|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2521 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część IX
Hej
Kurcze a ja pół nocy nie spałam miałam rewelacje żołądkowe po tym Olfenie który brałam teraz ![]() Cytat:
![]() czyli zakupki się szykują a kochana ja chyba coś przeoczyłam o jakie butki z NY chodzi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale widziałam ładne w Camaieu i Orsayu ![]() Cytat:
|
|
#2522 |
|
Zakorzenienie
|
snowhitee
bo wlasnie kurcze bede na Puławskiej i nie wiem czy jest sens w ogole jechać do ZT bo mam u siebie Camai. i Orsay a nie mam wlasnie Indi. I dlatego pytam Ciebie bo mamy w sumie podobny gust. Teraz wiele sukienek to takie szmaty i jakby piżamowe. I nie wiem czy jest sens jechać do ZT bo tam tylko ten Indi. Kochana, rewelacje zoladkowe Ci miną, Olfen jest dość silny p-bolowy i p-zapalny i czasem takie reakcje uboczne są. |
|
|
|
#2523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo tam nie chodzę jakoś ![]() A co do Olfenu to tak wiem przestudiowałam ulotkę tylko, że ja go już nie biorę od piątku no ale on jest o przedłużonym działaniu to pewnie dlatego dopiero teraz się zaczęło wzięłam smecte i jem ryżyk z gotowanymi jabłkami ![]()
|
|
#2524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chcialam tam w sumie dla Pull. Bershki isc. A czy sa w Wawie moze w inych Galeriach jakieś super sklepy z ciuchami, takie naprawdę super? Bo jak nie to pójdę do Plazy u siebie
|
|
|
|
|
#2525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://avanti24.pl/moda/w/sukienki/1 jeszcze była jakaś fajna str w tym stylu ale nie pamiętam nazwy aa i jeszcze od wczoraj pije siemie lniane jakie to okropnee ale żołądek mniej boli
|
|
#2526 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja już tego leku nie biorę, skonczyłam a czy mam brać coć na odbudowanie flory to nie wiem bo to nie był antybiotyk a razem z nim brałam ochronny lek
|
|
#2528 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no ale jak jżnie bierzesz to w ciągu tygodnia powinno się uspokoić
|
|
|
|
|
#2529 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() On pełno takich rzuca ![]() Cytat:
![]() Tylko, że ta moja na całym oku pasuje tylko u góry o ten milimetr wystaje A tamte są o wiele większe.Ale masz racje dla pewności sprawdzę to Cytat:
U mnie to już 5 dnia się zaczęło (tylko, że ja mam chory żołądek )- jedz sobie jogurciki i poproś w aptece o lek osłonowy.Teraz jak ten antybiotyk mi przepisała dermatolog to najpierw poszłam do gastrologa żeby mi coś przepisał, żebymmogła normalnie funkcjonować a nie podróżować z wcetem Edytowane przez Yattamanka Czas edycji: 2011-05-08 o 12:02 |
||
|
|
|
#2530 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale już pewnie będzie lepiej Cytat:
|
|
#2531 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#2532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2533 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja lubie kiecki stamtad ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A co to są za soczewki? Te powiekszajace oczy?? Lalki zaczynam walke z tym gadem - cellulitem Która sie przyłącza? Albo, moge wam tu zdawać sprawozdanie wieczorkiem z moich poczynań? Łatwiej mi sie bedzie trzymać postanowień jak bede komuś zdawała sprawozdania ![]() Tylko niech mi sie @ skończy bo umre z nia predzej niz cokolwiek pocwicze Znowu to samo co ostatnio - 3 dzień a ja coraz mocniej Nie wiem czy to od tych tabletek czy co...ale nigdy tak nie miałam zebym musiała wstawać w nocy 3 razy
|
||||
|
|
|
#2534 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien doberek
A ja w pracy lece Was nadrabiac. ![]() Ale jest piekna pogoda juz nie moge sie doczekac kiedy wyjde z pracy. P.s. Wstawilam foto zebów do albumu. Czy mogly byscie zerkac w wolnej chwili bo ja nadal nad tym mysle. Te dziury wnerwiaja mnie na maxa. Ok lece czytac. Dziekuje
|
#2535 | |||
|
Wtajemniczenie
|
tak, dla niektórych nawet męczący, ale ja takie lubie
