety
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-08, 09:24   #4676
kindzia890
Raczkowanie

Witajcie dziewczyny Ja się doigrałam moja mama ma zapalenie oskrzeli.. chodziła chora prawie dwa tygodnie... a ja mówiłam, jak to jest, że ja nie jestem chora.. No i masz mam zapchane zatoki.. głowa mi pęka.. i wykrakałam
kindzia890 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-08, 09:28   #4677
AgaGuernsey
Wtajemniczenie

GG do AgaGuernsey

Dzien Dobry znad sniadania...
AgaGuernsey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-08, 09:31   #4678
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kindzia890 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny Ja się doigrałam moja mama ma zapalenie oskrzeli.. chodziła chora prawie dwa tygodnie... a ja mówiłam, jak to jest, że ja nie jestem chora.. No i masz mam zapchane zatoki.. głowa mi pęka.. i wykrakałam
To szybko do łóżka się kładź

Cytat:
Napisane przez AgaGuernsey Pokaż wiadomość
Dzien Dobry znad sniadania...
Smacznego Ja już dawno po śniadanku

Edytowane przez brunetka2000
Czas edycji: 2011-05-08 o 09:32
Stary 2011-05-08, 09:38   #4679
Marina1
Zakorzenienie

Witam i ja!
Już po śniadaniu.
Ale cisza dziś ho ho.
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-08, 09:49   #4680
DaKaro
Zadomowienie

To i ja się witam z rana.

Malwinka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości