|
|
#3331 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XXVII
Dobre sobie
Wyjdzie taniej,jak przelatywanie flor zrobimy na miejscu,a nie na wyjeździe
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3332 |
|
Nindżopesz
|
Taki tylko ciemno brązowy http://www.ffmoda.com/Products/women...H11738003.aspx
Jak się kiedyś ociepli i będę wyglądać jak człowiek (bo dziś jak rozmemłaniec) to cyknę se fotę w tym kapelusie bo wyglądam w nim lepiej niż bez
|
|
|
|
#3333 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Przyjmijmy więc,że nie mam zdania
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3334 |
|
Zakorzenienie
|
Risotto pożarte. Reszta wina wypita. Chodzę prawie prosto
Mi się fryz Ju bardzo podoba, lubię takie krótkie fryzury z potencjałem ![]() Winterro, jak drożdżowe? Załapię się na kawałek? ![]() I na grochówkę od Flo?
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-05-07 o 20:35 |
|
|
|
#3335 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Miłość plącze Ci w głowie
Kogo wybierasz?
|
|
|
#3336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmmm... To ja chcę grochówkę z piwem, a na deser drożdżowe. Idę edytować posta wyżej ![]()
|
|
#3337 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#3338 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3339 |
|
Zakorzenienie
|
Sodomia i gomoria
![]()
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#3340 | |
|
Zakorzenienie
|
Problemy się kumulują - różne sprawy, z różnych dziedzin, a rozwiązań na razie nie ma Muszę zachować spokój i opanowanie (choć w mym przypadku to trudniejsze chyba nawet od chuścia ), bo skrejzuję I z tego wszystkiego od jakichś 3 dni mnie serce kłuje ![]() ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3341 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
U mnie - to co zwykle- test negatywny, @ nie ma (dziś 30 dzień). Zalecenie od gina- powtórzyć w poniedziałek. Na szczęście wrzuciłam już na luz.
|
|
#3342 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jak zwykle,dopiero teraz widać,kto Cie naprawdę kocha
![]() Zazdrość to brzydkie uczucie
|
|
|
#3343 |
|
Zakorzenienie
|
ves pikne zdjęcie
Dołączaj się teziaku ![]() Ju za poniedziałek ![]() Idę poćwiczyć - w ramach relaxu Szkoda, że nie mam piwa i dobrze, że nie mam słodyczy I w ogóle jestem głodna, choć dużo dziś zjadłam, chyba mi się metabolizm z nerwów podkręcił Idem
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3344 |
|
Zakorzenienie
|
Jak ty troskliwa jesteś
![]() Do czego mam się dołączyć ![]() Ju
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#3345 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#3346 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#3348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i już tłumaczę- bo w niedziele jest dzień właściwie bez programu, więc to, co drażni, bardziej wchodzi w oczy, a i czsu więcej jest na awanturę. Słuchajcie, jakie mieliśmy dziś zdarzenie! W zeszłym roku byliśmy parę dni u znajomej znajomej, poetki, która, jak mówi, z pisarstwa za granicą zbiła majątek i postawiła sobie cudowny, wielki dom w Podkowie Lesnej. Znajomi mówili, że ta starsza pani czuje się osamotniona i lubi, jak do niej wpadają ludzie, szczególnie artystycznie uzdolnieni. Pojechaliśmy - dom- cudo, pani starsza raczej mało kontaktowa- bo trochę przyglucha. Trudno powiedzieć, jaka jest- nie zainteresowała nas niczym. Przy wyjeździe kupiła ode mnie obrazek- znaczy miała zapłacić później, przy spotkaniu. Zaproponowała nam, że ma w mieszkaniu, które wynajmuje Francuzom w Wwie piękne łóżeczko dziecinne, które może nam dać. Pomyśleliśmy sobie- na grzyba nam łóżeczko, ale może, jak będzie super, to weźmiemy. Tak czy inaczej do