więc pewnie cośtam czuć ![]() ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- zgadzam się z Princesską - powinno się raczej znaleźć coś korzystniejszego, ale z drugiej strony "lepszy wróbel w garści niż gołąb na dachu"... ![]() ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- matko jedyna wszystkie Blondiny kompletnie wywiało, czy klubujecie? ![]() za chwilę Wam wątek zamienię w "wątki cytujemy i do samej siebie gadamy" Edytowane przez katie100 Czas edycji: 2011-05-08 o 13:16 |
|||
|
|
|
#2536 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A my wczoraj oglądaliśmy "mój" i nic nie widać Ja już nic z tego nie kumam. Ale będę Cię wspierać Cytat:
|
||
|
|
|
#2537 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- gdzie, gdzie już lecę |
||
|
|
|
#2538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ten który napisałam to pomysł nie moj nawet bo juz sa takie miejsca ![]() Zreszta jeszcze lekko 4-5 lat mi zostało do tego czasu, wszystko sie moze zmienic Kurczaka po hawajsku sobie robie o ![]() I czekam az "sklep" do mnie do domu przyjedzie |
|
|
|
|
#2539 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2540 |
|
Zakorzenienie
|
No baaaa
![]() A gdzie to nie powiem bo jesli zostane przy tym pomysle to wlasnie miejsce odegra główną role ![]() Yatta moze byc tak ze ten gad jest widoczny jednego dnia bardziej a drugiego mniej
Edytowane przez czekoladowoo Czas edycji: 2011-05-08 o 13:28 |
|
|
|
#2541 | |||||
|
Zakorzenienie
|
hej kochane
![]() a ja się dziś wyspałam poczytałam książkę do północy, a później padłam i obudziłam się dopiero o 10:30 ale pogoda nadal smętna, ciśnienie wysokie, więc i tak jestem przymuł ![]() Cytat:
na zakrętce przy kodzie kreskowym jest taki tyci tyci numer, w takim prostokąciku maleńkim ![]() Cytat:
![]() dziękuję ![]() Cytat:
chcę wypróbować te chusteczki samoopalające, ale się boję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2542 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2543 |
|
Zakorzenienie
|
Katie owocowy może być intensywny jak dla mnie
|
|
|
|
#2544 |
|
Wtajemniczenie
|
Czekoladowoo a ja mam pytanie kosmetyczne, na biało bo ja wiem z 4-5 lat temu zużyłam pół tubki tego "cuda" https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...#review-361828 i od tamtej pory walczę z takimi jakby krostko-grudkami na dekolcie, są w kolorze skóry, ale skóra jest nierówna, a miałam idealnie gładką
peeling tylko trochę pomaga i już nie wiem, co zrobić?? co mogło wywołać taki efekt - na pewno któryś ze składników?? masz pomysł, jak to odczynić?? jedna dziewczyna w recenzjach pisała, że jej się coś takiego zrobiło i walczyła z tym.. ale nie napisała czy i jak to zwalczyła![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- wyszło okej, pewnie popiel się już wymywa?
Edytowane przez katie100 Czas edycji: 2011-05-08 o 13:37 |
|
|
|
#2545 |
|
Zakorzenienie
|
Katie
Kochana dziekuje ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Lady Kochana co Ci sie tam narobilo? ![]() Ja nigdy nie mialam nic na glowie od farbowania czy szamponow. Nie baw sie tym. Samo zejdzie Snow Oj Ty biedna. Cala noc zerwana :glasi: Kochana teraz musisz jesc duzo jogurtu naturalnego. To jest naturalny probiotyk
|
#2546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2547 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
I biorę na to antybiotyk od dermatologa - bo nic nie pomagało :/
|
||
|
|
|
#2548 |
|
Magda ;)
|
Adzi ząbki masz super nie wiem co Ty od nich chcesz
![]() A wogole dziewczyny jestem w✂✂✂✂iona na maxa. W✂✂✂✂ia mnie już ta szkoła fryzjerska, te nauczycielki mają jakieś niespełnione ambicje,z fryzjerstwem to one nic wspólnego nie mają i uważają,że jestem głupia,bo studiuje ![]() no sorry. Edytowane przez BLOND_PRINCESSKA Czas edycji: 2011-05-08 o 14:00 |
|
|
|
#2549 |
|
Zakorzenienie
|
Yatta Kitkulka
Dziekuje Wam dziewczyny za opinie tylko na tej focie to chodzilo mi o zeby nie o blond wlosy. Pozniej i tak skasuje to foto.
|
#2550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba coś się im popiętroliło, olej
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:31.

miałam rewelacje żołądkowe po tym Olfenie który brałam teraz 

bo tam nie chodzę jakoś