![]() |
#1381 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki mineralne MEOW
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1382 |
Wtajemniczenie
|
poszukuje jakiegos fajnego cienia szarofioletowego, czy ktos pomoze?
![]() mam juz the cat oraz purrefect stranger ale to dalej nie ten kolor ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1383 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jolie 2601 wielkie dzieki, tak wlasnie obstawialam z tymi korektorami, mam kilka a Angory i Abysiniana to jeszcze porownam. Szczerze to skolowana jestem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1384 |
Konto usunięte
|
Jakie te mniejsze pudełeczka (jak te od primera, który pokazała Jolie) są ładne
![]() ![]() Czy proszki Meow (jakaś formuła z drobinkami, średniokryjąca) są podobnie lekko kremowe, jak Lumiere formuła Cashmere? Ktoś porównywał? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1385 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() BTW, próbowałaś jak FF sprawdza się na Tobie? Ja osobiście nie do końca jestem fanką tej formuły. Trochę robi się ciastowata na mojej mieszanej/tłustej cerze. Bez primera się u mnie nie sprawdza. Najczęściej, jak chcę poprawić krycie, aplikuję warstwę Pamperred a na to warstwę FF i jest ok. [1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;26790415]Jakie te mniejsze pudełeczka (jak te od primera, który pokazała Jolie) są ładne ![]() ![]() [/QUOTE] W takim samym pudełeczku jest korektor. Jest to dość duża pojemność- przypuszczam, że korektora nie zużyję do końca nigdy- zostanie dla prawnuków ![]() ![]() ![]() Dziewczyny czy są jeszcze dostępne róże z edycji Pink INC? Składam dzisiaj zamówienie i myślałam o próbce lub dwóch tych produktów- tylko nie wiem gdzie szukać ![]() Edit: znalazłam ![]()
Sacred is the gift that they have without knowing Serenity is knowing it's safe from destruction of time "Sacred Serenity" Death Edytowane przez Jolie2601 Czas edycji: 2011-05-08 o 14:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1386 |
Wtajemniczenie
|
ma ktos moze cien morose albo huntress?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1387 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Apropo, tu jego zdjęcie: http://persephonespassion.blogspot.c...ure-heavy.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1388 |
Zakorzenienie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;26791799]Korektorów miałam kilka próbek i te z poziomu 2 były dla mnie za jasne. Chciałam wypróbować któryś z poziomu 3, ale ponoć jest duża przepaść, a i tak jakos rewelacyjne dla mnie nie były. Teraz stosuję zamiast korektora, miejscowo lekko kryjący podkład
![]() ![]() Apropo, tu jego zdjęcie: http://persephonespassion.blogspot.c...ure-heavy.html[/QUOTE] ja mam crystalline w kolorze opal [big]. Świetny kosmetyk, fantastycznie rozświetla. Mam również próbkę białej krystaliny. Stosuję pod łuk brwiowy i do rozświetlania wewnętrznego kącika oka. I tak codziennie przez kilka miesięcy- a nie zużyłam nawet połowy próbki [i zrobiłam jeszcze odsypkę przyjaciółce]. Niesamowicie wydajna rzecz. Polecam. PS: nie chcesz sama zamówić? Dwie rzeczy i łapiesz się na free shipping. Ja przed chwilą złożyłam swoje drugie zamówienie na stronie meow. Teraz czekanie... ![]()
Sacred is the gift that they have without knowing Serenity is knowing it's safe from destruction of time "Sacred Serenity" Death Edytowane przez Jolie2601 Czas edycji: 2011-05-08 o 16:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1389 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja mam tylko rozświetlacze dające srebrną poświatę, więc ten Canary Diamond by się przydał, ten malutki jest serio malutki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1390 |
Zakorzenienie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;26792895]Nigdy nie zamawiałam ze stron zagranicznych, nie używałam PayPala itd
![]() ja też nie - do czasu aż zamówiłam pierwszy raz. Nie taki diabeł straszny ![]() ![]() ![]() [1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;26792895] Ja mam tylko rozświetlacze dające srebrną poświatę, więc ten Canary Diamond by się przydał, ten malutki jest serio malutki ![]() ja wiem czy taki malutki ![]()
![]() |
#1391 |
Zadomowienie
|
Cappucino, jak chcesz to odsypę Ci mała próbeczke canary diamond do testów. Daj adres na PW
![]() Tak polubiłam crystallinki ze mysle nad zakupem w ciemno któregoś z rózowym pigmentem.
![]() |
#1392 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Kiedyś na pewno się odważę, ale chyba jeszcze nie teraz ![]() No w sumie ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Ooo ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1393 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny mam problem - jaki numer zamawiać - 0 czy 1 przy podkładzie Alabaster / Porcelain z Bobbiego Browna? Wiem, że zamówię Manx, Angora, Abisynian tylko jest pytanie - 1 czy 0?