spotkania nie dochodziło, a to ona nie mogła, a to my. Wreszcie 2 tyg temu wpadli do niej i do nas ci znajomi, którzy nas z nią poznali- prosiłam, żeby mi dała przez nich pieniądze za obrazek- 250 zł. Owszem, przekazała kopertę, ale w środku było 200 zł. Zadzwoniłam do niej bez żenady, pytając, czy pamięta, że umawiałyśmy się na 250. Bardzo się zdziwiła i powiedziała, że będzie w Wwie dziś i wtedy możemy się rozliczyć i zobaczyć łóżeczko. Wchodzimy do mieszkania, dwupoziomowego, w środku paru jakby studentów- Francuzików, a ona gada z nimi po francusku i idzie na piętro - wszyscy znikają nam z oczu. Nagle słyszymy "Oni są biedni i ja im daję to łóżeczko". Spojrzeliśmy po sobie, W. pokręcił głową i mówi- "Ja się nie obrażam" wyjaśniającym tonem. Patrzymy w górę, a tu 3 Francuzów mało nie zwala się ze schodów, próbując jeden drugiemu przekazać mebel. Nareszcie wylądowali na dole, postawili- i widzimy, że łóżeczko jest za duże, pomiar wykazał, że o 8 cm na długość. No to mówimy-nie bierzemy. W tym momencie zostaliśmy napadnięci przez panią H. -Jak to- nie bierzemy, przecież tajk prosiliśmy ją o to łóżeczko! A w ogóle to teraz musimy je wziąć, bo skoro już je znieśli, to trzeba je zabrać. No to W. mówi, że mówiliśmy, że je weźmiemy, jeśli nam się spodoba, a jak nie, to nie jesteśmy biedni, jak pani H mówi i nie musimy. Na co H, że nic takiego nie mówiła, dopiero, jak spojrzałam jej w oczy i powiedziałam, że oboje słyszeliśmy, na chwilę umilkła, po czym wsiadła znów na W. że mógł pójść na górę i zmierzyć najpierw łóżeczko i dlaczego tego nie zrobił. No to Wojtek już nieco wojowniczym tonem mówi, że nie poszedł na górę dlatego, że konwersacja toczyła się po francusku, więc nie zorientował się, że już je będą znosić, i to w całości. Na co H. że my ją wprowadziliśmy w błąd i że to nie w porządku, więc Wojtek wyjaśnił jej swoim donośnym barytonem, że nie da się wrobić w podobne machinacje. W ka żdym razie łóżeczko zostało u nieco osłupiałych Francuzów, przy pożegnaniu H. chłodno podała mi 50 zł i w przeciwieństwie do powitania obyło się bez pocałunków. Co za ulga, że już nie musimy mieć z nią do czynienia!
|
|
#3349 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nic dziwnego dużo się u Ciebie dzieje przeżyjesz Cytat:
ad2. ściskam, ja bez testu i czuję że nie, choć 31 dzień leci bez @ sama siebie rozwalam
|
|
|
#3351 |
|
Zakorzenienie
|
Flo- podajmy sobie ręce- Tyś w lepszej sytuacji, bo nie sprawdzałaś. Brak @ jest...dziwny
|
#3352 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3354 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
*edit - to już czwarta ![]() cynamonki wypieczone - wyszło tego 67 sztuk, no, właściwie 59, bo 8 zostało pożarte tuż po wyjęciu z pieca idem lepić żelki-kwachotki a potem chuop przyjedzie z twarogiem i będzie wytrawny sernik
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2011-05-07 o 21:39 |
|
|
|
|
#3355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I eście Tru
|
|
#3356 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo masz ![]() Cytat:
![]() ale na wózku to podobnym jedziemy
|
|
|
#3357 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
|
|
#3358 |
|
Zakorzenienie
|
antywesele też chyba kiedyś byłaś?
|
#3359 |
|
Zakorzenienie
|
Skrb, Maja, Cbr, Tru
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:31.

Wyjdzie taniej,jak przelatywanie flor zrobimy na miejscu,a nie na wyjeździe 

Przyjmijmy więc,że nie mam zdania

Problemy się kumulują - różne sprawy, z różnych dziedzin, a rozwiązań na razie nie ma
Muszę zachować spokój i opanowanie (choć w mym przypadku to trudniejsze chyba nawet od chuścia

:brzydal :
, no i Majuta jeszcze ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)