|
|
#4981 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne... cz. IV
Cytat:
slicznie się błyszczy |
|
|
|
|
#4982 |
|
Zakorzenienie
|
Ewaluacja - dłuuuugie migdały
Guinessi - bo ja wiem czy to fiolet jak pomalowałam tym kolorem pazury przy moim TŻcie to się pytał jaki to kolor - szary, niebieski czy fioletowy. Najlepsza odpowiedź jaka przyszła mi do głowy to wystawić panzokcie i odrzec "no... taki! "
Edytowane przez lolli_pop Czas edycji: 2011-05-08 o 14:36 |
|
|
|
#4983 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale reszta faktycznie, owocowo Ten pomarańcz, malina, tutti frutti, no i ten "bez".A co do serducha - nie mam wady serca ani nic, tylko mutację Kardiolog stwierdziła, że wyrastają mi z niego jakieś dodatkowe unerwione włókna i to przez nie mnie pobolewa. Śmieję się, że mam Chtulu zamiast serca ![]() Zawsze jest, jak go potrzebuję ![]() A teraz dałam mu trochę czasu dla siebie, czyta sobie książkę Za 2h jedziemy odebrać mojego braciszka od cioci i wracam do domu z nim, czar pryska - ale weekend zaliczam do baaardzo udanych
|
||
|
|
|
#4984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co to za holosik??![]() kusisz mnie holosem ale dopiero co zmalowałam te moje fioletowe brokatowym lakierem może do jutra się wstrzymam
|
|
#4985 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() majty majty ![]() Cytat:
![]() Cytat:
jedz danonki Cytat:
|
|
|
#4986 |
|
Raczkowanie
|
lexie42 to sally hansen blush diamond
do zdobycia na allegro za kilka zł a jakoś jest rewelacyjna ;D
|
|
|
|
#4987 |
|
Zakorzenienie
|
Guinessi ślicznie błyszczy
![]() Malina a majty
|
#4988 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Będę polowac na te pachnące lakiery, miałam Revlon'a szukać... ale liczę na nowo otwieraną Naturę...Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;26788029](Czyżby Nikki uciekła po moim zwróceniu jej uwagi? )[/QUOTE]No właśnie wczoraj już zastanawiałam się gdzie ona... [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;26788539] Ja mu dostarczam full rozrywki z moim zdrowiem i pochodnymi ^^[/QUOTE] no faktycznie masz ostatnio często "coś" ze zdrowiem... faaaajoooowe kropeczki ![]() ![]() Ja chciałam na swoich zrobić właśnie jakieś takie kropki, żeby przypominały miętowe lody z czekoladą z zielonej budki (moje ulubione)pazurki są śliczne i przy skórkach nie jest nic źle ![]() lolli_pop jak ładnie się wzorek odbił w ogóle fajne. A jak ci się stempluje tymi z Essence? Bezproblemowo? Bo słyszałam kiedyś, że jakością nie grzeszą w porównaniu z konadem...Cytat:
nooo jak słońce to tylko holo. Ładnie i błyszczesz ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;26790267] Będę w przyszłym tygodniu recenzować te pachnące My Secret. A co do serducha - nie mam wady serca ani nic, tylko mutację Kardiolog stwierdziła, że wyrastają mi z niego jakieś dodatkowe unerwione włókna i to przez nie mnie pobolewa. Śmieję się, że mam Chtulu zamiast serca ![]() [/QUOTE] Nooo to chętnie poczytam co napiszesz o tych My Secret bo zamierzam je zdobyć mam nadzieję bezproblemowo na miejscu tutaj...Oo to z serduchem faktycznie coś dziwnego.. Ja mam przyspieszoną akcję serca (tachykardię? czy jakoś tak) i nie bardzo mogę biegać bo mi się organizm nie dotlenia tak jak powinien... (tak mogę tłumaczyć brak kondycji )co tam na nich wymalowałaś? Czy całkiem nowe?
|
|
#4989 |
|
Strażnik Wizażu
|
Bry...jeszcze 10 postów i ktoś będzie zakładał kolejną część
tym razem chyba plotkarsko? jakieś pomysły? ![]() A tak w temacie to porozdwajały mi się wszystkie paznokcie jestem mistrzynią...a tylko kurze wytarłam...
