|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VIII
U mnie też zadbane włosy przede wszystkim, mogę wyjść bez makijażu, ale zawsze muszę mieć czyste włosy, no i końcóweczki idealne (nie mogą być przeszuszone ani rozdwojone) Teraz moja fryzura różnie się układa, bo zapuszczam włosy i jestem na etapie najbardziej niekorzystnej długości, ale włosy mam w bardzo dobrym stanie czego dowodem jest fakt, że od września nie byłam u fryzjera, a dopiero teraz zaczynają mi się końcówki rozdwajać i to tylko w dwóch miejscach na głowie (po bokach przy twarzy, włosy z okolic uszu), ale podetnę je sobie sama jutro czy po jutrze.
|
|
|
|
#2312 | |||||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2313 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() Cytat:
krem na noc, na dzień i pod oczy mama dostala ode mnie na Gwiazdkę. zupełnie nie mam pomysłu... |
|
|
|
|
#2314 | |||
|
Zadomowienie
|
hej
oo uwielbiam takie klimaty ![]() Cytat:
Nie uzywałam nigdy tego kremu, bo po rossmanie nie chodze, mam za daleko, ale dziekuje jak będe to napewno zwróce uwage. Cytat:
A nakładałaś tylko na odrost?Jak długo trzymałas? To dośc mocne farby..Cytat:
|
|
|
#2315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet twarz mam naturalnie ciemniejszą niż szyję |
|
|
|
|
#2316 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Ja mojej mamie nie wiem co kupię. Ona bardzo rzadko się maluje, a jak już coś to tylko oczy cieniem i rzęsy. W zeszłym roku kupiłam jej bluzkę, więc może teraz też jej kupię, a dzień wcześniej ma urodziny, więc potrzebuje dwóch prezentów.
|
|
#2317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy ja wiem, farba jak farba nie rozumiem tego naskoku na palette, fakt ciemne kolory bardzo mocno się wżerają ale blondy raczej cieszą się uznaniem, tym bardziej że chyba jako jedyne farby sklepowe w niektórych odcieniach mają utleniacz 12% co dla ciemnowłosych jest zbawieniem, nie muszą używać rozjaśniacza ten kolorek który użyłam miał akurat 9% czyli jak zwykle
|
|
#2318 | ||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Cytat:
|
|
#2319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2320 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
A nigdy jeszcze masła z body shop nie miałam, warto? snow: dużo jest natur blisko metra, które jest przystanek tramwajowy od centralnego? Bo byłam w jakiejś i okazało się, że jest pojedyńcza szafa,a spodziewałam się podwójnej
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2011-05-08 o 12:34 |
|
|
|
|
#2321 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A natur przy metrze jest 2 Od centralnego to jest 1 przystanek tramwajowy
|
|
#2322 |
|
BAN stały
|
Hej kobietki, co słychać?
U mnie kiepsko, w domu już nie wytrzymuję, ciągle się mnie o coś wszyscy czepiają... Chcę już do mojego miasta studenckiego z TŻ, a to dopiero o 17... W dodatku jutro rano zaliczam dwa kolokwia, a jeszcze nie umiem nic. Ze SPA było: - prysznic - peeling twarzy i ciała - depilacja - pedicure - balsam nawilżający - balsam brązujący - krem nawilżający i krem pod oczy -może dojdzie jeszcze manicure |
|
|
|
#2323 |
|
Zadomowienie
|
Potrzebuję Waszej rady
![]() Dziewczyny, znacie jakiś dobry tusz do rzęs najlepiej wydłużający, żeby nie sklejał rzęs i żeby było go widać po dwóch warstwach, żebym pięciu nie musiała nakładać? No i dobrze by było, żeby był tani przy tym (np. dostępny w rossmanie lub naturze)... Wiem, że jest KWC, ale tam są czasem tak rozbieżne opinie, więc wolałabym poznać wasze zdanie... Wiem, że czasem za kilka zł można kupić coś porównywalnie dobrego lub lepszego niż za kilkadziesiąt, więc liczę na waszą radę ![]()
|
|
|
|
#2324 |
|
Rozeznanie
|
ehhh ja miałam palette robiony jasny brąz, i to co zrobila ta farba z moimi włosami to była prawdziwa tragedia, dlatego bałabym się jej... A utleniacz 9, czy 12 to dla mnie sozk, ja mam ciemne włosy i jasne włosy wychodzą mi ładnie po 6%, a i tak mam zniszczone włosy, więc chyba jednak zostaje przy rozjasniaczu...
Ehh mój ukochany kolor duzo mnie kosztuje ![]() Lenka ja od siebie polecam Essence rózowy Multi action. Jak dla mnie mógłby trochę bradziej pogrubiac tylko
Edytowane przez LetMeBeYourFantasy_ Czas edycji: 2011-05-08 o 13:57 |
|
|
|
#2325 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej piękne
Mój poranek pięknie zaczęty bo obudziłam się obok Tż Cytat:
Bardzo ładnie Ci kolor wyszedł
|
|
|
#2326 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kochane !
