![]() |
#31 |
BAN stały
|
Dot.: **Wiosennie - Clinique, Korres, YSL, Estee Lauder, Inglot i wiele innych**
hej moj citre shine wyglada dokladnie jak na tym foto:
http://cgi.ebay.com/4-p-Citre-Shine-...item3cb7415c4b zapakowany w pudełko itd. wszystko tak jak na foto reflektujesz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
Przekupka: 29 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: **Wiosennie - Clinique, Korres, YSL, Estee Lauder, Inglot i wiele innych**
Nie ma żadnego problemu. Tylko ostrzegam, że obecnie mam do dyspozycji jedynie aparat w telefonie, bo chwilowo zwykły wyemigrował. Czy mogłabyś podać nazwę Twojej paletki, bo nie mogę jej wypatrzeć?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
coś u mnie za - Toni&Guy Beach Curl Spray
- pędzel Essence of Beauty podwójny - do różu i rozświetlacza ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
już wkleiłam, tylko że nieco niewyraźne zbliżenia. Ale mój telefon na więcej nie stać:/
---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- kod 9z01, ale kupiłam ją w kwietniu w Marionnaudzie. Jutro będę w Douglasie, to z bliska przyjrzę się kolorystyce EL. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Hej nic nie znalazłam za ten sweterek, ale nie martw się - nie noszę, leży i czeka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
A gdyby nam z cieniami nie wyszło, to z chęcią wymienię HB Benefita na róż Korresa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
podobają mi się tylko pantofle h&m różowe, ale nie oddam za nie sukienki..
![]() ![]()
![]() |
#39 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Pisałaś u mnie w spr. Redermica i karty do TBSu
Przyznam,że zainteresowała mnie (wstępnie) ta paletka cieni EL;ale zanim polecę sprawdzać kolorki w Dougu napisz,czy w ogóle taka wymiana wchodzi w grę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
Podkład kupiłam przed sylwestrem, użyłam go ze 4 razy od tamtej pory zużycie jest gdzieś do połowy znaczka tego na górze, kartonika niestety nie mam, ale podkład jest wazny 24 miesiące od daty otwarcia czyli jeszcze 19,5 miesiąca.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
in love with life
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
a czego w ogole poszukujesz?
zainteresowala mnie Estee Lauder Signature paletka 4 cieni. Moge oddac Fix+ i cos jeszcze. Co bys chciala? Z watku lub moge pomyslec cos spoza. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=526278
![]() |
#44 | ||||||
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Cytat:
Może widzisz u mnie coś jeszcze? ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Cytat:
|
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
w zasadzie podoba mi sie tylko baza art deco i fioletowy lakier crystal strenght mogę oddać bokserkę, cos dorzucić
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
Przekupka: 77 pkt / 100% pozyt.
|
wydawało mi się a w zasadzie byłam przekonana że tu Ci odpisałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Rozeznanie
|
Ok to czekam na decyzje co do szkatulki. Jesli chodzi o Belle d'opium to jakos ciezko mi sie z nimi rozstac
![]()
![]() |
#49 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
Cos u mnie za kuleczki brazujace avon??
odp u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Rozeznanie
|
Hej, niestety chyba nic wiecej nie znajde u Ciebie, wiec zostanmy przy wymiance szkatulka + idealist + probka Jimmy Choo za baze ArtDeco, Carmex i serum Ava. Zapomnialam co pawda zapytac a w watku nie ma informacji czy Carmex jest nowy czy uzywany?
I jeszcze odnosnie szkatulki - wymiary - wysokosc 10,5 cm, szerokosc 9,5 cm, srodek czyli miejsce na przechowywanie w najszerszym miejscu ma 6,5 cmx5,5 a w najwezszym 6 cmx4,5 cm. Jesli zszystkopasuje to zapraszam na PW ![]()
![]() |
#52 |
Zadomowienie
|
raczej mniejsze 38, nie ma większych zniszczeń, tylko w kilku miejscach jest wytarty materiał( raczej tego nie widac przy noszeniu)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
Chętnie wymienię Clinique, Redness Solutions, Instant Relief Mineral Pressed Powder
(Prasowany puder redukujący zaczerwienienia) za paletkę Estee Lauder. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
szukam tylko perfum i głównie tych, co w wish.
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
musiałabyś mi mniej więcej przybliżyć wartość kosmetyków, które mi się u Ciebie podobają
![]() mogłabym się ewentualnie wymienić za jedną rzecz: paletkę cieni Estee Lauder, chyba że wolisz kilka drobnych rzeczy, wtedy mogę spróbować dobrać cos do pędzla i sprayu ![]() oj, ale się rozpisałam ![]() Edytowane przez SourCherry Czas edycji: 2011-05-08 o 14:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Taka wymiana mnie niestety nie interesuje.Pozdrawiam:cmo k:
---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Gdy kupowałam HB , to nie miałam jeszcze pojęcia o istnieniu tego targowiska i z resztą myślałam, że Benefit mi podpasuje, więc nie trzymałam kartonika i go wywaliłam. Ale na spodzie buteleczki jest również kod i jak wrócę do domu to będę mogła go sprawdzić. Ale to będzie gdzieś we wtorek. Edytowane przez damon Czas edycji: 2011-05-08 o 16:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
Przekupka: 109 pkt / 100% pozyt.
|
Baleriny są w negocjacji
U Ciebie podoba mi się: Roc Demaquillage Actif - apteczny tonik do skóry normalnej i mieszanej (nieotwierany) SVR Cicapeel peeling do cery trądzikowej - usuwa świeże blizny potrądzikowe i zapobiega powstawaniu nowych zmian - nie wymaga zmywania - 30 ml (zużycie ok 20 %) Be Beauty maseczka oczyszczająca, nówka, dziś kupiona |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:34.