|
|
|
|
#4990 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj na basenie.... ułamały mi sie dwa paznokcie i kciuk sie naciął na różowym... było piłowanie
|
#4991 |
|
Zakorzenienie
|
Jeden odcinek "Deadwood", a nowych zdjęć tyle, co przez cały tydzień (czasem)
![]() ewalucja - też mam nadzieję, że zostanę na dłużej, chociaż do tej pory zdjęcia paznokci robiłam raz na...miesiąc - tylko dla porównania. Miło mi, że się podobają lolli_pop - bardzo podoba mi się kolor ![]() guinessi - I jeszcze powiem, że to przez Ciebie (dzięki Tobie i Twojemy blogowi ) zamówiłam swego czasu trzy duochromy od SH i zakochałam się w nich bez pamięciMaliniarka -
|
#4992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie widzę różnicy w samych plytkach i lakierach - są w porządku. Ale odbijam przy użyciu stempla i zdrapki z konada. Lubię płytki essence, są taniutkie a niektóre wzorki bardzo ładne. Konad ma bardziej delikatne, misterne i finezyjne zdobienia, ale w sumie szkoda mi 20zł na taką płytkę jak mogę mieć essence za 7 (konada mam 2, essence 4 i czaję się na następne). grunt żeby często przecierać wzór i stempel zmywaczem, może nie przy każdym odbiciu, ale co 2-3 i wtedy wszystko wychodzi ładnie. Problem mam jedynie z celowaniem. A, no i mam jedną płytkę na całe paznokcie essence. Może to moje beztalencie, ale nie umiem zrobić tego prosto. I to nawet nie chodzi o przyłożenie do paznokcia, tylko geometryczne wzory (np. kratka albo paski) wychodzą jakieś pofalowane. Szkoda, bo podobają mi się i z chęcią bym ponosiła. |
|
|
|
|
#4993 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.spookynails.com/2011/05/g...i-sparkle.html
mój ukochany najulubieńszy glitter OPI Sparkle-icious + cała kolekcja brokatów Na zakończenie tygodnia brokatowego, uff :P
|
|
|
|
#4994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie jak pisałam wcześniej - nie szarżowałabym ze stwierdzeniem, że to błękit . Zależy od światła, oka, od tego, z czym jest skontrastowany. Niemniej kolor jest naprawdę ładny i interesujący.
|
|
|
|
|
#4995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zawsze jak brokat kłade na paznokcie to tak mi sie wszystko zahacza, musze grubą warstwe topa kłaść...
|
|
#4996 |
|
Zakorzenienie
|
tylko do zdjec dawalam bez topa, normalnie zawsze go klade
|
|
|
|
#4998 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4999 |
|
Raczkowanie
|
vivinn baaaardzo mi miło
niewiele osób tak jak ja na tym forum lubi duochromy ;P więc jesteśmy już dwie ;D
|
|
|
|
#5000 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(guinessi wpadła przede mną - to myślcie nad następną częścia laski) - ojjj nie zauważyłam, że Nikki już dała odnośnik ![]() Cytat:
![]() Ojjj znowu coś się połamał... i na różowym... oj współczuję... o to dobrze wiedzieć, a co do kratek to ja mam to samo, zawsze pofalowane... Cytat:
Ale fajnie się ogląda takie seryjne rzeczy ja lubię (czekam na holo twoje wszystkie )TAKŻE DO V CZĘŚCI ODNOŚNIK DWA POSTY WYŻEJ
It is NOT an addiction - It's a hobby!!! ... And when your heart begins to bleed You're dead, and dead, and dead -- indeed. Edytowane przez MgielkaM Czas edycji: 2011-05-08 o 15:52 |
|||
|
|
|
#5001 |
|
Zakorzenienie
|
nowy wątek
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-05-08 o 16:01 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:58.

slicznie się błyszczy

"

Ale reszta faktycznie, owocowo
Kardiolog stwierdziła, że wyrastają mi z niego jakieś dodatkowe unerwione włókna i to przez nie mnie pobolewa. Śmieję się, że mam Chtulu zamiast serca
dobrze ze byl przy tobie

tym razem chyba plotkarsko?