Jestem blada, z dużą domieszką żółci - mój fototyp to 0/1. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1394 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieje ze nie zdublowalam probek z tymi w szufladzie , len mnie ogarnal i nie chcialo mi sie wstac aby sprawdzic...... Ja osobiscie primerow za bardzo nie lubie, ale chyba dlatego ze jeszcze na SWOJ nie trafilam, mam wrazenie ze mnie za bardzo wysuszaja i powoduja wieksze swiecenie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1395 |
Wtajemniczenie
|
Angora i Abyssinian jest jaśniejszy od innych odcieni, nie wiem jak Manx. Nie mam porównania, ale wydaje mi się, że 1. Miałam 0 Aybssinian i był na mnie trochę za jasny, a bardzo blada jestem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1396 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja kliknęłam wczoraj duży Pampered Sphynx 0, mały FF Sphynx 0 i korektor Sphynx 1, czyli wszystko o jeden poziom jaśniejsze niż aktualnie posiadam. Co prawda Meowki ładnie się ze skórą stapiają i nie jest to bardzo widoczne, ale mam wrażenie, że 1 jest dla mnie minimalnie za ciemna. A wiadomo, 15% off i free shipping i moja karta kredytowa krzyczy nie, ale ja i tak swoje ![]() Cytat:
![]() A propos zielonej herbaty. Miała któraś z Was taką sytuację, że podkład z meow ściemniał? Ja raz przeżyłam szok w pracy, gdy po kilku godzinach od wykonania makijażu spojrzałam w lustro. Wyglądałam jak po kilku godzinach solarium. Podkład ściemniał drastycznie. Przypuszczam, że to przez zieloną herbatę [ekstrakt], którą sobie rano do kremu dodałam, chcąc skórę ładnie potraktować. Wyglądało to naprawdę tragicznie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1397 |
Zakorzenienie
|
u mnie podklady ciemnialy na jednym z kremow ROC, Hydra cos tam....tak o 2 tony
![]() Ja dostalam od Atojki zielona herbate- pore hide z SS , z kremami dziala super, ale chyba tez wysusza..... ja uzywam przed @ jak cera szaleje i jest git, ale do codziennej pielegnacji to bym nie wprowadzila ![]() Problem, ze jak juz dopasujemy po wielu probach kolor podkladu i formule....to wypadaloby miec tez dopasowany do nich krem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1398 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1399 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny szukam i szukam i znaleźć nie mogę..
![]() Potrzebne mi pilnie swatche odcienia Siamese poziom 3 - naughty.. Poratujecie?? Czy to mocno ciemny odcień? Np. w porównaniu do Lucy? Będę wdzięczna za pomoc.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1400 |
Zakorzenienie
|
Yasinisi- ktos tu nie korzysta z wyszukiwarki
![]() ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=823 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=847 Edytowane przez carolinascotties Czas edycji: 2011-05-10 o 15:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1401 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Niedługo zamówię, trzeba jeszcze tylko kaski dozbierać, ale najpierw kumpela musi oddać. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1402 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję kochana.. Znalazłam tylko te zdjęcia sampli a one niewiele mi dawały.. Teraz juz wszystko wiem.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1403 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dostałam wczoraj swoje pierwsze miauki i chciałam sie z Wami podzielić pierwszymi wrażeniami..
![]() Jestem w szoku jak naturalnie wygląda twarz w formule FF ![]() Mimo, że nałożyłam 3 warstwy, wcale ale to wcale nie widzę, że mam podkład na twarzy.. Lucy wygląda ładnie i naturalnie ale to jest mistrzostwo świata.. Niestety.. Są i minusy ![]() Krycie jak dla mnie zdecydowanie mniejsze niż u Lucy a co za tym idzie więcej musiałam miauków zużyć.. Mimo 3 warstw niektóre rzeczy nadal są minimalnie widoczne (nie użyłam korektorów) ale mogę im to wybaczyć bo efekt jest cudowny.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1404 |
Zadomowienie
|
widziałyscie?
aż sie chce kliknąć ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1405 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zamowiłam sample prawie całej seri cieni "Friday the 13 th", łacznie z nowym kolorkiem paraskevidekatriaphobia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1406 |
Zadomowienie
|
szkoda ze ja nie mam takiej kolezanki ktora tez by chciala jakieś cuda
![]() ![]()
![]() |
#1407 |
Zakorzenienie
|
Ktoś by się na pewno znalazł, trzeba go tylko przekonać o konieczności zakupu "kilku" drobiazgów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1408 |
Zakorzenienie
|
Mam pytanie do dziewczyn zamawiających w czasie trwania promocji z okazji Dnia Matki (czyli początkiem maja). Dostałyście jakieś info od meow o przyjęciu zamówienia i/lub jego wysłaniu?
![]() |
#1409 |
Zadomowienie
|
tak
![]() ![]()
![]() |
#1410 |
Zakorzenienie
|
a kiedy zamawiałaś?
Ja chyba 8.05 i jeszcze nie dostałam info na maila. Poczekam jeszcze 2 dni i się pewnie do nich odezwę ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:21.