Te problemy z internetem mnie wykończą Także ponadrabiam na tyle, na ile będę mogła Was nadrobić, a resztę najwyżej wieczorem W ogóle miałam tyle wolnego od szkoły a tak naprawdę nic dla siebie nie zrobiłam, ani nie zajrzałam w książki ani nic, takiego mam hmmm...kaca moralnego, nie wiem jak to nazywać? Moje wolne wyglądało mniej więcej tak: spanie do południa, szybkie ogarnięcie się, jedzenie i później albo caały dzień z Tż'em aż do późnej nocy, albo ja spałam u Tż'a, albo imprezy do rana i tak w kółko - znaczy nie powiem, wybawiłam się ekstra ![]() Ale jednak taki niedosyt jest, nie wiem , mam takie wyrzuty sumienia eheheh ![]() No, nieważne, miłego dnia piękne !!
|
|
#2328 |
|
Zakorzenienie
|
hej
Byłam na sali samobójców wczoraj jednak, film średni jak dla mnie, niektóre sceny były całkiem fajne |
|
|
|
#2329 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nie było źle ale blond zdecydowanie bardziej pasuje i dziękuję ![]() Ja na dziś planów nie mam, później może przejdę się do galerii w poszukiwaniu jakiejś marynarki a teraz wezmę się za pisanie recenzji na bloga
|
|
#2330 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
|
|
#2331 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Przepraszam ale nie miałam czasu się udzielać bo jak nie praca to nauka, raz tylko weszłam ostatnio by poczytać co u Was a to wszystko przez profesora, który nastraszył nas że będzie 11 godz. wykładu a potem egzamin ustny a efekcie po 3 godz. skończył wykład i jak się okazało oceny z egzaminu to były oceny z pracy zaliczeniowej i egzaminu nawet nie było jak ktoś chciał to mógł odp. na 5 ale ja nie chciałam ![]() Ostatnio robiłam tylko podstawy podstaw i dziś widać efekty szara, zmęczona cera, mimo makijażu i pięknych kresek na powiekach i wytuszowaniu rzęs widać moje piękne również cienie pod oczami ![]() Ale w końcu uczelnia odpadła i będę mieć więcej czasu na siebie ![]() Kupiłam dziś dwa opakowanie płynu do demakijażu z Bielendy, skorzystałam, że byłam w Krakowie bo tak to u mnie tego nie ma :/ Przyszło tez ostatnio moje zamówienie z Oriflame ![]() BlackSwan cieszę się, że tak się udało pozałatwiać z uczelnią ![]() Pisałyście o opalaniu - moje nogi zawsze są bledsze od góry Ale się rozpisałam ![]() ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Chciałam z Wami posiedzieć ale mam gości. Miłego popołudnia
|
|
#2332 |
|
Zadomowienie
|
A ja zrobilam sobie kawke i....lody waniliowe z galaretka i truskawkami ( mialam zamrozone z tamtegoroku ) mniam mniam...i do tego placek mojej tesciowej kruszawiec oj palce lizac....chyba orzytyłam ostatnio
mierzylam spodnie w ktore po ciazy wchodzilam bez problemu a dzisiaj nie moglam sie nawet dopiąć ![]() ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Jutro pojde podciąć koncówki Dzisiaj mam dzien paszteta!!!!!
|
|
#2333 | |
|
Zakorzenienie
|
hehe odbijesz sobie kolejnym razem
![]() Cytat:
|
|
#2334 |
|
Zadomowienie
|
Chcialabym sobiekupic tegoWaxa w aptece ale nie wiem ktory lepszy te do wlosow blond i siwych czy ten drugi do wlosow zniszczonych?
![]() ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- DZIEWCZYNKI polecam ta maseczke do wlosów!! Jest nie doprzebicia, wloski naprawde sa po niej świetne! Mama mi wlasnie zamowila teraz kolejna maseczke https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...szczonych.html
|
|
#2335 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wybawić tez się trzeba a naukę nadrobisz ![]() Cytat:
Cytat:
Ja staram się uczyć ale ciężko mi to idzie... brrr
|
|
|
#2336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam takiego samego kaca moralnego, ale pocieszam się, że trochę odpoczęlam psychicznie...
|
|
|
|
|
#2338 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2339 |
|
Zakorzenienie
|
zupełnie inaczej wygladasz
|
|
|
|
#2340 | ||||
|
Raczkowanie
|
Hej sliczne
![]() Kalpana zmiana jak najbardziej na plus,wygladsz super w prostej grzywce Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
wspolczuje,a jakie rokowania daja lekarze? Dzis wieczorem ide do pracy,wiec pewnie zajrze tu dopiero jutro Milego dnia
Jestem z toba od pierwszgo grama,ty moj najwiekszy skarb,a ja twoja mama... Dbam o siebie!!! Edytowane przez tillavanilla Czas edycji: 2011-05-08 o 16:34 |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 3 (0 użytkowników i 3 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.

noo ja o włosy dbam jak szalona, to moje oczko w głowie
i dla mnie to jeden z ważniejszych wyznaczników tego czy kobieta dba o siebie
jak widzę na maxa zrobioną laskę z suchymi porozdwajanymi końcówkami to aż mnie..

do tego mnóstwo pracy
zimno, pada i wieje
najszybciej w ogóle mi się opala brzuch i wygląda to komicznie jak jestem w stroju na plaży, brzuch czarny a klata biała

szara, zmęczona cera, mimo makijażu i pięknych kresek na powiekach i wytuszowaniu rzęs widać moje piękne również cienie pod oczami